Kata58 írta:Kedves Pagggy! köszönöm aranyos szavaidat, Samukát nagyon nehéz fotózni, "tiszta apja" bár az én apum is ilyen...úgy kell lopva lekapni..
engem rettenetesen feszélyez, hogy még mindig nem tudtam megcsináltatni a fogam, és mindig magam maradok az utolsó, ha valamit sorrendbe kell állítani..+ félek a fogorvostól, és ég mindig nem tudom a végleges megoldást, mi lenne a jobb.
Egyébként itt is rekkenő hőség volt, apu haza is paterolt bennünket, hogy ne később kelljen vezetnie. Úgyhogy még lekapni sem tudott bennünket a nap, mert csak annyit voltunk kint amíg azt a pár szőlőt lekaptuk. A gépem meg már annyira megtelt, hogy valami megoldást kell találjak. De a legolcsóbb változat is egy 2o-as. Majd lesz megoldás. De már nem hiszek senki ígéretének, amíg nem teljesíti...és inkább nem kérek segítséget.![]()
![]()
Na mindegy ..több is veszett Mohácsnál. Holnap orvosi vizit, remélem nem lesznek sokan, és megpróbálok a bőrgyógyászatra is bejutni, hogy ne kelljen külön.
itt már lehet élvezkedni, illetve lehetett, mert lehült a levegő, de most meg olyan erős a szél, hogy még bukón sem tudom nyitva hagyni az ablakot. Kicsit rakonca ez az időjárás. Legyen szép estétek!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kata! A képeket nem tudod kitenni pendrivra vagy memória kártyára? Esetleg Cd vagy DVD-re kiírni, és akkor a gépről törölni lehetne. Akkor azon megmarad. Nekünk is ki van írva dvd-re.