Van képem hozzá

VidékiÉva

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. augusztus 14. 21:08

Kata58 írta:Kedves Pagggy! köszönöm aranyos szavaidat, Samukát nagyon nehéz fotózni, "tiszta apja" bár az én apum is ilyen...úgy kell lopva lekapni..
engem rettenetesen feszélyez, hogy még mindig nem tudtam megcsináltatni a fogam, és mindig magam maradok az utolsó, ha valamit sorrendbe kell állítani..+ félek a fogorvostól, és ég mindig nem tudom a végleges megoldást, mi lenne a jobb.
Egyébként itt is rekkenő hőség volt, apu haza is paterolt bennünket, hogy ne később kelljen vezetnie. Úgyhogy még lekapni sem tudott bennünket a nap, mert csak annyit voltunk kint amíg azt a pár szőlőt lekaptuk. A gépem meg már annyira megtelt, hogy valami megoldást kell találjak. De a legolcsóbb változat is egy 2o-as. Majd lesz megoldás. De már nem hiszek senki ígéretének, amíg nem teljesíti...és inkább nem kérek segítséget. :-o :((
Na mindegy ..több is veszett Mohácsnál. Holnap orvosi vizit, remélem nem lesznek sokan, és megpróbálok a bőrgyógyászatra is bejutni, hogy ne kelljen külön.
itt már lehet élvezkedni, illetve lehetett, mert lehült a levegő, de most meg olyan erős a szél, hogy még bukón sem tudom nyitva hagyni az ablakot. Kicsit rakonca ez az időjárás. Legyen szép estétek! :x :ymhug: :-h :-bd :movingflower: :littlehearth:

Kata! A képeket nem tudod kitenni pendrivra vagy memória kártyára? Esetleg Cd vagy DVD-re kiírni, és akkor a gépről törölni lehetne. Akkor azon megmarad. Nekünk is ki van írva dvd-re.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. augusztus 14. 21:11

Kata! Elfelejtettem írni, hogy csodaszép az a szőlő. Hatalmas fürtök. Köszi a sok szép képet. Ahol egymás mellett vagytok Samukával, teljesen egyforma a szemetek. Örököltétek egymástól.)))
Mindenkinek szép estét!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. augusztus 15. 6:46

#:-s :movingflower:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. augusztus 16. 13:13

A lányom küldte a nyaralásukról. Sétahajózás a Dunán! :)

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. augusztus 16. 15:26

Gabóci, micsoda szép naplemente...és a vízről még csodálatosabb :-bd :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. augusztus 17. 9:49

Esztergom is készül augusztus 20-ra!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. augusztus 17. 13:12

húú Gabóci, micsoda készülődés van arrafelé is...mi itthon leszünk, ma délután folytatjuk a festést, kíváncsi leszek meddig jutunk. ;) :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. augusztus 18. 18:53

sziasztok! Ezt a képet egy ismerősöm csinálta, Ortutay Gábor...a Győri sztrádán..olyan gyönyörűséges, hogy elhoztam nektek ide, hogy milyen pillanatokat tud átélni az ember a valóságban is, ha jókor van jó helyen :D ;)
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. augusztus 19. 9:22

Sziasztok!Gabóci!Biztos szép lesz az ünnep.Vajon Esztergomban is van körmenet?Te hol leszel?Békéscsabán mi történik aug .20-án?
Kattints rá a linken a színházra,ezek vesznek részt a Színházak Éjszakáján.!
http://www.szinhazakejszakaja.hu/
KLöszi a képeket.
Kata!Nagyon szép a kép!!!!Köszönöm,hogy felraktad.Üdv.Paggy :movingflower:

EGY KÉRDÉS:
Kedves Lányok!Nincs véletlenül rokonotok,ismerősötök Hollandiában?Szeretnék fréziahagymát rendelni. Az igazán jó minőségű hagymákat csak óriási mennyiségben lehet a nagy cégeknél.Évekkel ezelőtt a barátnőm hozott Hollandiából.Sajnos már nem működik.Nekem csak cím kéne,ahonnan tudnék rendelni.A NETEN hollandot nem találok.Amit Magyarországra hoznak,azt rosszul tárolják és Ti is tudjátok ,mennyi probléma volt vele.Ha valakinek esetleg lenne ismerőse és felvehetném vele a kapcsolatot,megköszönném.Ezek a hagymák fillérekbe kerülnek,úgy mint a tulipánhagymák.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. augusztus 19. 13:15

Egy kép a "kertemről":
Kép
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2018. augusztus 19. 13:33

Paggy írta:Sziasztok!Gabóci!Biztos szép lesz az ünnep.Vajon Esztergomban is van körmenet?

Paggy! Bár a kérdésed nem nekem szólt, de válaszolok rá. Esztergomban 20-án nincs körmenet. Aug. 15. Nagyboldogasszony, a Bazilika búcsúnapja volt. Aug. 16. Erdő Péter bíboros megáldotta a Szent Korona-virágkocsit, ami azután indult Debrecenbe.
Aki esetleg a közeljövőben Esztergomban jár annak ajánlom megnézni a Himnusz táblaképét is. http://www.helloesztergom.hu/blog/2018/ ... -tablakep/
Egy kép a mai tűzijátékról, nálunk 19-én van, a kép nem saját.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. augusztus 20. 6:02

Kedves MinGi!Gyönyörű a táblakép!!!!!!!Egyébként is boldog lehetsz,hogy olyan szép városban laksz.Köszönöm szépen a tűzijátékról készült fotót.Nem tudnál néha a Dunáról képeket betenni?Milyen lehet ősszel,télen és tavasszal?Mi történt Esztergomban,fejlődik a város?Arra emlékszem,hogy gond volt a közvilágítással.Ott is olyan régi lámpák vannak?Szoktatok átjárni a "szomszédba"?Örülök,ha találkozunk itt.Szia:Paggy
https://www.danubiushotels.com/hu/magaz ... budapesten /HOSSZÚ A CIKK,DE AJÁNLOM./

Felhívom a figyelmetek /bár itt "SENKI SEM ÉDESSZÁJÚ"" az ORSZÁG idei TORTÁJÁRA!Elmegyek megnézem a felvágását,HA BEFÉREK.
Hozok egy kis beszámolót.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2018. augusztus 20. 10:22

Paggy írta:Nem tudnál néha a Dunáról képeket betenni?Milyen lehet ősszel,télen és tavasszal?

Kérésedre augusztusi képek a Dunáról:
Kép
és a Kis-Duna ág
Kép
Ígérem neked, hogy teszek fel képet a rendes vízállásról is.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. augusztus 20. 11:54

Gabóci5 írta:A lányom küldte a nyaralásukról. Sétahajózás a Dunán! :)

Kép

Szia Gabóczi! Ez csodaszép. A napokban olvastam, hogy sok hajó nem is közlekedk az alacsony vízállás miatt.
Az esztergomi képek is nagyon szépek. Annyira ügyesek a készítők. Élőben biztosan nagy élmény lesz.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. augusztus 20. 11:57

Kata58 írta:sziasztok! Ezt a képet egy ismerősöm csinálta, Ortutay Gábor...a Győri sztrádán..olyan gyönyörűséges, hogy elhoztam nektek ide, hogy milyen pillanatokat tud átélni az ember a valóságban is, ha jókor van jó helyen :D ;)
Kép
Kép
Kép

Szia KAta!
Nagyon szépséges a rengeteg csillagos égbolt. De mik azok a csíkok? Én először vonatsíneknek gondoltam, de azután ismét elolvastam és látom sztádán készült. Viszont nálam csak az utolsó kép látható.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. augusztus 20. 12:02

Paggy írta:Sziasztok!Gabóci!Biztos szép lesz az ünnep.Vajon Esztergomban is van körmenet?Te hol leszel?Békéscsabán mi történik aug .20-án?
Kattints rá a linken a színházra,ezek vesznek részt a Színházak Éjszakáján.!
http://www.szinhazakejszakaja.hu/
KLöszi a képeket.
Kata!Nagyon szép a kép!!!!Köszönöm,hogy felraktad.Üdv.Paggy :movingflower:

EGY KÉRDÉS:
Kedves Lányok!Nincs véletlenül rokonotok,ismerősötök Hollandiában?Szeretnék fréziahagymát rendelni. Az igazán jó minőségű hagymákat csak óriási mennyiségben lehet a nagy cégeknél.Évekkel ezelőtt a barátnőm hozott Hollandiából.Sajnos már nem működik.Nekem csak cím kéne,ahonnan tudnék rendelni.A NETEN hollandot nem találok.Amit Magyarországra hoznak,azt rosszul tárolják és Ti is tudjátok ,mennyi probléma volt vele.Ha valakinek esetleg lenne ismerőse és felvehetném vele a kapcsolatot,megköszönném.Ezek a hagymák fillérekbe kerülnek,úgy mint a tulipánhagymák.Paggy

Szia Paggy! Remélem sikerül frézia hagymát szerezned! Nekem sajnos nincsen ismerősöm.
A cserepes, törpe dáliád is nagyon szép. Nekünk is sok volt a kertben, nagyon mutatós, dekoratív virág.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. augusztus 20. 12:07

Szia MinGi! Hú valóban igen alacsony a vízállás. Itt valóban lehet látni. Ijesztő így látni. Olvasva nem tűnt ennyire szörnyűnek. Köszi a képeket.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. augusztus 20. 12:25

Sziasztok aranyos MinGi ,Éva,Kata,Ági,Gabóci,Rita és MINDENKI,aki itt van és lesz!Megjöttem a légiparádéról és az ORSZÁG Tortája bemutatásáról.Este 6 után fent lesz ,amit hoztam
DE!!!!!!MinGi!KÖSZÖNÖM SZÉPEN a kétségbeejtő képeket a Dunáról.A kép szép,csak a Duna vízállása nem.REMÉNYKEDJÜNK,hogy visszatér az eredeti állapotába.MinGi várom majd a fotókat,mert imádom a vizet.Vajon a Tisza "HOGY VAN"?
Évának is puszi,most megyek ebédet melegíteni.Mégegyszer köszönöm a képeket.Gabócinak a szép naplementést!!!!Üdv.Paggy :littlehearth: :flower1: \:D/
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. augusztus 20. 14:00

sziasztok! a nagykép feletti két kockám az én ügyetlenkedésem, de ugyanaz lett volna, mint ami sikerült.! Nem tudnám megmondani mitől piros csíkos a sztráda..de érdekes. :D Nem mozdultunk ki majd csak holnap megyünk a papához, hogy ne kelljen duplán autóznia. Szép délutánt mindenkinek! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. augusztus 20. 16:16

VidékiÉva írta:
Kata58 írta:sziasztok! Ezt a képet egy ismerősöm csinálta, Ortutay Gábor...a Győri sztrádán..olyan gyönyörűséges, hogy elhoztam nektek ide, hogy milyen pillanatokat tud átélni az ember a valóságban is, ha jókor van jó helyen :D ;)
Kép
Kép
Kép

Szia KAta!
Nagyon szépséges a rengeteg csillagos égbolt. De mik azok a csíkok? Én először vonatsíneknek gondoltam, de azután ismét elolvastam és látom sztádán készült. Viszont nálam csak az utolsó kép látható.

Éva! Ezt a képet tudomásom szerint egy kihelyezett fényképezőgéppel és végtelen záridővel csinálták az autó sztrádán elhaladó kocsikról. Tulajdonképpen egy képen van rajta minden autó, a szembejövők lámpája fehér és a távolodóké piros, ezek látszanak csíknak.
Valóban nagyon szép kép. :ympeace:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. augusztus 20. 16:44

Halihó!Végeztem a munkámmal,ezért most kezdem felrakni a délelőtti sétám képeit.Nem ment videó nélkül,mert a légiparádéból is akartam küldeni.Mindjárt indul:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. augusztus 20. 16:47

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. augusztus 20. 16:48

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. augusztus 20. 16:49