virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az újabb részeket. Alakulnak a dolgok.
A Főszerkesztőnő megnevettet.
Yimu most kissé sok volt nem vicces mindig valakit "piszkálni" vannak határok. Az már kiderült, hogy Li Hui bejön neki de nem az oviban vagyunk ahol huzogatjuk a lány haját mert tetszik nekünk!
Ami még furcsa volt mikur Li Hui hazamegy és a családja észre sem veszi, mert a kedves barátnőjének kedveskednek, de mikor rájuk szól és felháborodik, hogy a vacsora Ő érte van, utána mindenki csak mondja a magáét hát............. fura. Mindha a családja nem támogatná Őt.
Bai Haoyu meg kezd ébredezni, az hogy emlékezett milyen Li Hui-t megölelni az érzésre érdekes volt.
De jó lenne ha a buta tanácsoktól megkímélné magát. ( telefonos barátja)
A végén a pazl keresés hatalmas volt, ennyire béna tud valaki lenni...............úgy látszik.
Majd meglátjuk hogyan folytatódik.

Kedves Virág! Mindenben egyetértek veled! A Főszerkesztőnő szereti minden akcióját
egy-egy nagyjelenet kíséretében előadni, de kedves, jó szívű és emberi. Nagyszerűen
kezeli a konfliktusokat.
Yi Mu engem is egy nagy óvodásra emlékeztet. Túlzásba viszi a vicceskedést. Éreznie
kéne, hol a határ, és azt is, hogy ha folyamatosan idegesíti a lányt, az nem fogja
viszonozni az érzéseit.
Huizhen családja nekem is nagyon furcsa volt. Egyrészről olyan volt, mint egy olasz
família, másrészről értem, miért pattog mindig Huizhen, ha hazamegy, azért, mert
nem veszik észre. Qiao kedvét kereste mindenki, nem is értem. Már az is fura volt,
hogy HZ soha nem mondja el a szüleinek, ha problémája van, mert azt akarja, hogy
boldogok legyenek!!! Mire vannak a szülők, ha nem arra, hogy a gyermekük megossza
velük az örömét és a bánatát is, és fordítva is.
Néha erőltetettnek vélem Huizhen cselekedeteit is. Mégsem kellett volna a padlót is
feltöröltetni vele a rendezőnek. Felnőtt nő, és az asztalok alatt kúszik-mászik, meg
más cipőjét törli a pulcsijával. Ez a fajta "humor", vicceskedés nem a sajátom, és
zavar is, hogy visszahozza a hasonló koreai sorozatok feelingjét. A kínaiakban még
soha nem láttam ilyen jeleneteket.
Tetszett, amikor Huizhen jól megtömte Yi Mu-t... és Linhao-t is. Túl sokat járt a
szájuk: