cicus írta:Drága Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 11.rész fordítását,meg is néztem és
kápráztató volt,ahogy most öltözködik Bok-ja,az a bőrkabát és
kalap mindent visz.Most túlzásba viszi a költekezést (az összes
táska! ) de meg kell tapasztalni,hogy rájöjjön ez nem fogja
boldoggá tenni.
Szia Cicus! Nagyon szívesen a 11.-t is! Igen, nekem is feltűnt, hogy minden táskából vett egy
darabot. Hirtelen meg is lepődtem, mert eddig semmivel sem utaltak rá, hogy ennyire szeretné
szórni a pénzt. Valahogy nem illett hozzá.
cicus írta:Jae-suk szánalmas alak ez egyre jobban látszik,
de ez annak köszönhető,hogy belekerült ebbe a szituációba,így
mindenki számára láthatóvá válik,mert az embert a tettei,reakciói
által lehet megismerni,itt pedig folyamatosan jönnek a szituációk
és neki reagálnia kell...hát a választása egyértelmű,amire végül is
rájött Ah-jin is.
Egyre jobban látszik, hogy Jae-suknak szüksége van arra, hogy valaki irányítsa, de csak akkor
működik jól, ha "egy kézben" van a póráza. Amióta kétfelé figyel, elveszett, elbizonytalanodott.
Most is azt mondom, hogy ő a szíve mélyén egy "gazdához" ragaszkodó típus, csak megzavarja
ez a második gazdi. Nem illik a karakteréhez ez a felállás. Nagyon nem.
A 12. részben lesz egy olyan szituáció, amikor káosz tör ki a nőre Íratott lakásban, mire felhívja
a festőnő, hogy menjen haza rendet tenni. Ő meg ismerve magát azt válaszolja: "Tegyek rendet?
Csak rontok rajta, ha odamegyek!" Közben még a rendőrséget is elkezdi szidni, és ezt épp egy
nyomozó előtt teszi. Annyira oktondi az egész ember...
cicus írta:Az,hogy a festőnőre iratja a felesége lakását hát...
nem csodálom,hogy jól képen törölték,különben is tenyérbemászó
képeket vág.Na és az a vigyor a nő arcán,amikor az anyja kérdésére
válaszol,hogy igen a lakás már a nevén van,mindent elárul róluk.
Bízom benne,hogy móresre lesznek tanítva!
Szerintem az a majom Jae-suk azért íratja a lakást a nőjére, mert elhitte, amit az mondott, hogy
Ah-jinnak csak a lakás kell, és ha nem tudja megszerezni, akkor nem válik el tőle. Kétségbeesésében
gondolkodás nélkül megtette. Rossz gazdi mellett ő is rossz ebbé változik. Ah-jin mellett egészen
emberi módon működött. Nála volt jó kezekben. Kész röhej ez a pasas!
A festőnőre és az anyjára nincs szavam. Az a nő a festményeivel is jól meggazdagodhatna. Még azt
sem lehet mondani, hogy az a tény, hogy elszerette a mentora urát, befolyásolta volna a karrierjét.
Pedig Ah-jin megtehette volna, hogy a galériás barátnőjével karöltve ellehetetlenítik. (Nekem nagyon
tetszenek azok a képek! Mind egytől-egyig.)
cicus írta:Bok-ja ügyesen vette az akadályokat WC papír ügyben,de azért már
látszik,annak ellenére,hogy jól bánik az öreggel és neki köszönheti,
hogy talpra állt,figyelteti mit csinál amikor bemegy "dolgozni" a
gyárába.
Ezért mondom, hogy BJ pénzéhes és hatalmat akar, de meg is dolgozik érte. Szerintem élvezi is a
munkát, és azt, hogy feladata van. Még mindig nem tiszta előttem, mit is akar, de könnyen tudnék
a híve lenni.
Szép hetet kívánok!A múltkor még azt kérdezte szegény, hogy "Apa újra biciklizik?"