Easy Fortune, Happy Life (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Easy Fortune, Happy Life (4/17)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 1. 18:29

Marcsi! Aranyos vagy! Én is időzítettem egy kicsit. A neked írt válaszom "csak" a 2999. lett
volna, ha sorrendben válaszoltam volna.

Emlékszel, a múltkor félreértettelek, de akkor még messze jártunk a 3000-től. Akkor azt írtam,
hogy ha egy Loving nagyságú sorozatot fordítanék, három hónap alatt meglenne a 3000 hsz.
Anélkül is meglett! Egy napot késett!

Minden szorgalmas ujjacskának köszönöm a billentyűpüfölést!

Kép
Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2016. június 1. 20:03

Kedves Rita!
Csak tegnap estem be a sorozatba, de nagyon loholtam, hogy utolérjelek benneteket, főleg a fórum miatt. Ezt legalább annyira tudom élvezni, mint a filmeket. Nagyon jó vélemények vannak, szeretem, amikor ízekre vannak szedve a karakterek. Az én véleményem is hasonló. Nem értem a nagyit. Mire várt? Szerintem a nagypapa sem tudja kimagyarázni az elmúlt 60 évet, egy jellem ilyenkor már nem változik, még akkor sem, ha közelében járt a „kaszás”. Amit pedig a saját családjával, unokájával tett, az megbocsájthatatlan. Nem akarom ismételni fórumozó társaimat, és téged sem, olyan jól leírtatok mindent. Ezt a sorit is szeretem!
Szépek, hangulatosak a fényképeid. Szép helyen lakhatsz.
(Nálunk éppen elvonult egy nagy zuhi és most dupla szivárvány van a város felett.)
Köszönöm a fordítást és Krisztinek is a munkáját!
Szép estét Mindenkinek!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 1. 20:49

Kedves Anyecska! Marcsival együtt megsimogattátok a lelkemet, nagyon jólesett! Köszönöm!
Aki a fórumot szereti rossz ember nem lehet, aki ezt a fórumot, az meg főleg! Hát akkor írom
is a válaszomat.

Én is nagyon szeretek vesézni, és imádom, ha valaki olyat ír, amire én nem is gondoltam. Mint
a Loving végénél. Befejeződik a sori, örülünk a happy endnek, aztán dől minden, mint a dominó.
Szerintem lehetett hallani, ahogy leesik nálam a tantusz, és látni kellett volna, amint szedem
az államat fel a földről.

A röhej az, hogy a nagyi hatvan év várakozás után sem gondol semmi rosszra. Az unokájával
együtt megmagyarázzák, hogy Wang Cai nagyapának biztosan sok dolga akadt. Kész!

Nagyapa egy kegyetlen ember. Nem is csodálkozott azon, ami a kórházban történt, és legalább
belátta, hogy magának köszönheti. Neki muszáj lesz bocsánatot kérnie a családjától, és FA-től
is, de nem úgy, ahogy a Lovingban csinálták a főbűnösök!

Örülök nagyon, hogy utolértél bennünket! Én is azt mondom, hogy a legjobb együtt nézni!
Szívesen a feliratokat!

Az én kis falum picike, dombon van, erdőkkel körülvéve, ezért tényleg nagyon szép. A képek
erősen zoomolva vannak, szóval az a ház, aminek a teteje a napfelkeltés képeken látszódik nincs
olyan közel hozzám, ahogy gondolnátok. Az pontosan a negyedik szomszédom háztetője.

Ma ilyen volt a napfelkelte. Tulajdonképpen a felhők vastagsága nagysága határozza meg, milyen
fotó születik aznap. Erre már rájöttem:

Kép
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. június 1. 21:20

Anyecska írta:(Nálunk éppen elvonult egy nagy zuhi és most dupla szivárvány van a város felett.)

Anyecska, Te is pécsi lennél? :roll: Vagy máshol is dupla szivárvány lehetett, mert én is két szivárványt láttam Pécs felett. :lol:
Jó, hogy becsatlakozol a fórumozásba Te is! :D

Rita, gratulálok a 3000. hozzászóláshoz! Ezzel a 3000 forintos ezüstpénzzel, melyből 1999-ben 5000 darabot adtak ki.
Ez azt is előrevetíti, hogy meg sem állunk az 5000. hozzászólásig! :lol:

Kép

Még a hátoldalát is beteszem:

Kép
Kép
KépKépKép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 1. 21:38

Na akkor gyorsan szaporítom is az újabb menetet...nehogy sokáig tartson az 5ooo-hez odaérni...ma Samuka nagyon ügyes volt, majd mennek a képek, a lényeg hogy sikerült elintéznem egy fontos dolgot! apu is sikerrel járt ma estére...úgyhogy nálunk most nagy öröm van.! :lol: :lol: :lol:
El tudnám viselni, ha minden nap ilyen lenne :lol: :lol: .
Ma csak a facéra sikerült kitennem egy két fotót, de majd igyekszem ide is érni. Most megyek aludni , mert tényleg elfáradtam/ de legalább nem hiába!/ :lol: :lol: Szép álmokat mindenkinek!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 2. 4:49

Unni2011 írta:
Anyecska írta:(Nálunk éppen elvonult egy nagy zuhi és most dupla szivárvány van a város felett.)

Anyecska, Te is pécsi lennél? :roll: Vagy máshol is dupla szivárvány lehetett, mert én is két szivárványt láttam Pécs felett. :lol:
Jó, hogy becsatlakozol a fórumozásba Te is! :D

Rita, gratulálok a 3000. hozzászóláshoz! Ezzel a 3000 forintos ezüstpénzzel, melyből 1999-ben 5000 darabot adtak ki.
Ez azt is előrevetíti, hogy meg sem állunk az 5000. hozzászólásig! :lol:

Szia Unni! A dupla szivárványról jut eszembe, azt kívántad valamelyik nap, hogy ne essen
nálunk, hogy ne nagy kerülővel kelljen a munkahelyemre jutnom. Magas és zavaros volt a
Sajó vize, és hiába nem esett, mostanra még egy kicsivel magasabb, és ha lehet még
zavarosabb, mert a vízgyűjtő területeken viszont sok eső esett. Szlovákiából érkezik a
Sajó hozzánk, a magas hegyekről sok vizet összegyűjt. A hóolvadás a rémálmunk.

Köszönöm a gratulációt, ezt mind magunknak köszönhetjük! Nagyon sok kimondani az
5000-t, de ha a tendencia folytatódik, akkor elvileg a szülinapodra meglesz.

A majom A-Baora visszatérve, kíváncsi leszek, milyen lesz a saját pénzkölcsönzője. Most,
hogy visszagondolok, ezután a mondata után nem is láttam többet (a 7. részig bezárólag).
Nehogy kiírják nekem a sorozatból. Az ilyen kreténeket nekem találták ki:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 2. 4:59

Kata58 írta:Na akkor gyorsan szaporítom is az újabb menetet...nehogy sokáig tartson az 5ooo-hez odaérni...ma Samuka nagyon ügyes volt, majd mennek a képek, a lényeg hogy sikerült elintéznem egy fontos dolgot! apu is sikerrel járt ma estére...úgyhogy nálunk most nagy öröm van.! :lol: :lol: :lol:
El tudnám viselni, ha minden nap ilyen lenne :lol: :lol: .
Ma csak a facéra sikerült kitennem egy két fotót, de majd igyekszem ide is érni. Most megyek aludni , mert tényleg elfáradtam/ de legalább nem hiába!/ :lol: :lol: Szép álmokat mindenkinek!

Szia Kata! A nyár első napja csakis jó lehetett! Örülök, hogy minden flottul ment!

Direkt ide fényképeztem (egy perce). Így indulunk ma. Izgatottan várom, mi lesz belőle:

Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 2. 7:51

Kedves Rita,ahogy igertem,kerek szamnal gratulalok Neked es a tobbieknek is,mert altaluk is jott letre ez a 3000. :)
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 2. 8:11

Rita írta:Szia Éva! Te a hímzésben, varrásban találtad meg azt, amit én a fordításban.
Ha örömet akarsz szerezni valakinek, akkor ha meg van a terv, tűt ragadsz, és
már készíted is. Én ugyanígy vagyok vele. Legyen névnap, karácsony, szülinap,
évforduló, már szedem is elő a megfelelő mappából a hetek hónapok óta begyűjtött
alapanyagot, és állok is neki a fordításnak.

A fényképek mindig vonzottak, főleg a profi magazinfotók, de maga a fényképezés
soha. Most történt velem valami, ami miatt állandóan hordom magamnál a masinát,
hátha látok valami megörökítésre méltót. Rájöttem, szeretek fotózni.

Azért egy tájképet kivarrni jóval több idő, mint megfesteni. Szép lett! Biztosan örült
a párod neki.

Teregetés közben vettem észre, hogy a járda szélén egy csoport sóska nőtt ki. Mint
mindig, amikor olyat látok, hogy valami nem jó helyen van a kertben vagy az udvaron,
ezt is a madarakra fogtam. A kertből származhat, mert nem vad sóska:

Kép

Kedves Rita,orulok,hogy tetszik a tajkep himzesem(a paromnak is nagy orom volt).Valoban,miota ez lett a hobbim,sosem veszek uzletben ajnadekot a szeretteimnek es a barataimnak.Ugy gondolom sokkal nagyobb oromet tudunk okozni az sk.ajandekokkal.Igaz,volt kivetel is,aki nem tudta ertekelni,azota nem is kapott tolem sajat munkat.
Az egyik unokaocsem eskuvojere versbe is foglaltam ezt a gondolatot.(sk )
Most el kell mennem,de delutan ideteszem a keppel egyutt,amit kaptak tolunk.
Majdnem hosonlo kepet keszitettem en is a repulon. :D
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 2. 12:38

Sziasztok! Nekem is nagyon tetszett a tájkép, bocsánat, hogy az előző hozzászólásban el lemaradt. Kedves Rita, küldtem neked képeket a mobilomról, vannak rajta régebbiek, nem tudom majd a szívárványt mennyire látod majd nekem itt letöltve nem jön át annyira egyik reggel még mikor Samuka iskolás volt mellettünk dupla szivárvány lett...ez még az előző régi telefonomon volt rajta...a meg a léghajó...A balatoni kirándulás is jó pár éve volt ...ez az egyetlen olyan kép kettőnkről amikor nem csak a városban vagyunk vagy a korházban, hanem itt. Csodálatosan aranyos volt a német csoport és a személyzet...negyed órát még külön vigyáztak a Samura, hogy egy kicsit én is gyönyörködhessek a környezetemben....2 órás hajóút volt.!Nagyon jól éreztem magam. Samuka is, csak ahogy közeledett a 3 óra már csak azt mondta, hogy menjünk haza ...úgyhogy hazajöttünk az első elérhető busszal. Annyi hozadéka volt, hogy 3 hétig olyan betegek voltunk mint az állat, mert olyan hideg volt egy régi buszon, hogy lefagytunk. kint meg 3o fok volt árnyékban... :oops: Durva volt nagyon! /nem csak mi fáztunk/Lassan majd apuhoz is kijutunk...szaporodott az állatállomány kacsákkal :mrgreen: ...na mindegy...csak kicsit óvatos vagyok..mert 2o évvel ezelőtt még én sem tiltakoztam volna ...na majd meglátjuk remélem nem kell semmit megbánnom! :lol:
Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2016. június 2. 14:19

Budapesten lakom.Az alábbi kép nem most készült, de akár készülhetett volna tegnap is.

Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. június 2. 16:36

..Kedves Rita megjottem én is ,a 12 rész letoltve és kezdodik a maraton....hsz végig olvasva a "nász már a mocsárban megkotetett " mondat lehetne a mottoja a sorinak bár én csak az elso részt láttam azt sem a tiédet a .."babás letolto oldalrol szedtem le rettenetesen csuszik hozzá a felirat de megnézztem....láttam a mocsári jelenetett és a kigyo okozta landolást egyenesen a pasika nyakába.....neveket még nemtudok :lol: ...esos borus napunk van és a hétvégi kánnikulához képest hidegecske.....csupa érdekes hsz olvastam a sorirol már nagyon kiváncsi vagyok rá...:)....Szép délutánt kivánok mindenkinek Anna.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 2. 18:51

boszorkany írta:Kedves Rita,orulok,hogy tetszik a tajkep himzesem(a paromnak is nagy orom volt).Valoban,miota ez lett a hobbim,sosem veszek uzletben ajnadekot a szeretteimnek es a barataimnak.Ugy gondolom sokkal nagyobb oromet tudunk okozni az sk.ajandekokkal.Igaz,volt kivetel is,aki nem tudta ertekelni,azota nem is kapott tolem sajat munkat.

Szia Éva! Köszönöm a gratulációdat! Sokunknak köszönhetően jött össze ilyen hamar.

Tetszik a fúziós kézimunka ötleted. Vers hímezve! Ez már döfi! Vasárnap pedagógusnapra
valami hasonlót találtam ki én is, mármint ami a fúziót illeti. Annyit elárulok, hogy nem csak
pedagógusok számára készültek a fordítások, amiket ki fogok tenni.

Igazad van, a saját készítésű ajándék mindig különlegesen kedves, emlékezetes marad. Várom
a hímzett verset, vagy verses hímzést. Biztosan érdekes lesz!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 2. 19:21

Kata58 írta:Sziasztok! Nekem is nagyon tetszett a tájkép, bocsánat, hogy az előző hozzászólásban el lemaradt. Kedves Rita, küldtem neked képeket a mobilomról, vannak rajta régebbiek, nem tudom majd a szívárványt mennyire látod majd nekem itt letöltve nem jön át annyira egyik reggel még mikor Samuka iskolás volt mellettünk dupla szivárvány lett...ez még az előző régi telefonomon volt rajta...a meg a léghajó...A balatoni kirándulás is jó pár éve volt ...ez az egyetlen olyan kép kettőnkről amikor nem csak a városban vagyunk vagy a korházban, hanem itt. Csodálatosan aranyos volt a német csoport és a személyzet...negyed órát még külön vigyáztak a Samura, hogy egy kicsit én is gyönyörködhessek a környezetemben....2 órás hajóút volt.!Nagyon jól éreztem magam. Samuka is, csak ahogy közeledett a 3 óra már csak azt mondta, hogy menjünk haza ...úgyhogy hazajöttünk az első elérhető busszal. Annyi hozadéka volt, hogy 3 hétig olyan betegek voltunk mint az állat, mert olyan hideg volt egy régi buszon, hogy lefagytunk. kint meg 3o fok volt árnyékban... :oops: Durva volt nagyon! /nem csak mi fáztunk/Lassan majd apuhoz is kijutunk...szaporodott az állatállomány kacsákkal :mrgreen: ...na mindegy...csak kicsit óvatos vagyok..mert 2o évvel ezelőtt még én sem tiltakoztam volna ...na majd meglátjuk remélem nem kell semmit megbánnom! :lol:

Kata, megkaptam a képeket! A válaszlevelemben kérdeztem tőled valamit, ha válaszoltál rá,
akkor a fotókat a Társalgóban fogom kitenni, mint ahogy mostantól a magaméit is, mert ott
jobb helyük lesz, mint itt. Aki szeretné megmutatni a saját fotóit, bármilyen alkalomhoz
kötődőt, nyugodtan megteheti a "Van képem hozzá" témában, itt:

http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=41&t=92&p=3051#p3051

Én is, és szerintem mindannyian nagy örömmel fogjuk nézegetni egymás fotóit.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 2. 19:30

Anyecska írta:Anyecska, Te is pécsi lennél? :roll: Vagy máshol is dupla szivárvány lehetett, mert én is két szivárványt láttam Pécs felett. :lol:

Budapesten lakom.Az alábbi kép nem most készült, de akár készülhetett volna tegnap is.
Kép

Anyecska! Ez a kép nagyon klassz! Nemcsak a dupla szivárvány miatt, hanem ahogy látszik,
hogy merre vonult el a vihar, mely része az a városnak, amelyik hamarabb fellélegezhetett
a vihar elmúltával, és ahogy a szivárvány szinte három részre és színre bontja az eget.
Nagyon tetszik. Lementettem magamnak, és ha nem haragszol, át fogom vinni az új helyre
is. Úgyis kiteszem majd én is az eddigi napfelkeltés fotóimat, jól ki fognak jönni egymással.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 2. 19:44

annamama írta:..Kedves Rita megjottem én is ,a 12 rész letoltve és kezdodik a maraton....hsz végig olvasva a "nász már a mocsárban megkotetett " mondat lehetne a mottoja a sorinak bár én csak az elso részt láttam azt sem a tiédet a .."babás letolto oldalrol szedtem le rettenetesen csuszik hozzá a felirat de megnézztem....láttam a mocsári jelenetett és a kigyo okozta landolást egyenesen a pasika nyakába.....neveket még nemtudok :lol: ...esos borus napunk van és a hétvégi kánnikulához képest hidegecske.....csupa érdekes hsz olvastam a sorirol már nagyon kiváncsi vagyok rá...:)....Szép délutánt kivánok mindenkinek Anna.

Szia Anna! De jó, hogy írod, hogy "a 12 rész letöltve"! Elfelejtettem, hogy még nem tettem fel
mind a 17 epizódot a megára. Na, majd holnap, ma már nem kezdek szétvagdalni, és felrakosgatni.

Melyik az a babás letöltő oldal? Be tudod linkelni? Nem is tudtam, hogy elkezdte már valaki fordítani.
A vikin nincs magyar felirata, azt megnéztem, nem is érhető el nálunk a sori.

További jó minimaratonozást, és olvasgatást! Remélem, ezt a topikot is jól feltöltjük mindenfélével,
mint a Lovingét. Szerintem neked is fog tetszeni az Easy Fortune!

Pi Dan, aki egy pici faluból jött, nehezen tudja felfogni, hogy mekkora épületek vannak a városban:

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 2. 19:47

Hú de jó lesz ott viszontlátni a szép képeket..a dupla szivárvány is :D csodaszép ! :D
Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2016. június 2. 19:49

Kép[/quote]
Anyecska! Ez a kép nagyon klassz! Nemcsak a dupla szivárvány miatt, hanem ahogy látszik,
hogy merre vonult el a vihar, mely része az a városnak, amelyik hamarabb fellélegezhetett
a vihar elmúltával, és ahogy a szivárvány szinte három részre és színre bontja az eget.
Nagyon tetszik. Lementettem magamnak, és ha nem haragszol, át fogom vinni az új helyre
is. Úgyis kiteszem majd én is az eddigi napfelkeltés fotóimat, jól ki fognak jönni egymással.

Kép[/quote]
Szia Rita!
Dehogy haragszom. Miért tenném? Örülök, hogy tetszik.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 2. 20:52

Kitettem, Anyecska!

Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. június 2. 21:11

...Szia Rita...ezt a letoltooldalt hivom én a babás oldalnak mert csak egy cuki baba arc a jelképe...itt fent van a Easy Fortune de kinai és angol beégetett felirattal....a te feliratodat raktam hozzá de nem passzol ..itt joval kissebb méretben van fent....sok sori és film van itt nincs reklám és gyorsan jon le a film minden gond nélkul...nem olyan makrancos mint a mega....:)...bár már kibékultem vele.....http://chauthanh.info/drama/browse/......egyedul itt találtam meg az EF és az Uloz ton a 11 részt de ott is ugyan ez a verzio van fent mint itt....Szia....:)...http://chauthanh.info/drama/browse/E.html
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 2. 21:57

Rita írta:
boszorkany írta:Kedves Rita,orulok,hogy tetszik a tajkep himzesem(a paromnak is nagy orom volt).Valoban,miota ez lett a hobbim,sosem veszek uzletben ajnadekot a szeretteimnek es a barataimnak.Ugy gondolom sokkal nagyobb oromet tudunk okozni az sk.ajandekokkal.Igaz,volt kivetel is,aki nem tudta ertekelni,azota nem is kapott tolem sajat munkat.

Szia Éva! Köszönöm a gratulációdat! Sokunknak köszönhetően jött össze ilyen hamar.

Tetszik a fúziós kézimunka ötleted. Vers hímezve! Ez már döfi! Vasárnap pedagógusnapra
valami hasonlót találtam ki én is, mármint ami a fúziót illeti. Annyit elárulok, hogy nem csak
pedagógusok számára készültek a fordítások, amiket ki fogok tenni.

Igazad van, a saját készítésű ajándék mindig különlegesen kedves, emlékezetes marad. Várom
a hímzett verset, vagy verses hímzést. Biztosan érdekes lesz!

Kép

Nem most ertem haza,de "nyalogattam a sebeimet" delutan. :lol: A fiammal indultunk vasarolni,gyalog mentunk le(tudod,155 lepcso)mire lertunk a terdem total kesz volt.Aztan a buszmegalloban megtudtuk,hogy sztarjk van,mostanaban tobb napon at leallt a busz kozlekedes.Na jo,akkor menjunk vissza,de nekem felfele menni meg rosszabb.Megbeszeltuk a fiuval,hogy hivunk akkor egy taxit,aztan kiderult,hogy ok is sztrajkolnak. :(
Egy szo,mint szaz csak estere tudtam magamat "osszekaparni" valahogy. :lol:
Amirol reggel irtam,ahhoz kulon van a vers ,kepeslapra irtam,az ajandek himzett.Viszont van himzett versikes ,most egyet beteszek kozuluk,majd alkalomadtan a tobbieket is elokeresem.
Eloszor az eskuvoi a batyam fianak,az o versukkel es az en valaszommal.

Minden kedves barat es rokon!
Kerunk titeket,ne vegyetek zokon,
agynemu,torulkozo,etkeszlet,
Nalunk mar teljes a keszlet.
De hogy a malacpersely hizzon,
Inkabb a nasznep adakozzon.
Amit ajandekba szannatok,
Boritekban a perselybe dobjatok.
Megigerjuk nem vesz karba,
elobb-utobb befektetjuk
egy kisebb csaladfaba.
Elore is koszonjuk a segitseget,
eskuvonkre varunk szeretettel Teged.

Kedves rokon
Te se vedd zokon,
ahogy Toletek kapom,
valaszom en is versben adom.
Irjatok,mindenbol van eleg,
akkor mit lehet adni meg?
Hivatkoztok perselyre,
az messze van ide!
Postasra bizni nem lehet
s nem potolja szemelyunket.
Olyan emleket adunk,
melyrol eszetekbe jutunk.
Uzletbe ,ha elmentek,
ilyet sosem vesztek.
Fogadjatok olyan orommel,
mint mi adjuk igaz szivvel.

Az ajandekuk:
Kép

A hugom elso unokajanak a szuletesere varrtam,irtam. :D
Kép
Na mara eleg volt ennyi belolem.Jo ejszakat mindenkinek. :D
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 2. 22:22

Unni2011 írta:Rita, jó, hogy említed ezt a vendéglátós kérdést, ugyanis amikor kézbe vette az ominózus ünnepi vacsi elkészítését, egyáltalán nem az jutott róla eszembe, hogy az apja maffia tag lett volna, hanem sokkal inkább az, hogy a szakácsművészet iránti elköteleződését örökölhette tőle, vagy az édesanyjától. :D
Érezhető, hogy a génjeiben van a főzés iránti szeretet.
Persze, ettől még alakulhatott úgy az apja élete, hogy korpa közé keveredett.
Még azt is el tudom képzelni, hogy Dong Jie csak az "árvaságra" jutását követően keveredett ebbe a helyzetbe. (Bár még ez az árvaság is kérdőjeles, mert akár még balkézről is születhetett.)
Az ő sorsa jobban izgat, mint a keselyűké. :roll:
Kata, valóban Yang Yang is nagyon jólelkű, szeretetreméltó fiú, de valami azt súgja, hogy a magánéletét illetően fog ő még meglepetést okozni a szüleinek. Szerintem, a gyengébbik nem iránt nemigen érdeklődik. :roll:
Éva, nagyon szép a hímzésed! Köszönöm, hogy megosztottad velünk. :D
Gabóci, én is gyakran látok a felhőkben "képeket". Ilyenkor mindig azt érzem, hogy ezek nem véletlenek, hanem így küldenek üzenetet az égiek. :D

NAgyon szivesen Unni,koszonom a dicseretedet. :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 3. 7:03

WOW! de aranyosak a hímzett képek! Valamikor én is kézimunkáztam...de én terítőket csináltam...meg pulóvert kötöttem és mellényt.
Lehet újra elő kellene venni a tűket.. :lol: :lol:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 3. 18:57

annamama írta:...Szia Rita...ezt a letoltooldalt hivom én a babás oldalnak mert csak egy cuki baba arc a jelképe...itt fent van a Easy Fortune de kinai és angol beégetett felirattal....a te feliratodat raktam hozzá de nem passzol ..itt joval kissebb méretben van fent....sok sori és film van itt nincs reklám és gyorsan jon le a film minden gond nélkul...nem olyan makrancos mint a mega....:)...bár már kibékultem vele.....http://chauthanh.info/drama/browse/......egyedul itt találtam meg az EF és az Uloz ton a 11 részt de ott is ugyan ez a verzio van fent mint itt....Szia....:)...http://chauthanh.info/drama/browse/E.html

Szia Anna! Köszi, ezt az oldalt én is ismerem. Ha lehet torrent oldalakról töltök le,
mert az a legegyszerűbb, csak akkor használok direkt letöltést, ha nincs más lehetőség.

Az a lényeg, hogy már a megával sem kell birkóznod, és elkezdhetted nézni a sorit!
Remélem tetszik!

Szép volt ez a cuki kis vendéglő! Csak azon nevettem, hogy Da Feng kivette az egészet,
hogy ne lássa meg őket senki. Kint sötét, bent világos, és csupa üveg minden. Csak az
nem látja őket, aki nem akarja:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 3. 19:29

Kedves Éva! De sajnálom, ami délután történt veled! Azóta már biztosan jobban van a lábad!

Tetszett ez a verses párbeszéd! Vajon mit szóltak a fiatalok, hogy nem borítékot kapnak?
Arra biztosan nem voltak felkészülve, hogy vissza is válaszolnak nekik. Nem tudom elhinni,
hogy ne örültek volna ennek az egyedi esküvői képnek.

Írtad egyszer, hogy néha minta nélkül varrsz. Ezeket a képeket volt miről másolnod? Az egyik
szép lett, a másik aranyos!

Azt azonnal észrevettem, hogy a bátyádnál, és a húgodnál is van egy Eszter.

Éva! csináltam egy külön témát a fényképeinknek. Erre azért is volt szükség, mert ha újra
meg akartam nézni akár a magamét, akár a tiéteket, több témát is végigjártam, mire rájöttem,
hogy melyiket hová is tettük ki. Itt együtt lesznek, egyszerűbb lesz nézegetni őket. Ezt az
itteni két képedet átviszem oda is.

http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=41&t=92

Persze ez nem jelenti azt, hogy ide vagy akár máshová ne lehetne saját fotót feltölteni. Bátran,
bárhová! De ha azt szeretnénk, hogy könnyen visszakereshető legyen, akkor ott jobb helyen
vannak szerintem.

Kép

Vissza: “Tajvan”