Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)

Kata58
Kapcsolat:

Re: Pretty Li Hui Zhen (23/40)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 25. 7:04

szia Rita! Lecseréltem az a fránya 23. részt! Nekem anno mkv ben adta le a többi mp4..talán még két rész mkv..de a lényeg most tökéletes! Köszönöm a tippet, a lecseréléssel rendeződött a helyzet! Úgyhogy boldogan újranézem majd! :x :ymhug: \:D/ :-h
/Amúgy meg sem álltam a 3o.részig... :)) :movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 25. 8:05

Nagyon tetszett az alakuló helyzet, ahogy a kirúgástól, eljutnak a bocsánatkérésig... :) ..Aki hibázott, sikerült erőt vennie magán és bevallani tévedését! Ez még a való életben is ritka, mert többnyire belemenekülnek a "DE"-be... :-?? aminek aztán persze a végére semmi értelme nem lesz, legfeljebb a hozadékának! Mindenki rádöbben, milyen jó munkaerő volt a gyakornokuk, mennyi sok mindent tudott koordínálni. Nagyon tetszett, ahogy mindenki a saját hibáiból jön rá arra hogy ő volt a jobbkezük. :D .Yi Mu is tetszett, hogy szembesítette a főnökét a hibáival és érzéseivel...Tetszett a beszélgetés és a vita...a ráébresztés módja...hogy megcsillant a féltékenység jégszobrunkban...de ügyesen palástolta, mindenesetre nagyon elgondolkodott. És az öröm hogy megtalálta és látta dolgozni..végre láttam az őszinte örömöt.
a kollégák is aranyosak voltak hogy meglátogatták...majdnem elfelejtették mért mentek oda :))
Főszerkesztőnk is kitett magáért, ahogy elcsípte a két fiút, mert kiderült, hol van a második Immortál! :))
Nagyon tetszett a játszótéri jelenet is a bocsánatkérés, annak elfogadása és kiállása a véleménye, döntése mellett...de már hezitál, még ha nem is vallotta be magának! elindult végre egy változás a mélyrepülésből kezdenek kijönni, és felszínre jönni a valós dolgok! Jó érzés látni, hogy ennyire összetartanak, De a gyakornok nélkül nem igazán megy úgy a szekér ahogy kellene! :)
Tetszett a barátnő közeledése mostohaanyjához, hogy barátnője segítségére lehessen. Bár most még hezitál, de be kell látnia hogy mekkorát tévedett az eleve elrendelésről a sorsról.
Hogy mindennek oka az első találkozás aminek nem vele kellett volna megtörténnie...addig még lefolyik egy kis víz a Dunán...csak bírjuk ki addig :)) :)) :)) :)) :-h :-h :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
kispocok84

HozzászólásSzerző: kispocok84 » 2017. április 25. 10:27

Szia Rita.
Nagyon szepen koszonom a forditast. @};- Most keztem el es nagyon tetszik.
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. április 25. 14:06

Kedves Rita !

Hasonló érzésem van Peter Shenggel semmit nem fejlődött sajnos, az hogy néha elmosolyodja magát az nekem kevés, ( lehet, hogy nem járt szinitanodába ??)
Zhang Binb Bint először a Chronicle of Lifebe láttam ott nagyon fa arccal játszotta majdnem végig a sorozatot mert nem igazán tudta kifejezni a lelki fájdalmat. Örülök, hogy ebben megcsillogtatta a kedves humoros énjét és igen megszerettem mint színész mert ebben valahogy a helyén van.
Dilaba Dilmurat egy csodaszép lány itt mint szinész számomra szerethető, hogy kezdetben ilyen ügyifogyit kell játszania. Őt is láttam másik sorozaban amit most forditanak Rainnel játszik együtt ott nincs takarva a szépsége.

Összességében a mércém a szinészekkel, színész legyen a ha más filmben vagy sorozatban látom ne jusson eszembe az előző annyira.
És legyen benne valami plussz nem tudom megmagyarázni mi ez de ezért van, hogy némely koreai felkapott szinész számomra csak szinész.
Ezért van, hogy némely sorozatba belenézek ha nem fog meg a szinészek játéka és a történet akkor...........nem nézem.
De olyan is van, hogy a Felkapott szinész számomra garancia, hogy ezt NEM kell megnéznem mert láttam már és nem tud meggyőzni, majd később ha már a kenyere javát már megetta talán akkor.

További szép hetet.
:flower1: :flower1: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 25. 16:24

Szia Kata! Onnantól kezdve, hogy Haoyu kiadja az útját Huizhennek, egyre inkább kedvem
szerint kezdtek alakulni a dolgok. Már nem fogtam a fejem minden percben, és egész jó
irányba kezdték alakítani a történetet. Legalább Huizhent nem látom már annyira szánalomra
méltónak. Mondjuk akkor még az volt, amikor kiderült, hogy azért boldog a cukrászdában,
mert az ottani illat a BH-val közös emlékeket idézi fel benne.
Igaza volt a végén Qiao-nak, ki kellett rángatni HZ-t abból a cukrászdából, különben ő is a
múltba temetkezett volna.

Végre Qiao is elgondolkodik, hogy mit kéne tennie, mi lenne a helyes. Ahelyett, hogy találkozna
BH-val a hotelben, letagadja magát. Remélem azért, hogy gondolkodjon még. Bár én a helyében
egy percig sem gondolkodnék tovább, de akkor mi történne még a többi 17 részben.

Kíváncsi vagyok, miért jár a mostoha anya a kórházba, mert nem bőrfehérítésre az biztos.

Közeledünk, közeledünk...

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 25. 16:31

kispocok84 írta:Szia Rita.
Nagyon szepen koszonom a forditast. @};- Most keztem el es nagyon tetszik.

Szia Kispocok! Nagyon szívesen az eddigi feliratokat!

Boldog vagyok, hogy máris tetszik! További jó szórakozást!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 25. 16:43

Rita írta:Szia Kata! Onnantól kezdve, hogy Haoyu kiadja az útját Huizhennek, egyre inkább kedvem
szerint kezdtek alakulni a dolgok. Már nem fogtam a fejem minden percben, és egész jó
irányba kezdték alakítani a történetet. Legalább Huizhent nem látom már annyira szánalomra
méltónak. Mondjuk akkor még az volt, amikor kiderült, hogy azért boldog a cukrászdában,
mert az ottani illat a BH-val közös emlékeket idézi fel benne.
Igaza volt a végén Qiao-nak, ki kellett rángatni HZ-t abból a cukrászdából, különben ő is a
múltba temetkezett volna.

Végre Qiao is elgondolkodik, hogy mit kéne tennie, mi lenne a helyes. Ahelyett, hogy találkozna
BH-val a hotelben, letagadja magát. Remélem azért, hogy gondolkodjon még. Bár én a helyében
egy percig sem gondolkodnék tovább, de akkor mi történne még a többi 17 részben.

Kíváncsi vagyok, miért jár a mostoha anya a kórházba, mert nem bőrfehérítésre az biztos.

Közeledünk, közeledünk...

Kép
Kép

hogy én hogy élvezetem ezeket a beszélgetéseket! :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 25. 17:10

Kedves Virág! Mindenben egyetértek veled, amit a színészekről írtál. Ha már egyszer szerepeltetnek
valaki, akkor legalább legyen képzett. Tudom, ez sem minden, mert van képzett tehetségtelen, és
tehetséges képzetlen is. Nekem nagyon fontos a jó színészi alakítás. Peter Sheng biztos, hogy nem
végzett semmi iskolát, abból a hírnevéből él, amit a Go Princess Go-ban szerzett. Ott annyi kellett,
hogy keveset beszéljen, szigorúan nézzen, és izmos legyen. Ennyit meg is tudott valósítani, ettől
több már nem megy neki. Talán a történelmi sorikban lenne keresni valója, és a modell szakmában.
Azt jól csinálja:

Kép
Steni

HozzászólásSzerző: Steni » 2017. április 26. 11:10

Sziasztok!

Nemrég kezdtem nézni a sorozatot és eléggé beszippantott:) sokáig szemezgettem vele viki-n csak nem találtam hozzá magyar feliratot. SZoval nagyon szépen köszönöm a feliratokat:)

Egyébként én alig várom már mikor "alakul át" Li Huizhen :) :ympray: :ymdaydream:
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. április 26. 12:19

Drága Rita!
Hálásan köszönöm neked a 21-22-23. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
A 21.és 22. részek kezdete nagyon tetszett, ezek az elmélyült beszélgetések nagyon jók voltak benne. Szívhez szóló ahogy Yimu küzd Huizhen-ért, legyen szó főnök, barátnő bárki, kiáll érte tisztességesen.Minden hátsó gondolat nélkül, pedig tudja érzi, hogy nincs túl sok esélye.Le a kalappal előtte :YMAPPLAUSE: :YMAPPLAUSE:
A szépen lassan kiderült minden a ruha körül, akár önként akár segítséggel de mindenki bevallotta hogy mit tett.Ez nem igazán fordulhatott volna elő más Koreai sorozatban, olyan mintha még itt lenne lelkiismerete az embereknek.(Ha jól emlékszem az eredetiben is bevallották).
17 rész van még előttünk nem tudom, hogy mit lehet még ennyi részen keresztül végig vinni?
Köszönöm szépen.Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 26. 16:50

Steni írta:Sziasztok!

Nemrég kezdtem nézni a sorozatot és eléggé beszippantott:) sokáig szemezgettem vele viki-n csak nem találtam hozzá magyar feliratot. SZoval nagyon szépen köszönöm a feliratokat:)

Egyébként én alig várom már mikor "alakul át" Li Huizhen :) :ympray: :ymdaydream:

Kedves Steni! Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából!

Nagyon szívesen a feliratokat!
Örömmel olvasom, hogy beszippantott a sori! Ha írtam választ
mindenkinek itt a fórumban, akkor elkezdem a 24. rész fordítását, ahol már szépnek láthatjuk
Huizhent. Csak egy pillanatra láttam, amikor a videót ellenőriztem, hogy működik-e. Már alig
várom, hogy meglássam, ki hogy reagál rá a szerkesztőségben.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 26. 17:06

gyomar írta:Drága Rita!
Hálásan köszönöm neked a 21-22-23. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
A 21.és 22. részek kezdete nagyon tetszett, ezek az elmélyült beszélgetések nagyon jók voltak benne. Szívhez szóló ahogy Yimu küzd Huizhen-ért, legyen szó főnök, barátnő bárki, kiáll érte tisztességesen.Minden hátsó gondolat nélkül, pedig tudja érzi, hogy nincs túl sok esélye.Le a kalappal előtte :YMAPPLAUSE: :YMAPPLAUSE:
A szépen lassan kiderült minden a ruha körül, akár önként akár segítséggel de mindenki bevallotta hogy mit tett.Ez nem igazán fordulhatott volna elő más Koreai sorozatban, olyan mintha még itt lenne lelkiismerete az embereknek.(Ha jól emlékszem az eredetiben is bevallották).
17 rész van még előttünk nem tudom, hogy mit lehet még ennyi részen keresztül végig vinni?
Köszönöm szépen.Marcsi :)

Kedves Marcsi!
Nagyon egyetértek veled! Yi Mu igazán szereti Huizhent, csak azt nézi, hogy a lány boldog
legyen, félretéve a saját érzelmeit. És úgy van, ahogy mondod, küzdelmet vív a lányért.

Azt mondod, hogy nem tudod, mit lehet még 17 részben mutatni. Ezek szerint a 16 részes
koreai verzióban, amikor itt tartottak, lassan a végéhez ért a sorozat?

Vajon a Főszerkesztő mit fog szólni a stílusváltáshoz?

Annyit hallottuk már, hogy utánanéztem, hogy is van kínaiul a főszerkesztő, és társszerkesztő:

fsz.: zhǔbiān
tsz.: fù zhǔbiān

Kép
Steni

HozzászólásSzerző: Steni » 2017. április 26. 18:37

Rita írta:
Steni írta:Sziasztok!

Kedves Steni! Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából!

Örömmel olvasom, hogy beszippantott a sori! Ha írtam választ
mindenkinek itt a fórumban, akkor elkezdem a 24. rész fordítását, ahol már szépnek láthatjuk
Huizhent. Csak egy pillanatra láttam, amikor a videót ellenőriztem, hogy működik-e. Már alig
várom, hogy meglássam, ki hogy reagál rá a szerkesztőségben.

Kép

Fúúúú alig várom *.*
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. április 26. 19:19

Szia Rita! A félre értések lassan megoldódni látszanak, ha a kapcsolatok is jól alakulnak majd, akkor végre jöhet a LOVE! Én már nagyon várom!
Köszönöm szépen a munkádat!
További szép hetet kívánok!
:movingflower: :movingflower: :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 27. 5:52

B.Marika írta:Szia Rita! A félre értések lassan megoldódni látszanak, ha a kapcsolatok is jól alakulnak majd, akkor végre jöhet a LOVE! Én már nagyon várom!
Köszönöm szépen a munkádat!
További szép hetet kívánok!
:movingflower: :movingflower: :movingflower:

Szia Marika! Én is nagyon várom, már csak azért is, mert abban reménykedem,
hogy a szerelmes jelenetekben Peter Sheng képes lesz rákapcsolni, és eljátszani,
hogy szereti Huizhent.

Nagyon szívesen! Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. április 27. 16:50

Kedves Rita!Nagyon szêpen köszönöm a feliratokat,eddig gyüjtögettem és most nekikezdek nézni¡!! :) :) Nagyon várom màr a Princess hours feliratát láttam hogy már elkezdték játszani és alig várom hogy láthassam.A koreai változatott láttam és az nagyon bejött remélem hogy ez is lesz olyan jó. :) :) Még egyszer köszönöm a feliratokat :-*
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 27. 20:34

Kedves Edit! De jó, hogy te is csatlakozol hozzánk! Jó szórakozást a félmaratonhoz!

A thai Princess Hours-ról:

Már találtunk is egy oldalt, ahonnan jó minőségben le le lehet tölteni a videókat és
angol felirat is van mellé csatolva. Köszönet Csipnek! A Társalgó "Filmek és sorozatok
ajánlása" részében már elkezdtük gyűjteni a linkeket, és különféle adatokat a soriról.
Kiderítettük, hogy még csak egy rész ment le, a 2.-3. epizódot a jövő héten fogják
levetíteni. Bár a viki nem fordítja, de szerencsére nagyon gyorsan kijött az angol
felirat!

http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=41&t=88&p=13042#p13042

Kicsit kivárok még, nehogy úgy járjak vele, mint a Kiss Me-vel, hogy akadozott a
fordítás, aztán a lovak közé csapunk!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 30. 14:56

Kicsit belestem, hátha már kint van a 24. rész, ;;) :)) ..látom nem vagyok egyedül akit izgat, hogy hogy oldódnak meg az irodai visszatérések ... :D :D :D :D :D :D :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 30. 15:28

Kata, megpróbálok három részt hozni holnapra. Most ellenőrzöm a 25. részt, utána
azonnal belekezdek a 26.-ba. Jó lenne megcsinálni! Szóval holnap lesz felirat, de
inkább csak délután felé.

Kellemes hétvégét!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 30. 15:45

Köszönöm! Ha nem tör ki holnap a vihar rögvest meg is nézem... :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 30. 16:45

Jó szórakozást kívánok a 24.-25. részhez!

Nem sokkal ezelőtt írtam fentebb, hogy holnapra három részt szeretnék hozni, de máris
dugába dőlt a tervem, ugyanis holnap elmegyünk egy kicsit kirándulni, emiatt nem
tudom megcsinálni a 26. részt. Így nincs mire várnom, kiteszem a két elkészültet.

Az új Huizhen:

Kép

Yi Mu nem jut szóhoz, amikor meglátja:

Kép

A Főszerkesztő úszik a boldogságban:

Kép

Haoyu mosolyog:

Kép
Gabóci5

Re: Pretty Li Hui Zhen (25/40)

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 30. 16:48

Köszönöm ^:)^ Rita! Ez is jó szórakozás lesz, kibírjuk a folytatásig. Máris töltöm le és megnézem. :)

Kellemes időt és szép kirándulást holnapra.
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. április 30. 17:12

Kedves Rita !

Köszi az újabb részeket..............
Jó kirándulást mer az is nagyon fontos.
Bai Haoyu mosolyog tehát a meleg leolvasztotta az arcáról a jeget.( Go Princess Go )
:flower1: :flower1: :littlehearth:
sipaer

HozzászólásSzerző: sipaer » 2017. április 30. 17:50

Kedves Rita!
Köszönöm az új részeketJó kirándulást, szép időt!
:-h :-h :-h
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2017. április 30. 18:23

Üdv.
Köszönöm szépen a 21-25.részek feliratait.
További szép napot kívánok.

Vissza: “Kína”