My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (7/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 8:57

cicus írta:És már megint megéreztem,bár próbáltam elhessegetni,hogy az nem lehet igaz,hiszen
már így is turbóra kapcsoltál,de hát már megint nem csalt az intuícióm :x
Nagyon köszönöm és már nézem is,mert alig várom ;;) :-h

cicus írta:Halad szépen a történet,Xiao már megbocsátott Moshengnek.Az pedig amit Yimei csinál én
inkább megszállottságnak nevezném,Yichen megmondta,hogy ő csak mint húgára tekint rá
és ugye közben eltelt 7 év úgy,hogy nem volt ott Mosheng,tehát ha valami érzelme lett volna
felé Yichennek,ennyi idő allatt már megtörténhetett volna,hiszen van rá példa az életben is.
Az is meglepett,hogy próbálkozott randit szervezni neki egy kolleganőjével,amikor már újra
ott van a képben Mosheng.Nagyon tetszett amit Yichen mondott neki,majd Te is megérted,ha
megtalálod az igazit,mert mindenki más csak kompromisszum lenne,de nála nincs kompromisszum. :)
Persze még nem könnyű visszatalálni egymáshoz,de alakul majd,amit kíváncsian várok,hogy oldanak
meg.

Szia Cicus, eggyel fentebb írtam, hogy vissza kell vennem a turbósebességből, mert hétfőtől kezdődik
a suli, de azért igyekszem gyorsan hozni a részeket, mert egyre izgisebb lesz a történet.

Xiao Mei megbocsátott, holott ha Mosheng elmondaná, hogy nem ő szakított, és hogy miért is kellett
hirtelen Amerikába mennie, akkor kiderülne, hogy nincs is mit megbocsátania neki. De ha elmondta
volna, akkor mit néznénk 32 részen keresztül?

A Yimei féle lányokat és fiúkat soha nem tudtam megérteni. Igen, Yimei, Yichen megszállottja, nem
képes másra nézni, gondolni, még akkor sem, ha pontosan tudja, hogy semmi esélye. Az interjú
kérdéseinek megbeszélése közben is hallhatta Yichentől, hogy nem kell neki más, mint Mosheng,
és később is szóba kerül, abban a jelenetben, amit te említesz, de minden hiába. Yimeiről leperegnek
a szavak, pedig felfogja. Egyébként az is látszik, hogy szeretné már ezt a beteges ragaszkodást
feladni, de nem jön össze neki. Rátapasztotta magát a férfire, és nem képes leválni róla.

Annál a bizonyos jelenetnél, amikor megemlítette a kolléganőjét Yichennek, előtte ő akarta bevallani
a saját érzéseit, de nem merte, így elkanyarodott a kolléganő felé.

Annyira bírom Yuanfeng és Xiao Xioa kettősét: is

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 9:11

Lulubel.la írta:Szép estét ,kedves Rita!! :-h
Végre én is eljutottam eddig,és ezúton is megszeretném köszönni az igényes,pontos és hihetetlen gyors munkádat,felirataidat!! ^:)^
Eddig nem hallottam erről a doramáról,és őszintén, eléggé szkeptikusan álltam hozzá,és nem gondoltam volna ,hogy pár rész alatt ennyire megfog a történet ,s magával ragad,úgy hogy egy pozitív meglepetésban volt részem!! :-o O:-)

~Bella :movingflower:

Kedves Bella! Igen jólesett a dicséreted! Köszönöm szépen!

Jól tetted, hogy belekezdtél! Jutalmad egy csodálatos sorozat lesz. Abban biztos lehetsz, hogy
az érdeklődésedet végig fenn fogja tartani.

Csak az olvassa el, akinek nem gond, hogy megtudja a végét!

Spoiler: mutasd
Azért is nagyon szeretem, mert sok drámától eltérően nem az utolsó öt percben jön össze a
főpáros, tehát hosszan élvezhetjük a boldogságukat.

Örülök, hogy csatlakoztál az ENCS*-hoz! /*Együtt Nézők Csapata/

Nagyon szívesen!

Annyit esznek a soriban, hogy megéhezik tőle az ember:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 9:17

novcsi6 írta:Köszönöm szépen. :) Eddig nagyon tetszik :) :D :ymblushing: :ymblushing: :ymblushing:

Nagyon szívesen! Örülök neki! Nem csodálkozom rajta!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 9:20

nildiko írta:De jó, hogy benéztem. Köszönöm, köszönöm Rita. %%-

Nagyon szívesen, Ildikó! Én is örülök, hogy benéztél!

Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. augusztus 15. 9:39

Kedves Rita!Remek ez a sorozat!Az előbb már itt voltam valamit írtam,de elszállt.Megnézem ,majd elraktározom újranézéshez.Köszönöm a 6-7. részeket! :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 15. 9:51

Waó! Egyre jobban tetszik! :)) Kezdem az utolsó pillanattal...mert a kis galamb lelkű kis vidám kolléganő még engem is megnevettetett! Micsoda kis rafinált, látszik hogy megszerette Moshenget, és szeretné ha ő is boldog lenne. Jó kis trükk volt! :ymblushing: :)) .

változatlanul élvezem a jelen és múlt váltakozását a történetben, olyan finom árnyaltan hozzák, hogy + pont ezért a rendezésért és a fényképezésért! Nincsenek harsány színek, csak szinte a maga természetessége, mégis oly elragadó hogy nagyon. ennyire jól talán a SOP-nál éreztem magam :D .Örülök a barátnők kibékülésének, valamint a szakmai hozzáállásukhoz, hogy nem azt nézte, hogy megsértették az önérzetét, hanem pont szakma szeretete miatt is mindent felszinre hoz a hátsó ártó szándékról! Milyen jó hogy belelátunk ebbe a sötét bugyorba is. És hogy meg lehet vezetni a laikusokat! Félelmetes! Én nem is értem az ilyen szemét embereket, akik mások megkárosításán akarnak meggazdagodni, az nem érdekes, hogy koholmány amit a világra hoznak .Mert a saját képeivel mindenki azt csinál amit akar...de ez...kinyílik a bicska ilyenkor a zsebemben! :-q :-w :-?

Aranyos volt az ügyvédünk, mikor észrevette, hogy M. rossz buszra szállt követte :)) . Szerintem most már nagyon izzik a parázs...már eldöntötte magában hogy M. lesz a felesége vagy senki más! Micsoda sorbaállás van, hogy vejüknek fogadhassák! :)) . Bár még nem tisztáztak szinte semmit, mégis teljes az eltökéltsége...jaj de várom a továbbiakat...mindig visszatér az a beszélgetés és a lépcsős szakítás...vajon mikor derül fény rá? mert nem a semmiért ment hirtelen Amerikába sem az tuti!

És a kedves kolléga milyen jó kis ápoló lett... :)) :)) :)) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 9:54

gyomar írta:Szia Kedves Rita!
Nagyon örülök neked és természetesen a 6-7. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Nagyon alakul, tényleg felcserélődtek a szerepek, leányunk olyan mintha álmodna, folyamatosan kóvályog nincs benne élet, talán csak amikor fotózik.
Amin felháborodok az az, amikor egy pasi mégis mit gondol, hogy miért van ennyi ideig egy lány mellette?Nem veszi észre a jeleket, mert a "hugica" olyan szerelmes hogy csak na.Háborgok de miért.A pasi nem lát nem hall.A lány meg nem jól és egyértelműen fejezte ki magát, tehát akár ez is lehetett.
Amin jó ízűt röhögtem, amikor elkellet csúfítani Mosheng-t, hogy szebbnek látszódjon mellette, ez igazán jó volt.
(Ezt meg is értem nekem is mindig csinosabb és karcsúbb barátnőim voltak.)
Szép estét kívánok.Marcsi :)

Kedves Marcsi! Én is örülök, hogy vitted az újabb két részt, és máris itt vagy a véleményeddel!

Moshenget saját magát is foglalkoztatja, hogy nem mer egy értelmes szót kinyögni Yichen előtt,
ezt szóvá is teszi saját magának. Ugyanakkor nagyon elbátortalaníthatta, hogy az első találkozás
alkalmával Yichen magázta és Zhao kisasszonynak szólította őt. Aztán a csipkelődő megjegyzések,
mint a "tudsz-e még pálcikával enni" vagy az "ismered még a karaktereket" sem növelték az
önbizalmát. Yichen végig hideg-rideg hozzá, de folyamatosan ki is esik a szerepéből, és ezeket a
jeleket nagyon is jól fogja Mosheng radarja. Ilyen volt, amikor csak úgy mellékesen elkérte Yichen
a telefonszámát, és mivel Mosheng nem kérte el az övét, megint csak mellékesen felhívta a lányt,
és kérte, hogy mentse el a számát. Vagy amikor YC felhívta a magazint, hogy nem perelnek, de
azért, mint "Xiao Xiao ügyvédje" "hivatalból" MS-t is értesítette a tényről (csak hogy beszélhessen
a lánnyal). MS tudta ezt, örült is nagyon.

Yichen pontosan tudja, hogy Yimei mit érez iránta, csak a nevelőszüleire való tekintettel nem mondja
meg neki határozottabban, meg végül is a lány nagyon kedves vele, mint egy igazi húg. Gondoskodik
róla, törődik vele. Egy agglegény lehet, hogy nem is bánja, ha körbeveszi egy kis női energia.
Egyébként adja a jeleket Yimeinek is, az fel is fogja, majd úgy tesz, mintha nem fogta volna.

Xiao Hong, a duci kolléganő nagyon cuki. Azon is nagyokat nevetek, ahogy ő nevet.

Jaj, de tetszett a rossz buszra szállós jelenet is:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 9:57

Rosarium írta:Köszönöm szépen az új feliratokat! szeretettel: Rosarium

Nagyon szívesen, Rosarium!

@};- %%- @};- :D @};- %%- @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 10:09

milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon szépen kôszônöm az ujjabb részeket nagyon vártam már!Annyira kiváncsivá tett ez a sorozat hogy belekukucskáltam a tôbbi részbe is és már most várom hogy magyar felirattal is lásssm :x :x :x További szép napot kívánok mindenkinek!!!!

Kedves Edit! Neked is nagyon szívesen az újabb két részt! Ezért igyekszem vele, mert tudom,
hogy ha valaki belekezd, azt nem hagyja nyugodni. Saját bőrömön tapasztaltam. Lám, már te
is elkezdted a leskelődést! Ez a legbiztosabb jele annak, ha egy sori tetszik.

Csütörtök estére várható a 8.-9. rész!

Milyen ravasz Xiao Xiao, ahogy próbálja összehozni MS-t és YC-t. Nagyon nevettem, hogy az addig
érdektelen YC-t, hirtelen mennyire elkezdte érdekelni a vacsora, amikor megtudta, hogy MS-nek
ott lesz az egyik férfi kollégája is:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 10:16

Magdimama írta:Kedves Rita!Remek ez a sorozat!Az előbb már itt voltam valamit írtam,de elszállt.Megnézem ,majd elraktározom újranézéshez.Köszönöm a 6-7. részeket! :-h

Kedves Nagyi! De sajnálom, hogy elszállt, és nem olvashattam a hsz.-t! De legalább azt
kiolvasom a "rövidített" írásodból, hogy nagyon tetszik a sori! Igazán örülök neki!!!

Nagyon szívesen!

Nem vagyok hozzászokva, hogy a kórházi jeleneteken is lehet röhögni, de itt nagyon
élveztem. A fotós-modell vonal is cuki, kár, hogy Yuanfengnek Yimeire fáj a foga:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 10:40

Kata58 írta:Waó! Egyre jobban tetszik! :)) Kezdem az utolsó pillanattal...mert a kis galamb lelkű kis vidám kolléganő még engem is megnevettetett! Micsoda kis rafinált, látszik hogy megszerette Moshenget, és szeretné ha ő is boldog lenne. Jó kis trükk volt! :ymblushing: :)) .

Kata! Nagyon bírom én is Xiao Hongot, a mindig vidám, jókat kacarászó természetét. Hihetetlen volt,
amikor megérkezett a két sebész, sírósból egy pillanat alatt mosolygóssá tudott változni. (Közben
rájöttem, hogy ez a jelenet, majd a 8. rész elején lesz.)

Kata58 írta:változatlanul élvezem a jelen és múlt váltakozását a történetben, olyan finom árnyaltan hozzák, hogy + pont ezért a rendezésért és a fényképezésért! Nincsenek harsány színek, csak szinte a maga természetessége, mégis oly elragadó hogy nagyon. ennyire jól talán a SOP-nál éreztem magam :D

Sajnos hamarosan olyan múltbeli részek jönnek, amik nem annyira élvezetesek, de meg kell tudnunk
azt is, mi történt Amerikában Moshenggel. Mondjuk nemcsak rossz történt vele, de erről még nem
beszélek. Éljen az izgalom!

Kata58 írta:Örülök a barátnők kibékülésének, valamint a szakmai hozzáállásukhoz, hogy nem azt nézte, hogy megsértették az önérzetét, hanem pont szakma szeretete miatt is mindent felszinre hoz a hátsó ártó szándékról! Milyen jó hogy belelátunk ebbe a sötét bugyorba is. És hogy meg lehet vezetni a laikusokat! Félelmetes! Én nem is értem az ilyen szemét embereket, akik mások megkárosításán akarnak meggazdagodni, az nem érdekes, hogy koholmány amit a világra hoznak .Mert a saját képeivel mindenki azt csinál amit akar...de ez...kinyílik a bicska ilyenkor a zsebemben! :-q :-w :-?

Amióta lehet a fotókkal manipulálni, azóta meg is teszik. A soriból nem derül ki, de igaza lehet a
fotós fiúnak, Yuanfengnek, hogy Xiao Xiao az éles nyelvével valami nagy kutyát sérthetett meg, ő
meg így vágott vissza. Ez azért tanulságul szolgálhat Xiao Xiao-nak is.

Kata58 írta:Aranyos volt az ügyvédünk, mikor észrevette, hogy M. rossz buszra szállt követte :)) . Szerintem most már nagyon izzik a parázs...már eldöntötte magában hogy M. lesz a felesége vagy senki más! Micsoda sorbaállás van, hogy vejüknek fogadhassák! :)) . Bár még nem tisztáztak szinte semmit, mégis teljes az eltökéltsége...jaj de várom a továbbiakat...mindig visszatér az a beszélgetés és a lépcsős szakítás...vajon mikor derül fény rá? mert nem a semmiért ment hirtelen Amerikába sem az tuti!

Yichen az elmúlt hét évben is azt akarta, hogy Mosheng legyen a párja, nem is ismerkedett senkivel.
Ezért nem is hitte el az ügyész, hogy van barátnője. Az más kérdés, hogy még nincs, de ő már olyan
boldog, hogy előre szalad az eseményekkel.
A legelső részben van két jelenet, amik arra utalnak, hogy Yichen menni akart Amerikába. Az egyik
jelenetben azt kéri valakitől, hogy intézzék az amerikai útját, a másikban pedig lemondja, mert
közben megtudta, hogy hazajött Mosheng. Szóval menni készült, hogy megkeresse. Yimei rá is kérdez
tőle.

A buszos jelenet nagyon édes volt. YC egyre többször bukkan fel MS közelében. Most ő követi a lányt.

Kata58 írta:És a kedves kolléga milyen jó kis ápoló lett... :)) :)) :))

Yuanfeng és Xiao Xiao igazán össze illő páros, már abból is látszik, mennyire élvezik a szócsatáikat.
Nem is tudom, hogy Yuanfeng mit eszik Yimeien:

Nagyon nevettem:

Kép
Ancsa46

HozzászólásSzerző: Ancsa46 » 2017. augusztus 15. 11:38

Kedves Rita!
Köszönöm a legújabb részeket is. Elkezdtem nézni, és bevallom nagyon tetszik, úgymond rákattantam a történetre. Sajnálom hogy ennyi gondod van a fordítással, köszönet a munkádért.
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2017. augusztus 15. 16:59

Köszönöm Szépen a 6-7 részt ,az előző részeket még az nap este megnéztem .Nagyon szeretem őket ,főleg a férfiszereplő idősebb énjét .de nagyon szimpatikus a fotós fiú is akit elütöttek az elején .Nagyon sajnálom őket ,még el sem kezdődött a kapcsolatuk már jól bekavartak szegényeknek ,na de nem baj mert ettől lesz izgalmasabb a sorozat .Köszönöm a legyecske képet szinte élt az egész kép !Ügyes vagy mert e hez is nagy tehetség kell ,hogy meg lásd ezeket a dolgokat .Az én kisebbik leányom is imádott fotózni ,először kis egyszerű gépe volt azt is részletre vettük ,rengeteg fotó pályázatra küldte be a képeit és élég jó kis helyezéseket is ért el ,így kapott a (család összedobta) ,akkor már egy nagyon komoly fényképező gépet ! Füzérradványban nyaraltam gyermekkoromban minden nyáron, ott élnek rokonaink ,ma is rendszeresen töltünk 1-2 hetet ott vagy nyáron vagy ősszel ,Barbara Fotó paradicsomnak hívja a környéket !
Jaj nem untatlak tovább ,köszönöm a feliratokat ! Szeretettel Erzsébet !
tanni

HozzászólásSzerző: tanni » 2017. augusztus 15. 18:54

Kedves Rita!
Bárhol megláttam, hogy a Te neved fémjelzi a fordítást, az nekem máris garantálta a precíz munkát, és a jó kikapcsolódást!
Azon kedves fordítók közé tartozol, akik amit megígérnek, meg is tartják. Nem hagyják cserben rajongóikat.

Nagyon örülök, hogy a google kereső véletlenül idecsalogatott!
Az első részt sikerült megnéznem, kellemes érzés töltött el, hogy egy gyöngyszem "tulajdonosa" lehetek én is.
Szeretem a lassú, minden részletre, rezdülésre fókuszáló történeteket/filmeket, rendezőket.

Sori f@n társaimmal együtt, türelmesen várunk a további részek fordítására, amihez jó egészséget kívánunk Neked!

Hálás köszönettel! Tanni :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 20:04

Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Köszönöm a legújabb részeket is. Elkezdtem nézni, és bevallom nagyon tetszik, úgymond rákattantam a történetre. Sajnálom hogy ennyi gondod van a fordítással, köszönet a munkádért.

Kedves Ancsa! Akkor eddig tudod tartani a lépést! Jaj, de jó! Nem csodálom a "rákattanást",
ez a sori ilyen. Nagyon örülök, hogy neked is tetszik!

A feliratot már megszoktam, még akkor kibosszankodtam magam rajta, amikor először láttam
a sorozatot.

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 20:41

Erzsike54 írta:Köszönöm Szépen a 6-7 részt ,az előző részeket még az nap este megnéztem .Nagyon szeretem őket ,főleg a férfiszereplő idősebb énjét .de nagyon szimpatikus a fotós fiú is akit elütöttek az elején .Nagyon sajnálom őket ,még el sem kezdődött a kapcsolatuk már jól bekavartak szegényeknek ,na de nem baj mert ettől lesz izgalmasabb a sorozat .Köszönöm a legyecske képet szinte élt az egész kép !Ügyes vagy mert e hez is nagy tehetség kell ,hogy meg lásd ezeket a dolgokat .Az én kisebbik leányom is imádott fotózni ,először kis egyszerű gépe volt azt is részletre vettük ,rengeteg fotó pályázatra küldte be a képeit és élég jó kis helyezéseket is ért el ,így kapott a (család összedobta) ,akkor már egy nagyon komoly fényképező gépet ! Füzérradványban nyaraltam gyermekkoromban minden nyáron, ott élnek rokonaink ,ma is rendszeresen töltünk 1-2 hetet ott vagy nyáron vagy ősszel ,Barbara Fotó paradicsomnak hívja a környéket !
Jaj nem untatlak tovább ,köszönöm a feliratokat ! Szeretettel Erzsébet !

Kedves Erzsébet! Boldog vagyok, hogy ti is szeretitek a Sunshine-t! És még csak most kezdünk
belerázódni! Mi minden lesz még itt!

Az a zengőlegyes fotó nagyon-nagyon jól sikerült. Tisztára olyan, mintha egy komoly számítógépes
programmal alkották volna, de nem, itt a kertemben fotóztam. A gyermekeim leptek meg ezzel
a masinával, mert látták, hogy az előzőt "kinőttem". Automatára van állítva, kézzel nem is állítok
rajta semmit. Azt külön meg kéne tanulnom, de inkább fordítok helyette. Így is jó képek születnek.

Füzérradvány itt van Borsodban! Csuda szép az a környék is. Nem csodálkozom rajta, hogy a lányod
fotó paradicsomnak nevezte el. Gratulálok a lányod tehetségéhez! Ma is szeret még fotózni?

Mosheng a fotós kollégája elejtett megjegyzéséből tudja meg, hogy hét évig félreértésben élt.
Yicheng soha nem volt együtt Yimeijel:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 15. 20:56

tanni írta:Kedves Rita!
Bárhol megláttam, hogy a Te neved fémjelzi a fordítást, az nekem máris garantálta a precíz munkát, és a jó kikapcsolódást!
Azon kedves fordítók közé tartozol, akik amit megígérnek, meg is tartják. Nem hagyják cserben rajongóikat.

Nagyon örülök, hogy a google kereső véletlenül idecsalogatott!
Az első részt sikerült megnéznem, kellemes érzés töltött el, hogy egy gyöngyszem "tulajdonosa" lehetek én is.
Szeretem a lassú, minden részletre, rezdülésre fókuszáló történeteket/filmeket, rendezőket.

Sori f@n társaimmal együtt, türelmesen várunk a további részek fordítására, amihez jó egészséget kívánunk Neked!

Hálás köszönettel! Tanni :flower1:

Kedves Tanni! Nagyon aranyos vagy! Öt éve, amióta fordítok, ezek az elvek vezérelnek, amiket
leírtál. Mivel nem vagyok álszerény, úgy gondolom, megérdemlem a dicséretet. Jól esik nagyon!
Köszönöm szépen!

Én is nagyon örülök, hogy ide találtál! (éljen a google!) Érezd magad nagyon jól közöttünk!

Nagyon jól fogalmaztad meg! A minden részletre, rezdülésre való fókuszálás a rendező koncepciója,
és ebben teljes mértékben támaszkodhat a két főszereplőre, de különösen Wallace Chunra, aki
úgy tudja közvetíteni az érzéseit, hogy azt én is tökéletesen érzem. Az arcjátéka is fantasztikus!

Miért csak egy részt néztél meg?

Nagyon valószínű, hogy csütörtök este hozom az újabb két részt! Nagyon szívesen!

Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. augusztus 15. 22:29

Kedves Rita !

Köszi az újabb két részt és gyorsam meg is néztem.
Jó kis sorozat már látom miért vágtál bele, mert ahogy valaki írta minden rezdülésre figyelnek.
Tulajdonképpen ilyenért kezdtem el ázsiai filmeket sorozatokat nézni mert a másoknál ezt nem igazán tapasztaltam, vagy nagyon ritkán.

Örülök, hogy Moshegnek már leesett a tantusz hogy Yichen is egyedül van.
Jó, hogy Xiao Meijel való barátsága újra folytatódott.
Aranyos XM és a fotos koléga szócsatája és Én is kérdezném miért Yimei után koslat aki kissé savanyú uborka, és a tiz éve nem szeret de én KITARTOK. Ha Ha. fárasztó de tudjuk......
[spoiler ] Kedves ismerőseim között is van egy lány aki kb25 éve játsza ezt de még most sem jött be neki a várakozás eredménye csak azt érte el hogy a másik fél egy nagyon jó barátnak tartja, amit közölt is vele.[/spoiler]
Köszönet a gyors fordításért és hogy amit te igérsz azt mindig betartod.
Nem az a bajom ha valaki lassabban fordit egy történetet, de haladjon vele. Persze az élet hoz váratlan dolgokat is, ez is igaz....

Várom a folytatást ahogy belekukkantottam jól alakulnak a dolgok és örülök hogy a múltkor rosszul tippeltem . SZERENCSÉRE. ^:)^

:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 16. 8:18

Kedves Virág! Boldogan olvastam, amit írtál! Annyira örülök, hogy bejött a megérzésem, hogy ez a sori
nektek is nagyon fog tetszeni!

Ez egy felnőtt sorozat, felnőtt emberekkel, felnőtt érzelmekkel, felnőtt hozzáállással (értsd, nincsenek
benne azok az idétlen gyermeteg játszmák, és álszemérem, ami a koreai romantikus drámákat jellemzi
néha). A 8. részben is lesz erre egy jó példa. Wallace Chung nem kendőz el semmit. Amit egy hétköznapi
ember is érezne,amikor féltékeny, és fél, hogy ha nem lép veszni hagyja a szerelmét, azt ő érzi is, és
érezteti is, azáltal, hogy hitelesen eljátssza nekünk. Az a pár perc nagyon fájt. Fantasztikus volt a megtört
ember látványa. Hát ezért szeretem én ezt a sorozatot.

Yimei olyan, amilyen, de egyet nem lehet eltagadni tőle. Úrinő. Nem nyomul, nem ellenséges, nem csinál
semmi őrültséget féltékenységében. Meg sem próbálja Mosheng emlékét kiirtani Yichenből. Finom, nem
nagy hangú, nem közönséges. Igazi hölgy.

Köszönöm neked is a dicséretet! A gyermekeim már felnőttek, mindegyik éli a saját életét. A munkám
mellett, ami időm marad, akár fordítással is tölthetem. De az is igaz, hogy ha nem lenne ennyi időm,
akkor is befejezném azt, amibe belekezdtem. Volt nekem is olyan sorozatom, amit ha fogcsikorgatva is,
de megcsináltam (Only You).

Kép
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2017. augusztus 16. 8:31

Köszönöm a feliratot!!! :ymparty: :movingflower: :ymparty: :movingflower: :ymparty: :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 16. 8:33

Nagyon szívesen!

%%- :D %%-
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. augusztus 16. 10:20

Kedves Rita!
Ma végre hosszú-hosszú idő óta szabadnapos vagyok és estig a családom sincs itthon.Szóval, ma végre ráérek és boldogan jöttem nézelődni.A mai boldogságom a csúcsa ,amikor megláttam,hogy a kedvenc sorozatomból már 7 részt le is fordítottál.Gyorsan le is töltöttem a feliratot és ma ,amit tudok meg is nézek.Nagyon-nagyon örültem neki.Egyedül attól félek,hogy nem tudom majd a 7. résznél abbahagyni.Sebaj megnézem még egyszer.Ez a sorozat megunhatatlan.
A pufi barátnőt én is nagyon kedveltem.Másik kedvenc párosom a volt osztálytárs(a modell) és a fotós kolléga párosa.
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat. <3
Darinka

HozzászólásSzerző: Darinka » 2017. augusztus 16. 13:32

Köszönöm szépen.:)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 16. 13:43

Szívesen!

%%- :D %%-
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. augusztus 16. 15:13

Drága Rita,

Mindig tudod, hogy kell a nézőidet levenni a lábukról.. :)) Köszönöm, hogy mindig gyors és precíz vagy, ez az egyik amit imádok benned a sok-sok pozitívum mellett.. ;;)

Ismétlem magam és megint csak szívélyesen köszönöm az újabb két részt, az egyik tegnap este még megnéztem, viszont a másikat már nem tudtam, mert tudtam ha neki kezdek sajnos a fáradság eluralkodik rajtam és elfogok aludni rajta, és ez a sorozat nem ezt érdemli. Így most sikerült befejeznem a másik részt. :) Még mindig imádom a történetet, nagyon jól fenntudják tartani a figyelmemet, ami szintén fontos egy sorozat kapcsán. Most már sikeresen tisztában vagyok, hogy ki kicsoda, ez eleinte a jelen s múlt váltakozása miatt, nem igazán voltam képben, de akiről semmit nem tudtam egy korábbi rész visszanézéséből meg is tudtam. Gondolok itt elsősorban Xaio xaio vagyis Mei-ről, mert nem értettem, hogy ki is ő és miért volt kezdetben bunkó, ha fogalmazhatok így Zhao-val, de a múltas részből most már tudom ki ő.. :D

Kíváncsian várom az újabb részeket. :*

ui: Olvastam egy hozzászólásodnál, hogy hétfőtől, nálad is megkezdődik a munka. Szerinted is nagyon gyorsan a repül az idő? Szerintem borzalmasan gyorsan, aminek én személy szerint nem örülök. :( :D De az élet ilyen, nincs mit ellene tenni. Addig is pihenj még jó sokat, hogy újult erővel tudj hétfőn munkába állni. :))

ui2: Olvastam valahol, hogy a 32. rész után, van még 4 rész, ami a neten ha jól olvastam mini sorozat még. Rita tervezed azt is lefordítani? :)

ui3: Nem tudom, hogy szabad-e ilyet tenni, ha nem, akkor kérlek, szólj és törlöm ezt a részt a hozzászólásból. :)
Sikerült találnom egy oldalt, ahol 1080p-ben letudtam tölteni a részeket, a címük ugyanaz, ami avistan van fent, csak ez nem torrentes link, viszont ha minden igaz stimmel hozzá a felirat, én sajnos olyan vagyok, hogy amit csak lehet letöltöm a legjobb minőségben, már ha persze a gépem gb-ja engedi :D A lényeg az, hogy gondoltam veletek is megosztom, ha van olyan egyed, mint én aki szívesebben nézné 1080p-ben,de nem szeretné vagy nem tudja letölteni avistáról, akkor ezen a linken letudja tölteni. :)
Link:

Kérlek Rita, ha ez tényleg jog-vagy szabálysértés szólj nekem, nem szeretnék ebből bonyodalmakat. :-o

Köszönöm.
Csók, puszi
Brigi

Kép

Vissza: “Kína”