Köszönöm a feliratot, nagyon izgalmas volt a történet.

boszorkany írta:Kedves Rita!
Olvasni barmilyen temaban lehet,de a csatolmanyokat csak az Allando tagsag elerese utan lehet,ehhez kell a 20 hsz.
Meg tegnaplott meglestem a dolores munkait,szepek.![]()
Jelenleg mar az ezust kanal21.-ik resze van soron,ez is tetszik,koszonom Neked.
Anyecska írta:Sziasztok!
Így a végefelé...
Ez is Tong Li Ya. Itt éppen táncosnő. Születési helye Kína legészakibb részén lévő Kazah Autonóm Prefektúra. Érdemes belenézni, itt is szép és tehetséges.
Holnapi szép napot mindenkinek!
boszorkany írta:Eppen ott,amire hivatkoztal Rita.Igaz,teritot nemigen csinalok(sok minden mast igen),de felkeltette az erdeklodesemet,ezert megkukkantottam.
Rengeteg dolgot keszitettem az evek soran,foleg kepeket,de hasznalati targyakat is.Megmutatom a legkedvesebbet(a lovak az egyik gyengeim)es a lakasunk disze.Legtobb munkama ajandekba keszul.
Spoiler: mutasd
Rita írta:Kedves Erzsébet! Nagyon szívesen a fordítást és az élményt! Örülök, hogy kellemes
szórakozást nyújtott a sorozat!
Köszönöm a jókívánságodat, viszont kívánom!
További szép napot kívánok!
Kata58 írta:Wow! Jöhet majd ez az új sori bármikor...mindig örülni fogok az érkezésének!
gyomar írta:Kedves Rita!
Az általad elkezdett sorozat szimpatikusnak tűnik.
Chen Qiao En pedig valóban nagyon aranyos, most is nézem egy sorozatát.Roy Qiu-t pedig már két sorozatban is láttam igazán jó rá nézni.
A főszereplőt Lan Cheng Long még nem láttam de igazán szemrevaló rossz fiús kinézete van, tehát jöhet.
Rita! Kívánok a kiválasztott sorozathoz sok örömet és siker élményt.
Nagyon szép tavaszi napot kívánok.
Marcsi![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég