Iron Ladies (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Iron Ladies (4/13)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 9. 17:40

Jó szórakozást kívánok az 5. részhez!

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: Iron Ladies (5/13)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. szeptember 9. 17:48

Máris vittem, köszönettel...szép vasárnap estét... :D :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
VuVej

HozzászólásSzerző: VuVej » 2018. szeptember 9. 17:54

Köszönöm szépen a feliratokat.
novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2018. szeptember 9. 17:58

Szia! Nagyon szépen köszönöm az 5. részt ;) :D :D :D :D
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. szeptember 9. 18:07

Ritám! Köszönöm szépen az 5. rész feliratát! :littlehearth: :x
Kellemes hetet kívánok! :-bd
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. szeptember 9. 18:44

Köszönöm szépen! Most mentek el a vendégeim, nézem is.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. szeptember 9. 19:08

ez a rész is HŰHA!ebbe a részbe tényleg minden belefért...Lisha és David kapcsolata érdekes a múlt és a mostani helyzet...A volt férj, egész meglepődött a feleségén...csak a barátnőt ne említette volna--ilyen helyzetben..gyereket vállalni tőle...khm..bár a női szerepek néha olyan képlékenyek, hogy amire azt gondoltuk esetleg nem lennénk képesek, ki tudja , ha ugyanabban a cipőben lennénk vajon hogy döntenénk..
a barátnők kapcsolata még nem felhőtlen, közben kis kedvencüket meg bemocskolják. Ő pedig az utolsó pillanatig a barátnőjét védi...Aranyosak voltak a vidámparkban..és mire nem jó egy kis koccanás! Vajon mi lesz az ügy folytatása? Mindenesetre az a jobbegyenes nálam mindent vitt!!!!

Á és a báros csók, végül mégis csak ki lett a nagyobb meglepett?!?! :)) :)) :)) :D
Apukát nagyon repektáltam , ahogy kiállt a lányáért, és nem tartott fejmosást a telefonban sem.! :-bd :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
racznemagdi

HozzászólásSzerző: racznemagdi » 2018. szeptember 9. 19:14

Megnéztem az első részt, úgyhogy gyorsan le is töltöttem magamnak mind az ötöt. Jó kis sorozat, köszönöm szépen a feliratot!
^:)^
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. szeptember 9. 20:29

Köszönöm szépen az 5.részt :x máris nézem ;;)
Szép estét.
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. szeptember 9. 21:01

Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked az 5. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Spoiler: mutasd
Meg is néztem és nem unatkoztunk egy pillanatra sem:
A cégnél valóban csak a számok emelkedjenek, más nem számít. Dolgoztam én egyszer egy olyan helyen ahol csak a forgalom növekedés számított, nem volt könnyű.
Amennyiben kibékülnek, nem fogok tudni haragudni Kai-Ting-ra, mert nemcsak a 8 év miatt, hanem ő valóban szerelmes és így érthető, hogy nem könnyű lezárni ezt az időszakot.
David pedig úgy néz ki, hogy elkezdett vonzódni a második barátnőhöz.

Köszönöm szépen kérdésedet, jól telt a hétvége.Kakasfőző versenyen voltunk, mint vendégek, nagyon jól szórakoztunk.
Szép estét és jövő hétre pedig kellemes hetet kívánok.Marcsi :)
Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2018. szeptember 9. 22:10

Köszönöm az 5. részt is. Már megnyert magának!
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2018. szeptember 9. 22:48

Köszönöm!
Annyira emberi a lányok megnyilvánulása az őket ért dolgokra.
- Bár én messze állok attól, hogy elképzeljem magamról, hogy beleegyezzek egy ilyen hárem-helyzetbe: de egy nő, aki ennyi év után sem esik teherbe, esetlegesen hibáztathatja magát, és emiatt fogadja el a férj szeretőjét, majd annak beköltöztetését. Elfogadni nem tudom, de megértem, hogy milyen érzések miatt ilyen megalkuvó.
- A másik barátnő múltja még rejtve, tehát ott még sok mozgatórugó miértje tisztázatlan. Nem hibáztatom, mert nem mondta mag Kai Tingnek a hűtlenség gyanúját. (Ilyenbe beleavatkozni: halálos veszedelem, mert a rossz hír hozója jár mindig rosszul, szerintem.) Remélem erre Kai Ting is hamarosan rájön, és megbocsájt.
- Kai Ting: nos még nem tudni, hogy dönt. Bárhogyan, azt el kell fogadnunk, bármennyire is szurkolunk a másiknak. Nyolc év, az nyolc év. Nem olyan könnyű róla lemondania. A döntése azért is nehéz, mert tudja, hogy ő is hibás. Emiatt nem tudott azonnal dönteni, és még mindig ingadozik, mert mi van akkor, ha most kijavítja a hibát, akkor talán minden jó lesz megint. (Azt kellene látnia, hogy miért hibázott, és akkor tudna dönteni.)
Ritám, várom az új részt TÜRELEMMEL!!!!!
Szép estét mindenkinek!
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2018. szeptember 9. 22:55

Üdv.
Köszönöm szépen az 5.rész feliratát.
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2018. szeptember 10. 12:55

Kedves Rita ! Köszönöm szépen a 5. rész fordítását ..ha most Kai-Ting vissza fogadja a fél éve szeretőt tartó Tse-Shant akkor meg is érdemli hogy újra megcsalja a pasas mert a titkárnője úgy sem fogja békén hagyni látszott rajta kell neki a férfi minden áron és be is vette a csalit rendesen :-q Kainak ! A vége ennek a résznek nem tetszett ! Remélem okosabb lesz a 6. részben Kai ! ( mi látjuk mennyire szereti öt Viktor )
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. szeptember 10. 13:27

Rita! Köszönöm az 5. rész feliratát. Drukkolok, hogy ne csak az eszére, de a szívére is hallgasson Kai-Ting, mert a barátnők csak a maguk tapasztalatából adnak neki tanácsot. Még ha ad is egy esélyt a Tse-Shantnak, remélem egyszer rájön ki az aki mindig figyel rá, mindenkor védelmezi és akivel igazán jól érzi magát. A többi fiú :-q , bár Dávid nem olyan rossz fiú, mint első ránézésre látszott. Li-Sha férje változatlanul taszító, egy percig nem tudnám elképzelni ezt a szituációt. Viszont tetszett az Apukája reakciója a híre, hogy nem lesz esküvő. :)
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2018. szeptember 10. 16:42

Kedves Rita! Köszönettel viszem az újabb feliratokat is, de kicsit összecsaptak a hullámok és nem tudom mikor sikerül megnéznem, még az is lehet, hogy ismét maraton lesz belőle.
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2018. szeptember 10. 23:18

Köszönöm az 5. részforditását. Ez is egy jó rész volt.
Csak a káposzta jó felmelegitva szoktuk mondani. Ez a kapcsolatokra is igaz főleg ha már igy elszaladt a ló , mert Kao Tse nem csak most jött össze a titkárnőjável, hanem már fél éve tart...............tehát volt ideje gondolkodni mit akar a 8 éves kapcsolatot vagy az újat. De ugynéz ki mindkettő szeretné. ( hárme efektus megint )
Kai Tingnek mert azért nehéz mert most szembesült, hogy most nem áll nyerésre pedig Ő mindig nyer, mert ha mindent megtesz akkor............ ez az alap tévedése látjuk, ez múködhet a munkába de a párkapcsolatba nem.
De ha folytatja is mert " megbocsát " attól még az érzelmek melyek már nem működtek közöttük, kicsi a valószinűsége hogy ujra rendbejöjjön.
A barátnők reagálása mert érthető volt mert a saját fájdalmaik alapján próbáltak tanácsot adni.
Nagyon szinpatikus volt Kai-Ting édesapja, és nem volt szimpi Kao Tse anyja aki először rimánkodott utána meg borzasztóan viselkedett. Ilyen anyóstól mit várhat aki úgy hajlik mind a nád.
Su-Tsan meg megint csak jó fej volt ahogy próbálta " barátját " jobb kedvre deriteni.
Köszi és várom a folytatást.
:littlehearth: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 6:07

Kedves Kata, Vuvej, Novcsi, Marika, Ági, Magdi, Cicus,
Marcsi, Ildikó, Lizzi, Chain, Zsuzsi, Gabi, Zsike és Virág!

Nagyon szívesen a feliratot! Ahogy olvaslak benneteket, nektek is tetszett.
Már fordítom a hatodik részt, az sem fog csalódást okozni.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 6:08

VuVej írta:Köszönöm szépen a feliratokat.

Nagyon szívesen!

@};- ~o) :D ~o) @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 6:09

novcsi6 írta:Szia! Nagyon szépen köszönöm az 5. részt ;) :D :D :D :D

Szia! Nagyon szívesen a fordítást!

%%- :movingflower: %%- :D %%- :movingflower: %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 6:11

B.Marika írta:Ritám! Köszönöm szépen az 5. rész feliratát! :littlehearth: :x
Kellemes hetet kívánok! :-bd

Szia Marika! Remélem ez a rész is tetszeni fog!
Neked is szép hetet kívánok!

:flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth: :D :littlehearth: :flower1: :littlehearth: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 6:12

f.ági írta:Köszönöm szépen! Most mentek el a vendégeim, nézem is.

Nagyon szívesen, Ági! Nálam is vendégek voltak,
mielőtt kitettem volna az 5. részt.

%%- @};- %%- :D %%- @};- %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 6:24

Kata58 írta:ez a rész is HŰHA!ebbe a részbe tényleg minden belefért...Lisha és David kapcsolata érdekes a múlt és a mostani helyzet...A volt férj, egész meglepődött a feleségén...csak a barátnőt ne említette volna--ilyen helyzetben..gyereket vállalni tőle...khm..bár a női szerepek néha olyan képlékenyek, hogy amire azt gondoltuk esetleg nem lennénk képesek, ki tudja , ha ugyanabban a cipőben lennénk vajon hogy döntenénk..
a barátnők kapcsolata még nem felhőtlen, közben kis kedvencüket meg bemocskolják. Ő pedig az utolsó pillanatig a barátnőjét védi...Aranyosak voltak a vidámparkban..és mire nem jó egy kis koccanás! Vajon mi lesz az ügy folytatása? Mindenesetre az a jobbegyenes nálam mindent vitt!!!!

Á és a báros csók, végül mégis csak ki lett a nagyobb meglepett?!?! :)) :)) :)) :D
Apukát nagyon repektáltam , ahogy kiállt a lányáért, és nem tartott fejmosást a telefonban sem.! :-bd :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Tényleg nagyon sok minden belefér ezekbe a jó hosszú részekbe. Láttam valahol
egy 26 részes verziót is, az a kínai lehet. Ők minden tajvani sorit szétszednek 45 perces
epizódokra. Jobban szeretem azokat a rövidebb részeket fordítani, de ezt nem panaszként
írom, ezzel sincs semmi bajom.

Ez a David!!! Szóval minden nőről fotókat készít, és a telefonjában tárolja. Li-Sha esetében
is rájött, hogy mintha már lett volna közük egymáshoz.

Igen, a barátnő említése lelohasztotta szegény Ching-Ching lelkesedését. Nem tett jót, az
amúgy is kevés önbizalmának. Ott még lesz valami a gyerek körül. Ki tudja, miért nem esett
teherbe eddig. Lehet, hogy a férjben van a hiba.

Igazad van, nagyon könnyű ítélkezni, és okosakat mondani kívülállóként. Belülről nézve, nagyon
más a helyzet. Majd csak megértjük Ch-Ch döntését is.

Szép napot kívánok!

Nagyon jól szórakozom rajtuk:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 6:27

racznemagdi írta:Megnéztem az első részt, úgyhogy gyorsan le is töltöttem magamnak mind az ötöt. Jó kis sorozat, köszönöm szépen a feliratot!
^:)^

Én is ilyen gyorsan el tudtam dönteni, hogy jó sorozatot találtam. Már csak azon
izgulok, hogy végig ilyen legyen.

Nagyon szívesen a feliratokat!

De cuki volt ez a belső ablakpárkány!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 6:28

cicus írta:Köszönöm szépen az 5.részt :x máris nézem ;;)
Szép estét.

Nagyon szívesen, Cicus!

(%) :littlehearth: :D :littlehearth: (%)

Vissza: “Tajvan”