Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)

Szilvia333

Re: Pretty Li Hui Zhen (20/40)

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. április 18. 18:44

SOS SOS Hyuston! Van egy kis probléma!!
A 16-os rész nálam Sintax Error t mutat,vagyis a felirat nem jelenik meg!!!!
:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 18. 18:59

virag1 írta:Kedves Rita !

A többiek már leírták a véleményüket és Én is itt tartok.
Nyújtják mint a rétestésztát a szerelmi 3-4 szöget.
Huizen a jószándékú butaságával már fárasztó és ahogy ragaszkodik Qiao barátnőjéhez már a nem normális határát súrolja ( ennyire hű.......nem lehet valaki, de igen. van látjuk) a másik ki akarom mondani de nem mondom. Bökd már ki !!! Ja akkor nem lenne ennyi részes.
Qiao már az elején sem volt szimpatikus és most csak rá tesz néhány lapáttal. Ő nem tudja mit jelent barátnak lenni csak a saját önös érdekét nézi.
Örülök, hogy Yimunak végre leesett a tantusz és aranyos ahogy próbál segíteni bár jobban beolvashatna gonoszka barátnőnek.
Na majd a folytatásban.
:flower1: :flower1: :littlehearth:

Kedves Virág!

Teljesen egyetértünk, már én sem tudok sok újdonságot írni. Yi Mu-t tartom igazi
barátnak, aki a szerelme boldogságát tartja szem előtt, még ha az rontja is a saját
esélyeit. Már láttam a 21. részt, és mindent megtesz, hogy kiderüljön az igazság.
Nagyon szeretetre méltó. De én a legjobban Haoyu-ra haragszom, aki olyan bamba,
hogy az nem igaz. Pedig a sorozatban már hárman is azt fújják, hogy "Follow your
heart!" - Hallgass a szívedre! Igaz, ebből csak kettő mondta még személyesen neki
címezve, Yi Mu és Eric, a barátja. De minél inkább mondják, annál jobban nem
fogad szót.

Én tudok egy jót mondani Qiao-ról! Már az első részekben is mutatták ezt a szoknyát.
Nagyon tetszik nekem:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 18. 19:04

Szilvia333 írta:SOS SOS Hyuston! Van egy kis probléma!!
A 16-os rész nálam Sintax Error t mutat,vagyis a felirat nem jelenik meg!!!!
:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

Szilvia! A videó jó? Csak a felirat nem jelenik meg? Nekem nincs problémám, és a többiek
sem jelezték. Azért kérdezem a videót, mert volt vagy három, ami nem indult el, ahogy
haladok a sorival, úgy cserélem le őket jóra. Ha a videó a gond, akkor újra töltsd le légyszi!

Ezt most találtam:

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. április 18. 19:12

A videó tökéletes!!
Eddig minden részné jó volt a felirat,csak most a 16 -nál futottam bele ebbe a jelenségbe. :(( :(( :((
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 18. 19:15

Szilvia333 írta:Drága Ritám!
Köszönöm az újabb feliratokat!!
Úgy tűnik sorozatokban minden nemzet egységes,húzzák mint a rétestésztát,de én kitartok!!
Sajna a filmnézés nem úgy sikerült ahogy terveztem,de szerencsére pótolni tudom,hála a tré tv műsoroknak!!
Hui Zen naivitása,vagy csak magára nem figyelése kissé kiakaszt,de tudom hogy fog ez még változni,ellenben azok miatt a szeplők miatt továbbra is meg tudnám szorongatni a stylist nyakát!!!
Egy kis humor részemről,amit nem tudtam kihagyni:

Kedves Szilvia! Nagyon szívesen az újabbakat! Én is azt mondom, hogy lehetett
volna 20 részes is ez a sori, de most már utána vagyunk. Milyen jó dolgom volt
nézőként! Úgy töröltem ki a sorozatokat, mint a pinty! Fordítóként viszont nem
tehetem meg. Ami el van kezdve, az be is lesz fejezve. Mondjuk igazságtalan
vagyok, mert azért ott még egyáltalán nem tartok, hogy nehezemre esne fordítani,
vannak részek, amiken nagyon jól szórakozom. Amiben előrelépést szeretnék már,
az a szerelmi négyszög. Yi Mu az egyetlen, aki tenni akar valamit, a tööbi csak
szenved. A 21. részben még überelni is tudták.

A szeplők mellett a HZ nadrágjai is kiakasztanak. Én meg jól elverem a stylist kezét.

Nagyon-nagyon jó a plakátod!

Bírtam, amikor a féltékeny Yi Mu is vett magának pandás pólót:

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 18. 21:10

Jaj de jó hogy kiraktad az egyik kedvenc jelenetemet... \:D/ \:D/ \:D/ ! Annyit tudok rajta nevetni,,,mert az a hangsúly is...a kérdés és válasz :)) :)) :)) :)) .

:movingflower: :flower1: :littlehearth:
verony73

HozzászólásSzerző: verony73 » 2017. április 19. 22:30

Szia Rita!
Köszönöm az eddigi részeket.
Vera
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 20. 15:07

verony73 írta:Szia Rita!
Köszönöm az eddigi részeket.
Vera

Szia Vera!
Nagyon szívesen a feliratokat!

%%- @};- %%- :D %%- @};- %%-
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. április 20. 15:51

Rita! Köszönöm a hiányzóim, már vittem is, teszem a többi közé, letöltve a filmek is már, azok feltöltését is köszönöm!
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. április 20. 18:06

...Kedves Rita.....ahogy végigolvastam a hsz-at kicsit megnyugodtam...nem bennem van a baj...:)...mert ahogy huzzák ,ahogy még jobban huzzák a torténetet az már maga a muvészet...és semmi uj nincs beleszove legalább is idáig .Akkor mirol is fog szolni még a hátralevo részesokasága .Ertem én hogy olyan mint a koreai verzio de azért nem kellet volna ennyire rétestésztát csinálni belole....Na gondoltam egy nagyot elore nézztem találok -e valami olyat ami a koreaiban nem volt de semmmit!A koreai Prettyt is igy a kozepe tájékán már tudtam csak Shiwon miatt nézztem és itt is igy van valahogy.Hiába várom én a morcos ,nagyon morcos kisfonok mosolyát csak nem akarunk oda érni ahoz a részhez!Ja és a hagyma....na az a koreai soriba jobban tetszett ott olyan igazibb volt de azt már nem is tudom melyik részben láttam...De én is végignézzem ..:)...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 20. 19:54

f.ági írta:Rita! Köszönöm a hiányzóim, már vittem is, teszem a többi közé, letöltve a filmek is már, azok feltöltését is köszönöm!

Szia Ági! Mindent nagyon szívesen!

:flower1: :littlehearth: :flower1: :D :flower1: :littlehearth: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 20. 20:24

annamama írta:...Kedves Rita.....ahogy végigolvastam a hsz-at kicsit megnyugodtam...nem bennem van a baj...:)...mert ahogy huzzák ,ahogy még jobban huzzák a torténetet az már maga a muvészet...és semmi uj nincs beleszove legalább is idáig .Akkor mirol is fog szolni még a hátralevo részesokasága .Ertem én hogy olyan mint a koreai verzio de azért nem kellet volna ennyire rétestésztát csinálni belole....Na gondoltam egy nagyot elore nézztem találok -e valami olyat ami a koreaiban nem volt de semmmit!A koreai Prettyt is igy a kozepe tájékán már tudtam csak Shiwon miatt nézztem és itt is igy van valahogy.Hiába várom én a morcos ,nagyon morcos kisfonok mosolyát csak nem akarunk oda érni ahoz a részhez!Ja és a hagyma....na az a koreai soriba jobban tetszett ott olyan igazibb volt de azt már nem is tudom melyik részben láttam...De én is végignézzem ..:)...

Kedves Anna! Szerencsére én először látom, ezt a sorit, így jobban bírom a gyűrődést,
mint ti. Ezért lett volna jó, ha nem ragaszkodnak mereven az eredeti sorozathoz.

Most már biztos, hogy nem fogok több kínai feldolgozást fordítani. A fiamat meg is kérem,
hogy a honlapról a Tervezettek közül szedje le a kínai Full House-t. Az is 35 részes, míg a
koreai csak 16 volt.

Azért örülök, hogy ennek ellenére nem hagyod abba, és továbbra is velünk tartasz!

Jó éjt!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. április 20. 21:17

Szia Rita! Igaz, hogy sok a félre értés, én mégis nagyon jól szórakoztam ezeken a részeken is! A stylist kezét én is elverném,honnan szedi azt a sok idétlen ruhát?
A 19. rész nekem nem indult, de Kriszti keresett másik videót.
Köszönöm a fordítást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 21. 5:42

Szia Marika! Igazad van! Azt az egyet nem lehet eltagadni, hogy ha szenvednek is, de
szórakoztatnak is a szereplők. Peter Shengén kívül nagyon kedvelem a másik három
főszereplő játékát. Nagyszerű színészeknek tartom őket.

Ha hamar töltöttétek le a videókat, akkor előfordulhat, hogy egy-két nem indulósat is
letöltöttetek. Én is csak úgy veszem észre, hogy rosszak, amikor odaérek a fordításban.
De akkor azonnal cserélem. Szóval, ha még egyszer rossz videóra bukkansz, csak annyit
kell tenned, hogy újra letöltöd a megáról. Az már jó lesz!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép
Darinka

HozzászólásSzerző: Darinka » 2017. április 22. 15:01

Köszönöm szépen.:)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 22. 15:03

Darinka írta:Köszönöm szépen.:)

Nagyon szívesen!

%%- :littlehearth: :) :littlehearth: %%-
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2017. április 22. 15:43

Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket! Kicsit lemaradtam a sorozat nézésével,de ezt most pótolom. Jobb ez a verzió a koreai feldolgozásnál, pedig a klisék ellenére jobban tetszenek a koreai sorozatok (általában). Ez a feldolgozás viszont - szerintem - jobb a kínai sorozatok többségéhez képest a szereplők karaktere, játéka, valamint film és vágástechnikai szempontból.
Üdv: Leo45
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 22. 16:09

Kedves Leo!
De örültem a véleményednek! Kicsit megijedtem, amikor azt olvastam, hogy nincs
különbség a 16 részes koreai és e között. Arra gondoltam, hogy nagyon kevesen
fogunk a végére maradni. Ki akar egy 16 részesre szabott történetet 40 részen
keresztül nézni úgy, hogy már a 16 részest is látta.

Én ezt a sorozatot nem látom jobbnak azoktól a kínaiaktól, amiket eddig láttam és
fordítottam. Mondjuk ez a kettő nálam egybeesik. Ugyanannyit láttam, amennyit
fordítottam. Ezt azzal magyarázom, hogy koreai az alapja, nem saját kútfőből hozták
az ötleteket. Ebből látszik, hogy elfogult vagyok a kínaiak javára. Ahogy már írtam
fentebb, nem fogok több kínai feldolgozást fordítani, a Full House-t is levettem a
honlapomon a "Tervezettek" közül. Az is 35 részes, és arra is azt mondták, hogy
pontról-pontra megegyezik a koreai eredetivel.

Viszont a My Sunshine-t nézem most (mint leendő fordítani valót), és egyszerűen
vonz, mint a mágnes. Ha nem lenne a Pretty, és nem ragaszkodnék a heti három
új rész lefordításához, csak azt nézném. Nem is értem, minek ezeknek a kínaiaknak
koppintani? A legszuperebb sorikat saját ötlet alapján készítik.

Melyik kínai sorozat volt a kedvenced? Vagy mondjuk az első három helyezett?

Ők ketten összejöhetnének a végére. Ti már tudjátok, hogy így van-e, nekem még
várni kell a válaszra:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 22. 16:43

Én is bírom a kettejük szívkiöntését egymás számára...de érdekes lesz majd itt hogy oldják meg a helyzetet... :D
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. április 22. 21:23

Kedves Rita!
Látom rátaláltál a My sunshine sorozatra.Nálam benne van a többször nézősek közt a top 10-ben.Én nagyon szeretem és minden verzióját láttam.Nagyon jó kis történet.Jók a szereplők és jól is játszanak. Te melyiket szemelted ki a rövidítettet,a 32 vagy a 36 részes változatot?
Szerintem sokaknak örömet okozna,ha magyarul láthatná.
További kellemes hétvégét kívánok.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 22. 21:59

Kedves Ica! Igen megtaláltam! Ezt írtam Gabinak délelőtt a fotósarokban:

"Negyedszer futok neki a sorozatnak. A nagyon rossz angol felirattal rendelkező sorik
közé tartozik, de nem ez volt az oka, hogy már háromszor töröltem ki a gépemről.
A negyedik rész táján van egy vitaverseny, amiben a főszereplő Yichen is részt vesz.
Na, mindig itt adtam fel. Két csapat van, akik pro és kontra érveket hoznak fel egy
megadott téma ellen és mellett. Ez úgy van lefordítva, hogy akár olaszul is lehetne,
mert semmit nem értek belőle. Ahhoz pedig túl komoly a téma, és a moralizálgatásuk,
és több percig is tart ez a jelenet, hogy oda lehetne költeni valamit helyette. Úgyis
van elég mondat, rövidebb párbeszéd benne, amit magamnak kellene újraalkotnom,
mert szintén érthetetlenek. Ezt a sorit nem is merném úgy vállalni, hogy nem nézem
meg előre. Biztosan lennének félrefordításaim.

Eddig nem mertem, de most erőt vettem magamon, és bevállalom, hogy lefordítatlanul
hagyom azt a jelenetet. A történethez semmit nem tesz hozzá, nem veszítünk vele
semmit, ha nem tudjuk, min vitáznak. Az ismertetőjében előre fogom jelezni, hogy
aki megnézi a sorit erre számítson, és kész."

Olyan csodálatos ez a sorozat, hogy nem tudom magam kivonni a hatása alól. Amit nagyon
szeretek egy kínai soriban, itt mind megvan egyben. Csendesen beszélnek, nincs ordítozás,
hangos acsarkodás, de vannak fantasztikus képkockák, színek, hangulatok. A két főszereplő
megnyerő, hiteles, varázslatos színész! Olvadozom! Teljesen odavagyok!

A fiatal színészek, akik az egyetemista főszereplőket alakítják, semmivel sem maradnak el
a nagyok mögött. A mellékszereplőkre sem lehet panasz, és a mellékszálak csak annyira
hangsúlyosak, hogy a két főszereplőről ne vonják el a figyelmet.

Az avistazról töltöttem le a 32,9 GB-os verziót, de találtam kisebb méretűt is, ha jó lesz
hozzá a felirat, majd azt töltöm fel a megára. Az én verzióm 32+4 részes. A különálló négy
részt is szándékomban áll lefordítani... azt hiszem. Majd akkor tudok biztosat mondani,
ha megnéztem.

Hogy te mindig megelőzöl? Nem tudok olyan kínait fordítani, amit ne láttál volna!

Én is azt hiszem, hogy hasonlóan népszerű lesz, mint a Loving, Never Forgetting, vagy a
Summer's Desire. Bár nekem még ezektől is jobban tetszik!!

Most nézem a 15. részt. Tegnap is éjjel fél kettőig voltam fenn, pedig ilyet csak akkor
csinálok, ha iskolai szünet van. De nézni kell! Muszáj!

Jó éjt!

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. április 23. 10:15

Kedves Rita!
Megértem az érzést,hogy nem tudod abbahagyni.Én a 36 részes verzióval találkoztam először véletlenül egy éve.Elkezdtem nézni és nehezemre esett időnként abbahagyni,hogy egyéb teendőimet ellássam.Szerencsére hosszú hétvége volt ,így maratonban néztem meg.Imádtam,ahogy Yichen mindig a feleségére hivatkozva kimenti mindig magát.Nem akarok spoilerezni,de nagyon jó ez a történet.Én is úgy gondolom,hogy egy kategóriába esik a Loving...-gal és a Summer...-rel.Nálam mind a kettő nagy kedvenc.Szeretem a kínai sorozatokat.Ha találok olyat, aminek tetszik a témája vagy kedvelem a szereplőit és van hozzá valami felirat,akkor beleszoktam nézni és ha tetszik végignézem.Így találtam rá a Pretty...-re is.Ez is egy jó kis sorozat,igaz most van benne egy kis szenvedés és időnként meglegyintgetném némelyik szereplőt,hogy ébredjen már fel vagy hagyja abba a mesterkedéseit,de ettől még jó.Elsőre nagyon vártam, talán e miatt a nagy ráismerést.Nemsokára odaérünk.Siwont nagyon szerettem a koreaiban,de ebben Yimu sem marad el mögötte.Ő az egyik kedvencem.Egyik fórumtársam szépen megfogalmazta,miért jobb ez a verzió,mert többet ad,habár a történet nem tér el az eredetitől.Nekem ez a változat jobban tetszett és várom a fordítást,hogy élvezhessem a felirat bűvölése nélkül.
További jó filmnézést és kellemes hétvégét.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 23. 15:16

Kedves Ica! Épp most tartok a 23. rész felénél, és Bai Houyo végre kezd észbe kapni. Már ennyi
is kielégít egyelőre, amíg nem jön a "nagy felismerés"!

Most rákapcsolok, hogy minél hamarabb befejezzem ezt az epizódot, mert már csak ez hiányzik
a heti hármasból (holnap délután fogom kitenni), aztán ezerrel folytatom a My Sunshine-t!

Elvileg holnap kezdik el vetíteni a thai Goong 0. részét, kedden pedig az elsőt!!! Állítólag a viki
nem fogja fordítani. Remélem, azért mégis lesz hozzá letölthető angol felirat, amit magyaríthatok!

Kellemes vasárnapot kívánok!

Ezek ketten már tényleg kezdtek kiakasztani:

Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. április 23. 16:37

..Szia Rita na ennél a jelenetnél azt hittem behuzok neki egyett ,de a csaj is megérdemélne egy kis hajcibálást...Nagyon orulok neki hogy a My Sunshine-t fogod forditani a Doramax 264 is fent van a 32+4 részes verzio ,vagyis az van feltéve és az Uloz To-n szintén a 32 r van fent kisméretben mindkét helyen....Várom azért a Pretty... folytatás bár mennyit morgolodok is itt magamba,nálunk ujbol orult szél fuj ,hiába sut a napocska hideg van ....olyan igazi sorozatnézzo ido..:)...Kellemes vasárnap délutánt és estét kivánok mindenkinek Anna
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. április 24. 14:54

Csak úgy benéztem.
Szép napot. :littlehearth: :flower1:

Vissza: “Kína”