És mire visszatudtam jönni a gépem elé, fel is töltötted

szép estét neked/ nektek

Rita írta:Elkaptam valami kórságot! Már éjszaka rázott a hideg a jó melegben, aztán elténferegtem
az iskolába, de amióta itthon vagyok, csak feküdni esik jól.
Rita írta:
Cicus! Annyira utálok beteg lenni, hogy ha mégis az vagyok, akkor is igyekszem úgy tenni,
mintha észre sem venném, mintha továbbra is egészséges lennék. Rettentő jó módszer.
Nálam nagyon jól bevált, működik. A kollégáim képtelenek ezt a hozzáállásomat elfogadni, és
tegnap is mind azt harsogta, hogy azért van a gyógyszer, hogy meggyógyítson, én meg mindig
azt válaszoltam, hogy a szervezetünk is képes rá, hogy meggyógyítsa magát. Ha esetleg nem
sikerülne neki, akkor majd kicsi rásegítést kap, de nem nagyot. Már látom, hogy nem lesz rá
szükség.
cicus írta:Én viszont teljesen el tudom fogadni a hozzáállásodat.Azt nem tudom,hogy
ezért nem vagyok-e (hála Istennek)soha beteg,mert nem csak így gondolkodom,de meg is
teszem.Ugyanis nálunk sincs gyógyszer a házban (a gyerekeimnél sem ) és ha néha elkapott
a nátha teáztunk,a hagyma tea mindig segített és a pihenés.Ma már a nátha is elkerül,amióta
másképpen táplálkozunk és ez már 10 éve is van.Ahogy most vissza gondolok ezekbe a náthás
tünetekbe bejátszik a stressz,legyen az iskolai,vagy munkahelyi,mert abban az időben voltunk
náthásak,mióta nem dolgozunk semmi probléma.Most az unokámnál látom,hogy időnként náthás,
de gyógyszert ő sem venne be,persze ebben nőtt fel.A szervezetünk meg tudja gyógyítani magát,
úgy van teremtve.Annak pedig oka van ha megállít minket és pihenésre kényszerít,így jobb ha
engedelmeskedünk neki.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég