Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Pretty Li Hui Zhen (11/40)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 29. 5:46

Kata58 írta:ez a 3 rész is nagyon aranyos volt, bár néha majdnem kinyilt a bicska a kezember a barátnőtől, hogy mennyire nem látja a valót... :-o
alig várom már a nagy jelenetet amikor a társszerkesztő rájön amire rá kell :D :)) :)) \:D/ :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
a puzzle darabos jelenet aranyos volt ...kicsit aggódtam nehogy a levesbe essen... :D :ymapplause: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kata! Én is drukkolok, hogy Qiao-nak ne sikerüljön még mélyebbre ásnia magát
Haoyu szívébe. Bár még nem tudok igazán haragudni rá, de nem szép, amit
csinál.

Ha másból nem is, a puzzle darabkából, és a gyerekkori emlékekhez, ígéretekhez
való túlzott ragaszkodásból biztosan tudnám, hogy ez egy koreai sorozat másolata.
Ezek mindig kiakasztanak. Itt is. Nem bírom, amikor valaki a múltban él.

Qiao a rossz lelkiismerete miatt reggelit készített Huizhennek:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 29. 5:51

B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az újabb részek feliratát! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Gyors voltál! Ma még csak kedd van, még jó, hogy benéztem!

Szia Marika! Nagyon szívesen az újabb három részt! Az előző részeknél írtam,
hogy igyekszem hamar letudni a 40 részt, ezért ahogy készen vagyok három
felirat fordításával, már teszem is ki.

A Főszerkesztőnő újabb kreációja:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 29. 5:55

novcsi6 írta:NAgyon szépen köszönöm az újabb részeket :)

Nagyon szívesen!

:littlehearth: ~o) :D ~o) :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 29. 6:15

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszi az újabb részeket. Alakulnak a dolgok.
A Főszerkesztőnő megnevettet.
Yimu most kissé sok volt nem vicces mindig valakit "piszkálni" vannak határok. Az már kiderült, hogy Li Hui bejön neki de nem az oviban vagyunk ahol huzogatjuk a lány haját mert tetszik nekünk!
Ami még furcsa volt mikur Li Hui hazamegy és a családja észre sem veszi, mert a kedves barátnőjének kedveskednek, de mikor rájuk szól és felháborodik, hogy a vacsora Ő érte van, utána mindenki csak mondja a magáét hát............. fura. Mindha a családja nem támogatná Őt.
Bai Haoyu meg kezd ébredezni, az hogy emlékezett milyen Li Hui-t megölelni az érzésre érdekes volt.
De jó lenne ha a buta tanácsoktól megkímélné magát. ( telefonos barátja)
A végén a pazl keresés hatalmas volt, ennyire béna tud valaki lenni...............úgy látszik.
Majd meglátjuk hogyan folytatódik.
:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Mindenben egyetértek veled! A Főszerkesztőnő szereti minden akcióját
egy-egy nagyjelenet kíséretében előadni, de kedves, jó szívű és emberi. Nagyszerűen
kezeli a konfliktusokat.

Yi Mu engem is egy nagy óvodásra emlékeztet. Túlzásba viszi a vicceskedést. Éreznie
kéne, hol a határ, és azt is, hogy ha folyamatosan idegesíti a lányt, az nem fogja
viszonozni az érzéseit.

Huizhen családja nekem is nagyon furcsa volt. Egyrészről olyan volt, mint egy olasz
família, másrészről értem, miért pattog mindig Huizhen, ha hazamegy, azért, mert
nem veszik észre. Qiao kedvét kereste mindenki, nem is értem. Már az is fura volt,
hogy HZ soha nem mondja el a szüleinek, ha problémája van, mert azt akarja, hogy
boldogok legyenek!!! Mire vannak a szülők, ha nem arra, hogy a gyermekük megossza
velük az örömét és a bánatát is, és fordítva is.

Néha erőltetettnek vélem Huizhen cselekedeteit is. Mégsem kellett volna a padlót is
feltöröltetni vele a rendezőnek. Felnőtt nő, és az asztalok alatt kúszik-mászik, meg
más cipőjét törli a pulcsijával. Ez a fajta "humor", vicceskedés nem a sajátom, és
zavar is, hogy visszahozza a hasonló koreai sorozatok feelingjét. A kínaiakban még
soha nem láttam ilyen jeleneteket.

Tetszett, amikor Huizhen jól megtömte Yi Mu-t... és Linhao-t is. Túl sokat járt a
szájuk:

Kép
Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 29. 6:22

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Csak benéztem egy kicsit olvasni és nézelődni.Nem is számítottam az újabb részekre.Ha nem olvasom ,észre sem veszem,mert megszoktam a hétvége közeli időpontot.Nagyon gyors voltál.Nagyon megörültem neki.Nagyon szépen köszönöm a feliratokat.Most letöltöm és holnap az estémet kellemessé varázsolom vele.
Peter Shengnek szerintem is kosztümös darab való kevés beszéddel.

Kedves Ica! Milyen jó, hogy benéztél! Jutalmul újabb friss részek vártak Rád!

Érdemes lesz gyakrabban benézni, mert most nincs fix időpontja a feliratoknak.
Lehet, hogy csak ennél a sorinál, még nem tudom. Talán hétfőre már el is készülők
a következőkkel.

Jó szórakozást estére! Remélem tetszeni fognak ezek a részek is!

Ez a szett állt a legkevésbé jól a Főszerkesztőnőnek:

Kép
Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. március 29. 9:11

Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb hármat.
Szándékom ellenére nem tudtam megnézni az előzőekből csak a 6. részt.Először volt egy "nyári" mennydörgés,viharos széllel és a Tiszaugon szokásos pillanatnyi áramszünetekkel.Ilyenkor,hogy védjük a gépeket nem szoktuk bekapcsolni.A hétvégén pedig a nagy fiam jött az unokáimmal családostul.Finom házi ízeket készítettem.Jó idő volt/ekkor már/ ,sokat beszélgettünk a teraszon.Már láttam ,hogy tegnap kész voltál,de csak most viszem a fordításokat.Kezdem a letöltögetést.Köszönöm a videókat is.Üdv. Nagyi :x
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2017. március 29. 14:35

Kedves Rita!
nagyon szépen köszönöm az eddigi feliratokat!
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. március 29. 15:01

Rita! Kedves meglepetés volt a tegnapi újabb részek érkezése, köszönöm szépen. ^:)^ Ha ilyen tempóban haladsz, a következő csomag tényleg hétfőre kész. :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 29. 16:55

Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb hármat.
Szándékom ellenére nem tudtam megnézni az előzőekből csak a 6. részt.Először volt egy "nyári" mennydörgés,viharos széllel és a Tiszaugon szokásos pillanatnyi áramszünetekkel.Ilyenkor,hogy védjük a gépeket nem szoktuk bekapcsolni.A hétvégén pedig a nagy fiam jött az unokáimmal családostul.Finom házi ízeket készítettem.Jó idő volt/ekkor már/ ,sokat beszélgettünk a teraszon.Már láttam ,hogy tegnap kész voltál,de csak most viszem a fordításokat.Kezdem a letöltögetést.Köszönöm a videókat is.Üdv. Nagyi :x

Kedves Nagyi! Tudod, már írtam neked, hogy első a család, második a család...
és ha már minden fontosat felsoroltunk, akkor jöhet a sorozat is. Egy kellemes
hétvégét eltöltöttél a gyerekekkel, finomakat ettetek, és jót beszélgettetek, ettől
nincs is jobb!

Most már jöhet a sorozatolás is! Nagyon szívesen a feliratokat, jó szórakozást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 29. 16:56

csip írta:Kedves Rita!
nagyon szépen köszönöm az eddigi feliratokat!

Kedves Csip!

Nagyon szívesen mind a 11-t!

%%- @};- :-h @};- %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 29. 17:18

Gabóci5 írta:Rita! Kedves meglepetés volt a tegnapi újabb részek érkezése, köszönöm szépen. ^:)^ Ha ilyen tempóban haladsz, a következő csomag tényleg hétfőre kész. :)

Szia Gabi! Eszembe jutott, hogy nemsokára itt van húsvét, és én nagyon
szeretnék arra is valami meglepetést. Még azt is közbe kell iktatnom a
heti három részek közé. Lehet, hogy emiatt nem lesz hétfőre meg az újabb
csomag, de igyekszem.
Nagy az örömöm, mert nem régen két szingapúri sorozatot is letöltöttem,
és vaktában, úgy, hogy azt sem tudtam milyenek be is vállaltam. A rövidebbe
tegnap belenéztem, és nagyon tetszett, amit láttam. Négy részes, ezt fogom
húsvétra lefordítani. Ez lesz az első magyar nyelvű szingapúri sorozat(om).
Kíváncsi vagyok, mit fogtok szólni hozzá!

Nagyon szívesen a frisseket!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. március 29. 18:32

Szia Rita! Most is jól szórakoztam! Az igazság majdnem kiderült! A sok piszkálódáson jókat nevettem.
Köszönöm a fordítást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Ezután gyakrabban jövök, mert gyors léptekkel haladsz! Én örülök neki!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 29. 20:57

Rita írta:
Gabóci5 írta:Rita! Kedves meglepetés volt a tegnapi újabb részek érkezése, köszönöm szépen. ^:)^ Ha ilyen tempóban haladsz, a következő csomag tényleg hétfőre kész. :)

Szia Gabi! Eszembe jutott, hogy nemsokára itt van húsvét, és én nagyon
szeretnék arra is valami meglepetést. Még azt is közbe kell iktatnom a
heti három részek közé. Lehet, hogy emiatt nem lesz hétfőre meg az újabb
csomag, de igyekszem.
Nagy az örömöm, mert nem régen két szingapúri sorozatot is letöltöttem,
és vaktában, úgy, hogy azt sem tudtam milyenek be is vállaltam. A rövidebbe
tegnap belenéztem, és nagyon tetszett, amit láttam. Négy részes, ezt fogom
húsvétra lefordítani. Ez lesz az első magyar nyelvű szingapúri sorozat(om).
Kíváncsi vagyok, mit fogtok szólni hozzá!

Nagyon szívesen a frisseket!

Kép

Mindig meglepsz bennünket valamivel...nagyon kíváncsi leszek választásodra...biztosan tetszeni fog nekünk is...
B.Marika....egyetértek veled, Rita valóban sebességbe kapcsolt... Fantasztikus iramot diktál most magának, de én sem tiltakozom ellene :)) :)) :)) :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
agave

HozzászólásSzerző: agave » 2017. március 29. 21:01

Szia Rita! Köszönöm az eddigi feliratokat, egyenlőre gyűjtögetek. Én is láttam a koreai változatot, nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kínai milyen lesz.
Üdv: Ilona
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 30. 4:55

B.Marika írta:Szia Rita! Most is jól szórakoztam! Az igazság majdnem kiderült! A sok piszkálódáson jókat nevettem.
Köszönöm a fordítást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Ezután gyakrabban jövök, mert gyors léptekkel haladsz! Én örülök neki!

Szia Marika! Örömmel olvasom, hogy eddig tetszik a sori! Amellett, hogy néha már
túlzásnak tartom a gegeket, én is nagyon jól szórakozom. Szeretnék több közös
jelenetet Haoyu és Huizhen között. Olyan jó lenne, ha kiderülne végre az igazság.
Erre mit látok a 12. részben, Haoyu újra nagyon lehordja a lányt! Viszont HZ és
Yi Mu egyre közelebb kerülnek lelkileg. Ajaj!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 30. 5:02

agave írta:Szia Rita! Köszönöm az eddigi feliratokat, egyenlőre gyűjtögetek. Én is láttam a koreai változatot, nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kínai milyen lesz.
Üdv: Ilona

Szia Ilona! Eddig nincs panasz, aki látta a koreait, és ezt is nézi, azt mondja,
hogy fej-fej mellett halad a kettő, nagyon hasonlítanak. Gyanítottam, hogy így
lesz, mert olvastam róla, hogy a kínaiak szeretnek ragaszkodni az eredeti
forgatókönyvhöz, keveset visznek bele magukból. El is határoztam, hogy nem
fogok több kínai feldolgozást fordítani. Itt szerencsém van, mert nem láttam
a koreai eredetit, így nem unatkozom fordítás közben.

Jó gyűjtögetést! Nagyon szívesen!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 30. 7:57

szia Rita! Nekem semmi bajom a feldolgozásokkal! sőt! Izgalmas látni ki hogyan oldja meg, azt is hogy a választott színészek vajon jobbak lesznek e az eredetinél...Lásd pl. a Full House...esetét..én mindegyikért odavagyok...nehéz választani, inkább hangulat kérdése...az biztos, hogy a koreai alapból keményebb...egy kicsit.. De Bi meg fantasztikus volt benne, itt még szinte éppen csak fiatal férfi aki ezután a sorozat után vonult be.
És mekkora átalakuláson ment keresztül.... Tényleg férfi lett. :D :)) :)) :)) :movingflower: :flower1: :littlehearth: .

Szóval ha lehet ne mondj le erről a szokásodról...mert mi nagyon élvezzük minden percét ennek a sorinak is.! Én tuti nem unatkozom! Remélem a többiek is támogatnak ebben, igazat adnak nekem :D :)) :)) :)) :)) :)) .

amit inkább nem nagyon bírok, ha amerikaiak akarnak koreait megcsinálni x_x ..Lásd a BOF-ot hát botrány volt. :-o :ymdaydream: . @};- ~o) :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. március 30. 10:25

Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 9-10-11. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Nekem most egy kicsit kezd idegesítővé válni Huizhen viselkedése, de majd csak elhagyja.
Most a főszerkesztőnő aki nagy kedvenc, mert az egy dolog, hogy nagyon harsány időnként,de vannak olyan ruhái és kiegészítői amik nagyon jók.Viszont nagyon jól kezeli az embereket és ez ritka a főnökök esetében.
Marcsi :)
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. március 30. 11:16

Rita! Egy kicsit még legyünk türelmesek! Bízom benne, hogy lesz még itt LOVE!

Kép

Kata! Egyet értek veled!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 30. 14:52

B.Marika írta:Rita! Egy kicsit még legyünk türelmesek! Bízom benne, hogy lesz még itt LOVE!
Kata! Egyet értek veled!

B.Marika, gyomár egyetértek veletek, én is nagyon várom a LOVE pillanatot...de már nem vagyunk messze tőle.... :D \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 30. 17:06

Kata58 írta:szia Rita! Nekem semmi bajom a feldolgozásokkal! sőt! Izgalmas látni ki hogyan oldja meg, azt is hogy a választott színészek vajon jobbak lesznek e az eredetinél...Lásd pl. a Full House...esetét..én mindegyikért odavagyok...nehéz választani, inkább hangulat kérdése...az biztos, hogy a koreai alapból keményebb...egy kicsit.. De Bi meg fantasztikus volt benne, itt még szinte éppen csak fiatal férfi aki ezután a sorozat után vonult be.
És mekkora átalakuláson ment keresztül.... Tényleg férfi lett. :D :)) :)) :)) :movingflower: :flower1: :littlehearth: .

Szóval ha lehet ne mondj le erről a szokásodról...mert mi nagyon élvezzük minden percét ennek a sorinak is.! Én tuti nem unatkozom! Remélem a többiek is támogatnak ebben, igazat adnak nekem :D :)) :)) :)) :)) :)) .

amit inkább nem nagyon bírok, ha amerikaiak akarnak koreait megcsinálni x_x ..Lásd a BOF-ot hát botrány volt. :-o :ymdaydream: . @};- ~o) :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! A thai feldolgozásokkal nincs is semmi problémám. Ők mernek újítani az
adott forgatókönyvön belül. Szinte egy másik történetet hoznak ki belőle, ami csak
nagy vonalakban, a lényeges pontokban egyezik az eredetivel. A kínaival az a bajom,
hogy mivel megegyezik a koreaival, ezért sokan, akik már látták a She Was Prettyt, nem
fogják a hasonmását megnézni, főleg nem 40 részen keresztül. Ezért döntöttem úgy,
hogy nem fogok kínai feldolgozást fordítani. Viszont nagyon kíváncsi leszek a fordítottjára.
Azt olvastam, hogy a kínai Go Princess Go-nak (amit szintén én fordítottam, és te sajnos
nem nézted meg) megcsinálják a koreai verzióját. Na, arra befizetek!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 30. 17:20

gyomar írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 9-10-11. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Nekem most egy kicsit kezd idegesítővé válni Huizhen viselkedése, de majd csak elhagyja.
Most a főszerkesztőnő aki nagy kedvenc, mert az egy dolog, hogy nagyon harsány időnként,de vannak olyan ruhái és kiegészítői amik nagyon jók.Viszont nagyon jól kezeli az embereket és ez ritka a főnökök esetében.
Marcsi :)

Szia Marcsi! Nagyon szívesen a heti hármast! Nálam Huizhen a határon van, de még
épp nem idegesít, viszont ahogy fentebb írtam, Yi Mu idétlen vicceiből kezd elegem
lenni, és ahogy látom, Huizhennek is. Ettől függetlenül szeretem, ha együtt vannak,
sokat nevetek kettejük élcelődésein.

A Főszerkesztőnő emberséges ember. Most sem büntette meg a két nőt, de pár szavával
el tudta érni, hogy soha többet eszükbe se jusson hasonló vétséget elkövetni. Míg Bai
Haoyu-tól mindenki reszket. Értem én, hogy az állásuk múlik az eredményeken, de nagy
a kontraszt a főszerkesztőnő, és a rangidős Zhu Ying Jia, és Bai Haoyu viselkedése között.
A dolgozóknak, és Huizhennek is nehéz megszokni.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 30. 17:24

B.Marika írta:Rita! Egy kicsit még legyünk türelmesek! Bízom benne, hogy lesz még itt LOVE!
Kata! Egyet értek veled!

Marika! Türelmes vagyok, de olyan nehezen esik le ennek az embernek a tantusz!

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. március 30. 19:43

Drága Ritám!!
Hálásan köszönöm az újabb felirat pakkot!!
Ez így, a nitrát naplós hónap végére igazi ajándék!!!!
Mit olvasok!! Szingapúrit vállaltál be??? Alighanem ezzel történelmet írsz,mert nincs tudomásom arról hogy magyar fordító fordított volna valaha is Szingapúri sorozatot!!
Itt van a "szomszédban" !!
https://www.youtube.com/watch?v=qsWzfGXmJaI
De így az eredeti!!
https://www.youtube.com/watch?v=rgc_LRjlbTU
\m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2017. március 30. 19:44

Köszönöm az újabb részeket!!!

Üdv: Leo45

Vissza: “Kína”