Unni2011 írta:Gyorsan megnéztem mind a két részt. Hát egy percig nem unatkoztam. Pörögtek az események.

A három általad említett szereplőnél hasonlóak az érzéseim.
Nem kenyerem az erőszak, de állatira élveztem amikor Bok-ja helyben hagyta a festőnőt. A pipogyától viszont más reakcióra számítottam.
Azt hittem, hogy amikor meglátja a mostohája képét... majd berezel. Ezek szerint ahhoz is hülye, hogy felmérje a helyzetét.
Már csak egy hajszál választja el attól, hogy az apja is tudomást szerezzen a liezonjáról.
Elgondolkodtam a várható fejleményekről... szerintem, előbb tagadná ki a kisebbik fiát is az apja, mintsem megváljon a második menyétől.
Nem hiszem, hogy a festőnő szerelme akkor is kitartana, ha neki kéne eltartania pasit, ha a gazdag csebol egyik percről a másikra nincstelen senkivé válna.
Bok-ja hatalmi pozícióra törekvése érthető, ugyanakkor az is lejön, hogy nem Ah-jin ellenében teszi.
Jó, hogy Ah-jinnek van egy "társa", de még most sem tudom elképzelni, hogy ebből a jelen körülmények között több is lehetne. Ah-jin makulátlan jellemével ezt csak akkor tudom elképzelni, ha elválnak.
Annyira mélyen gyökerezik a fájdalma, hogy neki is apa nélkül kellett felnőnie, hogy képes volt a büszkeségét félretenni. és letérdelve könyörögni a rüfkének.
Ha másért nem is, de talán ezért fog ragaszkodni inkább a házasságához.
Nem tudom, hogy mi a terve Ah-jinnak azzal, hogy meghagyja a csaj kiállítását... talán még ütőkártya lehet a kezében, hogy válaszút elé állítsa majd a nőt. (karrier vagy pasi)
Kíváncsian várom a vasárnapot.
Szia Anna! A veréssel én is úgy vagyok, mint te! Én is a "beszéljük meg békességben" híve vagyok,
de én is élvezettel néztem a csetepatét! De sajnos pont ez a verés vezetett oda, hogy a Pipogyában
beindítsa a védelmező reflexet. Az a pasas! Az ügyvéden kívül, egy normális férfi sincs a sorozatban.
Mondjuk mesze nem Jae-suk a legkiakasztóbb közöttük, de néha neki is le tudnék keverni egyet.
A 10. részben az apja is tudomást szerez róla. A nagy vitában apukáról is szép dolgok derülnek ki.
Bok-ja számára egyetlen tabu személy van, az pedig Ah-jin. Ameddig teheti, biztos, hogy támogatni
fogja. Szerintem Ah-jin véleménye is kezd megváltozni róla.
Én is olyan embernek tartom Ah-jint, aki addig nem kezd új kapcsolatba, amíg le nem zárta a régit.
Ha még rendben lenne a házassága, ez az igazán kedves ügyvéd sem tudná megérinteni a szívét, de
így... Kezdetben annak drukkoltam, hogy a kis család tudja rendezni a dolgait, és együtt maradjanak.
De Jae-sukban már nem bízom. Túl könnyen megy neki az elcsábulás.
Nagyon szívesen a feliratokat! Vasárnap este jövök!A hangsúlyból kiérződött, tudják mit jelent, hogy a családfő újra nyeregbe pattant: