virag1 írta:Kedves Rita !
Megnéztem,,,,,,,,,nagyon pörögnek az események. T tudtam ki de fura hogy nem figyelt a másik lányra akit most öltek meg, evégre azzal csetelt az előző részeknél valahol. Érdekes volt a szőke fiú kijelentése hogy ha fel is jelenti az erőszakolókat nem történik semmi mert mindegyik " gazdag" gyerek.
De mikor verekedni kell akkor hozzájuk áll. Az ÁLL barátságok ezt igy hívom.
Az már biztos, hogy a Parfümösökre akarta T felhívni a rendőrök figyelmét és egyben elintézni a tavalyi csapad megerőszokolóit is. ( valószinú ez volt mikor a lány előtte figyelmeztette ne térjen el az eredeti tervtől.
Amikor a titkár " engedélyt kért a professzortól " lehetett hallani ugyanaz a hang csak stílust váltott. De az unokatesók sem teljesen százasak az biztos. A Professzort játszó szinészt csak csodálni tudtam játékáért igy nem hozott izgalomba mi történik.
Nekem az volt furcsa mikor BJX és a Professzor beszélget először jól kezeli a személyiség zavaros embert de ott a szagokkal is valami baj van, mert előtte láttuk milyen jól verekszik BJX akkor nem értem miért hagyta magát folytogatni, evégre azt is kezelni tudta volna.!!!
Az egyik hozzászászóló irt arról miért Han nak és BJX nek kell ezeken részt venni T miért választotta ki Őket. Nekem az az érzésem hogy,
T és csapata tudja hogy ezzel a két emberrel valami igazságtalanság történt öt évvel ezelőtt, és igy segítenek nekik. Hogy mi majd csak kiderül.
Köszi és várom az újabb folytatást szerencsére nagyon gyors vagy.

Kedves Virág! Ez most már így marad, pörgősen! Az összes játékos, az a lány is, akit a házban megöltek azért volt meghívva, hogy T megbüntesse
őket. T nem vele csetelt, hanem E-vel. T saját terve (megbüntetni a Gu Ran ügy szereplőit) nem
illett bele, de nagyon-nagyon nem, a FŐ TERVBE, ami az "Ő" terve. Erről többet még nem írhatok.
A szőke fiú egy gyáva féreg. Bárkit bármikor hajlandó lenne elárulni. Ide-oda sodródik, attól függően
kit tart magára nézve veszélyesnek. Mindig valaki kegyét keresi.
Igen, fel akarta hívni a parfümösökre a rendőrség figyelmét.
Én nem fedeztem fel, hogy a Prof és a Titkár hangja hasonló, úgyhogy gyanútlan voltam végig. Sokkolt
a valóság rendesen!
Szerintem Jin Xi meg is fázhatott nagyon, és a parfümök sem lehettek rá jó hatással, mert egyre
gyengébbnek látszott. Amikor a Prof fojtogatni kezdte, már tehetetlen volt az őrült erejével szemben.
Ezt csak én gondolom, nem biztos, hogy így van.
T és csapata tud JX-ről és HC-ről, ez igaz...
Nagyon szívesen! Igyekszem!