Örömhírek

Kata58
Kapcsolat:

Re: Örömhírek

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 5. 11:49

Nagyon Boldog Névnapot!

Kép

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. augusztus 5. 12:45

Kedves Kriszti!
Névnapodon sok boldogságot kívánok szeretettel!

Kép
Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2017. augusztus 5. 22:42

gyomar írta:Drága Kriszti!
Névnapod alkalmából kívánok neked nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget.
Marcsi :)
Kép

Kedves Marcsi!
Nagyon szépen köszönöm!
:littlehearth:

Kép
Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2017. augusztus 5. 22:44

Rita írta:Kedves Kriszti!
Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok!

Kép

Köszönöm szépen, Rita! :flower1:

Kép
Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2017. augusztus 5. 22:48

Kata58 írta:Nagyon Boldog Névnapot!

Kép

Kép

Kata! Köszönöm Neked is a köszöntést! :littlehearth:

Spoiler: mutasd
Láttam, szereted a Chief Kim-et. Én is imádom, igyekszem vele, de sokat beszélnek benne, nem annyira haladós a fordítása.
Nézd addig a Ruler-t, azzal már nemsokára végzünk. ;)

Kép
Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2017. augusztus 5. 22:51

Gabóci5 írta:Kedves Kriszti!
Névnapodon sok boldogságot kívánok szeretettel!

Kép

Itt is köszönöm a köszöntést, Gabóci! :flower1:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 6. 6:46

Kriszti007 írta:
Kata58 írta:Nagyon Boldog Névnapot!

Kép

Kép

Kata! Köszönöm Neked is a köszöntést! :littlehearth:

Láttam, szereted a Chief Kim-et. Én is imádom, igyekszem vele, de sokat beszélnek benne, nem annyira haladós a fordítása.
Nézd addig a Ruler-t, azzal már nemsokára végzünk. ;)

Kép

Szia Kriszti, Köszönöm az ajánlót, Hamarosan elkezdem azt is, de Most nagyon várom Rita új sorozatát, és több sorival félbe vagyok. Legalább kettővel teljesen végeznem kell, hogy azt is letöltve elkezdhessem! És mivel az amerikai gyilkos elméket nagyon szerettem, így nem bírtam ellenállni a criminal Minds-nek lévén pl Yunki az egyik főszereplő...xd. De alaposan belecsaptak a lecsóba, mert a 4. rész az pl. nem is tudom hányadik évadban van ..de nem baj, a lényeg hogy tetszik. Persze ilyenkor meg meg mérges vagyok magamra, mert nézném tovább és meg kell várnom a köv. rész fordítását! Addig is van mit nézni..és van más tennivaló is szerencsére... :D :)) .

ui:De azért megyek és megnézem miről szól.. :D ;) :movingflower: :flower1: :littlehearth:

További kellemes vasárnapot mérséklődő meleget mindenkinek! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. augusztus 14. 10:06

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. augusztus 16. 10:02

Kedves Mindenki!
Mindenkinek akinek az elmúlt időkben névnapja,születésnapja volt nagyon sok boldog névnapot és születésnapot és jó egészséget kívánok.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 16. 10:31

Kedves Zsike! Mi erősen érintettek vagyunk bal kéz ügyben. Bár a volt férjemmel jobb kezesek
vagyunk, de neki is, és nekem is van "balos" beütésünk. Mindketten nagyon ügyesen használjuk
a bal kezünket is, sőt van, amire csak azt használjuk, nem a jobbat. Én mind a két kezemmel
oda-vissza sőt fejjel lefelé is tudok írni, ennek nagy hasznát vettem, amikor elsősöket tanítottam.
Ha a lábat nézzük, ballábas vagyok.

Egyikünk sem indult balkezesnek, nem lettünk átszoktatva.

A gyermekeink a következőképen alakultak. A lányomról 6 évesen még nem tudtuk, hogy balkezes-e
vagy jobb, mert mindkettőt egyformán használta. Még jó, hogy késett egy évet, mert iskolakezdésre
végleg eldőlt, hogy a ceruzát a jobb kezében fogja fogni, de ollóval bal kézzel nyírt, vagy a kést
is a bal kezében tartva szelte a kenyeret. A levest hol a jobb, hol a bal kezével kanalazta....
Mostanra szinte teljesen jobbkezessé vált, de ő is nagyon ügyes a bal kezével is. A nagyobbik fiam
balkezes lett, azzal ír, eszik, munkálkodik, de van, amit a jobb kezével tesz. Például azzal dob,
fociban pedig a jobb lábával rúg, tehát balkezes, és jobblábas. A kisebbik fiam, ő a legkisebb,
totál balkezes, ballábas, de ő is ügyes a jobb kezével is.

Közhely, de nem könnyű balkezesnek lenni egy jobbkezes világban. Ezért jó, hogy vannak már vannak
balkezeseknek szánt üzletek is:

http://www.balkezeseszkozok.hu/10-ok-amiert-megnyitottam-a-balkezes-eszkozok-webs.html
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 16. 21:56

http://hirmagazin.sulinet.hu/hu/tudomany/hires-balkezesek
ezzel is találkoztam, gondoltam pótlólag beteszem... :D

Teljesen egyetértek azzal, hogy a balkezes embereknek is megfelelő eszközökkel kell tevékenykedni. Örülök, hogy van már kifejezetten nekik való szaküzlet! Végre már itt is van egy kis előrelépés! :ymblushing:
Jót mosolyogtam a családi összképen! viszont tuti hogy benne élve sokkal könnyebb megérteni balkezeseket..viszont sok + talentum van bennük, miért meg kissé irigyelni lehet őket... :) :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 18. 6:52

Kedves Ilonák, Icák, Ilusok, Ilikék! Boldog Névnapot Kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 18. 7:39

Kép

Kép

Boldog Névnapot az ünnepelteknek... :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. augusztus 18. 14:03

Kedves Ilonák, Ilcsik, Icuk!
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok ezen a szép napon. Marcsi :)
Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. augusztus 18. 16:41

Kedves Ilonák, Ilikék, Icák, Ilcsik, Icuk! Sok boldog névnapot kívánok! @};- :ymparty:

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. augusztus 22. 22:55

Kedves Kata,Rita,Marcsi és Gabóci!
Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságaitokat.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. augusztus 26. 9:46

Kedves Anna mama! Isten éltessen sokáig, boldog szülinapot kívánok! :ymparty: :ymparty: :ymparty:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 29. 4:36

Kedves Anna! Láttam, hogy Gabi felköszöntött és kitette ezt a szép virágot. Gondoltam,
befejezem a 15. részt a My Sunshine-ból, utána én is keresek egy szép csokrot és ideírom
a magam jókívánságait. Persze elsodortak az események. A 15.-ből, 16. is lett, én meg
jól megfeledkeztem a köszöntésről. Most így utólag is....

Isten éltessen sokáig! Még nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 29. 7:10

Boldog Születésnapot itt is szeretettel...még érvényes..benne vagyunk a 8 napban..én még a sajátjaimról is elfelejtkeztem..mehetek pótolni xd

Kép

és hogy a torta is le ne maradjon..
Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. szeptember 4. 16:41

Kedves Gaboci ,Rita és Kata eloszor is bocsánatot kérek hogy csak ilyen megkésve koszonom meg a jokivánságokat mindenkinek a gyonyoru virágokat a finom tortát és mindent de engem két és fél honapra egyszeruen elnyelt a strandunk mint már évek ota az idén is elválaltam a novéri ugyeletet ...mert szeretem csinálni szeretek ha tudok és modom van rá segiteni mindig ott ahol éppen kell és ha hivnak megyek......:)...Csak arra nem számitottam hogy a két és fél honapbol kb két honapig pokoli hoségben lesz részunk. Most mit mondjak megviselt ez a hoség mindenkit a nyaraloknak jo volt lejonnek a Tátra alol és észak keletrol és nicsak hirtelen mintha afrikába cseppentek volna.....lubickoltak a hoségbe én meg befelé szidtam a fenti idojárásfelelost és kértem ......es kértem egy kis esot és egy is enyhulést na mit kaptam még nagyobb hoséget....De már hála Istenek tul vagyunk rajta ,a gyorsmentosok is fellélegezhetnek mert bizony hivtuk a kis 18 éves kolléganovel felváltva oket ha szukség volt rá......Két nap ugyelet reggel 9 orátol este 8 oráig két nap szabad igy váltottuk egymást de a kollegina még uszomestert is csinált ha kellet .Mindenel el vagyok maradva....aug,31 zárt be a bazár és a strand...pár nappal a 69 szlnpm után....kemény nyár volt ez nekem de most igy kicsit kipihenve csak a szép és jo pillanatokra emlékezem ,mert bizony orommel segitettem ,igaz mindenkinek nagymamija voltam sok kis siro ,ijedt ,fájdalmas konnyecskét torolgettem le a szezon alatt de a boldog mosolyt amit az ijedt, kis vizes megsérult gyerkocoktol kaptam mikor már lekezelve a sérulés bekotve és ugye nem is fájt annyira......huppogve mosolyogva elkoszontek az megfizethetetlen és lehet ha kinyit a barár a strand jovore ujbol ott leszek bár egyenlore nagyon fogadkozok mindenkinek hogy tobbet nem válalom oregecske vagyok már én ehez.....:)....most ez van egyenlore és potolom amikrol kisso lemaradtam ...igyekszem ...igyekszem...az En Napfényem olyan erot ad nekem mit kimondani is lehetetlen....Kedveseim koszonom a jokivánságokat mindenkinek ... Ritának mert tegnap este o irta a nyulfarknyi hsz ra a forumon hogy itt iis felkoszontotetek de én nemtudtam rola Pusziiii Anna 69 :movingflower: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 4. 17:19

Azért örülök, hogy minden végére ért, ez a nagy hőség is! Igazán mindenki megérdemli a pihenőt és a dicséretet! Biztosan nem könnyű ekkora hőségben víz mellett sem helytállni, most tuti elkelt a rutin és a tapasztalat! És szó ami szó tényleg a szaharában érezhettük magunk mi is itthon is! Hát nem hiányzik ennyire túlzó meleg! Jó pihengetést, jó egészséget, és gyönyörű őszt kívánok mindnyájunknak! :D ;;) :ymhug: :-h :flower1: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 8. 13:58

Kívánok valamennyi Máriának, Marikának, Marcsinak nagyon boldog névnapot akik 8.-án vagy 12.-én ünneplik nevük napját! :ymparty: :o) :ymparty:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 8. 18:37

Gabóci5 írta:Kívánok valamennyi Máriának, Marikának, Marcsinak nagyon boldog névnapot akik 8.-án vagy 12.-én ünneplik nevük napját! :ymparty: :o) :ymparty:

Kép

Csatlakozom én is a jókívánságokhoz...

Kép :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 8. 18:54

Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok minden Kedves Társunknak,
akit Máriának, Marikának, Marcsinak, Marinak, Marynek hívnak!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. szeptember 8. 19:04

Kedves Gabóci, Kata, Rita!
Köszönöm a névnapi köszöntést!

Kép

Vissza: “Társalgó”