Loving, Never Forgetting (online is nézhető)

gyomar

Re: Loving, Never Forgetting (2014)

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. május 5. 21:12

Rita!
Meglett 1000.hozzászólás.
Gratulálok nagy szeretettel
Marcsi :D
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 5. 21:24

Marcsi! Annyira cuki vagy! De tudom fokozni az örömöt! Tovább emelem
az ünnep fényét: nem 1000, hanem 2288 hozzászólás van már a fórumban!
(az indulástól, február 28-tól)

A főoldalon, a legalsó sorban a "Statisztika" alatt lehet megnézni.

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. május 6. 7:24

Szia Rita!
Gratulálok, gondoltam, hogy ennél több van , de én mostanában csak a Loving...-ban olvasgatok ezért csak ezt vettem észre.
Szép napot kívánok mindenkinek.Marcsi :)
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. május 6. 8:56

Szép reggelt mindenkinek! örülök a sok hozzászóláshoz...remek rekord!Csak így tovább! :lol: :lol: :lol:
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. május 6. 16:18

Szeretem a kerek szamokat,megvarom a 3000.-ik hozzaszolast a gratulaciohoz. :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 6. 18:28

gyomar írta:Szia Rita!
Gratulálok, gondoltam, hogy ennél több van , de én mostanában csak a Loving...-ban olvasgatok ezért csak ezt vettem észre.
Szép napot kívánok mindenkinek.Marcsi :)

Marcsi! De lüke vagyok! Arra nem is gondoltam, hogy az 1000 hsz.-t erre az egy topikra
vonatkoztassam. Ezért nem értettem, hogy hol láttad te az ezres számot.
Nagyon örülök, hogy helyettem is észrevetted! Köszi, hogy szóltál! Igaz, hogy másról is
van szó a topikban nemcsak a Lovingról, de én így szeretek fórumozni. Mindenről írok,
ami eszembe jut bármerre járok a fórumon belül.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. május 6. 18:28

boszorkany írta:Szeretem a kerek szamokat,megvarom a 3000.-ik hozzaszolast a gratulaciohoz. :D
khm khm... :lol: :lol: :lol: az azért egy kicsit messze lesz... :lol: :lol: :lol: :lol:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 6. 18:41

boszorkany írta:Szeretem a kerek szamokat,megvarom a 3000.-ik hozzaszolast a gratulaciohoz. :D

Ha most a Lovinghoz hasonló sorit fordítanék, akkor elég gyorsan meg lenne
(mármint az egész fórumra vonatkoztatva, nemcsak egy topikra). De az
Easy Fortune nem fog annyi nézőt vonzani, mint a Loving, ezt ennyi sorozat
után érzi az ember.

Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. május 6. 20:10

Rita írta:

Ha most a Lovinghoz hasonló sorit fordítanék, akkor elég gyorsan meg lenne
(mármint az egész fórumra vonatkoztatva, nemcsak egy topikra). De az
Easy Fortune nem fog annyi nézőt vonzani, mint a Loving, ezt ennyi sorozat
után érzi az ember.

Kép

Az egesz forumra vonatkoztatva irtam a kerek 3000-et. :D
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2016. május 7. 19:50

Rita Kedves!

A végére jártam a Loving-nak, nagyon tetszett és be kell valljam nem voltam hős, ugyanis nem bírtam ki és tényleg megnéztem az utolsó részt, akkor, amikor a lány elment terhesen. Muszáj volt, jaj istenem, hát mi lesz a vége!- felkiáltással ráugrottam a 34. részre:-))

Igazad volt Neked és Kata58-nak is, hát azt hiszem ilyen az emberi természet.

Még ennyire nem tetszett kínai dorama! Volt benne minden, ami a mi kis lelkünknek szüksége van és ami a lényeg, hogy happy enddel végződött. Biztos, hogy később újranézős lesz nekem, még egyszer nagyon szépen köszönöm a munkádat és hogy ilyen nagy örömben részesítettél engem és még sok más emberkét. Sok szeretettel: csabamama2
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 7. 21:59

Kedves Ildikó! Ismét nagy örömmel olvastam a lelkes véleményedet! Inkább a kukucska,
mint az infarktus vagy az agyvérzés!

Boldog vagyok, hogy újranézősnek ítéltetett a Loving, főleg, hogy nem igazán kedveled
a kínai sorikat! A happy end nagyon kellett a végére a nehezen emészthető utolsó részek
után.

Nagyon szívesen az élményt! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
jutka

HozzászólásSzerző: jutka » 2016. május 8. 20:19

Kedves Rita !
Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás sorozatot !
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 8. 20:22

Kedves Jutka! Nagyon szívesen! Örülök, hogy neked is
nagyon tetszett!

Kép
jubus

HozzászólásSzerző: jubus » 2016. május 8. 22:53

Rita írta:Öt rész megnézése után már bátran be merem vállalni, és le merem írni, hogy a következő sorozatom,
hacsak valamelyik tervezett közbe nem szól, a tajvani Easy Fortune Happy Life romantikus komédia
lesz.

Milyen jó hír. Én biztosan nézője leszek. :P

A Loving is már a gépemen pihen és megtekintésre vár. Köszönöm a feliratait. Majd ha sora került jövök vissza véleményezni. :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 9. 6:10

Kedves jubus! Örülök, hogy Te is örülsz! A szintén tajvani Go, Single Lady-hez tudnám hasonlítani.
Ugyanaz a fajta humor, könnyedség, romantika jellemzi. Szórakoztató sorozatocska!

Csak egy baja van, amiről korábban írtam már, hogy nagyon-nagy a mérete. Már elkezdtem
feltölteni a megára, feldarabolva természetesen. A kisméretű verzió szinte élvezhetetlen.
Ki is töröltem a gépről. Remélem, a 34 GB nem sokakat fog visszariasztani a megnézésétől!
A megáról akár egyesével is le lehet majd tölteni, és onnan soha nem fogom letörölni. A sori
kedvéért még egy emil címet kellett kreálnom magamnak, hogy a hetedik mega fiókomat is
megnyithassam! Már több, mint 300 GB-nyi sorozatot pakoltam a megára!

Csinálj magadnak sok szabadidőt a Lovinghoz! Nem lesz kedved abbahagyni, ha belelendülsz.
Kíváncsian várom a véleményedet! Nagyon szívesen a feliratokat!

Szép hetet kívánok Magunknak!

Kép
jubus

HozzászólásSzerző: jubus » 2016. május 9. 10:28

Rita írta:Kedves jubus! Örülök, hogy Te is örülsz! A szintén tajvani Go, Single Lady-hez tudnám hasonlítani.
Ugyanaz a fajta humor, könnyedség, romantika jellemzi. Szórakoztató sorozatocska! ....

Kedves Rita!

A méret igen kissé nagy. De addigra majdcsak törlődik pár sorozat a külső vinyomról. Jelenleg telt ház van rajta, pedig egy TB-os.

Igen a Loving elég hosszú és sajnos most nincs annyi időm, hogy maratonban meg tudjam nézni. És hát a témája sem olyan könnyed limonádé, szóval ehhez nekem olyan hangulatba kell lendülnőm. Előbb utóbb majd sorra kerül ő is. :)
ququcs

HozzászólásSzerző: ququcs » 2016. május 9. 16:40

Szia Rita, beugrottam körülnézni és ráakadtam erre a sorozatra.
Viszem a fordítást, amit nagyon szépen köszönök. Kíváncsi vagyok rá milyen lesz, ez a harmadik kínai sorozat amit nézni fogok, eddig a koreai sorik voltak műsoron!! :)
Köszönöm és remek a fórum, tele szép képekkel, vidám színes élvezet lapozgatni!!

Kép
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2016. május 9. 16:46

Kedves Rita! Nagyon nehezen, de ide jutottam. Ez a sorozat ismét egy jó választásod. Volt 3 napom és éjszakám amikor a kutya sem zavart ( bár azt mondják sokat ugatott, de én nem hallottam) így sikerült végignéznem. Miután nem akarom ismételni az előttem " szólókat" csak annyit, hogy nagyon tetszett.
((Az új sorozatodnak egy hardsubos változata van meg, így azt a megárol a fordításoddal együtt töltöm le,de nem ígérem, hogy együtt is haladok vele.)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 9. 16:47

Kedves Jubus! A Loving csak az első egy-két részben, és az utolsó előtti 3-4 részben kiakasztó,
a többi nyugodtan nézhető, méghozzá nagy élvezettel és izgalommal!

Az sem baj, ha nem törlődik sori a winchesterről, a megáról kisebb csoportokban is leszedhető.

További szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 9. 17:04

ququcs írta:Szia Rita, beugrottam körülnézni és ráakadtam erre a sorozatra.
Viszem a fordítást, amit nagyon szépen köszönök. Kíváncsi vagyok rá milyen lesz, ez a harmadik kínai sorozat amit nézni fogok, eddig a koreai sorik voltak műsoron!! :)
Köszönöm és remek a fórum, tele szép képekkel, vidám színes élvezet lapozgatni!!

Szia Éva! De jó, hogy beugrottál! Épp jókor! Egy kínai befejeződött, egy tajvani kezdődik!

Örülök, hogy a nem koreai soriknak is adsz egy esélyt! Annyira kíváncsi vagyok, hogy mit
fogsz szólni a harmadik kínai sorozatodhoz! Megírod, hogy melyik volt a másik kettő?
Nagyon szeretném tudni. Jók lehettek, ha egy harmadikba is belevágsz.

Boldog vagyok, ha jól érzed magad a fórumban! Amíg nem fordítottam, nem is fórumoztam,
fogalmam sem volt, hogy ezt ennyire lehet szeretni. Nemcsak magát a fórum csinosítgatását,
hanem a társaimat is, Benneteket, akikkel jó csevegni nemcsak a sorozatokról, filmekről,
hanem erről-arról, mindenféléről.

Nagyon szívesen a fordítást és jó lapozgatást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 9. 17:11

MinGi írta:Kedves Rita! Nagyon nehezen, de ide jutottam. Ez a sorozat ismét egy jó választásod. Volt 3 napom és éjszakám amikor a kutya sem zavart ( bár azt mondják sokat ugatott, de én nem hallottam) így sikerült végignéznem. Miután nem akarom ismételni az előttem " szólókat" csak annyit, hogy nagyon tetszett.
((Az új sorozatodnak egy hardsubos változata van meg, így azt a megárol a fordításoddal együtt töltöm le,de nem ígérem, hogy együtt is haladok vele.)

Kedves Zsike! Három nap alatt!? Ez már döfi! Mindig csodáltam a maratonozókat,
én erre képtelen vagyok. Nem bírok sokáig egy helyben ülni, ha nézni kell valamit.
Fordítani bezzeg tudok reggeltől estig.

Ha együtt tudsz haladni az új sorival annak nagyon fogok örülni, de ha nem, azt is
elfogadom. Itt mindent lehet!

Nagyon szívesen a feliratokat! Örülök, hogy nagyon tetszett!

További szép napot kívánok!

Kép
macus

HozzászólásSzerző: macus » 2016. május 9. 23:19

Kedves Ritus és mindenki!
Én is imádtam a sorozatot! Engem kicsit emlékeztetett az Autumn's concerto című sorira./A főhősnő itt is egyedül neveli a gyermekét, sokat dolgozik és küzd és gyermeke ráadásul beteg is. A főhős szintén -látszatra rideg és érzéketlen. Bocsi, hogy kicsit párhuzamot vonok a két sori között, de az alapok azt gondolom hasonlók./
Tetszett Li Zhong Mou /főhősünk/ rideg jegesemberünk "felolvadása". Élveztem, ahogy személyisége folyamatosan fejlődik:egyre nyitottabb és érdeklődőbb, egyre emberibb. Egy póker arcú üzletember átalakulása családapává majd férjé. Fantasztikus alakítása volt.Őt éreztem a legközelebb magamhoz. És persze ő változott a leginkább.
Wu Tong /főhősnőnk/ egy nagyon szép és egyszerű családanya volt.Nagyon szerettem amikor a kisfiával beszélt, az imádata gyermeke iránt -a feltétlen szeretetet - tökéletesen megmutatta nekünk. Ahogy egy anya a gyermekéről gondoskodik, minden mást félredob és csak a gyermeket helyezi előtérbe, akiért bármit megtesz. Néha azért úgy éreztem mintha elfáradna és kicsit lehetne határozottabb és egyenesebb. De azért szeretem.
A kisfiú -a tökéletes gyermek. Mindent megért, mindent elfogad és mindent tud. Anyukák minta gyermeke. Semmi lázadás ,semmi engedetlenség, semmi hiszti, semmi akarom.Bár anyu időnkénti "eltűnése" lázadással és mély fájdalommal társul.Nagyon édes gyermek.
Xiang Jun / a Tesó/. Na ő a mi kis szarkeverőnk. Igazi elkényeztet herceg palánta. Ha nem kap meg valamit, akkor igyekszik valami csalafintasággal megszerezni azt. A másodhegedűs szerepében tetszelegve is azt gondoltam, hogy neki esélye sem lesz, mert ő állandóan taktikázik, mind a szerelemben mind pedig bármilyen emberi kapcsolatban. Ó még saját magához sem volt őszinte. Persze azért Wu Tung segítségével képes volt némi változásra na és persze az általa okozott problémák hatására.
Lu Ying /Ő az asszisztense Li MOu-nak/. Eleinte nem voltam oda tőle. Tette a dolgát vezényelte a céges ügyeket és éjt-nappal dolgozott. De egyre jobban láthattuk, hogy főhősünk barátja és egy érző, tiszta gondolkodású, de racionális úriember. Nekem ő nagyon tetszett. Imádtam őt is.
Feng Jing /a másik nő/ céltudatos akaratos színésznő. Aki a végén tényleg szerelmes lesz a főhősünkbe,de intrikái miatt végleg elveszíti a szeretet férfit. Bár a végén a jó cselekedete feloldozza a cselszövéseinek súlyosságát.
És mindenki azt mondja Happy End, de én mégis úgy éreztem, mintha Wu Tung meghalt volna és Li Mou csak elmeséli, hogy milyen életük lenne majd egy másik életben.Az azt követő filmkockák nekem azt sugallták, hogy egy másik dimenzióban ez az élet vár rájuk.
Na azért ezt félre téve Happy End volt! :D
Köszönöm még egyszer a fordítást és az élvezetes filmsorit.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 10. 6:36

Kedves macus! Csak tátom a számat! Imádom az ilyen reggeli meglepetéseket! Na, most! Mióta eldöntöttem,
hogy jó formába hozom magam, és hajnalban tornázom, azóta tilos azzal kezdenem a napot, hogy a géphez ülök,
és megnézem, mi történt, míg én aludtam, mert akkor menthetetlenül itt ragadok, és válaszolok, netán fordítok
egy órácskát még munka előtt. Mivel a seedelés miatt nincs kikapcsolva a gépem éjszakára sem, és Rubint Réka
is itt van a laptopon, ezért láttam, hogy mennyit írtál, de mazochista módon nem olvastam el, meghagytalak a
torna és a zuhany utáni kávéhoz jutalomnak (mint ahogy anine és Éva (boszorkány) írását is).

Elkezdtem olvasni a hsz.-dat, és mindjárt megakadt a szemem a megszólításon: "Ritus". Érdekes, hogy csakis
kizárólag a kollégáim hívnak így (közülük sem mindenki, csak akikkel kezdő korunktól dolgozunk együtt), senki
más. Van egy kolléganőm, akivel már bölcsődébe is együtt jártunk, ő túlfokozza, és Rituskának szólít, de az
ötvenéves ismertségünkre való tekintettel "elnézem" neki. Pont ezért kedvelem ezt a megszólítást, mert azok
a kolléganőim, akik így szólítanak nagyon kedvesek nekem, közel állnak a szívemhez.

Több minden is elgondolkodtatott az írásodban. Az biztos, hogy a legeslegjobban Jerry Yan tetszett a sorozatban.
Már írtam, hogy ha az ő Loving beli alakítására gondolok, akkor az elegáns, finom, visszafogott, de mégis hatásos
és erőteljes jelzők jutnak eszembe. Magasan, toronymagasan kitűnt a többi szereplő közül. Kezdetben azt hittem,
hogy a párja, Tong Liya is hasonló kaliber lesz, mint ő, de a sorozat végére csalódást okozott, és most nem a
karakteréről beszélek, hanem a színésznőről. Eljátszotta a szerepét, és semmi több. Ahogy haladtunk a soriban
előre egyre többször idegesített a játéka. A legjobban akkor szenvedtem tőle, amikor ő is szenvedett. Pedig akkor
is szenvedtem, amikor Jerry Yan szenvedett, de a két szenvedés között óriási különbség volt. A JY-é a szívem
mélyéig hatolt, pontosan azt éreztem, amit el akart érni nálam/nálunk az alakításával, míg TL szenvedése láttán
csak azt tudtam kívánni, hogy minél gyorsabban hagyja már abba, mert megőrülök tőle.

A Xiang Junt alakító színész játéka is csalódás volt. A nagy nevektől többet vár az ember. Koreai szupersztároknál
is voltam már úgy, hogy rájöttem, csak a magassága, meg a helyes arca miatt sztárolhatják, mert játszani nem
nagyon tud.

A titkár karakterét nagyon szerettem, és a színész alakítását is.

Eddig eszembe sem jutott ez a lehetőség a végével kapcsolatban, pedig furcsállottam, hogy miért van akkora
szomorúság Jerry Yan arcán, ahogy tartja a kislányt a kezében. Lehet, hogy neked van igazad, és akkor az is világos,
hogy miért nem dolgozták ki jobban ezt a műtétes részt itt a végén. Mindenesetre nem sikerült a cselük, mert
mindenki örült a happy endnek, ami lehet, hogy nem is az volt, de mégis annak tűnt, és mi már ezen is kapva kaptunk,
annyira vágyódtunk egy kis jóra a pár résznyi rossz után.

Nagyon szívesen a fordítást! Örülök, hogy neked is nagyon tetszett a Loving, és hogy ilyen bőséges lett a második
hsz.-d! Elolvastam, mi is volt az első, mert már nem emlékeztem rá, hát nagyon jót mosolyogtam magamban.
A második sorban azt írod, hogy "nem igazán vagy a szavak embere", és én ezen már akkor is csodálkoztam, mert
olyan helyre kis hozzászólás volt már az is.

Neked is, és másoknak is mondom, ha esetleg nem tudnátok, hogy baloldalt, a nevünk alatt van egy szám, ami a
hozzászólások száma, ha arra rákattintunk, akkor az összes addigi írásunk látszik, és még oda is lehet ugrani, ahol
íródott. Most is onnan okosodtam.

Legyen szép napunk!

Kép
macus

HozzászólásSzerző: macus » 2016. május 10. 20:52

Kedves Ritus!

Ne haragudj eme név használatáért, mert önkéntelenül ez "íródott" ki belőlem. Valahogy a hozzászólásaid után úgy gondoltam ez a név "közelibb" neked. Ha zavar nyugodtan mondd és maradok a Rita megszólításnál./Persze semmi sértődés!/ :D

Igen szerintem is a főhősünk Jerry Yan volt a leglenyűgözőbb. Ahogy írtad is:Magasan, toronymagasan kitűnt a többi szereplő közül.Jellemfejlődése lebilincselt. Nagyon jól játszott. Mindenki érezte aggodalmát, félelmét és mindenféle érzelmeit, amit meg akart nekünk mutatni-elhitettni. Szóval.Szóval fantasztikus volt ebben a produkcióban.

Na de nem kezdem elölről elemezni itt a színészi gárdát, mert hasonlóan látjuk a dolgokat és aztán megint hosszú lére eresztem a mondandómat. :mrgreen:

Én is köszönöm dicsérő és kedves szavaidat. Természetesen nekem is nagyon jól estek. Jó érzés mindig olvasni hozzászólásaid és hozzászólásaitokat /mindenkiét/ néha késztetést is érzek, de aztán mégsem vettem "papírra" azt. Na de majd most! Igen egy kicsit hosszasabban fogom ecsetelni gondolataimat és megosztom majd azt veled és veletek./persze azért nem oly sűrűn-csak egy-egy alkalommal-nehogy el ijesszek ám valakit./ ;) :o

A következő doramát is várom: a tajvani Easy Fortune Happy Life-ot. / A színésznőt nagyon szeretem./ :D

Hát mindenkinek szép napot vagy inkább jó éjt!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. május 10. 21:29

sziasztok! Úgy alakult, hogy egy kicsit filmeztem csak, a héten jövés menés van :twisted: :mrgreen: de holnap már talán az utolsó menet és akkor napraképes leszek. Olyan jó volt olvasni macus hozzászólását is...én is ezért éreztem ezt a furcsaságot a végével...ez egy félresikerült happy endes befejezés volt, de mégis olyan szép...jó volt ebbe a hitbe elringatni magunkat. Jó éjt mindenkinek! :D :D

Vissza: “Kína”