erkad95 írta:Köszönöm szépen az eddigi részeket - még most kezdtem el töltögetni a filmet.
Nagyon szívesen! Jó töltögetést, majd jó szórakozást kívánok!

erkad95 írta:Köszönöm szépen az eddigi részeket - még most kezdtem el töltögetni a filmet.
zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm ennek a nem semmi sorozatnak a fordítását ..én féltem tőle ( mindjárt folyik a vér az elején ) de örült tempóban itt vagyok a 16. résznél ....Hmm egy árvaházi gyereknél akit súlyosan megbántottak ..mi mindenre képes volt megtanulni és megvalósítani ..szerintem is az elnök 3 gyereke semmit nem tanult az életben ..Kim Hee Seon és Kim Sun A játéka meg lenyűgöző !
cicus írta:Szia Rita!
Megnéztem a 16.részt és semmit nem vesztett a lendületéből.Most is jó volt végig.
cicus írta:A három kismalac és már a két maffiózó is jól éldegélnek,többnyire a földön fekve
Ah Jinék régi otthonában,megváltoztatva a légkört.A leányzó persze mint a többi
tudatlan,kívül keresik a bűnöst amiért elúszott a pénz amire vágynak nagyon.Így
újra támadásba lendülnek ki ki a maga kútfejéből merítve.A lány mivel fogalma
sincs semmiről,legfőképpen az üzletről,bedől a szép szavaknak.kíváncsian várom
mi lesz a vége Han hiéna elnök segítő szándékának![]()
cicus írta:Az idős testvér kezében már ott a pénzes táska,de addig jártatja a száját és a kését,
hogy megjön a segítség aki állon rúgja.
cicus írta:Jókat nevettem a már nem szerelmes párocskán,ahogy a nő berontott
abban a kalapban arcmaszkkal az arcán és amikor dühös volt ordított és harapott.
Hiába a lakásért sok mindent el kell viselnie,ami persze nem hiszem,hogy az övé
lesz,sőt! Talán Jae suk megússza a veszettséget tetanusz nélkül is,mert már így is
elég sokat ugrál és még öklel is,mint a kecskék,aztán persze ő húzza a rövidebbet
és sírhat.
cicus írta:Bok Ja pedig egyre mélyebbre süllyed,már nem csak azokon áll bosszút
akik megbántották,hanem mindenkivel durva és közönséges,látni,hogy kapkod,nem
tudja mit kezdjen magával és a sok pénzzel.Viszont most már még valaki megjósolja
a halálát és mintha megijedne egy kicsit,de biztos nem fog változtatni a hozzáállásán.
Már csak 4 rész van hátra és mindenre fény derül,alig várom!
Unni2011 írta:Rita, nagyon köszönöm a 17. rész fordítását is!Beugrottam, hogy frissiben megnézzem, de még nem látom fenn online.
Jeleznéd majd nekem az fb-n, a hsz-m után, ha felkerül. Azt hamarabb észreveszem.![]()
Előre is köszönöm Nellinek a feltöltést!
Egyébként most már letöltöttem a qbittorentet kliensnek, az AT miatt, de még csak ismerkedem vele.Valahol írtál róla korábban, mert te már régóta ezt használod. Lehet, hogy a régi fórumon voltak a tudnivalók, tapasztalataid erről?
A DHT-t ezen nem tudom kikapcsolni... még nem találtam meg, hogy hol kell... Usagi írta régebben, hogy az AT nem szereti, ha ez be van kapcsolva.
A másikon, az utorreten simán ki tudtam kapcsolni.
A sori változatlanul nagyon tetszik,Spoiler: mutasd
zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm a 17. rész fordítását ..Ugy néz ki megszólalt és kínozza is rendesen lelkiismeret Bok -Ját ..( vagy csak önsajnálat lenne ? ) Ha igen itt az ideje bűn bocsánatot tennie ! Hü-ha de jó volt ez a rész is ..
onna írta:Nagyon köszönöm a 17. részt feliratát. Ez az utóbbi megszólalás Bok Já-tól, hogy "olyan akarok lenni, mint a második volt feleség"- már azt mutatja, hogy ő tulajdonképpen mindent megtenne, hogy szeressék és hogy a segítéséért hálásak legyenek neki. Vagy tévedek? Mindjárt nézem és meglátom.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég