Szia Rita,Sajnos a várt véleményezés elmaradt, pedig megígértem, de sajnos a dolog soha nem úgy alakulnak, ahogy mi azt előre eltervezzük.
Egyszerűen mostanában nincs időm semmire, ha meg van is egy nagyon kicsi időm, akkor vagy a családdal töltöm, vagy ha le is ülök csak pár dolgot körbenézni a neten már azt veszem észre, hogy este 9-10 van és ideje aludni menni, hogy másnap időben feltudjak kelni. Jelen pillanatban nagyon sajnálom, hogy csak 24 óra jut egy nap, úgy érzem ez mostanában mióta megváltozott életem, kevés lett..
Sajnos nem csak a te sorozatoddal vagyok lemaradva, hanem jó pár másikkal is, de zavar, hogy nem jut ilyesmikre mostanában időm. Csak én érzem ezt mostanában, hogy nem jut időre szinte semmire, vagy Rita és mindenki, aki olvassa, te/ti is így érzed/érzitek?
Bármennyire szeretnék veletek együtt haladni,sajnos nem hiszem, hogy fogok is már ennél a sorozatnál. Jó sok résszel le vagyok maradva, ha jól emlékszem most fog csak jönni nálam a 26. rész.
Nem akarok tovább panaszkodni, hisz nem ezért vagyok itt, hanem csak megakartam köszönni a részeket. Igyekszem a lemaradásomat felhozni.
Nagyon szépen köszönöm a részeket!!További szép hétvégét!
Csók, puszi
Brigi