f.ági írta:Szia Rita!
Vittem a mostanit is, köszönöm szépen!
Jelentem elkezdtem, kilencedik résznél tartok, egyenlőre nem a dagi fiúnak szurkolok.
Innentől indul, hogy egyre kevesebb időm lesz, de azért csipegetem majd a részeket.
Nyekk írta:Kedves Rita! Nagyon szépen köszönöm az eddig elkészült 30 rész feliratát.Begyűjtöttem, de ha "teljes lesz", csak akkor fogom elkezdeni.
![]()
Fordítói munkádhoz örömteli pillanatokat, sok szabadidőt és jó egészséget szeretnék kívánni!![]()
Hálásan köszönöm az eddigieket!
Gabóci5 írta:Köszönöm Rita a 31. rész feliratát.
Kata58 írta:Köszönettel vittem a 31.et!![]()
![]()
![]()
B.Marika írta:Rita! Köszönöm a 31. rész feliratát!
![]()
![]()
leo-leo írta:Köszönöm az két utolsó részt!
Kata58 írta:ez a kibontási folyamat kicsit hosszúra nyúlt..jogos a mi van kérdés! Ennyi maflaságot, mert jobb szó nem is jut eszembe...lehet még két részt elhúznak mire a ból b.-be is jutnak...már nem sok rész van hátra...kíváncsi leszek, hogy oldják meg.a húgica viszont egyre jobban tetszik.![]()
![]()
nb76 írta:Kedves Rita, utólag is, de nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok Neked![]()
![]()
Remélem, szép napod volt![]()
Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra is, remélem, szépen megoldják.
További szép estét
Gabóci5 írta:Rita! Huizhen valóban kicsit idegesítő már az állandó megértő aggódásával, pont az ellentéte annak, akinek minden mondata ÉN-nel kezdődik.tulajdonképpen kimondta amire vár Huizhen, hogy elengedi Haoyut, mert egymásnak vannak teremtve, mégsem vállalja fel a szerelmét.
Az jó megoldás lenne, ha Qiao elutazna az anyukájával Franciaországba.
A család kedvesen fogadta a vő jelöltet.
nb76 írta:De gyors vagy, máris kint van a 31. rész, nagyon szépen köszönöm![]()
![]()
Meg is nézem rögtön, a vacsi mellé
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi a 30,31 részeket.
Sok újat nem tudok már irni csak amit ti is mejegyeztetek . Engem már fáraszt Huizen aggódása ez már a hű..........kategória.
Nincs a realitások talaján. Persze persze a múlt meg a barátnője eltartotta Ő meg cseléd volt, mert mosott, fózött, takaritott rá. Anyja helyett anyja volt., és Qiao viselkedése után még Ő kér majdnem bocsánatot. Szóval ez nekem nem jön be bocs.
Haoyu végre sarkára állt, a hugica segítségével, aki teljesen életre való és kimondja amit gondol.
Nekem is hiányzik Yimu jelenléte a mostani részekből meg a főszerkeszőnő sem jelent megt újabb " csoda" ruháiba.
Várom mi fog még történni a fennmaradó..........részekben.
![]()
![]()
![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az újabb két rész fordítását!
Szép napot kívánok!
![]()
![]()
![]()
![]()
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 30-31.részek fordítását.
babi2377 írta:Nagyon köszönöm a felíratott.
Marika44 írta:Na szóval én jó szorosan megfognám Yímu kezét, és elfutnék vele.
Üdv.:Mné/Marika
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 13 vendég