Ma húzós napom volt én nem mentünk sehova, mert a Tkom bejelentkezett a javításra! Most átkötötték a rendszert máshova, meg itthon is sok mindent csinált, de közben kint meg engem ért baleset, miközben a kulcsért mentem. Szerencsére fel tudott húzni annak a felesége, akinek bejárata van abba a helyiségbe, mert az csak a3 hivatalos személy részére nyitható és a térfigyelő szerint én nem vagyok az. Na mindegy, ezzel az erővel eleve mehetett volna ő a garázsba a férjéhez a kulcsért! Mindegy, nem törött el semmim, csak a csukló felett kicsit kék lett a bal kezem, ja és szerencsére nem vágta el egyik kulcs sem a kezemet. Viszont a térdem igen csúnya lett. De az volt a vicc, hogy egy nő meg ott dohányzott a házuk sarkánál, és nem segített felállni! Hát ha nem sietek az esés ellenére, tuti beszóltam volna neki.

Na mindegy azóta most jó a telefon, egy két napig teszteljük,...és remélem már gond nélkül fogok tudni rajta beszélni...
Köszönöm a tarhonya receptet..képet, is.
Remélem neked is használni fognak a kezelések és a gyógyszerek is... Most megyek, mert nem is tudom mivel folytassam az estét, annyi minden lenne...majd kitalálom a fontossági sorrendet addig is.
Szép álmokat mindenkinek!