Sziasztok lányok!
CSak egy lélegzetnyi időre ugrottam be, mert a tanár úr könyvét olvasom és már kifolyt a szemem bele.
Dorina, nagyon szép ez a vers!
Paggy, hát átérzem a belelefetyelést a levesedbe. Ezek a kis disznók nem megtalálták?
Biztos izlett nekik.

A tetoválás nem az én világom, őrült emberek, akik elcsúfitják a testüket egy életre ez a véleményem. Természetesen vannak nagyon szép alkotások is. A festészetre is járt egy leányzó, akinek gyönyörű munkái vannak.
de mi lesz, majd, mikor megnyúlik a bőre? na ez legyen mindenkinek a saját problémája.
Van egy beszélni tudó - jó ez vicc- porszivónk, amelyikhez most találtam száz éve elfekvő port, amit a szőnyeghez kell hazsnálni és kitisztitja. Na, hiszem ha látom úgy voltam vele. Mivel Ramos szétcincálta már a kertet, úgy néz kinéha, mint a varacskos disznó, igy a krémszinű szőnyeg sem maradt szinében a konyhában. Na, tegnap este rászórtam, vártam fél órát és nem a hiperszuper, hanem az occsó porszivóval, ami sokkal jobban sziv, felporszivóztam. Hát lányok! Tényle kihozta a koszt. Most nézem mennyibe kerül egy fél kiló. Hát nem fogok belőle rendszert csinálni, de jó, ha tudom , van ilyen.
Ez a kis vacak porszivó valami csodadolgokat összesziv. Csak az a baja, hogy porzsák nélküli és úgy kell a kukába üriteni.
Most, hogy többségében itthon vagyok hát úgy eltelik a nap, mint a pinty. Magamra semmi idő, többségében a konyhában, meg Ramossal, meg a kertben vagyok. Festeni sincs időm.
Jót mosoylogtam a beharangozott világvégén, ami az időjárásról szólt. Ha rajtam múlna, sose lenne nyár. Nagyon jól elvagyok az ilyen idővel is. Ha hideg, akkor felöltözik az ember és kész.
Na, most biztos meglincselnek páran

Paggy, láttam a levesed, egy képet meg lehetett nézni.
Jajj, majd elfelejtem. A gyerekvideók nagyon aranyosak voltak. Én már ezeket nem tudom, nem láttam.
Kata, amit betett, az is nagoyn tetszett, életszerű. De mondjuk a malackás is.
Na, mentem olvasok tovább. Nem tudom inditják-e szerdán az online előadást festészetből, mert ugye még elméletben vagyunk benne a tájképekben, addig meg ki akarom olvasni, jegyzetelni a maradék oldalakat.