A 16-os rész nálam Sintax Error t mutat,vagyis a felirat nem jelenik meg!!!!

virag1 írta:Kedves Rita !
A többiek már leírták a véleményüket és Én is itt tartok.
Nyújtják mint a rétestésztát a szerelmi 3-4 szöget.
Huizen a jószándékú butaságával már fárasztó és ahogy ragaszkodik Qiao barátnőjéhez már a nem normális határát súrolja ( ennyire hű.......nem lehet valaki, de igen. van látjuk) a másik ki akarom mondani de nem mondom. Bökd már ki !!! Ja akkor nem lenne ennyi részes.
Qiao már az elején sem volt szimpatikus és most csak rá tesz néhány lapáttal. Ő nem tudja mit jelent barátnak lenni csak a saját önös érdekét nézi.
Örülök, hogy Yimunak végre leesett a tantusz és aranyos ahogy próbál segíteni bár jobban beolvashatna gonoszka barátnőnek.
Na majd a folytatásban.
![]()
![]()
Szilvia333 írta:SOS SOS Hyuston! Van egy kis probléma!!
A 16-os rész nálam Sintax Error t mutat,vagyis a felirat nem jelenik meg!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szilvia333 írta:Drága Ritám!
Köszönöm az újabb feliratokat!!
Úgy tűnik sorozatokban minden nemzet egységes,húzzák mint a rétestésztát,de én kitartok!!
Sajna a filmnézés nem úgy sikerült ahogy terveztem,de szerencsére pótolni tudom,hála a tré tv műsoroknak!!
Hui Zen naivitása,vagy csak magára nem figyelése kissé kiakaszt,de tudom hogy fog ez még változni,ellenben azok miatt a szeplők miatt továbbra is meg tudnám szorongatni a stylist nyakát!!!
Egy kis humor részemről,amit nem tudtam kihagyni:
verony73 írta:Szia Rita!
Köszönöm az eddigi részeket.
Vera
f.ági írta:Rita! Köszönöm a hiányzóim, már vittem is, teszem a többi közé, letöltve a filmek is már, azok feltöltését is köszönöm!
annamama írta:...Kedves Rita.....ahogy végigolvastam a hsz-at kicsit megnyugodtam...nem bennem van a baj......mert ahogy huzzák ,ahogy még jobban huzzák a torténetet az már maga a muvészet...és semmi uj nincs beleszove legalább is idáig .Akkor mirol is fog szolni még a hátralevo részesokasága .Ertem én hogy olyan mint a koreai verzio de azért nem kellet volna ennyire rétestésztát csinálni belole....Na gondoltam egy nagyot elore nézztem találok -e valami olyat ami a koreaiban nem volt de semmmit!A koreai Prettyt is igy a kozepe tájékán már tudtam csak Shiwon miatt nézztem és itt is igy van valahogy.Hiába várom én a morcos ,nagyon morcos kisfonok mosolyát csak nem akarunk oda érni ahoz a részhez!Ja és a hagyma....na az a koreai soriba jobban tetszett ott olyan igazibb volt de azt már nem is tudom melyik részben láttam...De én is végignézzem ..
...
Darinka írta:Köszönöm szépen.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég