Memory Lost (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Memory Lost (2016) (29/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. február 6. 5:16

Kata58 írta:Azért felmerül bennem a kérdés, ha csak a győztes jön ki innen élve, hogy lesz a vesztes fél újra aktív? Bár lehet most döntetlen lesz, de az utasok kárára! Azt a 6 embert miért ilyen módon kell megbüntetni, miért kell nekik áldozattá válniuk?! Na és akik a hídon vannak? Hú csupa kérdőjel tudom, de most még nem kukucskáltam annyira előre... :)) ;) . :ymhug: :-h :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Legyen szép hetetek! :D

Kata! Innen tényleg csak a győztes jön ki, senki más. Lehet, hogy félreértetted amit
kikukucskáltál? Szöveg nélkül félreérthető.

A hat közül ez a kettő a legundorítóbb. Hogy mentették volna az irhájukat!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. február 6. 5:22

dolores953 írta: Szia Rita

Gondoltam most már bejelentkezek hozzád is. :)
Végre megszületett a vadonatúj számítógépem, de sajnos most nem
tudom elkezdeni ezt a viszonylag hosszú sorozatot mert:
Spoiler: mutasd
költözés előtt állok és így merő reszketés és félelem vagyok.

Azért a hozzászólásokat olvasgattam és úgy érzékeltem megint belenyúltál a
darázsfészekbe.
Köszönöm az eddig lefordított részek feliratát. :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth:

Szia Dolores! De jó, hogy beugrottál!

Költözés? A legutálatosabb dolog, de szorosan utána a festés, felújítás következik...
Megértelek és sajnállak, de ezen is túl leszel egyszer, és utána már csak az új gép élvezete
marad! Meg ez a sorozat, amit szintén nagyon fogsz élvezni!

Minden jót, kitartást, türelmet a költözéshez!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. február 6. 5:38

B.Marika írta:Szia Rita! Úgy látom mindenki várakozó állásponton van, vagy sokkot kapott ezektől az őrültektől. Bevallom én is így érzek. Ezek a szörnyetegek, rettegésben tartják az embereket, sőt a várost is a híd miatt. A a nyavalyás a legutálatosabb köztük!
Nem jöttem rá ki figyeli őket a távcsővel. A doki nem lehet mert a hajón van, esetleg egy hason más, de nem úgy nézett ki. Talán Xu Na Bo? Gondoltam arra is, hogy valamelyik főrendőr lehet, de ahhoz meg túl fiatal volt! Mert a vezér köztük van! Na ezek jártak a fejemben az este, de nem jutottam dűlőre! Most aztán még jobban várom a folytatást!!! Előre nem néztem és nem is fogok!
Köszönöm a fordítást és tűkön ülök!!! :x :littlehearth:
%%- @};- :flower1: :movingflower: :flower1: @};- %%-

Szia Marika! A 31. részben kiderül, ki a távcsöves, de nem csak az. Végre felgöngyölik nekünk
az egész öt évet, és mindent meg fogunk érteni.

Szép napot kívánok!

Ez a szoba is! Tele S Mian fiatalabb kori képeivel, meg az apjáéval...

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Memory Lost (2016) (30/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. február 6. 5:46

Kedves Gabi, Csip, Chain, Marika, Erzsébet, Kata Cicus,
Virág és Anna!

Nagyon szívesen a feliratokat! Igyekszem a következővel!

Szép napot mindannyiunknak!

Hogy ebből is mi lesz?

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. február 6. 5:56

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket .Eddig rendbe volt minden ,de most ez a 29 rész nagyon fel bosszantott .Hihetetlen számomra hogy oda mennek a hajóhoz a rendőrök ,elmondják hogy gyilkosok vannak a hajón és mintha nem is hallották volna szépen el indul a hajó ,hol vannak akik a biztonságra vigyáznak ? Mindegy volt mi történik csak a pénz vándoroljon a zsebekbe . Most még a gyilkosokra sem tudok haragudni hisz a gyermek alapítvány vezetői mind gazemberek ,valahogy jót tettek hogy rá mutattak hogy milyen gazemberek vezetik az alapítványt .Oda a megvilágosodásom Ha a Patologús az S ,aki hajón volt akkor ki volt a fekete ruhás aki a partról figyelte mikor elindultak .Nincs ennek a rendőrségnek egy Helikoptere ? teljes a Káosz most nálam ! Imádom a reklámokat mert a kis édes nagyon jó benne .A képeket a mit kitettél ,teljesen meg zavartak .Nagyon várom a további részeket ,lehet már a 30.-után (okosabb leszek mint egy ötödikes ) Fel kellet hívnom a Saci barátnőmet ,hogy ki beszéljem vele a történteket ,ő sem volt okosabb ,de már a végét meg leste mert nem bírta tovább .El döntöttem nem leskelődök ,ki kel bírnom a végéig ! Jól ki púffogtam magam .Köszönöm a fordítást ! Szeretettel Erzsébet

Kedves Erzsébet! Annyira aranyosak vagytok, amikor találgattok! Néha gonosznak érzem magam, hogy
nem világosítalak fel benneteket, illetve, egy szót sem szólok, ha valakinek telitalálata van, de tudom,
hogy így jobb nektek. Nem lett volna jó, ha folyamatosan lelőttem volna a poént. Ráadásul mindig meg
kellett volna magyaráznom, hogy hogyan is lett abból és abból, az aki, és minek hatására, és milyen
szerepe van az öt évvel ezelőtti eseményekben... ez lehetetlen vállalkozás lett volna. Minden menjen a
maga útján! Már csak hat rész, és okosabbak leszünk... az okossággal meg jön a vágy, hogy újranézzük...

Szemtelen vagyok, a képekkel egy kicsit meg is akartam zavarni benneteket! De kis kedvenced mondatai
nem teljesen azok, amiknek hallatszanak!

Most derül ki az is, miért van állandóan egy fogpiszkáló Dumagép szájában:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. február 6. 6:19

cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm a 30.rész feliratát,nagyon ügyes voltál megint :) Azonnal megnéztem és
teljesen lemerevedtem a végén vettem észre,hogy még a kezemet is ökölbe szorítottam.
Egyszerre a hajón és a metrón is történtek az események de még tudták fokozni azzal,ahogy
láttuk a szerelvény száguldását a hajón pedig a robbanásokat a kis mitugrász idétlen vihogása
csak olaj volt a tűzre és hogy leszúrták a rendőrt,hát komolyan agyon izgultam magam.
Végre felengedtem a végére,hogy sikerült áttörni a tűzfalat és a metró irányíthatóvá vált,de
még ugye elvitték Su Miant is.Ezek szerint a következő részben ér csak véget a fejezet.
Remélem ezek most végleg eltünnek már a jelenből.Utána pedig nézhetjük az 5 évvel ezeleőtti
eseményeket,ha jól gondolom.Még az is érdekelne,hogy a dokinak tényleg honnan sikerült
fegyvert szereznie,mert a kis rendőrét nem vitte magával.Mondjuk érdekes,hogy honnan volt
kés a túsznál,vagy talán az őrült banda fegyverezte fel őket,annyira izgultam,hogy nem figyeltem
volna.Húú most le kell ezt vezetnem valamivel tényleg igazad volt,hogy ez a rész is hasonló lesz,
mint az előző,de még keményebb volt.
További szép estét és jó éjszakát O:-)

Szia Cicus! Azt hiszem, a 31. rész lesz a legizgalmasabb. A 32. elején még van a jelenből, aztán jön a múlt,
amit már hátradőlve nézhetünk. Mondjuk az is izgalmas a maga nemében.

Az alapítványosok genny alakok, és nem csak azért, mert sikkasztanak, hanem mert egy csepp emberség
sincs bennük. Jó kontrasztjai a rendőröknek, akik az életüket kockáztatják értük. A kis mitugrászra már
nincs szavam. Magamban már minden csúnya szót ráaggattam. Kibírhatatlanul idegesítő jelenség. Okos,
tehetséges, de a beteg agya miatt semmi jóra nem képes.

Arra, hogy hogyan sikerült a Dokinak fegyvert szereznie is a 31.-ben derül fény, és még nagyon sok minden
másra is. Például arra, hogy milyen kis gonosz voltam időnként... de meg tudom magyarázni...
Csak azért nem mondtam el soha, ha jól tippeltetek a vezér személyét illetően, vagy bármi más kapcsán,
hogy ne vegyem el a szórakozásotokat.

Szerintem A adott kést a túszoknak. Neki mindegy volt, hogy kit ölnek vele, csak használják... tökkelütött
idióta!

Szép napot kívánok! Ma délután kezdek bele a 31. rész fordításába.

Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2018. február 6. 9:37

Köszönöm szépen a 29-30. részeket! :-bd Talán délután megnézem,miközben azon eszelek,nem volna-e jobb,ha várnák még két részt? :ymdaydream:
Üdv.Nagyi :-h :-h :-h
szegleeva

HozzászólásSzerző: szegleeva » 2018. február 6. 14:02

azt mondod ne várjak jo akkor csak a 32 részt várom be és akkor négyesével maratonozok aztán ha kész lesz kezdem újból csak hogy egybe lássam :littlehearth: :littlehearth: kicsit se vagyok függő á... :)) :)) :))
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. február 6. 16:06

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 29-30. részek feliratinak a fordítását. :ymapplause: ^:)^
Az izgalom még egyre növekszik, de azért még igazán tetszettek ezek a részek. A metrón a két rendőr vitte a pálmát, aranyosak, hősiesek voltak, imádtam őket.
Itt is újra láttuk, hogy semmi nem számít a jelenben, minden a múlthoz kötődik és oda akarnak vissza találni.
Köszönöm Marcsi :-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. február 6. 19:00

Rita! Olyan jó pillanatokat teszel,ki, hogy lassan egy képregény is kijön belőle! Jaj az a metrós jelenet!huh és ahogy beleestek hőseink :ympray: :ympray: :ympray: :ympray: :ympray: .nagy kő esett le a szívemről a végén! Úgy bírtam a kapitányukat is, ő törődik az embereivel! :x :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

ááááá jut eszembe, azt hiszem a Baw-nál nem ugrott be mire gondoltam.Balck and Whait , 4. részének a metrós jelenetére..na az sem volt kevésbé őrült... :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:

még egy...a
a dokiról, mikor kiderül hogy ő az S és persze profink is ott volt sértetlenül, amire mondjuk számítottam, mégis az állam esett le..akkora hatása volt. most jut eszembe, az lehet majd a köv részben lesz már kavarok..azért tettem spoilerbe, hátha valaki nem akarja még tudni...
Az tuti, hogy ezt a sorit is újra kell nézni, mert szerintem az izgalomtól nem biztos, hogy mindent észrevettünk :)) :)) :)) :-bd
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. február 6. 19:09

szia Dolores, most olvastam hogy költözől, remélem már álmaid otthonába! :D sok sikert, és menjen minden gördülékenyen, és erős segítőket kívánok neked! :x :-bd
Majd írd meg, ha nem titok hogy hova...remélem hamar lesz ott is neted!
@};- :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. február 7. 6:32

Estefelé érkezem a 31. résszel! Végre kiderül, a mindannyiunkat
leginkább izgató kérdés... ki S?

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. február 7. 9:21

Sziasztok! Itt szakad a hó! :D .az ablakból gyönyörű látvány. Rita, olyan helyes ez a csoportkép! Előre örülök az új rész érkezésének! :D ;) ~o) :movingflower: :flower1: :littlehearth:
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2018. február 7. 11:34

Kata58 írta:szia Dolores, most olvastam hogy költözől, remélem már álmaid otthonába! :D sok sikert, és menjen minden gördülékenyen, és erős segítőket kívánok neked! :x :-bd
Majd írd meg, ha nem titok hogy hova...remélem hamar lesz ott is neted!
@};- :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kata58: Írtam PM.-et.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Marika44

HozzászólásSzerző: Marika44 » 2018. február 7. 11:42

Kedves Rita!

Köszönöm szépen az eddig lefordított részeket.,van min izgulni már alig várom a végkifejletet, de most nem kukucskáltam egyszer sem, ami nem rám vall. Ki kell bírni, mert szöveg nélkül ezt úgy sem tudnám megfelelően értelmezni, és estére már megint egy lépéssel előbbre leszünk.
Üdv.:Mné/Marika
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. február 7. 17:58

Jó szórakozást kívánok a 31. részhez!

Úgy maradt abba ez az epizód, hogy még utoljára egy jót izgulhassunk! Igyekszem a 32.-kel,
hogy végre pont kerülhessen az ABC banda, a Fekete Pajzs, és Han Chenék jelenének a végére.
Aztán jöjjön a múlt, hogy minden puzzle darabka a helyére kerülhessen.

Kép
B.Marika

Re: Memory Lost (2016) (31/36)

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. február 7. 18:03

Köszönöm Ritám! :x :littlehearth:
Jóbi Éva

HozzászólásSzerző: Jóbi Éva » 2018. február 7. 18:04

Köszönöm szépen :flower1: :flower1: :flower1:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. február 7. 18:05

Szia Ritám! Köszönöm a gyors pontos feliratot, végre megtudjuk ki is S.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. február 7. 18:59

Rita! Az előző rész végén féltem, és reménykedtem, hogy megmenekül Pókerarc és Dumagép a folyóba zuhanástól, ez nem jött össze, de még van remény, hogy életben maradtak. :ympray: A sok terelés ellenére bejött a gyanúm S személyét illetően. Az is igazolódott, hogy egy szervezet bukását, csakis belső bomlasztással lehet előidézni. Megkezdődött a múlt feltárása, érdekes lesz megismerni ! :ymdaydream: :-??
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2018. február 7. 19:12

Köszönöm Ritám, mindent letöltök, egyszer csak megnézem. Kicsit elakadtam mostanában.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2018. február 7. 19:58

Kedves Rita! Köszönettel vittem a feliratot és gyorsan megnéztem ezt a rész is. Nehezen,de eddig meg tudtam állni, hogy ne nézzek bele a következő részbe, elsősorban azért, mert nem csak a történésnek, de a szavaknak is jelentősége van.A forgatókönyvíró eddig elég sok csavart tett a történetbe,ezért gondolom bármi megtörténhet- akár az ellenkezője is!
szerintem mind a négy rendőr megmenekül, sőt ha végig gondolom az eddigi részeket még látok esélyt S menekülésére is
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2018. február 7. 20:45

Nagyon szépen köszönöm a 31 rész feliratát!
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. február 7. 20:53

Rita! Mind a két rész nagyon izgalmas volt!!! :-ss A díszes társaság jól lerendezte egymást, de még mindig van miért izgulnunk! Bízom benne, hogy Dumagép és Pókerarc épségben előkerül!
Köszönöm a gyors fordítást! :x :littlehearth: :ymhug:
:littlehearth: :movingflower: %%- :flower1: %%- :movingflower: :littlehearth:
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2018. február 7. 21:45

Szia Rita,

Köszönöm a 30-31. részt. :x :littlehearth: Szokásomhoz híven, megint le vagyok maradva, eszméletlenül gyors vagy! :-o :D De most több időm lesz, pár nap szabit kaptam, így mindenképp megfogom nézni, vagy tán jobban járok ha már kivárom a következő részt is, és egyben letudok minden izgalmat?? Nehéz döntés... :-? :-??

KÖSZÖNÖM!!
E hétre még kitartást kívánok nektek, hisz már nincs sok vissza a hétvégéig. :ymparty:
Kép

Vissza: “Kína”