Meglett 1000.hozzászólás.
Gratulálok nagy szeretettel
Marcsi

gyomar írta:Szia Rita!
Gratulálok, gondoltam, hogy ennél több van , de én mostanában csak a Loving...-ban olvasgatok ezért csak ezt vettem észre.
Szép napot kívánok mindenkinek.Marcsi![]()
khm khm...boszorkany írta:Szeretem a kerek szamokat,megvarom a 3000.-ik hozzaszolast a gratulaciohoz.
boszorkany írta:Szeretem a kerek szamokat,megvarom a 3000.-ik hozzaszolast a gratulaciohoz.
Rita írta:boszorkany írta:Szeretem a kerek szamokat,megvarom a 3000.-ik hozzaszolast a gratulaciohoz.
Ha most a Lovinghoz hasonló sorit fordítanék, akkor elég gyorsan meg lenne
(mármint az egész fórumra vonatkoztatva, nemcsak egy topikra). De az
Easy Fortune nem fog annyi nézőt vonzani, mint a Loving, ezt ennyi sorozat
után érzi az ember.
Rita írta:Öt rész megnézése után már bátran be merem vállalni, és le merem írni, hogy a következő sorozatom,
hacsak valamelyik tervezett közbe nem szól, a tajvani Easy Fortune Happy Life romantikus komédia
lesz.
Rita írta:Kedves jubus! Örülök, hogy Te is örülsz! A szintén tajvani Go, Single Lady-hez tudnám hasonlítani.
Ugyanaz a fajta humor, könnyedség, romantika jellemzi. Szórakoztató sorozatocska! ....
ququcs írta:Szia Rita, beugrottam körülnézni és ráakadtam erre a sorozatra.
Viszem a fordítást, amit nagyon szépen köszönök. Kíváncsi vagyok rá milyen lesz, ez a harmadik kínai sorozat amit nézni fogok, eddig a koreai sorik voltak műsoron!!![]()
Köszönöm és remek a fórum, tele szép képekkel, vidám színes élvezet lapozgatni!!
MinGi írta:Kedves Rita! Nagyon nehezen, de ide jutottam. Ez a sorozat ismét egy jó választásod. Volt 3 napom és éjszakám amikor a kutya sem zavart ( bár azt mondják sokat ugatott, de én nem hallottam) így sikerült végignéznem. Miután nem akarom ismételni az előttem " szólókat" csak annyit, hogy nagyon tetszett.
((Az új sorozatodnak egy hardsubos változata van meg, így azt a megárol a fordításoddal együtt töltöm le,de nem ígérem, hogy együtt is haladok vele.)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég