Sziasztok!
Nemrég jöttünk meg anyukáméktól.
Mennyi mindent irtatok!

Dorina, nagyon szépek a paprikáid! Azok a vesek pedig! Nagyon jó ötlet volt, hgoy megosztottad!
Kata, Békéscsaba Gabóci lakhelye, anyuék sem messze laknak hozzá.
Hétvégén az egyik klinika vezetője volt a vendégem, modnta, hogy nálunk még férnek a betegek, de ugyanarról beszélt, amiről másik országban tavasszal már szó volt: Ha váalsztani kell, akkor a fiatalabb, talán menthetőbbet kell választaniuk majd és nem szeretnék, hogy eljöjjön ez az idő.
A szegedi klinika is benne van a virus elleni kutatásban, szerintük hallkan megjegyezve januárban fog tetőzni. Miiiii? Mi lesz akkor addig?
Úgyhogy ma anyuéknak s.o.s-be vittük a fiammal a szelént, cinket még a D-vitamin és a C-vitamin mellé.
A karácsony az nem együttlevős ünnep lesz nálunk sem. Mazskban voltunk bent, úgy beszélgettünk. nem voltunk sokat, talán egy jó fél órát, de jó volt otthon.
Apu is jól van. Igaz, CT-re küdlték Gyulára, ami most totál járvány kórház. nem is akar menni. Igazából mondtam neki, hogy mivel nem lehet műteni, a kemót nem veszi már fel mert nagyon rosszul van utána, igy teljesen mindegy, hogy a virusos idő vége felé csinálják-e meg.
Jól van, jól is érzi magát. Dierekt nem akartam az eredményeit elkérni, nem akarom látni. Léyneg, hogy sok mindent használ, hisz is benne. Nekem elég. Kedve jó, ami már fél siker. A jó fél éves huskyjuk mozgatja őket rendesen, szeretettel nevelgetik.
KN95-ös maszkot is vittem haza, mert anyu nagyon fél, hogy elkapják. Remélem siekerült megnyugtatnom.
Köszönöm a régi győri képeket. Érdekes az utcákon nézni a régi autókat, embereket az akkori öltözködési stilusban.
Paggy, tudtam, hogy Lizike a kis cserépben odakerül a többiek mellé. Rá is nézek Ödönre, ha végeztem az irással.
Nagyon jó ötlet a virtuális karácsonyi sütögetés. Bárcsak anyuéknak lenne ilyen és igy együtt lehetne a család.
A krumplis fánk is finom lehet. Mi itthon ahogy anyu csinálta nem tettünk bele élesztőt, csak a nudli tésztáját sütöttük ki. Viszont a kakaós-cukros beszórás az nagyon jó ötlet, vagy a fahéjas.
Most ennyi lányok, megyek a konyhába, mert romot kell takaritanom.