szilagyongyi írta:Sziasztok! Gabi hasonlatáról eszembe jutott egy történet, ami nem ide tartozik, csak egy kicsit. A férjem kerek szülinapjára a barátainktól egy puccos siklósi szállodába kaptunk ajándékba egy hétvégét. Tavaly április elején utaztunk, igencsak morcos időben, így időnk egy részét wellnessel, a nagyobb részét a siklósi vár tetőtől talpig való átnézésével töltöttük. A várban van egy helyiség, ahol második világháborús emlékek, tárgyak vannak kiállítva. Van itt magyar katonai öltözék, és náci is. Fontos mondanom, hogy a férjem a legracionálisabb ember, akit ismerek. A magyar katonai ruha előtt olyan sajnálat, szánalom-féle érzetem volt. A náci egyenruha előtt mindketten hidegséget éreztünk a szó fizikai értelmében, és én határozott félelmet is. Ezt meg is beszéltük, mindketten hasonlóan éreztünk. Elléptünk a ruhától, nézegettük a fegyvereket, majd újra a ruhát, és ugyanaz a hideg, félelemkeltő érzés.
Félelmetes, mire képes az elménk.
blazsekeva írta:KEdves Rita!
Köszönöm a sok új rész fordítását!Ezzel is roham léptekben haladsz, mint ahogy általában!
Ezt a sorozatot fogom először nézni, amint készen lesz, mert nagyon jónak tűnik számomra.
SZép hétvégét kívánok Neked![]()
![]()
f.ági írta:Szia Rita!Spoiler: mutasd
csilla0602 írta:Kedves Rita! Végre elérkeztünk a romantikusabb részekhez is.már nagyon vártam, van kémia köztük az biztos. A dokival eddig sem szimpatizáltam, de most már szinte teljesen biztos vagyok a gyanúmmal kapcsolatban. Látom azért több romantikus szálacska is kialakul a sorozatban.
Újabb kedvenckém lett: Pókerarc♥♥♥
leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket és hogy folyamatosan nézhetem a sorozatot!
Üsv: Leo45
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 17-18.részek feliratait.
dobone47 írta:Kedves Rita!
A 17-18. rész már igazán kedvemre való volt. Igazán megszenvedtem az előző részeket, nyomasztott nagyon. Nem szokásom "átfutni" a nekem nem tetsző részeken, ezért itt sem tettem. Szeretem a kalandosabb, krimisebb filmekben az akciójeleneteket, különösen a keleties küzdősportokhoz kapcsolódó látványos verekedéseket, főleg, ha kiegyenlített a küzdelem és a győzelem a cél, nem a fizikai megsemmisítés. A kínzás, gyötrés, és különösen a szexuális jellegű erőszak látványa viszont megvisel. Amikor gyenge, védekezésre képtelen embert - legyen az akár férfi, akár nő -, bántanak az kiborít. Már a kínzó eszközökkel teli terem puszta látványa is elborzasztott, de az, hogy "használat" közben is láttuk, az tényleg szörnyű volt. A két utolsó rész a megmenekülésük után viszont már nagyon tetszett. Legjobban talán a közös vásárlásukat élveztem, annyira aranyosak együtt.
Üdv.: Vera
Magdimama írta:Köszönöm a feliratokat,kedves Rita!
Olvasom a HSZ-okat,hogy mire számítsak.Izgalmas,nézem.Remélem a vége megnyugtató lesz.Mi más is lenne,hiszen itt vannak a mában,élnek,talán jobb is ,hogy nem emlékeznek a múltra. A legjobban a boncdoki idegesít.Semmit sem kell tennie.jó színész a fiú.Már az elején gyanús volt,amikor sorozatgyíkost nevelt a persze arra hajlamos kis gyerkőcből.Jól tud a háttérben maradni,azt elismerem,de a főztjét nem kívánom!Hogy őszinte legyek,Bai Jin Xi/Su Mian sem nyerő nálam.Nagyon el van magával telve.Olyan önimádó típus.Nagyon szereti a sok férfit maga körül,és sziporkázik is eleget.A kevesebb több lenne belőle.![]()
![]()
Most viszem a 19-20. részek feliratát.Üdv.Nagyi
B.Marika írta:Ritám, köszönöm a feliratokat!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég