Emma11 írta:Köszönöm szépen a újabb részeket!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magdimama írta:Nagyon,nagyon köszönöm! Most éppen nincs is kedvem mást nézni.Üdv.Nagyi
![]()
Szilvia333 írta:Szép estét mindenkinek!!!
Drága Ritám!!
Köszönöm az újabb 3 rész feliratát!!!![]()
![]()
![]()
Úgy veszem hogy ez a jutalmam a tegnapi este 9-óráig tartó túlórámért![]()
![]()
![]()
![]()
Ma este végre tudom folytatni a sorozatot,a 3 -ik rész letudva,és bevallom csóválom a fejem jócskán!! Huizen figuráját borzalmasan ügyifogyira szinte már féleszűre kreálták,remélem ez változni fog.Főleg annál a jelenetnél láttam szükségét néhány ideg gyogyó ápolónak,mikor a társszerkesztő elől görnyedve bujkáltA raktárban aztán csak spontán el motyorékolt vele,semmi görnyedt bujkálás meg hasonló,de hagyjuk is,túl vagyok rajta
![]()
![]()
Ámde!! Annál a jelenetnél mikor a góré néne behívatta,és elkezdett neki prédikálni divatról meg stílusról,na ott aztán már nem álltam meg szó nélkül,és nemes egyszerűséggel a képernyőn keresztül ráförmedtem mondván: Te beszélsz,aki úgy néz ki mint egy vásári nemzetiségi tenyérjós!!![]()
![]()
És most nézem tovább))![]()
Kata58 írta:Hú de gyorsan itt van az újabb csomag! Köszönöm! Kellemes estét mindenkinek!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
leo-leo írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket. Nagyon gyorsan haladsz a fordítással!
Üdv: Leo45
Szilvia333 írta:Valamit nem tudok eldönteni...Huizen arcán azok szeplők akarnak lenni,vagy irdatlan nagy miteszerek????
Ha miteszer,és el lesz tüntetve,majd kérem a receptet mert nekem is van egy kettő amivel már évtizedek óta küzdök!!!!!![]()
Ez a LinGau nagyon szimpi nekem!! Folyton porolgat!!!Hozzám is eljöhetne!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
novcsi6 írta:Köszönöm szépen az újabb részeket:)
Őszintén bevallom Nekem eddig az eredeti jobban tetszik:)
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 6-8.részek fordítását.
B.Marika írta:Szia Rita! Meglepődve láttam, hogy új részek vannak!
Köszönöm szépen a feliratokat!![]()
![]()
![]()
Szép napot mindenkinek!
virag1 írta:Kedves Rita!
Köszi az újabb részeket és gyorsan meg is néztem.( nem tudtam ellenállni)
Továbbra is jó, jobban kibontották a szereplők érzelmi világát.
Nekem is tetszik Li Huizen és Yimu kettőse. Aranyos a fiú ahogy mindig próbálja felviditani a lányt, bár érzi hogy régebbről ismeri Bai H.-t LH.
Yimut alakitó színészt egyre jobban kedvelem, az hogy ki Ő, majd kiderül nem lövöm le de aki elnöki lakosztályba lakik az.......nem szegély ember.
Bai Haoyu még mindig utálatos mindenkivel kivéve a régi barátjának hitt lánnyal. De már kezdi kapisgálni, hogy valami nem kerek mikor a barátjával beszél akkor utal rá, hogy a gyakornok jobban olyan természetű mint az első szerelme LH.
A csoportvezető hölgy nagyan emberi. Ő az egyedüli aki tanácsaival segíti LH és dicséri is ez szimpatikus.
Xia Qiao szerintem inkább lelkiismeretből elkezdi tanítani LI Huit, ebben vannak aranyos és vicces jelenetek.
A háromszor ebédelünk mert keressük a gazdag örököst, hát némelyek sok mindent megtesznek hogy " jól menjenek" férjhez, de ez is balul fog elsülni ahogy ez már várható.
Aranyos volt ahgy Li Hui beolvasott Bai H-nak aki fa arccal halgatta.
Ami nem szimpi az a betörölközöm de annyira hogy............ ( igen tudom hogy ezt viccesnek szánják az ázsiai sorozatokban)
Szerinem nem az főleg ha egy nő............ Na de saját magamból indulok ki meg az itthoni mércéből.
Tehát várom a folytatást.............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég