Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 15. 12:10

:x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 15. 13:18

Mit egyen hát a szerencsétlen :(( ,akinek nagyon komolyan diétáznia kell/hisztamin intol./
Ezt.

ÉS!! nem rossz. x_xKép
Kép

Na feladom,nem mutatja!!! :(( :(( :(( Szép délutánt!Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 15. 13:39

Gyorsan-gyorsan a kedvenc bugyutának tűnő,de nem az!!!én nagyon-nagyon szeretem :x :x :x :x ,rajzfilmem a KOMPOSZTRÓL!!!Egy kis vidámság ebben a borús,hűvös időben!!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 15. 13:48

A PEPPA MALAC ÓVODÁSOKNAK VALÓ!!De én is szeretem :)) :)) :)) :)) :))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 15. 14:50

Nekünk Cailu a kedvencünk.. :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 15. 19:15

Sziasztok kedves Lányok!Sokáig nem bírom a nyavalygásomat,általában egy idő után megrázom magam és igyekszem a jót keresni.
Vicces volt,mert általában csak a szalagcímeket olvasom el a hírekből,most megragadta a figyelmem
.EGYRE ROSSZABB LESZ...Na mi lehet még egyre rosszabb.Gondoltam nem megint ezredszer a koronavírus súlyosságát ecsetelik,amit természetesen tudok és komolyan veszek,de gondoltam legalább 1 valami vidítson már fel.Mi lehet még egyre rosszabb a gazdaság,a halottak számának növekedése,a kórházi ágyak telítettsége,a munkanélküliség növekedésén kívül????????
Hát.....EGYRE ROSSZABB IDŐ LESZ-azaz hűl a levegő.Na mármost november közepe van.Reggel 10 fok volt kint és délre 15-re ment fel.Mikor legyen hideg?Meg kéne szavaztatni a népet :)) :)) :)) :)) ,jó sok pénzért,hogy mondják meg,mikor legyen hideg?Néhányan keresnének ezen,a nép meg úgy érezné,hogy mennyire kíváncsiak a véleményére.Ahányan vagyunk,annyifélék.Poénkodtam egy kicsit. :)) Pld. nekem eddig kifejezetten jó volt,hogy nem volt hideg,mert a fréziák a gangon nődögélnek.A gangot beépítettük,azaz ablak lett rajta ,ott 9 fokkal van mindig melegebb,mint odakint.A frézia fejlődésének optimális hőmérséklete,amikor már 2-3 levele van 15-18 fok. Nekem pont jó volt.DE ,a 2 -vel arrébb szomszéd,még el szeretett volna menni a kertjébe,szigorúan egyedül ,autóval és maszkban.Reggel kutyaséta közben találkoztunk,5m-re egymástól/azt mondta,hallottam-e mekkora tragédia lesz a jövőhéten,mert hidegebb lesz.Mi lesz akkor a még fán lévő naspolyáival?Ne tessék, ez ám a szörnyűség =))
=))
Lányok!Magam részéről próbálok ismét jobb kedvre derülni,pedig lesz még néhány nehézség az életemben.Gondolom MINDNYÁJUNKNAK!
Fogadalmat is tettem és ma már be is tartottam:
Több takarítás,kevesebb "duma",KOMOLY!!!!!!!!!DIÉTA
Erről írnék egy vicces -mérgeset:
Kiraktam hűlni a konyhaablakba az antihisztaminos zöldség-marhacsont/friss/-rizslevesemet.Jó nagy tányérral és mit látok???A szemétke macskáim belelefetyeltek a levesbe.Ketten is álltak az ab lakpárkányon.Na persze ezután nem mertem enni belőle,csak az volét a baj,hogy nem csináltam nagy adagot,így alig maradt nekem a lábosban. :(( :(( :(( :(( :((
Szóval Lányok!Sokkal szorgalmasabb leszek itthon.Remélem 1 év elég lesz,hogy igazi csicsás takarítónő legyek.S azutánmeg más terveim vannak,ami kissé szellemibbek.
Kedves Lányok!remélem testielg-lelkileg a körülményekhez képest jól vagytok.Nemm tudom mikor lesz telefonom,de a fényképezőgép közepesen működik MÉG!!Meg kell nézzem a POSTIMAGE feléledt-e.Nézzétek meg Dorina filmjét/ő fordította/!!!!Nagyon aranyos/Most nézek még valami izgit ide.Üdv.Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 15. 19:19

Egy jó kis téma,ami igazán távol áll tőlem,de érdekes:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 15. 20:24

Sziasztok lányok!
CSak egy lélegzetnyi időre ugrottam be, mert a tanár úr könyvét olvasom és már kifolyt a szemem bele.
Dorina, nagyon szép ez a vers!
Paggy, hát átérzem a belelefetyelést a levesedbe. Ezek a kis disznók nem megtalálták?
Biztos izlett nekik. :-)
A tetoválás nem az én világom, őrült emberek, akik elcsúfitják a testüket egy életre ez a véleményem. Természetesen vannak nagyon szép alkotások is. A festészetre is járt egy leányzó, akinek gyönyörű munkái vannak.
de mi lesz, majd, mikor megnyúlik a bőre? na ez legyen mindenkinek a saját problémája.
Van egy beszélni tudó - jó ez vicc- porszivónk, amelyikhez most találtam száz éve elfekvő port, amit a szőnyeghez kell hazsnálni és kitisztitja. Na, hiszem ha látom úgy voltam vele. Mivel Ramos szétcincálta már a kertet, úgy néz kinéha, mint a varacskos disznó, igy a krémszinű szőnyeg sem maradt szinében a konyhában. Na, tegnap este rászórtam, vártam fél órát és nem a hiperszuper, hanem az occsó porszivóval, ami sokkal jobban sziv, felporszivóztam. Hát lányok! Tényle kihozta a koszt. Most nézem mennyibe kerül egy fél kiló. Hát nem fogok belőle rendszert csinálni, de jó, ha tudom , van ilyen.
Ez a kis vacak porszivó valami csodadolgokat összesziv. Csak az a baja, hogy porzsák nélküli és úgy kell a kukába üriteni.
Most, hogy többségében itthon vagyok hát úgy eltelik a nap, mint a pinty. Magamra semmi idő, többségében a konyhában, meg Ramossal, meg a kertben vagyok. Festeni sincs időm.
Jót mosoylogtam a beharangozott világvégén, ami az időjárásról szólt. Ha rajtam múlna, sose lenne nyár. Nagyon jól elvagyok az ilyen idővel is. Ha hideg, akkor felöltözik az ember és kész.
Na, most biztos meglincselnek páran :-)
Paggy, láttam a levesed, egy képet meg lehetett nézni.
Jajj, majd elfelejtem. A gyerekvideók nagyon aranyosak voltak. Én már ezeket nem tudom, nem láttam.
Kata, amit betett, az is nagoyn tetszett, életszerű. De mondjuk a malackás is. :-)
Na, mentem olvasok tovább. Nem tudom inditják-e szerdán az online előadást festészetből, mert ugye még elméletben vagyunk benne a tájképekben, addig meg ki akarom olvasni, jegyzetelni a maradék oldalakat.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 15. 20:47

Szsiaszotk lányok, most csak gyorsan elolvastam amit írtatok, aztán futás pancsázni... :D
Látom Paggy, más is megkívánta a levesedet, hát akkor nem is lehetett olyan rossz :)) :)) :))
Ági nem írtad le a csodaszer nevét hátha nálam is tenne egy kisebb csodát!
Puszi mindenkinek! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Megjött 3 sorozatom felirata! dodo/miden Legeng... Úgyhogy valamelyiket be kellene még ma estére suvasztanom
Pagggy, versenyezhetünk, melyikünk lesz ügyesebb /gyanítom TE//
Mert nekem még a számlákat se fűlik összeszedni! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 15. 21:03

Kata, ez a por az amiről beszéltem. Kb 2,5x3,5 m-es szőnyegre elég.

http://www.vorwerkwebshop.hu/spd/42463/ ... tive-500-g

A saját porszivójának textil zsákja van, féltem használni, nehogy lenedvesitse. De igazán por alakban jött fel a másik porzsivóval. Én beledörzsöltem, mert kicsit nedvesnek tünt ahogy rászórtam, de nem kell. Valahogy elolszlik és amikor az ember porszivózza olyan, mintha egy massza menne még pluszban bele. Vagy nem is massza, hanem krémszerű valami.
Van egy kisebb kiszerelésű, az matrachoz való, azt is ki fogom próbálni, mert a párom miért is tenne a matracára valamit a lepedő alá, igy épp tegnap toltam le, hogy hogy néz ki.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 16. 9:06

Köszönöm Ági, megnézem és áttanulmányozom... :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 16. 12:38

Kata58 írta:Köszönöm Ági, megnézem és áttanulmányozom... :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :flower1: :littlehearth:

Mondom tegnap este a páromnak, hogy nézze meg a szőnyeget, mert kihozta a por belőle a koszt. Mi lett volna, ha hagyom is az előirt időt... na ezután megmondtam az árát. Azt mondta, hogy egy idő után már amennyibe ez kerül, új szőnyeget is tudnánk venni. =))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 16. 15:45

=)) =)) =)) =)) =))
férfiak.... :)) :)) :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 16. 16:08

Néhány mai kép:
Kép
Fréziák.
Kép
Konyhaablak az udvar felől.Ott fent!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 16. 16:13

Esküszöm!!! virág illata van a komposztnak:
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 16. 16:15

Higgyétek el,nem túlzok!!Nagyon finom illata van,pedig még csak pár hete komposztálód
Ez lesz???????
https://magyarmezogazdasag.hu/2020/11/1 ... iallitason
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 16. 17:00

Paggy írta:Higgyétek el,nem túlzok!!Nagyon finom illata van,pedig még csak pár hete komposztálód
Ez lesz???????
https://magyarmezogazdasag.hu/2020/11/1 ... iallitason

Nagyon izgalmas témákat hoz a link, köszönöm Paggy, bár nem termesztek semmit, mégis izgalommal tölt el minden remek ötlet, amivel előbbre jutunk, mi emberiség.
a komposzt meg lehet átvette az almahéj stb illatát.. :)) :)) :)) :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
dorina

HozzászólásSzerző: dorina » 2020. november 16. 17:16

Képzeljétek a "Francia Nyelv" kiemelte a versfordításomat.
dorina

HozzászólásSzerző: dorina » 2020. november 16. 17:25

Sajnos a Facebook csak belépés után mutatja meg a kiemelést. :(
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 16. 17:43

Dorina!Megtaláltam.Gratulálok!!! \:D/ \:D/ \:D/ Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 16. 17:49

Részlet a fenti mezőgazdasági témájú cikkből:
A South Agro olasz startup, biostimulátorokat fejlesztett tengerialga-kivonat alapon, amikkel javítható a növények stresszérzékenysége. A Földközi-tengerben élő vörös és barna moszatok termesztését is megkezdték, egyelőre kísérleti jelleggel. Termékeik biotermesztésben is használhatók, segítségükkel kevesebb növényvédelmi kezelésre és tápanyag-utánpótlásra van szükség.
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 16. 20:03

Na én is jól elkalandoztam, s elfelejtettem megkérdezni Ági, a port az szárazon bedőrzsölöd hagyod hatni és utána porszivó,? Mert az ismertetőbe juszt se írnak részletesen.
De most megnézem mi van itthon talonban tisztító ami esetleg száraz por.

Sikerült megoldani a csapdolgot, de most számlával és magyar csappal., ugyanis kiderült hogy az előző egy kínai szar volt. ami még két hetet sem bírt ki...de persze a szerelő arról sem hozott számlát, hogy legalább kicserélhettük volna.!

Na mindegy így 1oo-ból a borravalóval együtt kijött. :(( :)) :(( :)) na ilyen most a hangulatom.
hozom a képeket.

Kép
Kép
Kép
Kép
:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 17. 0:47

Ó Kata!Ez nagyon olcsó !!100ft-ból?Hogyan?Ugye nem ennyibe került? :)) :)) :))
Lányok!Lesz új telefonom,mert a régi nem jó.Nekem 2 évente új van.Pazarlás,de persze mindig használt új telefonom van!!!!!Sajnos nem tudok vigyázni rá! :(( Bedobom a kutyasátáltatós szatyromba ,mert sietnem kell,melléteszem a kabátzsebemnek.Szegényke, így is sokat kibírt a 2 év alatt.De most nem ejtettem le,hanem az akku lemerült.Na szóval kapok a születésnapomra egy újat/használtat/Mondtam,ne hogy vegyenek újat,egyébként is "NEM ÉRDEMLEM MEG",mert nem vigyázok rá.De nekem az akkor is öröm lesz.Bár nem vagyok tárgymániás.
Jó késő van,most végeztem a mosogatással,mert ma sok mindent akartam csinálni.Megyek is aludni,csak benéztem.Szép álmokat!Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 17. 0:53

Egy kis éjszakai dal.

Ha meghallgatod,feldobódsz tőle!!!Szupi!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 17. 1:08

A ZENE ÉJSZAKÁJA MA ESTE!!!!!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :littlehearth: :flower1:

Vissza: “Társalgó”