B.Marika írta:Szia Rita! Már az első részben kiderült, hogy jó kis sorozatot kaptunk ismét! Tetszik a történet és a szereplők is aranyosak. A történet még biztosan bonyolódik, nagyon várom a folytatást! Köszönöm szépen a fordítást!
Kitartás a továbbiakban! Én is túl vagyok egy válságon, de szerencsésen kilábaltam belőle. Minden rendben lesz csak idő kérdése. Szóval várom a folytatást!!!
novcsi6 írta:Szia! NAgyon szépen köszönöm az első két részt
csilla0602 írta:Kedves Rita!
Isteni sorozatot választottál!♥ Nagyon tetszettek az első részek. Az a sminkelés.......Kíváncsian várom a folytatást. Ezt biztosan nem maratonozva fogom nézni. Köszönöm ezt a szuper élményt.
![]()
nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm szépen a 3. rész feliratát is.![]()
Még nem kezdtem el, talán az 5. részhez érsz, akkor befejezem a most nézettet.
Régebbi fordítás, talán ez az első, amit kétszer is látok.
Kata58 írta:Hát itt aztán események a köbön! Mennyire nem őszinték egymáshoz...de majd talán egyszer csak szembesülnek azzal, hogy a másik boldogsága csak álca..és milyen nehéz lesz majd ebből meggyógyulni.Itt minden az időről szól. A munka a hivatás és a magánélet szinte másodpercre kitöltve, mégis a felszínen vonzónak látszik a 3 hölgy élete és karaktere. De ahogy megyünk előre az eseményekben, minden kezd megváltozni, más értelmet kapni. És a srác, ahogy elkapta és magához ölelte, hogy ne szembesüljön a látvánnyal csúcs volt. Bár tagadja hogy szereti, ott a kávézóban a kollégának, de igenis egy nagyon kedves romantikus, óvó, figyelő szerelem az övé...azt hiszem keveseknek adatik meg úgy hogy beteljesedjen és végig megmaradjon. Ahhoz mindig két fél kell.
Nagyon tetszett a fotózás...
lizzismith írta:Ritám! Újra itt veletek! Azt nem ígérem, hogy folyamatosan, de most itt vagyok. Beszélgess velem. ( Egy kicsit átvariálva, de ha valaki látta Meg Ryan és Tom Hanks filmjét: Szerelem hálójában, akkor némi hasonlóságot vélhet felfedezni.
)
Bocsánat a kis kitérőért.
Három részen túl:
- a férjes barátnő titkol a legtöbbet, amire nagyon-nagyon kíváncsi vagyok
- elvált barátnő annyira megsérült a válása miatt, hogy soha többé nem akar megsérülni, mert számára a szerelem=fájdalom, ezért terelésként a szexet használja, vagy ha úgy tetszik, gyógyírként
- a menyasszony pedig a megszokás rabja, de sebaj, mert itt van a férfi, aki majd kizökkenti ebből az állapotból. (azt hiszem, hogy fájdalmas lesz, de majd rájön, hogy így a legjobb).
Már régóta gondolom, hogy a legtöbb (senkit nem akarok megsérteni, és tisztelet a kivételnek) kapcsolat, házasság azért megy tönkre, mert "beleülnek" a kapcsolatba, házasságba.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég