Ugyanígy járt a mi Fanni kutyusunk (Dundi előtti kutyánk). Megműtötték az emlődaganatát, de akkor már
áttétek voltak a szervezetében, szóval pár hét múlva el kellett altatni, mikor már csak állva tudott levegőt
venni. Ha lefeküdt, csak zihált, kapkodta a levegőt.
Nagyon tetszik a füzér színorgiája! És milyen jók lettek a színes fotók! Én is akarok egy ilyet! De jó! Fűzér
nélkül is szép színes a konyhád. Én is szeretem ezt a meleg sárga színt.
Nagy szemeteléssel jár a madáretetés. Fekete napraforgó maghéj van mindenütt. Szerencsére fű van az
etető alatt, így nem számít, ha odaszemetelnek. De ha te kiakasztanál egy etetőt, az alattad élő szomszédod
megkövezne. Ráadásul ahol sok a madár, ott sok a madárkaki is. Nálam az orgonabokor és az egyik szilvafa
kap bőséges trágyázást.

Angliában a sirályok olyan mértékben szemtelenek, hogy az már nagyon bosszantó tud lenni. Szabályosan megtámadják
az embert, ha eszik valamit. Írtam nektek, hogy tavaly is az egyik ki akarta kapni a kezemből a fagyit. Olyan közel
repült hozzám, hogy a szárnyával jól fejbe vágott. És mivel nem adták fel, bementünk egy lépcsőfeljárat alá,
és ott ettük meg a maradék fagyit, mert oda nem tudtak berepülni. Mondjuk ez csak a tengerparti részeken van,
mert ott vannak többen. A gyerekek városa 25 km-re van a tengertől, ott is vannak sirályok, de nem annyi, és
nem annyira szemtelenek még.
Megfordítottam Tutanhamon képét.
Nagyon szépek, és élesek lettek a napsütéses fotók.
Ági! Valószínűleg az erdő közelsége miatt van nálunk többféle madár. Már jön a csuszka, a zöldike, a barátcinege,
és láttam már egy fenyőpintyet is.
De várom, hogy odaérjek, hogy a festészetről mesélj. Most azt olvastam, hogy háromkor indulsz, de ez már napokkal
ezelőtt volt.
Remélem, már nem fáj a fejed és jobban érzed magad! Végére értem a két oldalnak, ami elmaradásom volt,
és nem találtam semmit a festészetről, gondolom, ennek is a melegfront az oka. Türelmesen várom a beszámolódat.
Kata! Már nekem is mindent fel kell írnom, hogy mit vegyek a boltban, különben egy csomó mindent elfelejtek. Nehezen
törődtem bele, hogy nem vagyok képes mindent a fejemben tartani, de muszáj volt. Igencsak ideges voltam,
amikor például napokig papírzsebkendőt kellett használnom wc papír helyett...

Menni kell, amikor csak lehet, mert gyorsan elsorvadnak az izmok.
Hű, azt a Nutribullet robotgépet nagyon jól ki fogod tudni használni! A másik, az a vibrációs, nekem nem szimpatikus.
Én nem érezném magam biztonságban rajta. Ha meg tudnék kapaszkodni valamiben, akkor talán... de inkább
maradok a talajon.
Most olvasom, amit Ági írt, hogy nem mindenkinek szabad használnia. Most meg azt, hogy lemondtad a gépet. Jól
tetted! Biztos, ami biztos!
Paggy említette az idősebbek tornáját. Ha beírod a youtubeon, hogy "senior torna", rengeteget fog kiadni. Otthon
is könnyen elvégezhető mozgásformák. Van, amelyiket széken ülve lehet végezni. Azok sis nagyon jók, amit Paggy
tett be.