Van képem hozzá

f.ági

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 12. 19:55

Kata, hát nem gondolnám, hogy a szemétlevivést büntetnék. Bár....
Ma volt az egyik vendégem, rakják fel már a karácsonyi diszeket. Mondta, hogy éjfél után negyed órával rendőrök már igazoltatták az utcán levőket és szépen birságoltak is. Úgyhogy nem mendemonda a birság, tényleg meg is teszik.
Ma itt nálunk még mindig voltak olyanok, akik nem viselnek maszkot.
Nagyon remélem,hogy valamikor a közeljövőben vége ennek az egésznek, vagy meg kell tanulnunk együtt élni vele és beépiteni az életünkbe?
Na remélem nem az utóbbi lesz.
Ja, és itt nálunk a kutyaséta miatt is büntettek, mert többet mentek, mint 500 m. Mondjuk, ha pisilni viszem a kutyát nyolc utána, akkor nem kódorgok vele jobbra , balra. Legfeljebb oda-vissza. :-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 12. 19:56

f.ági írta:Ildikó!
A barion fizetés az olyan, azt modnta a fiam, hogy rámész az oldalra, amit felajánl fizetésre, ez jelen esetben a barion, ott megadod a kártya adataid és fizetsz. Ennyi. A fiam azért nem szereti, mert nem ad meg mindenféle oldalnak kártyaszámot, igy ezt hanyagolni szokta. A pay pail, simple pay-t szokta használni. Mondjuk ez most nem oldja meg a problémád, hogy ő mit szeret. :-)
Közben utánanéztem, de biztos már megtetted:

Spoiler: mutasd
Hogyan tudok Barionnal fizetni egy webshopban?
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy Barion egyenlegedről fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található 3 számjegyű CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! A fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Electron, illetve országonként eltérő módon Amex vagy Diners/Discover bankkártyádat. Ha egy webshopban a fizetési lehetőségek közül a Bariont választod a biztonságos Barion fizetési oldalra jutsz. Ezután ellenőrizd le a vásárlás részleteit (pl. hogy milyen termékeket, szolgáltatásokat fogsz megvásárolni, rendben van-e az ár). Ha mindent rendben találsz, mehet a fizetés. Ha már van Barion tárcád, az e-mail címed és jelszavad segítségével be tudsz lépni, és bankkártyáid egyikéről, vagy előre feltöltött Barion egyenlegedről fizethetsz. Ha még nincs Barion tárcád, akkor bankkártyád adatainak megadásával tudsz fizetni.

Hú lányok ez itt olyan eszmecsere, amit én nem vállalok be, inkább kimaradok dolgokból. Amilyen szórakozott vagyok, tuti elrontanék valamit, és mindenki rajtam röhögne!
Szóval akinek nem tetszik a készpénzes vagy kártyás normál fizetés mármint ha áru jön akkor nálam passz... :movingflower:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 12. 19:57

Kata, az tészta!! :-)
A leves fő ameddig el nem zárom. Éjszakára a tűzhelyen is marad, majd reggel leszűröm, meg leszedema csontról a húst.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 12. 19:58

Na látom kutyásoknak se fenékig tejfel bár ma jót nevettünk, mert valaki egy tyúksétáltatást tett fel a facéra :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 12. 19:58

Kata58 írta:
f.ági írta:Ildikó!
Szóval akinek nem tetszik a készpénzes vagy kártyás normál fizetés mármint ha áru jön akkor nálam passz... :movingflower:

Most megint mosolyogni fogtok, de nekem nincs bankkártyám :-) Igy minden ilyet a fiam intéz. :-) Én is tuti elrontanám ahogy magam ismerem :-)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 12. 19:59

Kata58 írta:Na látom kutyásoknak se fenékig tejfel bár ma jót nevettünk, mert valaki egy tyúksétáltatást tett fel a facéra :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

ma nálam valaki kiirta, hogy a póráz a kezében, és ha jön a rendőr, kiabál a nem lézető kutyának.
Majdnem irtam neki, ha szüksége van, kölcsönadom Ramost, mert ma sem birtam vlee elmenni sétálni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 12. 20:38

Sziasztok!Hű,de sok mindent írtatok.Mindjárt el is olvasom éS megint hozok egy általam gyorsírással készített összefoglalót egy minket ,mindnyájunkat érintő témáról.
Szociológus a riportalany.a téma:
A COVID HOSSZÚTÁVÚ HATÁSA A GENERÁCIÓS EGYMÁS KÖZTI KAPCSOLATÁRA.Izgi a téma.Ahogy Kata a HIT rádióból szokott érdekes műsorokat hozni ,én egy minden csütörtök esti műsort ajánlok.SEMMI POLITIKA!!!!!!!!!!Beteszem a linket,de akinek nincs ideje,kedve belehallgatni begépelem az összefoglalót.
Itt jelenik meg hamarosan a műsor,még nincs fent ,mert kb 2 óra múlva lesz itt,de beteszem a linket,akit érdekel meghallgathatja majd:
https://www.klubradio.hu/archivum?musor ... till_date= BONYOLULT DOLGOK a műsor címe
Most tehát elolvasok mindent ,majd késő estig begépelem az összefoglalót.Hogy miért teszem? Érdekesnek,roppant fontosnak találom ,azt gondolom ,nekem sem lenne mindig türelmem egy egész műsort végighallgatni.
Most tehát olvasgatok. :-h
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 12. 21:13

Na elolvastam.Írogatok:
Kata!Mit jelent ,hogy minden napnak megvan a maga etalonja,tehát hétfőn mosás,kedden...,szerdán megint más dolgot csinálsz?Ez a módszer ad egy jó kis rendszert,csak úgy is áthágja az ember.
Látom,hogy időjárás változáskor mindig fáj Neked is a fejed.A lányom is nagyon fejfájós.Ilyenkor teljes csönd,sok víz kell neki.Kipróbálom az általad ajánlott tükrös fényképezést.Úgy is vissza kell majd térnem az igényesebb fotózásra.teljesen elkanászodtam.Melyik pulcsi te4tszett?írtad a csavart mintás,De melyik?Az a baj a szép csavart mintával,hogy "kissé" erősítené a "kecses " vonalaimat,bár tényleg szépek.
Ildikó!Köszönöm a colás tanácsot.Hallottam már róla az anyóstársamtól,de ő még a láznál is használta.Ildikó !Gyakran tegyél be képeket!Hagy lássuk min agyalsz?Nehéz új fizetési módot tanulni.Félek tőle én is.Sőt bizonyos internetes játékprogramtól is.Írtam már,hogy az unokámtól azt a feladatot kaptam,hogy töltsem le a KODU nevű oktató ,világépítő játékot és próbáljam is ki.Aranyos Ági ,bátorított.Nos letöltöttem és hozzá egy angol nyelvű oktató videót,de még nem volt merszem elkezdeni.Pedig ez alsótagozatos gyerekek számára készült.Lilla járt a LOGISCOOL/nem tudom így kell-e írni-mindjárt megnézem,nevű tanfolyamra ott használták.Beteszem Lányok!Hátha kedvet kaptok a VILÁGÉPÍTÉSRE:
https://kodugamelab.blob.core.windows.n ... 5.53.0.exe
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 12. 21:22

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 12. 21:27

Így néz ki a kezdő lecke a KODU használatához:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 12. 21:37

A FENÉBE,ELSZÁLLT,amit írtam :(( :(( :(( :((
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 12. 21:38

Dorina!Köszönöm a koreai napról a linket.Jövő szombaton biztosan többen megnyitjuk. :flower1:
Lányok!nem tetszik nektek az előszoba lámpáról készített képem?Nekem igen. :)
Ágika!Bár sokkal rendesebb az avart összegyűjteni és elvinni,mi is ezt tesszük a ház előtt/bekerül a komposztba/,de közben a talajt meg mi táplálja?Ezt magamnak is írom,mert azt találtam ki,hogy félig kész komposztként visszaviszem a ház elé.A töltöttkáposzta említésére összefut a nyál a számban.Milyen nagy tölteléket csinálsz.Sajnos már csak kicsit ehetek belőle,de sokat bírnék!! :(( :(( :(( :((
Ági!Neked is írom,hogy minél több festészeti próbálkozást szívesen látnék!Nagyon komoly és elgondolkodtató a tananyagod.Lesz lehetőséged és főleg időd e felfogására és megemésztésére.Sok türelmet és kitartást kívánok a nagy eredményekhez! :littlehearth: :flower1:
Most begépelem a rádióműsor összefoglalóját.Jó éjszakát kívánok!Paggy %%- :flower1:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 12. 21:48

Jajj de örülök Paggy, hogy sikerült letöltened a játékot!
Nézem is majd meg. A világépitésről jut eszembe. A párom is világot épit: lemúriázik. Néha agybajt kapok tőle, komolyan.
Egyszer történt, hogy a fiam és barátnője mentek buliba. Megbeszélték az apjával, ha hazajönnek, utána elviszi őket, mert majd taxival hazajönnek éjszaka. Szoritott az idő, mert nem értek volna oda időbe. Az egyik kutatótársához mentek volna, csak kicsit macerás környéken van a lakása és ez lett volna a legjobb megoldás, ahogy kitalálták.
A fiam felhivja az apját, hogy mindjárt otthon vannak, erre az apja közli, a piacon van., nem tudja elvinni őket. Mindezt este fél kilenckor. A kocsiba ki volt hangositva a telefon. A fiam barátnője agyal egy darabig és megkérdezi a fiam: De hát este nyolc van, hogy van ő a piacon? Mikor kiderült, hogy a játékban, Nóri majd kiesett a szélvédőn. =)) Mi már megszoktuk.... :))
Tehát, ha én is elkezdenék világot épiteni, csudajó világ jönne a pasikra itthon. :-)
Másik sztori ma estéről: Megkérdezem a rRamos-leves felrakás után a fiamat - vesztemre-, hogy elég volt-e a vacsora. Tegnapról maradt még túrós tészta. Hümmög, ami azt jelenti nem igazán. Mivel Ramosnak kész volt a főtt rizs, mondtam neki csinálok hozzá rántott sajtot, kap a rizsből, csak meg kell sózni, mert hát az sótlan. Erre ő: Tudja, hogy a kutya mindig jobb kaját kap, mint ő. Még a végén elkezdem sajnálni az egyszem fiamat. :))

Paggy, én személy szerint örülni fogok az összefoglalónak, mert az az igazság annyi minden van és nem fogom türelmesen végig hallgatni magamat ismerve. Viszont elolvasni el fogom, mert érdekel a téma.
Ez volt a japán ismertetőnél is.

A pulcsikat megnéztem, hát volt egy, kettő, ami megmozgatta a fantáziám. Jót mosoylogtam a csavart mintán és a vonalak erősitésének finom megfogalmazásán :-)
Ami nagyon tetszik és nagyon szeretném, az első sorban az utolsó bordó ing.
ugyanez vonatkozik a 2. sor utolsójára. Ha nagyon ruhás lennék és nem bicikliznék, akkor még ugyanebből a sorból a 2. ruha ami nagyon szép nekem.
jujj, az 5. sorban az a zokni!!!
A világoszöld kardigánt is elfogadnám, azt a kapucnisat.
Na és az utolsó sor 3. pulcsija. Hú, az is nagyon tetszik!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 12. 21:57

Paggy, nálunk az a baj a lehullott levelekkel, hogy Ramos azon rohangál, mint a féleszű, utána meg jön be. Namármost a tappancs törlés az felér egy hattyú halálával hisztikénél. Azt a visitást, amit levág. Ezt naponta megismételni jó párszor, hát megőszülök. Aztán jön egy kis szél és az összes levél a levélmentes fűre kavarodik. Már nem vagyok annyira rendes a kert rendberakásán, mert nem birom, a fiúknak meg nem bántja a szemét, de ezek a szempontok döntőek nálam a komposztálással szemben. - mármint a földön maradó komposztálással szemben-
A festészetről: Ha lesz időm, festek. Nem lehet úgy, hogy nincs egy egész délutánom. Hangulat is kell hozzá, mert ha nincs meg, nincs kép se. Ezt Ildikó is tudja, bár lehet nála másként van :-)
Na erről jut eszembe, hogy ma sem olvastam a könyvet. francba. na mindegy.
Festeni tájképet még nem most fogunk. Egyenlőre az sem tisztázott, hogy jön le online a tanár úr mondanivalója. Remélem szerdáig tisztázódik majd.
Sok mindent találtam már a neten, amit meg akarok festeni, az új ecseteim is megjöttek Kinából már. Egyenlőre a szombat delet érjem meg, aztán egy kis pihi és talán iylesmire is jut időm.
Holnap mennem kell az albérlőkhöz, mert jön a kéményseprő.Soha jobbkor. Aztán szombaton dolgozom, közben rendeltünk két kacsát háztól. Azrét a párom fog elmenni a piacra, de jó volna azt ebédelni. Meg kellene dupláznom magam, de annak a fiúk nem hiszem, hogy örülnének. :-) Pedig több szem többet lát :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 12. 22:20

Klub Rádió-Bonyolult dolgok-Bálint Judit és Korpás Kriszta műsora--Részlet a ma esti adásból:
-A COvID járvány a II.Világháború óta a legnagyobb világeseményNagyon erős változásként jelenik meg az emberek életében.
Mit jelent egy generáció?
A szociológia szerint egy generáció ÉLMÉNYKÖZÖSSÉG,a tagokat a közös tapasztalatok kötik össze.Minden szocializációs elmélet szerint a fiatal korban a 10-es,20-as éltkorben szerzett tapasztalatok,mélyen bevésődnek az emberbe,Az események az idősebbekre is hatással vannak,de nekik már tapasztalatuk,amihez viszonyítsanak,ezért nem annyira elementáris .A mostani fiatalok belenőttek egy szabadságba.A gyors élményeket élték.Rögtön,azonnal kellett minden.eZT GYÖKERESEN VÁLTOZTATTA MEG A 2020-AS ELSŐ COVID HULLÁM.Nem mehettek bulizni,korlátokat kaptak.Forradalmi változás az életükben.A korlátok megismerése fontos feladat.Az elmúlt években sokan a virtuális térben éltek,leértékelődött a személyes kontaktus.Most megláthatták,hogy mennyire fontos a személyes kapcsolat.felértékelődött az együttlét.a közösségi élmény.
A szociológusnő azt mondta csalódott,amikor azt hitte,majd elég élmény ez ahhoz,hogy megváltozzunk,de a nyár újra visszaállította a rohanós életet.Úgy éltek,mintha mi sem történt volna.Mikor megjött a 2, hullám,felháborodtak az újabb korlátozásoktól.BÁR A MAGYAR FIATALOK EBBEN NAGYON SZABÁLYKÖVETŐK/szerintew6,mert szerán este 8 után kiürült a város és a fiatalok hordják a maszkot.sokan azt tartják,hogy a fiatalok nem figyelnek a komoly dolgokra,pedig ez nem igaz.Igenis meghallják a fontos dolgokat.
Országonként más és más ez a szabálykövetés ?
igen a poroszos nevelés és a közép-európai lét minket jobban megijesztenek a dolgok és igyekszünk megúszni.
A 2.zárásben sokkal kilátástalanabb a helyzet.Az idősek nem tudják mennyi idejük van hátra és azt is így kell tölteni.A kicsi babákból úgy lesznek totyogósak,hogy a nagyi nem tudta megölelni.Mélyen és hosszan fogja magában hordozni a fiatal generáció is ezt a tapasztalatot.Elveszik az emberek egymásba vetett bizalma./Nem mersz közel menni,megérinteni,elmenni hozzá látogatni,/Nem csak az idősek segítése sérül,hanem a társkeresés. Egy idegen ember megismerése egy folyamat.nem mersz beülni vele egy moziba,kávézóba,nem mered megérinteni.Egyre nagyobb magány jöhet,ami tragédia a társadalom lelki egészsége szempontjából.Mi legyen tehát,mit tegyünk?Mi legyen azzal,hogy a nagyihoz nem megyünk,mert veszélyes ránézve is?A generációs sebek csak nagyon lassan fognak tudni begyógyulni.Pld nem mehettek be a fiatalok vásárolni ,amikor kellett volna,mert az idősek voltak az üzletben.Lokális szinten az első hullámban még csak segítettek az emberek egymásnak,de a második hullámra már mindenki kifárad.
A mostani fiatal generációjának fő tapasztalata a az állandó bizonytalanság.Semmi sem biztos.Hogy lehet így tervezni?Sőt ki képes a másikra figyelni,ha az ő életére is állandóan figyelni kell.Mi lesz a szolidaritással?Egyre nagyobb szakadék lehet a generációk között.Mi marad tehát?
A z internet és a folyamatos megbeszélés.Az őszinteség.mondjuk el,beszéljük ki a problémáinkat.legyünk nyitottak a másikra,mert csak a kölcsönösség apró lépései segítenek......ennyit vettem le az adásból.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 12. 22:36

Ágika!mindent elolvastam,amit írtál.A párod is olyan mint az enyém,ha zenét hallgat a fülhallgatóón át ,elvarázsolódik.nem lehet zavarni.A piros-bordó ing nekem is nagyon tetszik.most leviszem pisilni a ház elé a Fruzsit és utána még mosogatok.Elzsibbadt a lábam az üléstől.Jó éjszakát,szép álmokat!Ja Fruzsi meglepő mondom jól viseli Lizi hiányát nagyon intelligens kutya/.Ha rágondolok Lizire elerednek a könnyeim.csak már nem akarok ebben a nehéz időkben állandóan szomorkodni,ezért bezártam a szívem egy kamrájába.Megyek. :-h A párom éjszakás.Valami finom ételt is kell még csináljak reggelre. :flower1: :flower1: :flower1: Paggy %%- @};-
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 12. 22:45

Paggy, nagyon köszönöm a részletes beszámolót.
Csak belenéztem, mert az agyi kapacitásom ma már a végét járja. Viszont! Nagyon nagy igazságok vannak abban amit leirtál és lehet csak bennem, de ezek a doglok meg sem fogalmazódtak. Lehet, hgoy tudat alatt ott voltak, de máson jár az ember agya most, nem foglalkozik, vagy talán nincs ideje, mint nekem most , foglalkozni a mélységével. Ezért nagyon jó, hogy te a fülünk is vagy!
Annak külön örültem, hogy irtál Fruzsiról, miként viseli a hiányt. Most nagyon sokszor gondolok Ödönre, én is eltemettem már őket a szivem kis zugába, mert csak igy lehet. Aztán meg szeretettel gondolni rájuk.
Jó főzőcskézést, de jó dolga van azért a párodnak is, hogy kapja a finomságokat, mikor hazaér. Viszont becsülöm benne, hogy hozza Neked a finomságoakt viszont. Az már más kérdés mit ehetsz és mit nem. :-) Na ez az ami már hozzájuk nem jut el. Az enyém detto :-) De igy szeretjük őket. Az előbb néztem meg Ramos levesét. Hát még főhet, de el kell zárnom nemsokára. Ezért szeretem a zepter edényeket, mert a kerámialapon fő magátől még és reggelre remélem jó is lesz.
Jó pihenést!
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2020. november 12. 22:47

Köszönöm Kata a segítséget barion ügyben. azt hiszem nem lesz nekem ilyen, bankügyben, pénzügyben nem vagyok járatos, főleg, ha neten kell csinálni. Szóval festőde lenne, és ott kellene ezzel fizetnem az oktatásért. Nagyon jól tanít, akitől tanulhatnék, bár igazán alkotás nincs, mert levelezőlap nagyságra kell festeni, és igazi alkotás nem lenne, mindenféle praktikák ismertetése viszont jó lenne.
Most 7 nap gyakorlok , pl. holnap tiszta gyerekes dolog lesz. Ez ingyenes. Már festettem 3 képet, utasítás szerint. Majd lehet, hogy megmutatom.
Sok színt kell egymásra festeni akvarellen, ami tudvalevő vizes festék.

Ági én csak azt tudom megfesteni, amit én magam is szeretnék, kedvem és időm is van hozzá. /még így is benne van a pakliban, hogy nem sikerül.

Kata, nem tudom te most milyen sorozatot nézel, de én elkezdtem a Tomiris c. filmet, eddig nagyon tetszik, igaz nem szokványos, orosz film. Fordítás a Doramaforeveren van.Letöltés a rutracker-ről.

Azt hiszem le kell feküdnöm, fáradt vagyok.

Én legutóbb csipkebogyót festettem. Ez is kisméret, szeretném majd nagyobba is megcsinálni. Akvarell .

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 13. 7:19

Sziasztok lányok! Jó sokáig fenn voltatok, én is de már az ágyban olvasva! Igaz csak a telefonon, mert nem jött meg a Hetek c. újságom, úgyhogy még egy kis idő és reklamálok! Hétfőn akkor megjön.

A Videa elmehet a sunyiba, mert kikapcsoltam reklámblokkolót így sem tudtam vele filmet nézni. Onlinen. Van amit úgy néznék meg. Kezdik a jónépet hülyíteni a filmben megjelenő reklámokkal is. Egyre több sorozat és film úgy jelenik meg hogy benne van a reklám. Pl. A Lies of Lies-nél most a 13. résznél, eddig nem volt reklám, erre betettek egy jógázó férfit .

Még nem nézem a sorozatot, csak gyűjtöm, de a fordítója jelezte a gondot. én meg visszaírtam hogy megnéztem az 50.dik percet, és a Smallencodnál is ott van. grrrr
pár perccel a vége előtt..normálisak?!?!?!?!

Tudom hogy nem filmezésből áll a világ, de ez akkor is felháborító, hiszen azért hagyta ott az ember a tévét, mert orrba szájba reklám megy. Nem tud az ember belefeledkezni a történésekbe, mert állandóan félbeszakítják!

Miért nem lehet a legvégén vagy két film vagy hiradó között egy hosszabbat, akár, és addig is jön megy az ember...mégis akarja nem úgyis látja hallja .

Tegnapi frissítés..állandóan lejjebb vagy feljebb kell kicsit állítanom a képernyőképet...már kabaré szinten.

Paggy, teljesen igazad van a magányossággal kapcsolatos műsorral, hogy nehezen dolgozódik fel, hogy nem tudnak látogatóba jönni a szeretett személyek, s még a élő telefonos bejelentkezések sem ugyanazok, mint a személyes találkozások. Bár szabadban séta közben lehet beszélgetni, csak a normál testi kontaktusok maradnak el.
Valahol megértem, meg túlzásnak is tartom., de ahogy be van harangozva a két hét múlva esedékes állapot, inkább nem szólok semmit. Adjunk hálát az Úrnak hogy eddig megúsztuk.

Marad az optimizmus, a vitaminok, és a remény, hogy egyszer csak vége szakad ennek az egésznek!

Na Samukám megébredt, megyek reggelit készíteni...
Ui
Spoiler: mutasd
Sajnos úgy néz ki Biden győz az pedig sorosi szamesz...tragédia lesz Amerika és Európa számára! :(( :(( :(( Az angoloknak már beszólt!
.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 13. 9:21

Szép jó reggelt mindenkinek!
Gyors leszek, mint a villám, mert csinálom a dolgom, ugyanis újratervezés van.
Ma hivom a kéményseprős megadott telefonszámot. Kiderült a pasas szabin van, nem tud róla. Rendes volt nagyon, Utánanézett, de nem vátlozott semmi, igy hétfőn érdeklődök nála és bármikor jön alkalmazkodik hozzám. :-) Szép napot kivánt és hogy vigyázzak magamra. :-)
ma ugye péntek 13 van. Éljenek a fekete macsekok! :-)
Mondom a férjemnek, hogy még a szempillám is kifestettem, hogy megyek az albérlőkhöz. És hogy nagyon régen tettem már ezt. Erre megkérdezi: Mikor? Én: hááát, úgy gondolom február környékén. Erre ő: na akkor pont ideje volt. =)) =)) :)) Milyen igaza van. =))
Igy, hogy ne vesszen kárba a művem, elmegyek veszek kókuszreszeléket. :-)

Kata, a videa letöltése működik bármit ir ki. A zért szeretem letölteni, mert sárgává teszem és nagyitom a betűket. Ha ez megoldás a reklámblokkoló kikapcsolása ellen nálad.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 13. 10:48

Sziasztok Lányok!Juhééé,megjött a nyugdíj!!!! \:D/ \:D/
Kifizettem magamnak a dugipénzből elvett tartozásom.Nem igazán dugipénz,csak nem nyúlhatok hozzá,de Lizike miatt muszáj volt!Kapar a torkom,de ki kell menjek a levegőre,mert a fűtéstől még rosszabb lesz.Szóval elgyalogolok a piacra,szigorúan maszkban.
Annyira lökött vagyok,hogy a postás után feljöttem és leültem 5 percre a gép elé és nem vettem le a maszkot.Így ülök itt.BORZALOM!!!csak 1 dologra tudok figyelni!!! :(( =)) =))

Mindenkinek szép napot!Üdv:Paggy %%- Szerencsére lesz szükségünk!!! :flower1:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 13. 14:41

Paggynak és akinek szüksége van rá, hogy a büntit elkerülje.

http://muzso.hu/500-meter?fbclid=IwAR3Z ... Ts8wCL4DYk

megyek, mert főzöm a lótuszt.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 13. 14:52

Na jót derültem újfent... :)) :)) :)) azt hittem szombat van! :(( :)) :(( :))
Na mindegy, megjött az új tapbetét, nagyon komolynak néz ki, remélem lesz olyan klassz mint anno az első változata!

Milyen érdekes térképet hoztál , tényleg nagy segítség lesz de talán nemcsak a Pestieknek...városonként vajon létezik e ilyen? Mindenesetre se cicám se kutyám, csak egy plüss maci és ló van...azokat nem kell sétáltatni, de Samum odáig van értük!

Ági, "lótust " főzöl? juszt is így hagyom, hogy lásd milyen jó kis bakikat tudok én is írni, kétszerre javítva az eredmény ugyanaz :)) :)) :(( :)) :)) :)) . Megint megtelt a gépem, s mivel nem akartam magam fárasztani a letöltésekkel mindegyiknél, gondoltam akkor legyen egy egy sori onlinen..hát juszt se jön össze.
Tegnap nem volt ilyen gondom!

megyek újra megnézem megjött e az újságom, mert eddig nem volt...bár olyan álmos vagyok, hogy ültömben elalszom.
:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 13. 15:17

Kata, a cimet kell beirni és kiadja az 500 m távolságot, legyen az bárhol.
Miylen talpbetéted jött?
Kiváncsi leszek nagyon a lótuszra. Ha tudtam volna, hogy rizsszirup kell hozzá, hozattam volna, igy méz lesz beletéve. Az előzőtől fényesebb lenne. Na majd kiderül. Egyenlőre fő a szójaszószban, fokhagymában és vizben, miután kiáztattam és almaecetben blansiroztam.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 13. 15:30

Hali!MegjötteM jó sok mérgelődés után.Ági köszönöm igen hasznos a térkép!!Ki is próbáltam és meglepődtem ,hogy milyen messzire elsétáltathatnám Fruzsit.sajnos már csak a közelibb helyek a nyerők,de azért köszönöm. :flower1:
Katának megjött a talpbetétje.Bizony tudom mennyit jelent egy jó betét.Pld .azt ,hogy tudunk sétálgatni hátfájás nélkül.Már csak olyan cipő kell hozzá,amibe befér.van ilyened?Samunak is kell?
Lányok!Mérgelődtem,mert a lányomék ,bár nagyon kedvesek és gondoskodók,sose akkor jönnek ,amikor mondják,állandóan borul a bili,amit nagy %-ban a munkájuk miatt megértek.Csak amikor a friss ,ropogósnak szánt sajtos rúd nem tud hozzájuk kerülni,mert 2 nappal később jönnek.Vagy a friss halat most lefagyasszam vagy sem?Megértem megértem,sőt még a sértődött hangnemet is,hogy "akkor nem kell",ha nem értem meg mennyit dolgoznak.DE MEGÉRTEM,csak ehhez nehéz alkalmazkodni,főleg úgy ,hogy kocsival 15 percre lakunk egymástól.Szóval ma majdnem kidobtam a sajtos tésztáját a kukába,mert majd vasárnap jönnek.Nem vagyok méregzsák,de néha tele van a hócipőm .
Szóval ma elrohantam a piacra,hogy vegyek halat,mert azt találtam ki ,hogy egy jó halászlé biztosan jól esne,nem csak karácsonykor lehet halat enni.Útközben fényképeztem.Elhoztam nektek.Nem nagy számok,mert rohantam,de kell egy kis változatosság.Közben megnézem a sajtost ,ami most a páromé lesz +Fruzsi is kap belőle.ÉS PERSZE A SZOMSZÉDOK.Jóltartom a szomszédokat a lányomék miatt. :)) :)) :))

Vissza: “Társalgó”