lizzismith írta:Ritám! Újra itt veletek! Azt nem ígérem, hogy folyamatosan, de most itt vagyok. Beszélgess velem

. ( Egy kicsit átvariálva, de ha valaki látta Meg Ryan és Tom Hanks filmjét: Szerelem hálójában, akkor némi hasonlóságot vélhet felfedezni.

)
Bocsánat a kis kitérőért.
Három részen túl:
- a férjes barátnő titkol a legtöbbet, amire nagyon-nagyon kíváncsi vagyok
- elvált barátnő annyira megsérült a válása miatt, hogy soha többé nem akar megsérülni, mert számára a szerelem=fájdalom, ezért terelésként a szexet használja, vagy ha úgy tetszik, gyógyírként
- a menyasszony pedig a megszokás rabja, de sebaj, mert itt van a férfi, aki majd kizökkenti ebből az állapotból. (azt hiszem, hogy fájdalmas lesz, de majd rájön, hogy így a legjobb).
Már régóta gondolom, hogy a legtöbb (senkit nem akarok megsérteni, és tisztelet a kivételnek) kapcsolat, házasság azért megy tönkre, mert "beleülnek" a kapcsolatba, házasságba.
Szia Lizzi! Annyit légy velünk, amennyit az időd enged. Bármennyi legyen az, nagyon fogunk
örülni neked és a véleményednek.
Egyetértek veled, én is ugyanezt gondolom a három barátnőről. Most nekem is meglepetés lesz
minden új rész a 4.-től, úgyhogy én is csak tippelek.
Én is azt gondolom, hogy a három nő magánéletének az alakulása lesz a vezérszál, akörül fog
bonyolódni a történet. Ha klisében gondolkodom, akkor...
- Li-Sha, aki menekül az elköteleződés elől, pont abban a férfiban fogja megtalálni az igazit,
aki ugyanolyan, mint ő - akivel a bárban találkozott.
- Kai-Ting addig fog csak ragaszkodni az esküvőhöz, amíg ki nem derül számára, hogy a párja,
akihez ő erővel próbál hűséges lenni (Su-Tsan már megingatta), már mást szeret. Úgy gondolom,
hogy akkor már engedni fog az érzéseinek, de a klisék szerint, nem fog ez ennyire egyszerűen
menni. Lesznek még itt bonyodalmak.
- De a legnagyobb bonyodalom Ching-Ching esetében lesz. A 4. részben látható majd, mekkora
baromarc a férje, és hogy milyen helyzetbe kényszeríti a feleségét. Onnan én menekülnék, de
nem vagyok benne biztos, hogy Ch-Ch is ezt fogja tenni.
Igyekszem a 4. résszel, mert jó kis izgalmak lesznek benne!