,rajzfilmem a KOMPOSZTRÓL!!!Egy kis vidámság ebben a borús,hűvös időben!!!!

,jó sok pénzért,hogy mondják meg,mikor legyen hideg?Néhányan keresnének ezen,a nép meg úgy érezné,hogy mennyire kíváncsiak a véleményére.Ahányan vagyunk,annyifélék.Poénkodtam egy kicsit.
Pld. nekem eddig kifejezetten jó volt,hogy nem volt hideg,mert a fréziák a gangon nődögélnek.A gangot beépítettük,azaz ablak lett rajta ,ott 9 fokkal van mindig melegebb,mint odakint.A frézia fejlődésének optimális hőmérséklete,amikor már 2-3 levele van 15-18 fok. Nekem pont jó volt.DE ,a 2 -vel arrébb szomszéd,még el szeretett volna menni a kertjébe,szigorúan egyedül ,autóval és maszkban.Reggel kutyaséta közben találkoztunk,5m-re egymástól/azt mondta,hallottam-e mekkora tragédia lesz a jövőhéten,mert hidegebb lesz.Mi lesz akkor a még fán lévő naspolyáival?Ne tessék, ez ám a szörnyűség 

Kata58 írta:Köszönöm Ági, megnézem és áttanulmányozom...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Paggy írta:Higgyétek el,nem túlzok!!Nagyon finom illata van,pedig még csak pár hete komposztálód
Ez lesz???????
https://magyarmezogazdasag.hu/2020/11/1 ... iallitason

Paggy
na ilyen most a hangulatom.

Bedobom a kutyasátáltatós szatyromba ,mert sietnem kell,melléteszem a kabátzsebemnek.Szegényke, így is sokat kibírt a 2 év alatt.De most nem ejtettem le,hanem az akku lemerült.Na szóval kapok a születésnapomra egy újat/használtat/Mondtam,ne hogy vegyenek újat,egyébként is "NEM ÉRDEMLEM MEG",mert nem vigyázok rá.De nekem az akkor is öröm lesz.Bár nem vagyok tárgymániás.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég