B.Marika írta:Szia Rita!
A péntek esti filmezés félbe szakadt, a 10. percben megérkezett az öcsém, így csak ma tudtam újra kezdeni. Bíztam benned, hogy újabb részek lesznek, így együtt néztem a négy részt. Nagyon tetszett amit láttam, fordulatos volt, olyan dolgok történtek amire még csak nem is gondoltam. Izgalmas, jó sorozat ez nagyon!!! Úgy látom a tippem is bejött T-vel kapcsolatban.
Nagyon köszönöm a fordításokat, várom az következő részeket!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
leo-leo írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket. Tényleg gyorsan haladsz a fordítással, nem kell sokat várni és találgatni mi fog történni a folytatásban. Szándékosan nem nézek bele az angol feliratos részekbe, mert élvezem a magyarított szöveget!
Üdv: Leo45
Kata58 írta:Sziasztok! Végre én is ideérek! az aktuális sori részt már megnéztem, de csak most jutok hozzá hogy írjak is.![]()
. Azt hiszem a legnehezebb szakaszán már lassan túl is vagyunk, a 3 aberrált ürgénél nagyon várom már T. akcióját továbbra is! Sajnálom az áldozatokat, de azt hiszem, nincs is nagyon messze a valóságtól, legfeljebb a parfümök azért nem így készülnek brr.Marcsikát megértem, és mivel nagyon hátborzongató volt ez a rész, mellette egy pokoljárást és egy klassz mentőakciót is látunk..így JX megmenekül. A titkár személyiség zavara olyan fantasztikus és rémisztő volt, hogy ilyet sem tud szerintem mindenki ilyen hitelesen megformálni, vagy csak rendkívűl kevesen.
szóval az alakítással le a kalappal!
az jutott eszembe, hogy nem tartom lehetetlennek, hogy a sok illat is hozzájárulhatott ennek a kialakulásához, hiszen normális énnel nem lehet ezt az életformát megélni. /nem lehet könnyű dolguk a psziho dokiknak a való életben /.
Xu dokik végre gyanút fog.
Édesek voltak kedvenceink, ahogy egymást támogatták, és a lázállapotban is álmában a lányt hívta. Innentől majd egyre több romantikát is kapunk és nagyon várom a más jellegű izgalmakat is.![]()
.
Érdemes volt előre leselkedni, mert annyi mindenre kell figyelni, hogy így a felirattal még inkább kiderül, mennyi mindent nem vettünk észre.![]()
Úgyhogy egyenlőre nem szaladok nagyon előre már, mert ezt a két részt, elég megemészteni. Még jó, hogy ilyennek már nem leszünk tanúi.
![]()
![]()
![]()
![]()
gyomar írta:Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a megnyugtatást.Sajnáltam volna, egyébként, ha lekellet volna mondanom.
Szép hetet kívánok.Marcsi
Marika58 írta:Kedves Rita! Hálás köszönetem az újabb két rész magyar feliratáért!
annamama írta:Kedves Rita Eloszor is koszonom a két uj rész feliratait ,meg is nézztem és megfogadtam most nézztem utoljára éjszaka ezt a sorit......a frász tort ki az utolso képkockáktol ugy éjfél után ,hát nem semmi ez a sorozat az biztos .Mikor oda tévedtek a Kastélyhoz bár nem szigeten voltak de elso benyomásom a 10 kicsi néger volt de rogton el is vetettem mert hiszen akkora már csak 9 en voltak...aztán ahogy folytatodott a torténet a parfumokkel ,a titkáral a kastély urával.....és a parfumot ihleto szerelmével...Olvastam jo régen a Parfum c.regényt hát az is hátborzongato volt ,kerestem az osszefuggéseket de bár sok utalás volt a regénybol ez a megérzésem is elvetve..ja és a legjobb éjnek évadján kezdtem keresni a konyvet ami nem kis feladat nálam de aztán rogton le is tettem rola hogy megtaláljam és belebńézzek mert a parfumos személyiség zavaros pasi csak egy fonal a torténetben de ha nem akkor sem ugyan az !Ez a torténet más és nagyon jo is,de nagyon remélem hogy nem lesznek már ilyen jelenetek mint mikor olajal kenegette a hulla lábát és gondolom mindenét nagy élvezettel aztán meg bár azt nem láttuk de beméritette a lombikba.....aztaaaa ,a konyv sem piskota de ez a 14 rész utolso filmkockái tultettek mindenen! Csak azért nem kukucskáltam elore mert nem akartam még félelmetesebb képeket látni és éjfél mult pár percel....mondja a kis megrémitett mama
....De azért nagyon várom a folytatást .....
virag1 írta:Kedves Rita !
Megnéztem,,,,,,,,,nagyon pörögnek az események. T tudtam ki de fura hogy nem figyelt a másik lányra akit most öltek meg, evégre azzal csetelt az előző részeknél valahol. Érdekes volt a szőke fiú kijelentése hogy ha fel is jelenti az erőszakolókat nem történik semmi mert mindegyik " gazdag" gyerek.
De mikor verekedni kell akkor hozzájuk áll. Az ÁLL barátságok ezt igy hívom.
Az már biztos, hogy a Parfümösökre akarta T felhívni a rendőrök figyelmét és egyben elintézni a tavalyi csapad megerőszokolóit is. ( valószinú ez volt mikor a lány előtte figyelmeztette ne térjen el az eredeti tervtől.
Amikor a titkár " engedélyt kért a professzortól " lehetett hallani ugyanaz a hang csak stílust váltott. De az unokatesók sem teljesen százasak az biztos. A Professzort játszó szinészt csak csodálni tudtam játékáért igy nem hozott izgalomba mi történik.
Nekem az volt furcsa mikor BJX és a Professzor beszélget először jól kezeli a személyiség zavaros embert de ott a szagokkal is valami baj van, mert előtte láttuk milyen jól verekszik BJX akkor nem értem miért hagyta magát folytogatni, evégre azt is kezelni tudta volna.!!!Spoiler: mutasd
Köszi és várom az újabb folytatást szerencsére nagyon gyors vagy.
![]()
![]()
![]()
![]()
szilagyongyi írta:Drága Ritám! Köszönöm.Húúú. Köszönöm a drága idődet, és a munkádat.
![]()
De az én gyenge szívem ezt nem bírja. Teljesen összevisszaizgultam magamat. Nem vagyok káromkodós, néha vezetés közben csúszik ki levezetőnek egy-egy szitokszó, és nagyon ritkán ha thrillert nézek, már ha merek.
Agatha Christie valahogy már az erdőben ott dobolt az ceruzájával a fejemben, aztán a kastélyajtó kinyílt, és mindjárt tolakodott a tíz kicsi négerkéje, még ha kilencen maradtak is. Ahogy beléptek, elmosódott az érzet, -a középkori várbörtönőr pók mondta, hogy gyere a házamba- de rögvest vissza is szivárgott a vacsoraasztal kilenc székével. Szerettem ezt a hangulatot, de vége. Figyelmeztettél, szavunk nem lehet, innentől jön kőkemény, jön az őrület, megyünk bele a rettenetbe.![]()
szilagyongyi írta:Spoiler: mutasd
szilagyongyi írta:Párocskánk óvta, védte egymást,az abszurd helyzet összeszoktatta őket, párrá lettek. A szelfis beszólás picit kisimította az arcomat.
A doki kapott másfél pontot.
szilagyongyi írta:Ritám kellett neked ilyen sorozatot választani. Most kaptál egy rakás követelőző nézőt, aki tűkön ülve birkózik a kíváncsiságával, meg a jó modorával, hogy ne sürgessen az újabb részekért.![]()
![]()
Anyecska írta:Kedves Rita!
Köszönöm az eddigi utolsó részek fordítását.
Gyalogos híd Nankingban a Jangce egyik ágán.
cicus írta:Szia Rita!
Látom már mindenki elmondta a véleményét aki megnézte az eddigi
részeket és mivel lemaradtam,nem akarok ismétlésekbe bocsátkozni
Engem is a hideg rázott és végig izgultam úgy,hogy várom a folytatást,
mert aggódom a két hősünkért,akik gyakorlatilag egyedül vannak a "sok"
aberrált és a bármire képes játszótársakkal szemben,ráadásul sebesülten.
Még mindig nem leskelődtem,de egyre nehezebben bírom![]()
Szép estét Mindenkinek
f.ági írta:Szia Rita!
Beértelek Benneteket, bár úgy fáj a fejem a migréntől, majd szétmegy.
Hát ha lottóznék, most ötösöm lenne?
T-nek jellegzetes szép nőies keze volt az előzőekben, és jellegzetes szája, meg hosszú haja. Nagyon gyanús volt amikor leengedett hajjal láttam. Jól tippelek?
Az inas - professzor pszichopata valami fantasztikusan játszotta a szerepét.
A kastély pedig amikor először megláttam, totál Notre dame-s volt, meg kisérteties. Összességében egyáltalán nem barátságos.
Ki is vágta el a lány nyakát? Izgis nagyon.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég