Izgatottan várom a folytatást, megvárlak vele, nem kukucskáltam

Izgatottan várom a folytatást, megvárlak vele, nem kukucskáltam

virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi a multkori és a mostani feliratokat is.
A multkor nem irtam, hogy Fülike milyen aranyos volt lánynak és milyen jó hangja van.
Na gyorsam megnézem az uj részeket is és majd........
és kissé darabosan mozog
de az arca
boszorkany írta:Itt vagyok Rita kozel:)Most Zitahoz jottem a Familiar wife elso epizodjaert,de Te nagyon gyors voltal most,koszonom szepen.

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 14-15.részek feliratait.

cicus írta:Szia Rita,köszönöm szépen a 14-15.részt is![]()
Máris a feléhez érkeztünk![]()
További szép estét és jó éjszakát![]()

szilagyongyi írta:Sziasztok! Ritám köszönöm a 14.-15. részek fordítását is.
Nagyon-nagyon aranyos, és izgalmas részek ezek. Hú, most nagyon várom ám a folytatást
Jó munkát, klassz hetet kívánok!

Kata58 írta:Na gyorsan meg is néztem, nagyon vártam már a folytatást annyira aranyos ez a kettős szerep. A nagypapán csodálkoztam, de végül is korrekt döntést hozott a végén, egész megszeretettem. Q.-nek igencsak fel van adva a lecke, hogy helytálljon, de legalább már az egyik fél bevallotta, hogy tudja a kettős szerepet, a másik meg tudott dönteni, hogy kit szeret, de még nem tudja a titok másik oldalát...hát a hasam fogtam, ha rágondoltam arra a rengeteg lépcsőre. Izgatottan várom a folytatást, megvárlak vele, nem kukucskáltam

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 14-15. részek feliratainak a fordítását.![]()
Sikerült megnéznem a négy részt, és kifejezetten jót tett.Kikapcsolt, és elűzte a a fáradságot.Aranyos volt, és főleg a két utolsó rész.
Köszönöm még egyszer és szép hetet kívánok.Marcsi

Pl. a pirosra festett körmökön nyeritve röhögtem.

Serenity írta:Nagyon szépen koszonom a fordítást! További sok sikert kívánok.![]()

f.ági írta:Szia Rita!
Végre utolértelek Benneteket! Kicsit mozgalmas heteim voltak, amihez kemény fejtörés is járult, lemaradtam itt a nézelődésben.
Ma még kicsit pihennem kellett a migrénem , ami valószinűleg a hóesést nem szereti, de megpróbáltam nem nagyon vihogni, vagyis hangosan röhögni némely részen, nehogy azt higgyék itthon, hogy teljesen meggyógyultam már.Pl. a pirosra festett körmökön nyeritve röhögtem.
Nagyon szerethető sorozat, birom nagyon QQ viszonyát a sráchoz, de ugyanigy szeretem Fang Fangot és a rossz fiút is.
Kiváncsian várom a titkok kiderülését.
Nagyon tetszett QQ krokodilos-elefántos pizsamája.
Köszönöm az eddigieket, igyekszem most már nem lemaradni.

virag1 írta:Köszönöm az ujabb részeket,, meg is néztem.
Tetszett a szépségvereny és főleg "mit jelent a széépség" kibontása Chen Qing nézőpontjából. Teljesen egyetértettem vele. Fülike meg nagyon aranyos volt ahogy segitett neki a zongora játékával.
Örülök, hogy Gu Nan Xi rájött, hogy a két lány az egy ( és tudjuk, hogy nagyon tetszik neki Chen Qing).
Aranyos volt a végén főhőseink vallomása. ( Nem tudom, hogy tudtak ugy leesni hogy semmi bajuk nem lett de igy a jó, meg persze magas sarkúban hegyet mászni??? Ha Ha ha)
Köszi mégegyszer és várom a folytatás mert nagyon kedvelem-e könyed sorozatot.
![]()
![]()

nildiko írta:Köszönöm Rita, az újabb részeket.
Kicsit el vagyok maradva a nézéssel.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég