Loving, Never Forgetting (online is nézhető)

csilla0602

Re: Loving, Never Forgetting (2014) (21/34)

HozzászólásSzerző: csilla0602 » 2016. március 27. 21:05

Kedves Rita! Először is Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok Neked, és a lelkes rajongótáborodnak! Köszönöm az újabb részeket, holnap bezárkózom a hálószobámba, és meg is nézem őket, míg a lánykámat locsolgatják az ifjak. :lol: :lol: :lol:
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. március 27. 21:12

Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 19-20-10.részek feliratainak a fordítását.
Nagyon jó három rész volt,illetve lehetne mondani, hogy boldogság mindent megkaptunk, de akkor mi lesz 12 részen keresztül ?
No ez most nem is lényeg, mert ki kell élvezni ezeket a nagyon sokat mosolygós, szerelmes pillanatokat, nagyon édesek. Sok furcsa dolog is volt pl ügyvéd úr folyamatos hisztije,anyu irányítási mániája és az a reggeli gyógyszer sem volt tiszta.
Tong Tong pedig valóban nagyon sokat tesz a szüleiért, a legjobb a Kis herceg története volt a megszelídítésről.
Köszönöm még egyszer.
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
Marcsi
Kép
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2016. március 27. 21:56

Köszönöm az újabb részeket!!! :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 27. 22:32

csilla0602 írta:Kedves Rita! Először is Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok Neked, és a lelkes rajongótáborodnak! Köszönöm az újabb részeket, holnap bezárkózom a hálószobámba, és meg is nézem őket, míg a lánykámat locsolgatják az ifjak. :lol: :lol: :lol:

Kedves Csilla! Hát ez Jó! Neked az egészből nem marad más, mint a mosogatás.
Így kell ezt csinálni!
Mondjuk a három részt megnézni sokkal nagyobb móka lesz, mint a locsolókat
fogadni. Jó szórakozást hozzá!

Nektek is Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok! Majd írd meg, hogy a lánykád
hogy állta a sarat!

Cuki ez a gyerek, na!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 27. 22:52

gyomar írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 19-20-10.részek feliratainak a fordítását.
Nagyon jó három rész volt,illetve lehetne mondani, hogy boldogság mindent megkaptunk, de akkor mi lesz 12 részen keresztül ?
No ez most nem is lényeg, mert ki kell élvezni ezeket a nagyon sokat mosolygós, szerelmes pillanatokat, nagyon édesek. Sok furcsa dolog is volt pl ügyvéd úr folyamatos hisztije,anyu irányítási mániája és az a reggeli gyógyszer sem volt tiszta.
Tong Tong pedig valóban nagyon sokat tesz a szüleiért, a legjobb a Kis herceg története volt a megszelídítésről.
Köszönöm még egyszer.
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
Marcsi

Kedves Marcsi! Engem is ez aggaszt! A hátralévő részekbe, még egy csomó minden belefér!
Nagyon kíváncsi vagyok én is! A 23. részt fordítom, eddig még minden oké, bár még nem
értem a végére.
Xiang Jun hisztije, vádaskodásai, az, hogy nem önmaga fényezésével, hanem a másik földbe
döngölésével akar közelebb kerülni Wu Tong szívéhez, ez rendkívül rossz taktika volt. Amit
meg Man Dival tettek, hogy felhasználták Wu Tongot saját céljaik eléréséhez, undorító volt.

Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Annyit megsúgok, hogy a reggeli gyógyszer ZM anyjának parancsára történt:

Kép
Kép

De jó, hogy említed a Kis herceget! Tényleg nagyon kedves jelenetek voltak:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 27. 22:54

Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!! :)

Nagyon szívesen!

Kép
Nita1987

HozzászólásSzerző: Nita1987 » 2016. március 27. 23:24

Nagyon szépen köszönöm a 19-21.részeket :D :D
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok :D :D
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 27. 23:52

Bár lassan éjfél, de mostanra végeztem a 3-as újabb csomaggal! Nem semmi érzelmi hullámvasutat okozott ez a rész. A kis TT meg megint kitett magáért, imádni való kis kölyök...szinte nem is igaz ,hogy játszik. A másik nagy húzás bár csak egy villanás volt...de nagyon élveztem amikor a titkának be lett jelentve, hogy mondjon le mindent mert megnősül :lol: :lol: :lol: :lol: .
Lám-lám egyébként milyen igazam lett az ügyvéd urat illetően...itt még játssza a sértődött szerelmest, de majd milyen aljas módszerhez fog folyamodni, hogy szétszakítsa őket. JD: mocskos tanácsai majd csak célba érnek. ilyenkor tudnám egy kissé megszorongatni a nyakát.
ZM-met nagyon sajnáltam az anyjával való konfliktus miatt. nagyon látszott rajta mennyire megviseli anyja rideg számítása és önzése!
Szerencsére volt ideje talpra és a sarkára állni. Mindjárt éjfél befejezem ! Mindenkinek szép álmokat! :D :lol:
Ismételten köszönet a filmsorozatért és a fordításért! :lol: :lol:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 28. 8:02

Kedves Kata! Látszik a hozzászólásodon, hogy nagyon tetszettek a tegnapi részek is!
Xiang Jun kezdi nálam is kihúzni a gyufát, pedig látszik, hogy szerelmes Wu Tongba,
mégis erősebb nála az az érzés, hogy azért kéne megszereznie, hogy ZM-nak betartson.
Plusz ehhez jönnek Man Di apró megjegyzései, aki szintén szerette ZM-t, mégis a
bosszú munkálkodik benne. Ő is kezdi kihúzni a gyufát!

Spoiler: mutasd
Kép
Kép

ZM anyja a fiával való hosszas beszélgetés után máris kihúzta a gyufát:

Kép
Kép

De legalább már van, aki megvigasztalja ZM-t:

Kép

Nagyon szívesen a fordítást!

Hogy ne a "sötét erőkkel" búcsúzzak, jöjjön Tong Tong:

Kép
Kép

Ja, és nagyon tetszett Zhong Muo lakásában az előtér térkép-burkolata:

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. március 28. 10:34

Én is az éjszaka fejeztem be a 3 részt.
Nagyon tetszett, igazán szépséges sorozat.
Megérett a szerelem a házasságra. Itt csak úgy elhatározzák és hipp-hopp megtörténik az esketés.
Minden jelenet nagyon szép volt. Sajnos előrefutottam, a következő részre. Élvezni szerettem volna a család találkozását.

Köszönöm Rita, igazán szép rész volt, Ma fogom megnézni a tészta útját.
Ma nem kell konyházni.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 28. 15:19

Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm a 19-21.részeket :D :D
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok :D :D

Nagyon szívesen!
Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 28. 15:48

nildiko írta:Én is az éjszaka fejeztem be a 3 részt.
Nagyon tetszett, igazán szépséges sorozat.
Megérett a szerelem a házasságra. Itt csak úgy elhatározzák és hipp-hopp megtörténik az esketés.
Minden jelenet nagyon szép volt. Sajnos előrefutottam, a következő részre. Élvezni szerettem volna a család találkozását.

Köszönöm Rita, igazán szép rész volt, Ma fogom megnézni a tészta útját.
Ma nem kell konyházni.

Ildikó! Egy ilyen jó sorival még az éjszakázás is jólesik, főleg úgy, hogy ma már
nem kell semmit csinálnod. Nagyon örülök, hogy megkapta tőled a "szépséges"
jelzőt! Meg is érdemli! A 22. rész, ahová előreszaladtál, tele van megható
jelenetekkel. Zsepik kellenek hozzá! Én is sűrűn törölgettem a szemem, hogy
lássam a billentyűket. De türelem is szükségeltetik, mert WT apját nagyon
nehéz volt nyugodtan ülve elviselnem.
Most fejeztem be a 23. rész fordítását, és nem vagyok nyugodt. Még semmi
konkrétum, mégis érzem, hogy hamarosan kitör a vihar. Ez a Xiang Jun egy
baromarc! Már sajnálom, hogy valamikor szimpatizáltam vele. Így nézett ki
a 23. rész végén:

Ökölbe szorított kéz, vérben forgó szem...

Kép

A tésztás sorit is nagyon fogod élvezni! A második rész fordítása előtt fogok
készíteni egy nagy tál ...tésztát (majd az akkori hangulatom dönti el) és csak
utána kezdek bele a munkába.
A legjobban a tadzsikok tésztájánál indult meg a nyálelválasztásom. Nagyon
guszta volt. A mi lecsónkhoz hasonlóan elkészített paradicsomot, paprikát és
bárányhúst tettek a tésztára.

Nagyon szívesen a feliratokat!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 28. 15:58

Kata! Az előbb elfelejtettem a kedvenc mondatodat kitenni!
Pótolom a spoiler alatt:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
verony73

HozzászólásSzerző: verony73 » 2016. március 28. 17:50

Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb három részt.
Vera
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 28. 17:53

Szia Vera! Neked is nagyon szívesen!

Kép
VuVej

HozzászólásSzerző: VuVej » 2016. március 28. 18:11

Felzárkóztam. Nem számít hányszor nézem ezt a sorozatot egészben, vagy csak bizonyos részleteit, továbbra is imádom, mert annyira "valós", "igazi".

Zhong Muo, aki ennyire tiszta tudott maradni abban a környezetben. Mindegy mi történik, tartja magát a saját értékeihez. Wu Tong, aki szintén egy csodálatos EMBER. Van ,mit tanulnunk tőlük. Minden mondatukra figyelni kell. Tong Tong egy tünemény. S amit már többször írtam, de lehet, hogy a másik fórumon, hogy nagyon szeretem az olyan filmeket, sorozatokat, ahol nyomon követhető a karakterek fejlődése, az emberi viselkedés, s annak változása, a motivációk. Ne mondj le az ügyvéd úrról, Rita! Ő is fejlődőképes, még ha nagyon gonosz lesz is. S anyukának is van szíve. Ők ketten nagyon hozzák az átlagember figuráját, aki önző módon cselekszik, a sérelmeiből táplálkozik, mert így addig sem kell vállalni a felelősséget a saját tettekért. Wu Tong apja is jó ember, csak épp a saját rossz döntése következtében elvesztegetett öt év miatti önvádat zúdítja Zhong Muo-ra

Nagyon várom a következő részeket.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 28. 21:47

Szia Ildi! Nagyon örülök, hogy itt vagy újra! A "felzárkóztam" a tesi órákat juttatta eszembe.
Elképzelem magunkat, ahogy tornasorban állunk és várjuk a hétfőt. Szerintem én középtájon
lehetek a magam 164 centijével.

Viccet félretéve, tudod, még nem láttam végig a sorit, így csak azon cselekedeteik alapján
tudom megítélni a szereplőket, amiket eddig produkáltak. Lehet, hogy Xiang Jun megváltozik
majd, de most a 23. rész végén jól kupán tudtam volna nyomni! Mivel kínai soriról van szó,
szinte elvárás, hogy megjavuljanak a "rosszak", szóval nem ért váratlanul, amit írtál.

Egyébként mindennel egyetértek, amit írtál a spoilerben, de...

azzal egészíteném ki, hogy egyre jobban bírom Yue Qit, a Titkárt meg eddig is kedveltem.

Különben Xiang Junra a Yue Qi-vel szemben tanúsított magatartása miatt haragudtam meg
legelőször. Csúnyán kihasználja, hogy a lány szerelmes belé.

Wu Tong apját és anyját csak részben tudom felmenteni. Most még nem írok erről, mert
azok a részek nem mentek még le, de nagyon igazságtalannak tartok bizonyos mondataikat.
Részben is csak akkor tudom felmenteni őket, ha bocsánatot kérnek ők is a lányuktól. Mert
egyelőre csak a lányuk, és ZM törte kezét-lábát azért, hogy megbocsássanak nekik.

ZM és WT sztorijának alakulása mellett, már nagyon várom, hogy feljlődik-e, és ha igen, hová,
illetve meddig, Yue Qi és Jiang Dong kapcsolata.

Azért is haragszom XJ-ra, mert WT többször is elmondja neki ugyanezt a mondatot, de nem
ért belőle:

Kép

Tanulhatna Man Ditól:

Kép
Kép
gigi43

HozzászólásSzerző: gigi43 » 2016. március 28. 22:12

Szia Rita!
Most végre, hogy vége az ünnepeknek eljutottam hozzád is, a legújabb három részért amit nagyon szépen köszönök :D
Remélem kellemesen teltek az ünnep napok, további szép hete kívánok !
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 29. 7:51

Szia gigi! Nagyon szívesen az újabb részeket! A múltkor írtad, hogy nem kínzod magad
tovább, hanem elkezded te is nézni a sorit. De azóta nem találkoztunk, nem írtad meg,
hogy neked is annyira tetszik-e, mint ahogy nekünk? Kíváncsi vagyok rá nagyon!

Kellemesen teltek az ünnepnapok és szerencsére a tavaszi szünet miatt még ma is itthon
vagyok, de holnaptól újra suli. A nyári szünetig már nem lesz megállás.

Remélem te is pihentél egy jó nagyot! Neked is kellemes hetet kívánok!

Wu Tongnak hamarabb is eszébe juthatott volna feltenni a nagy kérdést:

Kép

Kép
Kép
mato

HozzászólásSzerző: mato » 2016. március 29. 8:01

Kedves Rita!

Köszönöm, hogy fordítod ezt a sorozatot! Eddig csak gyűjtöttem a feliratokat, most az ünnep után talán el tudom kezdeni megnézni is! A hozzászólások kellően felcsigázták az érdeklődésemet, azt hiszem ismét egy kedvemre való történet lesz. Köszönettel vittem az újabb részeket!
Marcsi
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 29. 9:28

Köszönöm Rita, hogy kitetted a kedvenc "mondatomat" :lol: :lol: :lol: olyan jó visszanézni...és látom egyre növekszik a rajongótábor ezzel a sorozattal kapcsolatban is. Szuper! Élvezd ki a mai napot még..láttam írtad hogy innentől nyárig nincs megállás. Egykét nap múlva már április, azzal vigasztalhatjuk magunkat...hogy újabb hónap kezdődik el. :D
Személy szerint engem nem érint, de látom az ismerősökön mekkora a leterheltség! :oops: gyerek és tanár viszonylatban egyaránt!
Remélem nem marad ez így a végtelenségig. :roll:
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. március 29. 10:10

Kedves Rita!Köszönöm az újabb hármas csomagot.Estére tudom megnézni,mert nálunk is tavaszi szünet van.Gépközelbe se nagyon tolakodtam,viszont ha volt kis lyuk az időben,nézettem a Mása és a medve c.sorozatot.Péntektől egy unokám bentlakásos volt nálunk vele a Pityergő tevét is megnéztük tegnap,és néhány másik filmet.Ezeket még egyszer köszönöm Neked.Üdvözletem,Nagyi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 29. 16:39

mato írta:Kedves Rita!

Köszönöm, hogy fordítod ezt a sorozatot! Eddig csak gyűjtöttem a feliratokat, most az ünnep után talán el tudom kezdeni megnézni is! A hozzászólások kellően felcsigázták az érdeklődésemet, azt hiszem ismét egy kedvemre való történet lesz. Köszönettel vittem az újabb részeket!
Marcsi

Kedves Marcsi! Nagyon örülök, hogy (talán) belekezdesz te is! Ezért is jó, hogy nem mindenki
maratonozik, mert akkor vannak hozzászólások, amik meg tudják győzni a hezitálókat, hogy
érdemes megnézni a sorit, illetve a maratonra hajlókat is rá tudjuk venni, hogy kivételt tegyenek.
Együtt nézni is nagyon jó!
Ennyi szuper vélemény után bátram írom, hogy kedvedre való lesz! Remélem, te is meg fogod
erősíteni!

Nagyon szívesen a feliratokat! Jó szórakozást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 29. 16:49

Kata58 írta:Köszönöm Rita, hogy kitetted a kedvenc "mondatomat" :lol: :lol: :lol: olyan jó visszanézni...és látom egyre növekszik a rajongótábor ezzel a sorozattal kapcsolatban is. Szuper! Élvezd ki a mai napot még..láttam írtad hogy innentől nyárig nincs megállás. Egykét nap múlva már április, azzal vigasztalhatjuk magunkat...hogy újabb hónap kezdődik el. :D
Személy szerint engem nem érint, de látom az ismerősökön mekkora a leterheltség! :oops: gyerek és tanár viszonylatban egyaránt!
Remélem nem marad ez így a végtelenségig. :roll:

Köszi Kata a biztatást! Mégy egy pünkösd hétfő lesz, aztán tényleg nincs több. Én már évek
óta mondom, de senki nem hallgat rám, hogy az őszi szünet legyen nagyon rövidke, mert
akkor még nem fáradtak a gyerekek, és amúgy is nem sokra rá jön a téli szünet is. A tavaszi
viszont legyen hosszabb, mondjuk 10 napos. Kicsire nagyra ráférne. Na, mindegy, ez van!

Én is boldog vagyok a sori népszerűsége miatt! Így könnyű lelkesen fordítani!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 29. 16:57

Magdimama írta:Kedves Rita!Köszönöm az újabb hármas csomagot.Estére tudom megnézni,mert nálunk is tavaszi szünet van.Gépközelbe se nagyon tolakodtam,viszont ha volt kis lyuk az időben,nézettem a Mása és a medve c.sorozatot.Péntektől egy unokám bentlakásos volt nálunk vele a Pityergő tevét is megnéztük tegnap,és néhány másik filmet.Ezeket még egyszer köszönöm Neked.Üdvözletem,Nagyi :)

Kedves Nagyi! Lovingot, Mását, Pityergő tevét, és a többit is nagyon-nagyon szívesen!
Boldog vagyok, hogy nálatok is egy letöltésre több néző is esik! Minél több, annál jobb!
Remélem tetszett az uncsiknak az ázsiai bemutató!

Akkor este már a tiéd a gép, és jöhet a Loving! Szeretni fogod ezeket a részeket!

Jó szórakozást kívánok!

Kép

Vissza: “Kína”