Because of Meeting You (online is nézhető)

melinda1984

Re: Because of Meeting You (22/56) (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: melinda1984 » 2019. január 20. 19:39

Nagyon szépen köszönöm az újabb részek feliratát, nagyon reménykedtem, hogy újabb részekkel lepsz meg minket a mai nap folyamán :)
És mire visszatudtam jönni a gépem elé, fel is töltötted :) Nagyon köszönöm, hogy elkezdted fordítani a sorozatot, mert véleményem szerint és szerintem sokat szerint nagyon jó sorozat nem lehet abbahagyni egy rész után a nézését.
szép estét neked/ nektek :) jó sorozat nézést mindenkinek :) :movingflower: :flower1: @};-
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2019. január 20. 19:58

Üdv.
Köszönöm szépen a 21-22.részek feliratait.
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2019. január 20. 20:09

Meg is néztem az új részeket és tényleg most már Guo Guo se hagy mindent
Yu Xinre,amit az felháborodva vesz tudomásul ,így bízom benne,mert még a jó fele hátra
van,hogy ez így is marad,mert biztosan van még rengeteg hazugság a tarsolyában.Szinte
hihetetlen,hogy azonnal van válasza mindenre,és tud mosakodni miközben besározza most
leginkább Guo Guo-t.Mivel már egyre mélyebbre süllyed a hazugságban,ki tudja mire lesz
még képes.Azon sem lepődtem meg,hogy Hui Jie nem azért haragszik Yu Xinre,mert hazug,
csaló stb.hanem mert nem elég ügyesen csinálja,hiszen kiderül.Ők is nagyon hasonlítanak
egymásra és persze nem kivétel Yun Kai testvére sem.Mivel ugyan azt akarják biztos,hogy
össze fognak jönni,hiszen a szörnyella most mindent bevet,hiszen szorul a hurok!
Yun Kai annyira cuki,de azt hiszem nagy fába vágja a fejszéjét,ha tényleg megtartja Guo
Guo-nak a hogyan váljunk hölggyé kurzust :)) Ezen jót nevettem,de talán alakul majd ő is.
Deng Lun-nak jól állnak a történelmi szerepek is. ;)

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2019. január 20. 21:44

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az újabb két részt. :littlehearth:
További szép estét kívánok.
Botond

HozzászólásSzerző: Botond » 2019. január 20. 22:02

Kedves Rita

online openlod módban nem jelenik meg a felirat (20 ill. 22-nál rendben van). Lehet rajta javítani?
Köszönettel Botond Gábor
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. január 21. 6:52

Szia Gábor! Írtam Nellinek, ő szokta feltölteni a videókat és a feliratokat az Openloadra
és a Videára. Kis türelem, és meg fogja csinálni, hogy jó legyen. Mostanában sok problémája
volt ezekkel az oldalakkal.

Szép napot kívánok!
szilagyongyi

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2019. január 21. 7:27

Sziasztok! Drága Ritám! Hálásan köszönöm a 21-22 részeket. Kaptunk egy kis édességet, ami nagyon ránk fért. Jó lenne ha most már a sok furmányra több méz csepegne, de mivel szinte a felénél (hihetetlen milyen ügyes vagy :x ) járunk, tartok tőle korai az örömünk.
Szép hetet kívánok!
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. január 21. 15:43

Elkaptam valami kórságot! Már éjszaka rázott a hideg a jó melegben, aztán elténferegtem
az iskolába, de amióta itthon vagyok, csak feküdni esik jól. Ráadásul a héten vége az első
félévnek, ami plusz munkát ró ránk. És ha ez még nem lenne elég, február 5.-én egy hétre
hazautaznak látogatóba az Angliában élő gyermekeim.

Szóval szeretném jelezni, hogy február 12.-ig, amíg haza nem utaznak, fogalmam sincs,
milyen ütemben és mennyiségben tudom hozni a feliratokat.

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2019. január 21. 15:56

Kedves Rita jobbulást kívánok. Valami engem is kerülget.
Köszönöm a két részt. Nagyon tetszett.Kis romantika igazán kedves volt.
Gyógyulgass. Elleszünk, míg meggyógyulsz. :flower1:
Kellemes találkozást a gyermekeiddel. @};-
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2019. január 21. 16:04

Ritám! Sajnálattal olvasom, hogy beteg lettél. Kúráld magadat, tea, pálinka, bármi ami használ, és mielőbb gyógyulj meg a gyerekek érkezéséig.
Köszönöm neked a sororzat fordítását, de most úgy döntöttem, hogy maratonozni fogok, csak gyüjtögetem a részeket, és időnként benézek.

Gyógyulj meg hamar!

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. január 21. 16:05

Gyógyulj Rita, az a legfontosabb!!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 21. 16:42

Drága Rita, jobbulást neked. Ne kínozd magad, pihenj, és kúráld magad. Most az a legfontosabb. A többi ráér! Remélem valami finom rumos tea + keksz vagy kétszersült van otthon ropogtatni...Puszim.. :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2019. január 21. 17:16

Drága Rita!
Jobbulást kívánok,most csak magaddal törődj.Igyál sok teát és
pihenj sokat,mert ha nem csak rosszabb lesz és tovább tart.
Mi biztos várunk rád akármeddig :ymblushing:

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2019. január 21. 17:51

Drága Rita!
Gyógyulj meg és legyél gyorsan egészséges, minden egyéb várhat.
Kép
melinda1984

HozzászólásSzerző: melinda1984 » 2019. január 21. 18:49

Kedves Rita :)
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked, vigyázz magadra és kívánom amire a gyermekeid hazaérnek te egészségesen tudod őket várni :) %%- @};- @};- :movingflower: :flower1: :-ss
mazsi87

HozzászólásSzerző: mazsi87 » 2019. január 21. 19:09

Kedves Rita!

Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked! A mi feliratok utáni falánkságunk mellékes most. Jelez a szervezeted, hogy pihenj! Kívánom, hogy emlékezetes, boldog pillanatokkal gazdagodjatok a haza látogatással! :)
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2019. január 21. 19:20

Rita írta:Elkaptam valami kórságot! Már éjszaka rázott a hideg a jó melegben, aztán elténferegtem
az iskolába, de amióta itthon vagyok, csak feküdni esik jól.

Kép

Drága Rita

Az a legfontosabb,hogy az egészséged rendben legyen. :x
Van még egy kevés saját készítésű Dió esszenciám nagyon
szivesen küldök belőle. Csak amikor jelzek, hogy küldöm,
az ablakod nyitva legyen. :))
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. január 22. 6:50

Kedves Ildikó, Gabi, Ági, Kata, Cicus, Marcsi, Melinda, Mazsi
és Dolores!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen! Engem soha nem a betegségem, hanem az a
tény, hogy ÉN beteg is lehetek, szokott lesokkolni. Az évi kétszeri megfázáson kívül nem
igazán szoktam beteg lenni. Na, mindegy, ennek sem tulajdonítok nagy jelentőséget, nem
adok neki energiát, mert a végén még túl jól fogja érezni magát nálam :)) aztán nehezen
akar majd tovább állni. Este még alakított egyet, próbált rám ijeszteni a 38,8 fokos lázzal,
de nem estem hasra előtte. Kértem a szomszédasszonyomtól egy lázcsillapítót (nálam nincs
gyógyszer itthon), és azért is jól éreztem magam youtube videók nézegetése és bebóbiskolások
közepette. Most reggelre nagyon taknyos lettem, de még egyet sem köhögtem. Jobban is
érzem magam, mint tegnap ilyenkor, szóval a betegség mehet a pitlibe!

Ildikó! Vigyázz magadra! Csak hadd kerülgessen, a lényeg, hogy ne találjon meg! :))

Gabi! Hiányoztál nagyon, de azt hittem, hogy LSG-vel van megint találkád. :D Jó gyűjtögetést!

Ági! Máris jobban vagyok, mint tegnap reggel! Hurrá!

Kata! Az étvágyammal nincs gond. A vasárnapról maradt húsos-rántott palacsintát csak úgy
nyomtam befelé, miközben 38,8 volt a lázam. Pálinkát ittam már hétvégén is, és a mellkasomat
is kenegettem vele.

Cicus! Annyira utálok beteg lenni, hogy ha mégis az vagyok, akkor is igyekszem úgy tenni,
mintha észre sem venném, mintha továbbra is egészséges lennék. Rettentő jó módszer.
Nálam nagyon jól bevált, működik. A kollégáim képtelenek ezt a hozzáállásomat elfogadni, és
tegnap is mind azt harsogta, hogy azért van a gyógyszer, hogy meggyógyítson, én meg mindig
azt válaszoltam, hogy a szervezetünk is képes rá, hogy meggyógyítsa magát. Ha esetleg nem
sikerülne neki, akkor majd kicsi rásegítést kap, de nem nagyot. Már látom, hogy nem lesz rá
szükség.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. január 22. 6:50

Marcsi! A gyümölcstáladról jut eszembe, hogy három nagy narancsot is befaltam a délután folyamán
annyira jólesett.

Melinda! Mire jönnek a gyerkőcök már híre-hamva sem lesz a betegségnek! Ahogy írtam fentebb,
máris jobban érzem magam. Szerintem a tegnapi nap volt a mélypont.

Mazsi! A fordítás nekem terápia, vigasz, gyógyír, öröm- és boldogságforrás. Szóval minél előbb
el szeretném kezdeni. Tegnap feküdni esett jól, úgy meg nem megy a fordítás. Ma későn jövök
haza, de holnap szerintem már bele tudok kezdeni a 23. részbe.

Dolores! Dió esszencia! Nagyon fincsi lehet! Diákkoromban az építőtáborok kötelező kelléke
volt a diólikőr (nyilván meg sem közelíti a tiédet, ami valóban dióból van) és a Hubertusz...
Szerettük nyalogatni.
Jó házipálinka mindig van itthon, abból iszogattam kupicányikat a hétvégén, és a mellkasomat
is kenegettem. Határozottan használt. A pálinkában még soha nem csalódtam.

Na, készülődök, lassan indulnom kell itthonról.

Legyen szép napunk!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2019. január 22. 13:16

Szia Rita! Sajnálattal olvasom, hogy beteg lettél. Szívből kívánom, hogy minél hamarabb túl juss rajta! :)
A soriból az utolsó négy részt nagyon imádtam! GG és YK civódásain jókat derültem, YX meg végre a saját hazugságainak csapdájába esett. Tartok tőle, hogy ez átmeneti állapot, mert akkor vége lenne a sorinak!
Köszönöm a munkádat, gyógyulj meg, pihenj amennyit tudsz! :littlehearth: :x Puszi.

Kép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2019. január 22. 14:50

Rita írta:

Cicus!
Annyira utálok beteg lenni, hogy ha mégis az vagyok, akkor is igyekszem úgy tenni,
mintha észre sem venném, mintha továbbra is egészséges lennék. Rettentő jó módszer.
Nálam nagyon jól bevált, működik. A kollégáim képtelenek ezt a hozzáállásomat elfogadni, és
tegnap is mind azt harsogta, hogy azért van a gyógyszer, hogy meggyógyítson, én meg mindig
azt válaszoltam, hogy a szervezetünk is képes rá, hogy meggyógyítsa magát. Ha esetleg nem
sikerülne neki, akkor majd kicsi rásegítést kap, de nem nagyot. Már látom, hogy nem lesz rá
szükség.

Én viszont teljesen el tudom fogadni a hozzáállásodat.Azt nem tudom,hogy
ezért nem vagyok-e (hála Istennek)soha beteg,mert nem csak így gondolkodom,de meg is
teszem.Ugyanis nálunk sincs gyógyszer a házban (a gyerekeimnél sem ) és ha néha elkapott
a nátha teáztunk,a hagyma tea mindig segített és a pihenés.Ma már a nátha is elkerül,amióta
másképpen táplálkozunk és ez már 10 éve is van.Ahogy most vissza gondolok ezekbe a náthás
tünetekbe bejátszik a stressz,legyen az iskolai,vagy munkahelyi,mert abban az időben voltunk
náthásak,mióta nem dolgozunk semmi probléma.Most az unokámnál látom,hogy időnként náthás,
de gyógyszert ő sem venne be,persze ebben nőtt fel.A szervezetünk meg tudja gyógyítani magát,
úgy van teremtve.Annak pedig oka van ha megállít minket és pihenésre kényszerít,így jobb ha
engedelmeskedünk neki :) :x

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. január 22. 21:17

Szia Marika! A tegnapihoz képest sokkal jobban érzem magam. Holnap bele is kezdek a 23. részbe.
Igaz, hogy csütörtökön meg értekezletünk lesz, de pénteken folytatom. Hétvégére ha többet nem is,
de egyet hozni fogok, az biztos.

Igen, átmeneti állapot, Yu Xin árt ahol csak tud, de egyre többet kap is. Haha!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. január 22. 21:41

cicus írta:Én viszont teljesen el tudom fogadni a hozzáállásodat.Azt nem tudom,hogy
ezért nem vagyok-e (hála Istennek)soha beteg,mert nem csak így gondolkodom,de meg is
teszem.Ugyanis nálunk sincs gyógyszer a házban (a gyerekeimnél sem ) és ha néha elkapott
a nátha teáztunk,a hagyma tea mindig segített és a pihenés.Ma már a nátha is elkerül,amióta
másképpen táplálkozunk és ez már 10 éve is van.Ahogy most vissza gondolok ezekbe a náthás
tünetekbe bejátszik a stressz,legyen az iskolai,vagy munkahelyi,mert abban az időben voltunk
náthásak,mióta nem dolgozunk semmi probléma.Most az unokámnál látom,hogy időnként náthás,
de gyógyszert ő sem venne be,persze ebben nőtt fel.A szervezetünk meg tudja gyógyítani magát,
úgy van teremtve.Annak pedig oka van ha megállít minket és pihenésre kényszerít,így jobb ha
engedelmeskedünk neki.

Szia Cicus!
Az én iskolám olyan szörnyű hely, amilyen kevés van az országban. Szerencsére én nem azon a
településen élek, ahol dolgozom. Még a Sajó is elválaszt tőle, hála istennek!
Én, amikor kijövök az iskola kapuján, semmit nem hozok magammal onnan. Mindent otthagyok,
és megyek busszal haza az én tiszta, csendes, bűnözéstől mentes kicsi falumba, ahol senki nem
felejt el egy jó szót szólni a másikhoz, ha találkoznak. Ez a nyugalom bőven elég ahhoz, hogy
kipihenjem a stresszt, ami napközben ér. Egyébként nagyon jó a Dr. Lenkei Tablettás Alap vitaminja
amit szedek rendszeresen + 1000 mg c vitamint is hozzá. A leginkább akkor látszódik meg a jótékony
hatása, amikor év végén mindenki csak vonszolja magát, én meg fürge vagyok, mint a gyík. Illetve
nem tudnak felhúzni a gyerekek semmilyen szinten. Azt mondom, hogy egy áldás számomra. Ennyivel
támogatom a szervezetemet, gyógyszer nuku.

Nem szoktam beszélni a kollégáimnak az egészséggel kapcsolatos nézeteimről, mert egyáltalán nem
vagyunk egy hullámhosszon. Az, hogy ha valaki beteg, és nem szed gyógyszert úgy fogják fel, hogy
az ellensége magának. Én csak hallgatok nagyokat, hadd mondják. A magam nézetei szerint
nekem van igazam, és csak az számít. Pénteken vettem észre, hogy zihálok, nem úgy kapok levegőt,
ahogy kéne. Ma még csak kedd van, de végigcsináltam a napot helyettesítésestől (betegek kollégák ;) )
osztályozó értekezletig. Hatra értem haza, de ennek ellenére sokkal jobban vagyok, mint tegnap.
Tulajdonképpen ezt a betegséget egy lázcsillapítóval csináltam végig, és péntekre - amikor egy hét
fog eltelni a betegség észlelése óta - már kutya bajom sem lesz.

A pálinka csodaszer. Rengeteget kenegettem a mellkasomat, ittam is kupicákkal belőle. Hétvégén
napi háromszor, és miközben nyeltem le, azt gondoltam, hogy minden cseppje egészségemre válik.

Itt most azért írok ezekről a dolgokról, mert "otthon" vagyok, hátha nem vágja senki a fejemhez,
hogy felelőtlen ember vagyok, aki tudatosan árt magának.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 23. 8:51

sziasztok! De jó hogy már jobban is vagy Rita, tényleg az ősi gyógymód az überelhetetlen. Én mostanában a két ujjnyi Hubertuszomat fogyasztgatom, nehogy elpárologjon, inkább két kupica, olyan kicsi a teteje hogy csak na, igen szűkre mérték! :D
Cicus, nagyon szép videót tettél fel, jó volt hallgatni, és a képek is szépek voltak rajta. :flower1:
Egy jó hr, hoszas szünet után, Yeva hozta a Misteri Q. újabb részét. hátha valaki várta. Én megyek is nézni...szép hetet mindenkinek, itt most esik a hó de nagyon apró... :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2019. január 23. 10:57

Szia Rita!
Teljesen egyetértek veled és szerencsére nem vagyunk egyedül.Jó,hogy
körülvesznek kedves együttérző emberek és egy igazi meleg otthon.
Más nem számít az ítélkezőkkel meg nincs dolgunk,mert minden tettünkért
mi felelünk,így működik az élet,amit adunk azt kapjuk vissza :)
Örülök,hogy jobban vagy.Nálunk újra szakad a hó még belehúz a tél,de ennek
is vége lesz,és újra itt a tavasz.
Gyönyörű napot ma is :x

Vissza: “Kína”