Jajj de örülök Paggy, hogy sikerült letöltened a játékot!
Nézem is majd meg. A világépitésről jut eszembe. A párom is világot épit: lemúriázik. Néha agybajt kapok tőle, komolyan.
Egyszer történt, hogy a fiam és barátnője mentek buliba. Megbeszélték az apjával, ha hazajönnek, utána elviszi őket, mert majd taxival hazajönnek éjszaka. Szoritott az idő, mert nem értek volna oda időbe. Az egyik kutatótársához mentek volna, csak kicsit macerás környéken van a lakása és ez lett volna a legjobb megoldás, ahogy kitalálták.
A fiam felhivja az apját, hogy mindjárt otthon vannak, erre az apja közli, a piacon van., nem tudja elvinni őket. Mindezt este fél kilenckor. A kocsiba ki volt hangositva a telefon. A fiam barátnője agyal egy darabig és megkérdezi a fiam: De hát este nyolc van, hogy van ő a piacon? Mikor kiderült, hogy a játékban, Nóri majd kiesett a szélvédőn.

Mi már megszoktuk....
Tehát, ha én is elkezdenék világot épiteni, csudajó világ jönne a pasikra itthon.

Másik sztori ma estéről: Megkérdezem a rRamos-leves felrakás után a fiamat - vesztemre-, hogy elég volt-e a vacsora. Tegnapról maradt még túrós tészta. Hümmög, ami azt jelenti nem igazán. Mivel Ramosnak kész volt a főtt rizs, mondtam neki csinálok hozzá rántott sajtot, kap a rizsből, csak meg kell sózni, mert hát az sótlan. Erre ő: Tudja, hogy a kutya mindig jobb kaját kap, mint ő. Még a végén elkezdem sajnálni az egyszem fiamat.
Paggy, én személy szerint örülni fogok az összefoglalónak, mert az az igazság annyi minden van és nem fogom türelmesen végig hallgatni magamat ismerve. Viszont elolvasni el fogom, mert érdekel a téma.
Ez volt a japán ismertetőnél is.
A pulcsikat megnéztem, hát volt egy, kettő, ami megmozgatta a fantáziám. Jót mosoylogtam a csavart mintán és a vonalak erősitésének finom megfogalmazásán
Ami nagyon tetszik és nagyon szeretném, az első sorban az utolsó bordó ing.
ugyanez vonatkozik a 2. sor utolsójára. Ha nagyon ruhás lennék és nem bicikliznék, akkor még ugyanebből a sorból a 2. ruha ami nagyon szép nekem.
jujj, az 5. sorban az a zokni!!!
A világoszöld kardigánt is elfogadnám, azt a kapucnisat.
Na és az utolsó sor 3. pulcsija. Hú, az is nagyon tetszik!