Memory Lost (online is nézhető)

csilla0602

Re: Memory Lost (2016) (18/36)

HozzászólásSzerző: csilla0602 » 2018. január 13. 17:55

Kedves Rita! Végre elérkeztünk a romantikusabb részekhez is. :x már nagyon vártam, van kémia köztük az biztos. A dokival eddig sem szimpatizáltam, de most már szinte teljesen biztos vagyok a gyanúmmal kapcsolatban. Látom azért több romantikus szálacska is kialakul a sorozatban. ;;) Újabb kedvenckém lett: Pókerarc♥♥♥
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. január 13. 18:24

Szia Rita!
Végre láttuk Pókerarcot mosolyogni! :-)
Jó volt az egymásra találás Han Isten és a lány között. Ki örült ennek a két kapcsolatnak legjobban? Hát Xiao Zhuang :))
A csókokat árgus szemmel néztem, hogy felfedezek-e valami csalfaságot, de az tény, hogy tényleg nem koreai módon csókolnak. :-) Legalább itt élet is van a két emberben. :-)
Amikor Han Chen - megint bajban vagyok a névvel- Szörnyelladefrásza , vagyis a lány, aki nagyon szeretné őt, megjelent a bérgyilkos csoportban, kicsit nagyot néztem. Az ősz hajú srácnak volt egy érdekes mondata, miszerint feláldozom őt érte, ez kicsit megmozgatta az agytekervényeim. Na majd kiderül, de biztos tetszik neki a lány, még akkor is, ha az semmibe veszi az érzelmeit.
Jobb kéz, bal kéz, csipős étel imádat: Felmerült bennem, hogy akkor nem is ő lenne ? Mármint névileg? Kép nincs róla értékelhető...
Valamint mit akart elmondani Szörnyella ezzel az egésszel kapcsolatban Han Chennek?
Szerencsémre egymásra találtak, mert biztos én is beálltam volna a kukkolók közé. Igy viszont várok türelemmel. :-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 14. 6:46

szilagyongyi írta:Sziasztok! Gabi hasonlatáról eszembe jutott egy történet, ami nem ide tartozik, csak egy kicsit. A férjem kerek szülinapjára a barátainktól egy puccos siklósi szállodába kaptunk ajándékba egy hétvégét. Tavaly április elején utaztunk, igencsak morcos időben, így időnk egy részét wellnessel, a nagyobb részét a siklósi vár tetőtől talpig való átnézésével töltöttük. A várban van egy helyiség, ahol második világháborús emlékek, tárgyak vannak kiállítva. Van itt magyar katonai öltözék, és náci is. Fontos mondanom, hogy a férjem a legracionálisabb ember, akit ismerek. A magyar katonai ruha előtt olyan sajnálat, szánalom-féle érzetem volt. A náci egyenruha előtt mindketten hidegséget éreztünk a szó fizikai értelmében, és én határozott félelmet is. Ezt meg is beszéltük, mindketten hasonlóan éreztünk. Elléptünk a ruhától, nézegettük a fegyvereket, majd újra a ruhát, és ugyanaz a hideg, félelemkeltő érzés.
Félelmetes, mire képes az elménk.

Szia Gyöngyi! Van ilyen! Én is sokszor érzékelek ilyesmit. Itthon mindig csend van, nem szól
semmi (nem nézek tévét és nem hallgatok rádiót), csak néha a videó, amit épp fordítok, nincs
semmi, ami elnyomhatná az érzékeimet, az észleléseimet, a gondolataimat. Amióta ez van,
sokkal hamarabb felfigyelek, észreveszek, meghallok, meglátok és megérzek dolgokat, az ilyet
is, amiről írtál.

Kedves, figyelmes, jó barátaitok vannak!

Szép vasárnapot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 14. 6:53

blazsekeva írta:KEdves Rita!
Köszönöm a sok új rész fordítását! :) Ezzel is roham léptekben haladsz, mint ahogy általában!
Ezt a sorozatot fogom először nézni, amint készen lesz, mert nagyon jónak tűnik számomra.
SZép hétvégét kívánok Neked :) :) :)

Kedves Éva! Igaz, a lendületes fordítás híve vagyok több okból is, de most szintén több ok is
hajt a még nagyobb sebesség elérésére. Március közepén jönnek látogatóba a "kinti" gyermekeim,
és addigra készen kell lennem a fordítással. Ez a sori olyan izgalmas a vége felé is, hogy csúnya
lenne tőlem, ha pont a kritikus pillanatokban lassítanék a tempón, mert nincs időm fordítani.

Nagyon fogod élvezni! Szép vasárnapot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 14. 8:03

f.ági írta:Szia Rita!

Spoiler: mutasd
Ma végre van időm és megnéztem a fele lemaradásom. Vagyis még két rész van hátra.
Hát felsikoltottam magamban, hogy Úristen! , amikor a 16. végére értem.! Valamiért kedveltem T-t.
Megedződtem anno a horror filmeken - amit ma már biztos nem néznék -, igy az őrült és degenerált unokatestvérek kétszer akasztottak csak ki. Először mikor a lány a tóban volt és nem engedték kimenni, másodjára pedig amikor a saját vérüket zárták be a szöges kapszulába a kinzókamrába.
Erre mindig csak azt szoktam mondani, ugyanilyen jóságot kivánok az illetőnek, csak nem olyan gyorsan. Szép lassan, hogy élvezze.
T története annyira illett saját magára. Igy utólag nem találtam meg azt a képet, amikor mered a semmibe fent a ház tetején ülve, az úgy kifejezte a belsőjét. Félig jó és félig rossz. Aki gyilkol, jó nem lehet, bármi is vezérelte. Talán még valamiféle barátok is lehettek volna hárman, ha nem hal meg. Na ezt csak halkan gondolom. :-)
Nézem tov ább, mert kiváncsi vagyok hogy alakul a páros érzelmi élete, miután kiderült, hogy az a képzelt menyasszony tényleg nem a képzelet műve. Doki konfliktus is kialakulóban :-)
Rita, szuperszónikus gyors vagy, én meg ugyanilyen lassú. Igy teljesen jól haladok veletek. :-)
Köszönöm szépen a két új részt is. Nézzük Ödönnel :-)

f.ági írta:Szia Rita!
Spoiler: mutasd
Végre láttuk Pókerarcot mosolyogni! :-)
Jó volt az egymásra találás Han Isten és a lány között. Ki örült ennek a két kapcsolatnak legjobban? Hát Xiao Zhuang :))
A csókokat árgus szemmel néztem, hogy felfedezek-e valami csalfaságot, de az tény, hogy tényleg nem koreai módon csókolnak. :-) Legalább itt élet is van a két emberben. :-)
Amikor Han Chen - megint bajban vagyok a névvel- Szörnyelladefrásza , vagyis a lány, aki nagyon szeretné őt, megjelent a bérgyilkos csoportban, kicsit nagyot néztem. Az ősz hajú srácnak volt egy érdekes mondata, miszerint feláldozom őt érte, ez kicsit megmozgatta az agytekervényeim. Na majd kiderül, de biztos tetszik neki a lány, még akkor is, ha az semmibe veszi az érzelmeit.
Jobb kéz, bal kéz, csipős étel imádat: Felmerült bennem, hogy akkor nem is ő lenne ? Mármint névileg? Kép nincs róla értékelhető...
Valamint mit akart elmondani Szörnyella ezzel az egésszel kapcsolatban Han Chennek?
Szerencsémre egymásra találtak, mert biztos én is beálltam volna a kukkolók közé. Igy viszont várok türelemmel. :-)

Szia Ági! Úgy örülök neki, hogy sikeres, és élményekben gazdag az "I. Közös Együttnézés"-ünk!
Ez jó előjel a továbbiakra nézve. Szemtelen vagyok, mi? Nem baj, ráfér a képemre! Hátha
legalább Ödön megmarad kettőtök közül!

Az ilyen erőszakolós híreknél nekem mindig ugyanaz a kínzási módszer jut eszembe. Szép lassan,
apránként, mondjuk 24 órán keresztül nyisszantgatni, amíg tart "belőle". Utána már nem akarná
és nem is tudná sehová dugdosni.

T-t a gyerekkorában ért trauma miatt sajnáljuk leginkább. De tényleg úgy van, hogy a gyilkost,
még ha Robin Hoodnak is gondolta magát, nem lehet felmenteni.

Az ősz hajú srácról, L-ről, és a Méregkeverő E-ről még nem mondok még semmit, csak kicsit
később. Nem veszem el az izgalmakat! A többi felvetésre is ezen megfontolásból nem reagálok.
Minden pillanatot éltejek meg úgy, ahogy van, de utána kibeszéljük!

Nagyon tetszett az utolsó mondatod, jót nevettem rajta. Ezzel, hogy összejöttek tényleg ki lehet
bírni a következő részekig kukucska nélkül.

További szép vasárnapot!

Összeollózott boldogság/bolondság!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 14. 8:25

csilla0602 írta:Kedves Rita! Végre elérkeztünk a romantikusabb részekhez is. :x már nagyon vártam, van kémia köztük az biztos. A dokival eddig sem szimpatizáltam, de most már szinte teljesen biztos vagyok a gyanúmmal kapcsolatban. Látom azért több romantikus szálacska is kialakul a sorozatban. ;;) Újabb kedvenckém lett: Pókerarc♥♥♥

Kedves Csilla! Drága sógornőmnek is Pókerarc az új kedvence. Nekem ő túl fapofa,
de nem vitás, hogy nagyszerű kolléga, társ, és barát. Szóval egy aranyos ápolónő
pont illene hozzá.

Volt, aki azt írta egy fórumban, hogy ez egy romantikus történet amiben mellesleg
akció is van. Ezt dicséretnek fogtam fel. Tényleg nem szokás a thrillereket, krimiket,
akció sorozatokat a romantika felé elvinni, a szerelmi szálak mellékesek, és kevésbé
hangsúlyosak szoktak maradni, de itt más a helyzet. Nagyon örülök neki! Lehet, hogy
a Memory Lost új műfajt teremt? Romantikus triller? Ha ez ilyen, akkor kérek még!

Kép
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2018. január 14. 11:52

Köszönöm az újabb részeket és hogy folyamatosan nézhetem a sorozatot!

Üsv: Leo45
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2018. január 14. 20:21

Üdv.
Köszönöm szépen a 17-18.részek feliratait.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 15. 6:48

Ma este érkezem a 19.-20. résszel!

Szép napot Mindannyiunknak!

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 15. 7:00

Huurá! Csak a képek alapján nagyon szívmelengető pillanatok + Matrica alias ragacs beteges szerelmének bizonyítékai brrrrr. :D
Szép napot mindenkinek! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: ~o)
dobone47

HozzászólásSzerző: dobone47 » 2018. január 15. 15:50

Kedves Rita!

A 17-18. rész már igazán kedvemre való volt. Igazán megszenvedtem az előző részeket, nyomasztott nagyon. Nem szokásom "átfutni" a nekem nem tetsző részeken, ezért itt sem tettem. Szeretem a kalandosabb, krimisebb filmekben az akciójeleneteket, különösen a keleties küzdősportokhoz kapcsolódó látványos verekedéseket, főleg, ha kiegyenlített a küzdelem és a győzelem a cél, nem a fizikai megsemmisítés. A kínzás, gyötrés, és különösen a szexuális jellegű erőszak látványa viszont megvisel. Amikor gyenge, védekezésre képtelen embert - legyen az akár férfi, akár nő -, bántanak az kiborít. Már a kínzó eszközökkel teli terem puszta látványa is elborzasztott, de az, hogy "használat" közben is láttuk, az tényleg szörnyű volt. A két utolsó rész a megmenekülésük után viszont már nagyon tetszett. Legjobban talán a közös vásárlásukat élveztem, annyira aranyosak együtt.

Üdv.: Vera
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 15. 18:05

Jó szórakozást kívánok a 19.-20. részhez!

Még egy halott nő, de ne tartsatok tőle! Nem lesz részünk még egy T-ügyben!
Most E-ügy van, de ami még fontosabb, kiderül (részben), hogy ki is valójában
Jin Xi!

Kép
Kép

Már megint célkeresztben!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: Memory Lost (2016) (20/36)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 15. 18:09

wow köszönettel vittem is megyek gyorsan megnézni..... :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2018. január 15. 18:31

Köszönöm a feliratokat,kedves Rita!
Olvasom a HSZ-okat,hogy mire számítsak.Izgalmas,nézem.Remélem a vége megnyugtató lesz.Mi más is lenne,hiszen itt vannak a mában,élnek,talán jobb is ,hogy nem emlékeznek a múltra. A legjobban a boncdoki idegesít.Semmit sem kell tennie.jó színész a fiú.Már az elején gyanús volt,amikor sorozatgyíkost nevelt a persze arra hajlamos kis gyerkőcből.Jól tud a háttérben maradni,azt elismerem,de a főztjét nem kívánom!Hogy őszinte legyek,Bai Jin Xi/Su Mian sem nyerő nálam.Nagyon el van magával telve.Olyan önimádó típus.Nagyon szereti a sok férfit maga körül,és sziporkázik is eleget.A kevesebb több lenne belőle. :-t @};- :littlehearth: Most viszem a 19-20. részek feliratát.Üdv.Nagyi
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. január 15. 18:45

Ritám, köszönöm a feliratokat! :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 15. 19:13

Libabőr vagyok így is, meg úgy is! Az újabb gyilkosság, figyelemelterelésnek lett szánva, nem sok sikerrel. Stábunkon nem fog ki. De ahányszor meglátom a dokit kiráz a hideg. Nem örülök a közös munkának, mondhatni sűrű fellegeket érzek körülötte..csak nehogy tornádó legyen belőle. :(
Nagyon élveztem párosunk civódását, szakmai villongását amibe persze a romantika egy egy pillanata is megnyilvánult! Matrica levakarhatatlanul mint egy kitörni készülő vulkán! :( .
Mekkora megrökönyödés amikor kiderül, kis zsenink segítségével, hogy ki a lány aki a mentőautóból kiszállt. T fejéből meg előkerült egy fontos bizonyíték. Kíváncsi leszek, hogy mikor kerül sorra, hogy mit tartalmaz! Míg írok is a hideg futkos rajtam, pláne hogy a doki boncolta.. :( .
Nem tudom a kapitány mikor fog rájönni hogy egy kerékkel több van a kelletténél a dokinál...
A csapat munkáját nagyon bírom, ahogy összedolgoznak. HC látszólag megcsinálja amit M akar, de aztán kiteríti a lapjait! Nem tudom ti hogy lesztek vele, de rajtam tetőtől talpig felállt a szőr, mikor megláttam a gyerekszobát. Jó hogy a másik helyszínere nem ment be, szerintem is fel akarta robbantani a lány önmagával együtt. A banda fehérhajúja hogy megsiratta a lányt, pedig ő nyírta ki...pedig a lány nem árulta volna el őket.
HC és szerelme végre egy fontos titokra jöttek rá, és fájdalmasan szép volt a felismerés! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :-bd .

De hogy innentől aztán totál ők lesznek a célpont már bosszú végett is az tuti! Ui..azt hiszem majomarc volt az akinek első pillanatban sem tetszett Matrica, ösztönösen ráérzett. De szerintem aki mérget kever, az ugyanúgy gyilkos szerintem mintha golyót , vagy kést használna!
T valahogy tényleg hiányzik...nem hittem volna... :-?? x_x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2018. január 15. 19:13

Köszönöm az újabb részeket ,nálam az előző két rész volt a favorit ,nagyon jó volt ,egy kis izgalom egy kis romantika .Valami azért nem világos nekem ???? azt gondoltam hogy valami akció közben sérültek meg és úgy lettek amnéziások ,s akkor együtt voltak .Most azt értelmezem ,hogy nem együtt érte őket a baleset .Lehet nem jól figyeltem ?! Milyen jól verekedik az orvos !? Azt hiszem még a részéről ér meglepetés minket ,bár a bejátszások az elején sejtetik velünk hogy nem egy kis pályás ő sem ! .Azt hiszem megyek gyorsan megnézem ,hátha meg világosodok .Még egyszer KÖSZÖNÖM Erzsébet !
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. január 15. 19:18

Rita! Fantasztikus vagy!
Köszönöm az új két részt! :-)
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. január 15. 19:36

Na azért nem késtem el nagyon,de annyira ügyes voltál,hogy már itt volt a két újabb rész.
Köszönöm szépen és alig várom,hogy lássam a fejleményeket,ezért töltöm is le a feliratot.
Remélem sikerült a fát bepakolnotok,eszembe jutott,hogy ma olvastam,egy ismerős aki
Svédországban él,azt írta hozzájuk is vitték a tüzelőt (fát) és ő kiszaladt egy pólóban és
papucsban,elmondani hova rakják le és közben bezáródott az ajtó és nem tudott bemenni,
a szállítók elmentek már és sehol egy szomszéd km-es körzetben.Na de mielőtt végképp
pánikba esett volna meglátta a telefonját az ablak párkányon,így tudta riasztani a férjét.
Amikor nagy a baj mindig ott a segítség :)
Szép estét :x
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 15. 20:09

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket és hogy folyamatosan nézhetem a sorozatot!

Üsv: Leo45

Nagyon szívesen! Jelentem, biztosítva a folytonosság!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 15. 20:10

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 17-18.részek feliratait.

Szia! Nagyon szívesen a feliratokat!

@};- @};- %%- :D %%- @};- @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 15. 20:26

dobone47 írta:Kedves Rita!

A 17-18. rész már igazán kedvemre való volt. Igazán megszenvedtem az előző részeket, nyomasztott nagyon. Nem szokásom "átfutni" a nekem nem tetsző részeken, ezért itt sem tettem. Szeretem a kalandosabb, krimisebb filmekben az akciójeleneteket, különösen a keleties küzdősportokhoz kapcsolódó látványos verekedéseket, főleg, ha kiegyenlített a küzdelem és a győzelem a cél, nem a fizikai megsemmisítés. A kínzás, gyötrés, és különösen a szexuális jellegű erőszak látványa viszont megvisel. Amikor gyenge, védekezésre képtelen embert - legyen az akár férfi, akár nő -, bántanak az kiborít. Már a kínzó eszközökkel teli terem puszta látványa is elborzasztott, de az, hogy "használat" közben is láttuk, az tényleg szörnyű volt. A két utolsó rész a megmenekülésük után viszont már nagyon tetszett. Legjobban talán a közös vásárlásukat élveztem, annyira aranyosak együtt.

Üdv.: Vera

Kedves Vera! Nem volt piskóta az a pár rész (gondolok az erőszakolókra), de thrillerről van szó, abba
pedig belefér. Én nagyon el tudok vonatkoztatni a szörnyűségektől. Nem tudom beleélni magam, távol
tartom magam az eseményektől, hogy még véletlenül se érintsen meg. Folyamatosan tudatában vagyok
annak, hogy ez csak egy sorozat, és akiket látok benne, azok színészek. Ez egy önvédelmi forma, mint
az is, hogy az agyam gyorsan kirostálja a rossz emlékeket.
Viszont ott, ahol olyan dolog történik, ami számomra is kedves, átadom magam az élvezetnek, mindent
befogadok, beszívok, mint egy szivacs.

Mostantól akciófilmekbe illő akciók jönnek majd inkább.

Su Mian (Jin Xi) és Han Chen szerelme megmarad nekünk, de bizony többször próbára lesz téve, de
nem egy másik csábítása által... szerencsére!

Kép
Kép
szilagyongyi

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2018. január 15. 20:40

Sziasztok! Drága Ritám, nagyon ügyes voltál! Szerintem a hétvégén nem is aludtál :littlehearth: Hálásan köszönöm a tizenkilencedik és a huszadik rész fordítását. Meg is néztem, magába bolondított már annyira, hogy rögvest rávessem magam a kész munkádra. :-*
Figyeltem ám mindenre. A 19. rész elején azonnal vakfoltra futottam. A dokink fáziskése miatt csalódottan elszáguldott a kórházból, jókora olajfolyást hagyva maga után. Persze kombináltam, hogy elvágták a fékcsövét egy filmes klisével. Nem is értem, miért használják előszeretettel? Balesetet okozhat egy fék nélküli járgány, de meghalni nem könnyű ezzel a módszerrel.
Ha már a doki. Tette a dolgát a színész és a karakter, gyanún felül. Két pont nekik.
XinJia született rögeszmés volt. Egy időben elkapott kezelés segített volna, kár, hogy senki nem figyelt oda.
JinXi Su Mian. Jól gyanakodtam egyrésze.
HanChen. Izgultam, ilyenkor szoktak átmenni ostobába, de nem tette. Megmaradt a hekussága, nem esett érzelmi, se más csapdába, de a puska rosszabik végén nehéz volt Őt látni.
Na ki a Vezér? Megtudtuk, hogy HanChen környezetében van. Én például senkire nem gyanakszom. :-?
Imádtam a szerelmüket. :littlehearth: :littlehearth:
JingXi taxiba szál át, mert HanChen ágyat keres ;)) Hmm. Elég az, ami van. Talán bújócskázni akarnak? ;))
Olyan jól titkolják egymást! Mindenki tudja. ;))
Jó pihenést, sikeres hetet kívánok! :flower1:
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 15. 20:40

Magdimama írta:Köszönöm a feliratokat,kedves Rita!
Olvasom a HSZ-okat,hogy mire számítsak.Izgalmas,nézem.Remélem a vége megnyugtató lesz.Mi más is lenne,hiszen itt vannak a mában,élnek,talán jobb is ,hogy nem emlékeznek a múltra. A legjobban a boncdoki idegesít.Semmit sem kell tennie.jó színész a fiú.Már az elején gyanús volt,amikor sorozatgyíkost nevelt a persze arra hajlamos kis gyerkőcből.Jól tud a háttérben maradni,azt elismerem,de a főztjét nem kívánom!Hogy őszinte legyek,Bai Jin Xi/Su Mian sem nyerő nálam.Nagyon el van magával telve.Olyan önimádó típus.Nagyon szereti a sok férfit maga körül,és sziporkázik is eleget.A kevesebb több lenne belőle. :-t @};- :littlehearth: Most viszem a 19-20. részek feliratát.Üdv.Nagyi

Kedves Nagyi! Nagyon szívesen!

A Doki mindenkinél kiveri a biztosítékot, és a legtöbbeteknél gyanús. De Jin Xit/Su Miant csak
az elején tartottuk nagyhangú, a beosztottját szeretetből püfölő nyomozó néninek, mára már
elfelejtettük neki. Az önimádata, és a beképzeltsége csak egy álca, egy játék volt számomra,
amivel magát szórakoztatta a sok férfi közt, legalábbis én így láttam.

Mindkét főszereplő elveszítette az emlékezetét, és most, hogy egymásra találtak, tudni szeretnék,
mi is történt velük öt éve. Ki fog derülni...

Megnyugtató lesz a vége... a többi még legyen titok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 15. 20:44

B.Marika írta:Ritám, köszönöm a feliratokat! :littlehearth:

Marika! Nagyon szívesen!

:littlehearth: :littlehearth: :D :littlehearth: :littlehearth: :-ss :littlehearth: :littlehearth:

Vissza: “Kína”