/Amúgy meg sem álltam a 3o.részig...

kispocok84 írta:Szia Rita.
Nagyon szepen koszonom a forditast.Most keztem el es nagyon tetszik.
Rita írta:Szia Kata! Onnantól kezdve, hogy Haoyu kiadja az útját Huizhennek, egyre inkább kedvem
szerint kezdtek alakulni a dolgok. Már nem fogtam a fejem minden percben, és egész jó
irányba kezdték alakítani a történetet. Legalább Huizhent nem látom már annyira szánalomra
méltónak. Mondjuk akkor még az volt, amikor kiderült, hogy azért boldog a cukrászdában,
mert az ottani illat a BH-val közös emlékeket idézi fel benne.
Igaza volt a végén Qiao-nak, ki kellett rángatni HZ-t abból a cukrászdából, különben ő is a
múltba temetkezett volna.
Végre Qiao is elgondolkodik, hogy mit kéne tennie, mi lenne a helyes. Ahelyett, hogy találkozna
BH-val a hotelben, letagadja magát. Remélem azért, hogy gondolkodjon még. Bár én a helyében
egy percig sem gondolkodnék tovább, de akkor mi történne még a többi 17 részben.
Kíváncsi vagyok, miért jár a mostoha anya a kórházba, mert nem bőrfehérítésre az biztos.
Közeledünk, közeledünk...
Steni írta:Sziasztok!
Nemrég kezdtem nézni a sorozatot és eléggé beszippantott:) sokáig szemezgettem vele viki-n csak nem találtam hozzá magyar feliratot. SZoval nagyon szépen köszönöm a feliratokat:)
Egyébként én alig várom már mikor "alakul át" Li Huizhen![]()
![]()
gyomar írta:Drága Rita!
Hálásan köszönöm neked a 21-22-23. részek feliratainak a fordítását.![]()
A 21.és 22. részek kezdete nagyon tetszett, ezek az elmélyült beszélgetések nagyon jók voltak benne. Szívhez szóló ahogy Yimu küzd Huizhen-ért, legyen szó főnök, barátnő bárki, kiáll érte tisztességesen.Minden hátsó gondolat nélkül, pedig tudja érzi, hogy nincs túl sok esélye.Le a kalappal előtte![]()
![]()
A szépen lassan kiderült minden a ruha körül, akár önként akár segítséggel de mindenki bevallotta hogy mit tett.Ez nem igazán fordulhatott volna elő más Koreai sorozatban, olyan mintha még itt lenne lelkiismerete az embereknek.(Ha jól emlékszem az eredetiben is bevallották).
17 rész van még előttünk nem tudom, hogy mit lehet még ennyi részen keresztül végig vinni?
Köszönöm szépen.Marcsi
Rita írta:Steni írta:Sziasztok!
Nemrég kezdtem nézni a sorozatot és eléggé beszippantott:) sokáig szemezgettem vele viki-n csak nem találtam hozzá magyar feliratot. SZoval nagyon szépen köszönöm a feliratokat:)
Egyébként én alig várom már mikor "alakul át" Li Huizhen![]()
![]()
Kedves Steni! Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából!
Nagyon szívesen a feliratokat! Örömmel olvasom, hogy beszippantott a sori! Ha írtam választ
mindenkinek itt a fórumban, akkor elkezdem a 24. rész fordítását, ahol már szépnek láthatjuk
Huizhent. Csak egy pillanatra láttam, amikor a videót ellenőriztem, hogy működik-e. Már alig
várom, hogy meglássam, ki hogy reagál rá a szerkesztőségben.
B.Marika írta:Szia Rita! A félre értések lassan megoldódni látszanak, ha a kapcsolatok is jól alakulnak majd, akkor végre jöhet a LOVE! Én már nagyon várom!
Köszönöm szépen a munkádat!
További szép hetet kívánok!
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég