cicus írta:És már megint megéreztem,bár próbáltam elhessegetni,hogy az nem lehet igaz,hiszen
már így is turbóra kapcsoltál,de hát már megint nem csalt az intuícióm![]()
Nagyon köszönöm és már nézem is,mert alig várom![]()
cicus írta:Halad szépen a történet,Xiao már megbocsátott Moshengnek.Az pedig amit Yimei csinál én
inkább megszállottságnak nevezném,Yichen megmondta,hogy ő csak mint húgára tekint rá
és ugye közben eltelt 7 év úgy,hogy nem volt ott Mosheng,tehát ha valami érzelme lett volna
felé Yichennek,ennyi idő allatt már megtörténhetett volna,hiszen van rá példa az életben is.
Az is meglepett,hogy próbálkozott randit szervezni neki egy kolleganőjével,amikor már újra
ott van a képben Mosheng.Nagyon tetszett amit Yichen mondott neki,majd Te is megérted,ha
megtalálod az igazit,mert mindenki más csak kompromisszum lenne,de nála nincs kompromisszum.![]()
Persze még nem könnyű visszatalálni egymáshoz,de alakul majd,amit kíváncsian várok,hogy oldanak
meg.
Szia Cicus, eggyel fentebb írtam, hogy vissza kell vennem a turbósebességből, mert hétfőtől kezdődik
a suli, de azért igyekszem gyorsan hozni a részeket, mert egyre izgisebb lesz a történet.
Xiao Mei megbocsátott, holott ha Mosheng elmondaná, hogy nem ő szakított, és hogy miért is kellett
hirtelen Amerikába mennie, akkor kiderülne, hogy nincs is mit megbocsátania neki. De ha elmondta
volna, akkor mit néznénk 32 részen keresztül?
A Yimei féle lányokat és fiúkat soha nem tudtam megérteni. Igen, Yimei, Yichen megszállottja, nem
képes másra nézni, gondolni, még akkor sem, ha pontosan tudja, hogy semmi esélye. Az interjú
kérdéseinek megbeszélése közben is hallhatta Yichentől, hogy nem kell neki más, mint Mosheng,
és később is szóba kerül, abban a jelenetben, amit te említesz, de minden hiába. Yimeiről leperegnek
a szavak, pedig felfogja. Egyébként az is látszik, hogy szeretné már ezt a beteges ragaszkodást
feladni, de nem jön össze neki. Rátapasztotta magát a férfire, és nem képes leválni róla.
Annál a bizonyos jelenetnél, amikor megemlítette a kolléganőjét Yichennek, előtte ő akarta bevallani
a saját érzéseit, de nem merte, így elkanyarodott a kolléganő felé.
Annyira bírom Yuanfeng és Xiao Xioa kettősét: is