virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi a multkori és a mostani feliratokat is.
A multkor nem irtam, hogy Fülike milyen aranyos volt lánynak és milyen jó hangja van.
Na gyorsam megnézem az uj részeket is és majd........
boszorkany írta:Itt vagyok Rita kozel:)Most Zitahoz jottem a Familiar wife elso epizodjaert,de Te nagyon gyors voltal most,koszonom szepen.
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 14-15.részek feliratait.
cicus írta:Szia Rita,köszönöm szépen a 14-15.részt is![]()
Máris a feléhez érkeztünk![]()
További szép estét és jó éjszakát![]()
szilagyongyi írta:Sziasztok! Ritám köszönöm a 14.-15. részek fordítását is.
Nagyon-nagyon aranyos, és izgalmas részek ezek. Hú, most nagyon várom ám a folytatást
Jó munkát, klassz hetet kívánok!
Kata58 írta:Na gyorsan meg is néztem, nagyon vártam már a folytatást annyira aranyos ez a kettős szerep. A nagypapán csodálkoztam, de végül is korrekt döntést hozott a végén, egész megszeretettem. Q.-nek igencsak fel van adva a lecke, hogy helytálljon, de legalább már az egyik fél bevallotta, hogy tudja a kettős szerepet, a másik meg tudott dönteni, hogy kit szeret, de még nem tudja a titok másik oldalát...hát a hasam fogtam, ha rágondoltam arra a rengeteg lépcsőre. Izgatottan várom a folytatást, megvárlak vele, nem kukucskáltam
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 14-15. részek feliratainak a fordítását.![]()
Sikerült megnéznem a négy részt, és kifejezetten jót tett.Kikapcsolt, és elűzte a a fáradságot.Aranyos volt, és főleg a két utolsó rész.
Köszönöm még egyszer és szép hetet kívánok.Marcsi
Serenity írta:Nagyon szépen koszonom a fordítást! További sok sikert kívánok.![]()
f.ági írta:Szia Rita!
Végre utolértelek Benneteket! Kicsit mozgalmas heteim voltak, amihez kemény fejtörés is járult, lemaradtam itt a nézelődésben.
Ma még kicsit pihennem kellett a migrénem , ami valószinűleg a hóesést nem szereti, de megpróbáltam nem nagyon vihogni, vagyis hangosan röhögni némely részen, nehogy azt higgyék itthon, hogy teljesen meggyógyultam már.Pl. a pirosra festett körmökön nyeritve röhögtem.
Nagyon szerethető sorozat, birom nagyon QQ viszonyát a sráchoz, de ugyanigy szeretem Fang Fangot és a rossz fiút is.
Kiváncsian várom a titkok kiderülését.
Nagyon tetszett QQ krokodilos-elefántos pizsamája.
Köszönöm az eddigieket, igyekszem most már nem lemaradni.
virag1 írta:Köszönöm az ujabb részeket,, meg is néztem.
Tetszett a szépségvereny és főleg "mit jelent a széépség" kibontása Chen Qing nézőpontjából. Teljesen egyetértettem vele. Fülike meg nagyon aranyos volt ahogy segitett neki a zongora játékával.
Örülök, hogy Gu Nan Xi rájött, hogy a két lány az egy ( és tudjuk, hogy nagyon tetszik neki Chen Qing).
Aranyos volt a végén főhőseink vallomása. ( Nem tudom, hogy tudtak ugy leesni hogy semmi bajuk nem lett de igy a jó, meg persze magas sarkúban hegyet mászni??? Ha Ha ha)
Köszi mégegyszer és várom a folytatás mert nagyon kedvelem-e könyed sorozatot.
![]()
![]()
nildiko írta:Köszönöm Rita, az újabb részeket.
Kicsit el vagyok maradva a nézéssel.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég