Jaj, de jó lesz ez is!
Lao Yuan nagy jelenetén nagyon nevettem:

Mielőtt indultam Dobogókőre
és mire hazaértem itt a 29. is,na ez már hab volt a tortán és igaz az idő nem

egy nap két felirat is! Most már megvárom a többit is, mivel persze megnéztem, annyira kíváncsi voltam - de csak a lényeget értettem meg
a részleteket csak a Te segítségeddel tudom átélni.

Remélem a kövi sorozatod is ilyen lesz ,bár ha nem tévedek akkor az is ilyen ütős lesz! 
Kata58 írta:Látod ez a sorozat arra is jó, hogy az ember egy kicsit elfelejtkezzen a mindennapok nehézségeiről!![]()
Biztosan kemény munka egy ilyenre való felkészülés, de biztosan megállod majd a helyed, sőt dicsérettel!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

, vittem az utóbbi négy rész feliratát. Kicsit lemaradtam, de igyekszem pótolni, mert már kíváncsi vok mindkét pár történetére

Köszönettel megyek a feliratért és nézem is!

. Yinchen milyen megértő.... Ilyen ember kevés van az biztos. Viszont azt is jó volt látni, hogy Mosheng, ugyanúgy mint anno megint Xiao segítségére van!
.
. A kórházi jeleneten mondjuk az egyetlen amin nem tudtam nevetni. De Lufeng ott is remekelt!
Á és a szülei látogatása a stúdióban...

Édes pofa ez a fiú a maga esetlen modorában,de mégis következetesen viszi amit elképzelt.Mindenre kiterjed a figyelme.Étkezés,magassarkú,nyugalom.Micsoda ötlet már az is amikor bemutatta magát,az eddigi bizonyítványát és várható jövőbeni lehetőségeket.Ha a többi fejezetet megnézem háromszor,ezt biztosan talán ötször,hatszor,mikor kedvet kapok a vihogásra. Szerintem a fiú szülei is aranyosak.Nem nézem ki belőlük,hogy ne támogatnák ezt a normálisra sikeredett fiukat.
Ha visszagondolok a korábbi részekre,úgy érzem Yuanfeng és Xiao végig készültek egypár lenni.
Jelenleg Xiaot is meg lehet érteni,hiszen meredeken megváltozik az élete a baba után.Inkább csak azért huzakodik,vonakodik,mert szeretné ha a barátai ismerősei meggyőznék őt.
Üdv. Nagyi

. Az nem hangzott el, meddig tartott a némasági nézelődés
.
. A két tanú nagyon elegáns volt.
.
.
.

. Feltételezve persze, hogy csak jó dolgok vannak! mert az ellenkezője is számtalanszor igaz, hogy csak a mai napon legyünk túl!
.
.
. PEDIG MÉG ALUDHATTAM VOLNA MÉG 3 órát...hát néha én sem vagyok normális...
aztán egész nap dönthettem magamba a kávét hogy fenn tudjak maradni...
....

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég