csilla0602 írta:Kedves Rita! Először is Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok Neked, és a lelkes rajongótáborodnak! Köszönöm az újabb részeket, holnap bezárkózom a hálószobámba, és meg is nézem őket, míg a lánykámat locsolgatják az ifjak.![]()
![]()
gyomar írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 19-20-10.részek feliratainak a fordítását.
Nagyon jó három rész volt,illetve lehetne mondani, hogy boldogság mindent megkaptunk, de akkor mi lesz 12 részen keresztül ?
No ez most nem is lényeg, mert ki kell élvezni ezeket a nagyon sokat mosolygós, szerelmes pillanatokat, nagyon édesek. Sok furcsa dolog is volt pl ügyvéd úr folyamatos hisztije,anyu irányítási mániája és az a reggeli gyógyszer sem volt tiszta.
Tong Tong pedig valóban nagyon sokat tesz a szüleiért, a legjobb a Kis herceg története volt a megszelídítésről.
Köszönöm még egyszer.
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
Marcsi
Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!!
Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm a 19-21.részeket![]()
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok![]()
nildiko írta:Én is az éjszaka fejeztem be a 3 részt.
Nagyon tetszett, igazán szépséges sorozat.
Megérett a szerelem a házasságra. Itt csak úgy elhatározzák és hipp-hopp megtörténik az esketés.
Minden jelenet nagyon szép volt. Sajnos előrefutottam, a következő részre. Élvezni szerettem volna a család találkozását.
Köszönöm Rita, igazán szép rész volt, Ma fogom megnézni a tészta útját.
Ma nem kell konyházni.
mato írta:Kedves Rita!
Köszönöm, hogy fordítod ezt a sorozatot! Eddig csak gyűjtöttem a feliratokat, most az ünnep után talán el tudom kezdeni megnézni is! A hozzászólások kellően felcsigázták az érdeklődésemet, azt hiszem ismét egy kedvemre való történet lesz. Köszönettel vittem az újabb részeket!
Marcsi
Kata58 írta:Köszönöm Rita, hogy kitetted a kedvenc "mondatomat"![]()
![]()
olyan jó visszanézni...és látom egyre növekszik a rajongótábor ezzel a sorozattal kapcsolatban is. Szuper! Élvezd ki a mai napot még..láttam írtad hogy innentől nyárig nincs megállás. Egykét nap múlva már április, azzal vigasztalhatjuk magunkat...hogy újabb hónap kezdődik el.
![]()
Személy szerint engem nem érint, de látom az ismerősökön mekkora a leterheltség!gyerek és tanár viszonylatban egyaránt!
Remélem nem marad ez így a végtelenségig.
Magdimama írta:Kedves Rita!Köszönöm az újabb hármas csomagot.Estére tudom megnézni,mert nálunk is tavaszi szünet van.Gépközelbe se nagyon tolakodtam,viszont ha volt kis lyuk az időben,nézettem a Mása és a medve c.sorozatot.Péntektől egy unokám bentlakásos volt nálunk vele a Pityergő tevét is megnéztük tegnap,és néhány másik filmet.Ezeket még egyszer köszönöm Neked.Üdvözletem,Nagyi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég