erkad95 írta:Köszönöm szépen az eddigi részeket - még most kezdtem el töltögetni a filmet.
Nagyon szívesen! Jó töltögetést, majd jó szórakozást kívánok!

erkad95 írta:Köszönöm szépen az eddigi részeket - még most kezdtem el töltögetni a filmet.

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm ennek a nem semmi sorozatnak a fordítását ..én féltem tőle ( mindjárt folyik a vér az elején ) de örült tempóban itt vagyok a 16. résznél ....Hmm egy árvaházi gyereknél akit súlyosan megbántottak ..mi mindenre képes volt megtanulni és megvalósítani ..szerintem is az elnök 3 gyereke semmit nem tanult az életben ..Kim Hee Seon és Kim Sun A játéka meg lenyűgöző !

Az idős testvér kezében már
cicus írta:Szia Rita!
Megnéztem a 16.részt és semmit nem vesztett a lendületéből.Most is jó volt végig.
cicus írta:A három kismalac és már a két maffiózó is jól éldegélnek,többnyire a földön fekve
Ah Jinék régi otthonában,megváltoztatva a légkört.A leányzó persze mint a többi
tudatlan,kívül keresik a bűnöst amiért elúszott a pénz amire vágynak nagyon.Így
újra támadásba lendülnek ki ki a maga kútfejéből merítve.A lány mivel fogalma
sincs semmiről,legfőképpen az üzletről,bedől a szép szavaknak.kíváncsian várom
mi lesz a vége Han hiéna elnök segítő szándékának![]()
cicus írta:Az idős testvér kezében már ott a pénzes táska,de addig jártatja a száját és a kését,
hogy megjön a segítség aki állon rúgja.
cicus írta:Jókat nevettem a már nem szerelmes párocskán,ahogy a nő berontott
abban a kalapban arcmaszkkal az arcán és amikor dühös volt ordított és harapott.
Hiába a lakásért sok mindent el kell viselnie,ami persze nem hiszem,hogy az övé
lesz,sőt! Talán Jae suk megússza a veszettséget tetanusz nélkül is,mert már így is
elég sokat ugrál és még öklel is,mint a kecskék,aztán persze ő húzza a rövidebbet
és sírhat.
cicus írta:Bok Ja pedig egyre mélyebbre süllyed,már nem csak azokon áll bosszút
akik megbántották,hanem mindenkivel durva és közönséges,látni,hogy kapkod,nem
tudja mit kezdjen magával és a sok pénzzel.Viszont most már még valaki megjósolja
a halálát és mintha megijedne egy kicsit,de biztos nem fog változtatni a hozzáállásán.
Már csak 4 rész van hátra és mindenre fény derül,alig várom!

Máshol teketegtem, csak most vettem észre, hogy feltetted, töltöm is le rögtön. 

Beugrottam, hogy frissiben megnézzem, de még nem látom fenn online.
Valahol írtál róla korábban, mert te már régóta ezt használod. Lehet, hogy a régi fórumon voltak a tudnivalók, tapasztalataid erről?

Unni2011 írta:Rita, nagyon köszönöm a 17. rész fordítását is!Beugrottam, hogy frissiben megnézzem, de még nem látom fenn online.
Jeleznéd majd nekem az fb-n, a hsz-m után, ha felkerül. Azt hamarabb észreveszem.![]()
Előre is köszönöm Nellinek a feltöltést!
Egyébként most már letöltöttem a qbittorentet kliensnek, az AT miatt, de még csak ismerkedem vele.Valahol írtál róla korábban, mert te már régóta ezt használod. Lehet, hogy a régi fórumon voltak a tudnivalók, tapasztalataid erről?
A DHT-t ezen nem tudom kikapcsolni... még nem találtam meg, hogy hol kell... Usagi írta régebben, hogy az AT nem szereti, ha ez be van kapcsolva.
A másikon, az utorreten simán ki tudtam kapcsolni.
A sori változatlanul nagyon tetszik,Spoiler: mutasd

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm a 17. rész fordítását ..Ugy néz ki megszólalt és kínozza is rendesen lelkiismeret Bok -Ját ..( vagy csak önsajnálat lenne ? ) Ha igen itt az ideje bűn bocsánatot tennie ! Hü-ha de jó volt ez a rész is ..

onna írta:Nagyon köszönöm a 17. részt feliratát. Ez az utóbbi megszólalás Bok Já-tól, hogy "olyan akarok lenni, mint a második volt feleség"- már azt mutatja, hogy ő tulajdonképpen mindent megtenne, hogy szeressék és hogy a segítéséért hálásak legyenek neki. Vagy tévedek? Mindjárt nézem és meglátom.

/color]

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég