Woman of Dignity (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Woman of Dignity (9/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 31. 12:32

Gabóci5 írta:Rita! Most jöttem be a konyhából és ültem le, látom itt a 9. rész, köszönöm szépen. :-bd

Mindenkinek kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Szia Gabi! Nagyon szívesen! Neked is kellemes ünnepeket!

Ez egy igazi elkényeztetett semmirekellő gazdag nő:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 31. 12:40

nildiko írta:Jó estét. Most jöttem a 9. részért. Ma még megnézem.
Köszönöm szépen. Nagyon tetszik. Némelyik résznél én is ölnék.
Jó éjszakát.

Szia Ildikó! Nagyon szívesen a 9. részt is! Megértelek! Néha nyílik a bicska nálam is,
de ahogy haladunk előre, egyre inkább nem Bok-ja akciói láttán...

hanem például ennek a dúvadnak a viselkedésére láttán:

Kép
holden24

HozzászólásSzerző: holden24 » 2018. március 31. 12:58

Kedves Rita! Hű hát nem gondoltam volna, hogy ilyen gyors leszel :ymapplause:
Szavadon foglak és már viszem is a 9. részét,köszönöm szépen! Nagyon izgalmas,igen csak felgyorsultak az események!
Boldog húsvéti ünnepeket!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 31. 13:10

novcsi6 írta:Szia! nagyon szépen köszönöm a 9.-et. ;) :D :D :D

Szia! Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 31. 13:19

Paggy írta:Kedves Rita!Nagyon szépen köszönöm a fordítást.Paggy

Kedves Paggy! Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Woman of Dignity (8/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 31. 13:56

Unni2011 írta:Gyorsan megnéztem mind a két részt. Hát egy percig nem unatkoztam. Pörögtek az események. :) A három általad említett szereplőnél hasonlóak az érzéseim.
Spoiler: mutasd
Nem kenyerem az erőszak, de állatira élveztem amikor Bok-ja helyben hagyta a festőnőt. A pipogyától viszont más reakcióra számítottam.
Azt hittem, hogy amikor meglátja a mostohája képét... majd berezel. Ezek szerint ahhoz is hülye, hogy felmérje a helyzetét. :-?
Már csak egy hajszál választja el attól, hogy az apja is tudomást szerezzen a liezonjáról.
Elgondolkodtam a várható fejleményekről... szerintem, előbb tagadná ki a kisebbik fiát is az apja, mintsem megváljon a második menyétől.
Nem hiszem, hogy a festőnő szerelme akkor is kitartana, ha neki kéne eltartania pasit, ha a gazdag csebol egyik percről a másikra nincstelen senkivé válna.
Bok-ja hatalmi pozícióra törekvése érthető, ugyanakkor az is lejön, hogy nem Ah-jin ellenében teszi.
Jó, hogy Ah-jinnek van egy "társa", de még most sem tudom elképzelni, hogy ebből a jelen körülmények között több is lehetne. Ah-jin makulátlan jellemével ezt csak akkor tudom elképzelni, ha elválnak.
Annyira mélyen gyökerezik a fájdalma, hogy neki is apa nélkül kellett felnőnie, hogy képes volt a büszkeségét félretenni. és letérdelve könyörögni a rüfkének.
Ha másért nem is, de talán ezért fog ragaszkodni inkább a házasságához.
Nem tudom, hogy mi a terve Ah-jinnak azzal, hogy meghagyja a csaj kiállítását... talán még ütőkártya lehet a kezében, hogy válaszút elé állítsa majd a nőt. (karrier vagy pasi)

Kíváncsian várom a vasárnapot.

Szia Anna! A veréssel én is úgy vagyok, mint te! Én is a "beszéljük meg békességben" híve vagyok,
de én is élvezettel néztem a csetepatét! De sajnos pont ez a verés vezetett oda, hogy a Pipogyában
beindítsa a védelmező reflexet. Az a pasas! Az ügyvéden kívül, egy normális férfi sincs a sorozatban.
Mondjuk mesze nem Jae-suk a legkiakasztóbb közöttük, de néha neki is le tudnék keverni egyet.

A 10. részben az apja is tudomást szerez róla. A nagy vitában apukáról is szép dolgok derülnek ki.

Bok-ja számára egyetlen tabu személy van, az pedig Ah-jin. Ameddig teheti, biztos, hogy támogatni
fogja. Szerintem Ah-jin véleménye is kezd megváltozni róla.

Én is olyan embernek tartom Ah-jint, aki addig nem kezd új kapcsolatba, amíg le nem zárta a régit.
Ha még rendben lenne a házassága, ez az igazán kedves ügyvéd sem tudná megérinteni a szívét, de
így... Kezdetben annak drukkoltam, hogy a kis család tudja rendezni a dolgait, és együtt maradjanak.
De Jae-sukban már nem bízom. Túl könnyen megy neki az elcsábulás.

Nagyon szívesen a feliratokat! Vasárnap este jövök!

A hangsúlyból kiérződött, tudják mit jelent, hogy a családfő újra nyeregbe pattant:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 31. 13:58

B.Marika írta:Köszönöm szépen az újabb részek feliratát!

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 31. 14:03

boszorkany írta:Kedves Rita,nemregen jottem(irtam a csevegobe),de mar viszem is a WOD-t,koszonom szepen. :)
A G'sD-it regebben lattam,csak akkor meg nem figyeltem ki a forditoja.Orulok,hogy az is Te voltal. ;)

Kedves Éva! De jó újra látni! Nagyon szívesen a fordítást! Tetszeni fog a sori!

Az A Gentleman's Dignity az első sorozataim egyike. Nem mondom, hogy nem
szerettem, és szívesen is fordítottam, de nem került a legnagyobb kedvencek
közé.

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 31. 14:11

leo-leo írta:Kedves Rita!
Már régen néztem be az oldaladra, és kellemes meglepetéssel láttam, hogy két új sorozatba is fogtál! Örömmel töltöm le a fordításokat, mert jónak ígérkezik a történet.
Üdv.: Leo45

Kedves Leo! Csak egy sorozatot fordítok, a Woman of Dignityt. A másik, amire gondolhatsz,
egy természetfilm, címe: Beyond Beauty - Taiwan from Above. Illetve Varga Niki fordító sorozatai
és filmjei is megtalálhatóak itt a fórumban, lehet, hogy azok tévesztettek meg.

Szerintem neked kedvedre való lesz a sori! Jó szórakozást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 31. 14:24

Kedves Lizzi! Jól haladsz!

Én egy kicsit másként látom Ah-jin és a férje viszonyát. Nehezen helyezem el a térképemen
Jae-sokot, mert ilyen típusú emberhez nem igazán volt még közöm. De azt így is látom, hogy
jó, ha van mellette egy olyan ember, aki időnként megmondja neki, hogy mi, merre, hány óra.
Szerintem ez a pasi a felesége oldalán működik jól. Azért lett belőle valaki, mert a felesége
az, aki. Különben ő is olyan lenne, mint a testvérei. Igaz, te még nem jársz itt a történetben,
de ez most a 9. rész környékén nagyon jól látszik. Különben a festőnő is irányítja, erős kézzel
fogja. Ő is rájött, hogy JS így működik.

Kezdetben nem volt különösebben szimpatikus a plasztikai sebész felesége, most már másként
látom én is.

Kép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. március 31. 16:49

Rita írta:
"Már annyit gondolkodtam ezen a Bok-ján! Haragudnom kéne rá, és azért drukkolni, hogy ne sikerüljön
tönkretennie az elnököt és a családját, de egyszerűen nem megy. Nem értek egyet azzal a módszerrel,
ahogy beédesgette magát az elnök szívébe, ugyanakkor nagyon sokszor érzem úgy, hogy őszintén kedveli
a férjét, és komolyan szívén viseli az egészségét. Végül is, amióta együtt vannak, nagyon sokat javult
az elnök állapota. Összetett figura, amit talán csak a sori végén tudok majd helyre tenni."

Hogy őszinte legyek,bennem sincs semmiféle harag,vagy hasonló érzés Bok-ja iránt.
Biztos nem tudunk még mindent róla,de az eddigiek alapján,az jön le róla,hogy nagyon sérült lélek
aki árvaházban nevelkedett és ugyan kihozták onnan,de bántották és persze igazságtalanul,mert az
emberi butaságnál nincs szörnyűbb dolog,ezek a megbélyegzések,ítélkezések amik annyira elharapóztak
ebben a világban és annyi fájdalmat okoznak a másiknak,hogy ez a felháborító és hiszem egyszer vége
lesz,mert nem igaz,hogy erre születtünk. Bok-ja csak azt akarja,hogy elfogadják és azt hiszi,ha sikerül
bekerülnie a gazdagok közé,ezt elérheti.De ez nem így működik és aki már látja hogyan működik igazán,
nem is kívánna közöttük lenni.Persze azt mondják pénzzel mindent el tudnak érni,de ez csak a látszat,
persze nincsenek napi megélhetési gondjaik,de ez még nem jelent boldogságot és mivel mindenki arra
vágyik megpróbálja elérni,ismerjük a módszereket.Ahogy látjuk egyre mélyebbre süllyed az emberiség
és már nem is gondolkodik csak sodródik a vágyai irányítják.Innen így nincs kiút,csak lefelé,aztán lehet
kezdeni újból.Ebből az ördögi körből csak befelé figyelve van kiút,erre egyre többen jönnek rá.Sajnos
a film nem erről szól,ez csak egy mindennapi történet a mából.Viszont Ah-Jin ezt az utat igyekszik
járni,ő tudatosabb mint a többi szereplő,ha mindenki hasonlóan figyelne a másikra és nem ártana,
hanem ahol tud segítene,egy élhetőbb világ lenne itt.Ahogy látjuk is az öreg szépen gyógyul és ez
Bok-ja érdeme,a gyerekekről beszélni sem érdemes,mert ők tipikus önző,követelőző,bármire képes
emberek és magukon kívül más nem is érdekli őket.Na de ki mint vet úgy arat és ez törvény
ami mindenkit utólér előbb vagy utóbb ez biztos!
További szép napot :x
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. március 31. 17:17

Elolvastalak benneteket, tényleg izgalmasan alakul a helyzet. Én valószínűleg majd csak húsvét után foglak tudni utolérni benneteket, most vissza kell menjek a konyhába. a 9. rész feliratát is köszönettel vittem, azt még a helyére teszem, és majd holnap jövök! Addig is vigyázzatok magatokra kellemes hétvégét és szép ünnepet! :ymhug: :movingflower: :littlehearth: :-bd
Kép :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. március 31. 18:01

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 9. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Igen most már értem, hogy miért folyt a hiszti, így valóban nem lehet csodálkozni, hogy ennyire akarta Bok-ja ezt a hatalmat.
A szívem szakadt meg amikor letérdelt a csaj előtt.Fájdalmas egy élete van, de mégis megmaradt embernek.
Köszönöm szépen.Marcsi :)
Áldott Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
Kép
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2018. március 31. 18:37

Az 5. részből egy dolog nagyon megmaradt, hogy a gazdagok mennyire összezárnak, nehogy valaki bekerüljön közéjük. ...és ezt Ah Jin mondta a barátnőjének.
Azt gondolom ő sem volt valamikor gazdag, de most már a gazdagok, kiváltságosok életét éli, és úgy is gondolkozik.
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2018. március 31. 18:46

Köszönöm szépen a 3-9.rész feliratát! Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. március 31. 19:09

Mindenkinek Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! (saját nyuszi PAMACS a neve ma 1 éves)

Kép
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2018. március 31. 20:39

B.Marika írta:Mindenkinek Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! (saját nyuszi PAMACS a neve ma 1 éves)

Marika, gratulálok Pamacs szülinapjához! :ymparty: :littlehearth: :movingflower: Nagyon szép kis nyuszi.
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 31. 21:01

Megérkezett Niki első húsvéti meglepetése!

http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=117&t=146&p=21920#p21920

Kép
ququcs

HozzászólásSzerző: ququcs » 2018. március 31. 21:12

Szerbusz Rita, először is köszönöm az újabb fordításokat.
Kívánok kellemes Húsvéti Ünnepeket, jó pihenést!!

Kép
:-h
csilla0602

HozzászólásSzerző: csilla0602 » 2018. április 1. 9:35

Kellemes húsvétot mindenkinek :movingflower: Köszönöm szépen a sorozat feliratait :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 1. 17:31

Sajnos nem tudom ma hozni a 10. részt, mert zsúfoltabb lett a húsvét, mint gondoltam.
Most állok neki a fordításnak, ott folytatom, ahol pénteken abbahagytam. Hétfő estére
szeretném kitenni.

Még egyszer kellemes húsvéti ünnepeket!

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2018. április 1. 18:40

Kedves Rita!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.

Vittem a sorozat 3-9. részeit.Nagyon szépen köszönöm a fordítást.Most gyűjtögető életmódra váltottam.Később fogom ezt a sorozatot megnézni.Egy kínai sorozat bűvölt el,azt fogom először befejezni.A látott két rész tetszett,de újra fogom majd nézni az első kettővel együtt az egészet.
További kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
Rita
Adminisztrátor

Re: Woman of Dignity (10/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 2. 17:41

Jó szórakozást kívánok a 10. részhez!

Már gyanús, hogy minden részhez azt írom, hogy nagyon jó volt, de ha egyszer
ez van...

Hangosan nyerítettem Jae-suk és az apja veszekedésein, de barátnőháború
is volt. Festőnőn százszor túltesz az Elnök lánya. A végén azt kívántam, hogy
Bok-ja őt is hagyja helyben.

Ja, és egy felettébb kellemetlen bejelentés is lesz:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 2. 17:51

Szia Rita!Köszönöm szépen a 10. rész fordítását.Paggy
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2018. április 2. 18:11

Köszönöm szépen a 10 rész fordítását. Már alig várom, hogy lássam.

Vissza: “Korea”