cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm a 30.rész feliratát,nagyon ügyes voltál megint

Azonnal megnéztem és
teljesen lemerevedtem a végén vettem észre,hogy még a kezemet is ökölbe szorítottam.
Egyszerre a hajón és a metrón is történtek az események de még tudták fokozni azzal,ahogy
láttuk a szerelvény száguldását a hajón pedig a robbanásokat a kis mitugrász idétlen vihogása
csak olaj volt a tűzre és hogy leszúrták a rendőrt,hát komolyan agyon izgultam magam.
Végre felengedtem a végére,hogy sikerült áttörni a tűzfalat és a metró irányíthatóvá vált,de
még ugye elvitték Su Miant is.Ezek szerint a következő részben ér csak véget a fejezet.
Remélem ezek most végleg eltünnek már a jelenből.Utána pedig nézhetjük az 5 évvel ezeleőtti
eseményeket,ha jól gondolom.Még az is érdekelne,hogy a dokinak tényleg honnan sikerült
fegyvert szereznie,mert a kis rendőrét nem vitte magával.Mondjuk érdekes,hogy honnan volt
kés a túsznál,vagy talán az őrült banda fegyverezte fel őket,annyira izgultam,hogy nem figyeltem
volna.Húú most le kell ezt vezetnem valamivel tényleg igazad volt,hogy ez a rész is hasonló lesz,
mint az előző,de még keményebb volt.
További szép estét és jó éjszakát

Szia Cicus! Azt hiszem, a 31. rész lesz a legizgalmasabb. A 32. elején még van a jelenből, aztán jön a múlt,
amit már hátradőlve nézhetünk. Mondjuk az is izgalmas a maga nemében.
Az alapítványosok genny alakok, és nem csak azért, mert sikkasztanak, hanem mert egy csepp emberség
sincs bennük. Jó kontrasztjai a rendőröknek, akik az életüket kockáztatják értük. A kis mitugrászra már
nincs szavam. Magamban már minden csúnya szót ráaggattam. Kibírhatatlanul idegesítő jelenség. Okos,
tehetséges, de a beteg agya miatt semmi jóra nem képes.
Arra, hogy hogyan sikerült a Dokinak fegyvert szereznie is a 31.-ben derül fény, és még nagyon sok minden
másra is. Például arra, hogy milyen kis gonosz voltam időnként... de meg tudom magyarázni...
Csak azért nem mondtam el soha, ha jól tippeltetek a vezér személyét illetően, vagy bármi más kapcsán,
hogy ne vegyem el a szórakozásotokat.
Szerintem A adott kést a túszoknak. Neki mindegy volt, hogy kit ölnek vele, csak használják... tökkelütött
idióta!
Szép napot kívánok! Ma délután kezdek bele a 31. rész fordításába.