Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)

Kata58
Kapcsolat:

Re: Pretty Li Hui Zhen (5/40)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 20. 18:17

sziasztok! Csak azért írtam...hogy kiszámolhassam hány hét még addig.... :)) .végeztem a Voice sorozattal, hát újra kell néznem, mert tuti nem mindent vettem észre a nagy izgalomtól, + fejhallgatóval sokkal több minden hallható...ezért is nem adom alább fejhallgató témában mint a Sony...ha csak rágondolok egy egy jelenetre, komolyan csupa libabőr leszek és égnek áll a hajam. szuper jól lett befejezve, végre megint egy sorozat, amit nem csaptak agyon a végével! :D :)) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

Re: Pretty Li Hui Zhen (8/40)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 22. 17:53

Jó szórakozást kívánok az újabb heti hármashoz!

Egyre inkább nem szeretem együtt látni Qiao-t és Haoyu-t, bár tisztában vagyok vele,
hogy még sokáig kell néznem a közös jeleneteiket.

Végre Huizhen már nem annyira lúzer, mint az első részekben. Nem esett jól olyannak
látnom. Továbbra is utálom, ahogy Haoyu bánik vele.

Még mindig azok a részek a kedvenceim, ahol Huizhen és Yi Mu együtt vannak, és civódnak.
Nagyon sokat nevetek rajtuk:

Kép
Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. március 22. 18:01

Kép
Ritám! Te is lehetnél Charlie angyala, mert dolgoztál, mint egy kis angyal, és már szerdán itt van az újabb hármas. Köszönöm szépen. ^:)^
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 22. 18:15

Szia Gabi! Jót nevettem! De igazad van! A hétfőből nagyon gyorsan szerda lett, de lehet,
hogy ilyen gyorsan megint hétfő lesz. Régen mindig akkor voltam nyugodt, ha mindig volt
készleten legalább hat-hét rész, amivel előttetek jártam. Nem szerettem volna megérni,
hogy valami közbejön, és nem tudok frisseket kitenni. Most meg ahogy elkészülök újabb
három résszel, már teszem is ki. Újabban erre kaptam rá.

Nagyon szívesen!

Qiao összes szépség és divat magazinokból szerzett tudását átadja Huizhennek, de előtte
jól le is tolja:

Kép
Kép
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2017. március 22. 18:17

Köszönöm szépen a újabb részeket!!! :flower1: :ymparty: :flower1: :ymparty: :flower1: :ymparty:
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. március 22. 19:20

Nagyon,nagyon köszönöm! Most éppen nincs is kedvem mást nézni. :) Üdv.Nagyi ;;) :ympray:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. március 22. 19:23

Szép estét mindenkinek!!!
Drága Ritám!!
Köszönöm az újabb 3 rész feliratát!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^
Úgy veszem hogy ez a jutalmam a tegnapi este 9-óráig tartó túlórámért \m/ \m/ \m/ \m/
Ma este végre tudom folytatni a sorozatot,a 3 -ik rész letudva,és bevallom csóválom a fejem jócskán!! Huizen figuráját borzalmasan ügyifogyira szinte már féleszűre kreálták,remélem ez változni fog.Főleg annál a jelenetnél láttam szükségét néhány ideg gyogyó ápolónak,mikor a társszerkesztő elől görnyedve bujkált :o) A raktárban aztán csak spontán el motyorékolt vele,semmi görnyedt bujkálás meg hasonló,de hagyjuk is,túl vagyok rajta #:-s #:-s
Ámde!! Annál a jelenetnél mikor a góré néne behívatta,és elkezdett neki prédikálni divatról meg stílusról,na ott aztán már nem álltam meg szó nélkül,és nemes egyszerűséggel a képernyőn keresztül ráförmedtem mondván: Te beszélsz,aki úgy néz ki mint egy vásári nemzetiségi tenyérjós!! [-x [-x
És most nézem tovább)) *-:) *-:)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 22. 19:33

Hú de gyorsan itt van az újabb csomag! Köszönöm! Kellemes estét mindenkinek! :D i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth: \:D/

Szilvián meg jót nevettem hogy kimérgelődte magát...igaz néha beszól az ember... \m/ :D :))
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2017. március 22. 19:34

Kedves Rita!

Köszönöm az újabb részeket. Nagyon gyorsan haladsz a fordítással!

Üdv: Leo45
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 22. 19:54

Emma11 írta:Köszönöm szépen a újabb részeket!!! :flower1: :ymparty: :flower1: :ymparty: :flower1: :ymparty:

Nagyon szívesen!

:movingflower: :) :D :) :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 22. 19:59

Magdimama írta:Nagyon,nagyon köszönöm! Most éppen nincs is kedvem mást nézni. :) Üdv.Nagyi ;;) :ympray:

Jaj, de jó, Nagyi! Akkor nincs más hátra, mint hogy jó szórakozást kívánjak a három
részhez!

Nagyon-nagyon szívesen!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 22. 20:23

Szilvia333 írta:Szép estét mindenkinek!!!
Drága Ritám!!
Köszönöm az újabb 3 rész feliratát!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^
Úgy veszem hogy ez a jutalmam a tegnapi este 9-óráig tartó túlórámért \m/ \m/ \m/ \m/
Ma este végre tudom folytatni a sorozatot,a 3 -ik rész letudva,és bevallom csóválom a fejem jócskán!! Huizen figuráját borzalmasan ügyifogyira szinte már féleszűre kreálták,remélem ez változni fog.Főleg annál a jelenetnél láttam szükségét néhány ideg gyogyó ápolónak,mikor a társszerkesztő elől görnyedve bujkált :o) A raktárban aztán csak spontán el motyorékolt vele,semmi görnyedt bujkálás meg hasonló,de hagyjuk is,túl vagyok rajta #:-s #:-s
Ámde!! Annál a jelenetnél mikor a góré néne behívatta,és elkezdett neki prédikálni divatról meg stílusról,na ott aztán már nem álltam meg szó nélkül,és nemes egyszerűséggel a képernyőn keresztül ráförmedtem mondván: Te beszélsz,aki úgy néz ki mint egy vásári nemzetiségi tenyérjós!! [-x [-x
És most nézem tovább)) *-:) *-:)

Szia Szilvia! Öröm a szívemnek, hogy Nagyi után neked is pont a Pretty-hez van kedved,
sőt nálad jutalomfalatként is funkcionál.

Én sem szerettem az ügyifogyiságát, de hála a barátnő kiképzésének, szép lassan kezdik
felfedezni a munkahelyén is a képességeit, kivéve Baoyu-t, akit néha képen tudnék törölni.

A Főszerkesztőnő Winnetou nejének öltözik az egyik részben. De hogy hogy jön jutott eszébe
szőke parókát felvenni, azt nem tudom. Látott már szőke rézbőrűt valaki?

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 22. 20:29

Kata58 írta:Hú de gyorsan itt van az újabb csomag! Köszönöm! Kellemes estét mindenkinek! :D i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth: \:D/

Nagyon szívesen! Szerettem volna csütörtökre négyet hozni, de közbeszólt az élet,
erre lett szerdai hármas belőle!

Neked is kellemes estét és jó szórakozást!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 22. 20:34

leo-leo írta:Kedves Rita!

Köszönöm az újabb részeket. Nagyon gyorsan haladsz a fordítással!

Üdv: Leo45

Kedves Leo45!

Ahogy korábban írtam, ha már annyira gyagya vagyok, hogy akaratom ellenére megint
40 részes sorit választottam, akkor legalább sietek vele. Nagyon nem szeretném sokáig
húzni-halasztani.

Szívesen az újakat!

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. március 22. 20:56

Valamit nem tudok eldönteni :-w ...Huizen arcán azok szeplők akarnak lenni,vagy irdatlan nagy miteszerek????
Ha miteszer,és el lesz tüntetve,majd kérem a receptet mert nekem is van egy kettő amivel már évtizedek óta küzdök!!!!! (%) (%)
Ez a LinGau nagyon szimpi nekem!! Folyton porolgat!!!Hozzám is eljöhetne!!!!!!!!!!!!!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2017. március 22. 21:26

Köszönöm szépen az újabb részeket:)
Őszintén bevallom Nekem eddig az eredeti jobban tetszik:) ^:)^
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2017. március 22. 22:15

Üdv.
Köszönöm szépen a 6-8.részek fordítását.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 23. 5:44

Szilvia333 írta:Valamit nem tudok eldönteni :-w ...Huizen arcán azok szeplők akarnak lenni,vagy irdatlan nagy miteszerek????
Ha miteszer,és el lesz tüntetve,majd kérem a receptet mert nekem is van egy kettő amivel már évtizedek óta küzdök!!!!! (%) (%)
Ez a LinGau nagyon szimpi nekem!! Folyton porolgat!!!Hozzám is eljöhetne!!!!!!!!!!!!!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Szeplők akarnának lenni, de túl szabályosak, és túl sötétek. Nem szeretem, hogy ha el akarnak
valakit csúfítani, akkor szemüveget, és szeplőket tesznek rá, mintha a szemüveges és szeplős
emberek automatikusan csúfak lennének. A nevükben is kikérem magamnak!

Linhaoban az a szörnyű, hogy akkor porol, amikor mindenki a közelben van, vagyis jól az orruk
alá porol.

Szép napot kívánok!

Yi Mu Qiao-val is cukrot kóstoltat:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 23. 5:48

novcsi6 írta:Köszönöm szépen az újabb részeket:)
Őszintén bevallom Nekem eddig az eredeti jobban tetszik:) ^:)^

Nagyon szívesen!

Semmi gond! Drukkoljunk, hogy ez is legalább annyira elnyerje a tetszésedet!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 23. 5:49

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 6-8.részek fordítását.

Szia! Nagyon szívesen!

%%- ~o) %%- :D %%- ~o) %%-
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. március 23. 7:06

Szia Rita! Meglepődve láttam, hogy új részek vannak!
Köszönöm szépen a feliratokat! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Szép napot mindenkinek!

Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. március 23. 11:41

Kedves Rita!

Köszi az újabb részeket és gyorsan meg is néztem.( nem tudtam ellenállni)
Továbbra is jó, jobban kibontották a szereplők érzelmi világát.
Nekem is tetszik Li Huizen és Yimu kettőse. Aranyos a fiú ahogy mindig próbálja felviditani a lányt, bár érzi hogy régebbről ismeri Bai H.-t LH.
Yimut alakitó színészt egyre jobban kedvelem, az hogy ki Ő, majd kiderül nem lövöm le de aki elnöki lakosztályba lakik az.......nem szegély ember.
Bai Haoyu még mindig utálatos mindenkivel kivéve a régi barátjának hitt lánnyal. De már kezdi kapisgálni, hogy valami nem kerek mikor a barátjával beszél akkor utal rá, hogy a gyakornok jobban olyan természetű mint az első szerelme LH.
A csoportvezető hölgy nagyan emberi. Ő az egyedüli aki tanácsaival segíti LH és dicséri is ez szimpatikus.
Xia Qiao szerintem inkább lelkiismeretből elkezdi tanítani LI Huit, ebben vannak aranyos és vicces jelenetek.
A háromszor ebédelünk mert keressük a gazdag örököst, hát némelyek sok mindent megtesznek hogy " jól menjenek" férjhez, de ez is balul fog elsülni ahogy ez már várható.
Aranyos volt ahgy Li Hui beolvasott Bai H-nak aki fa arccal halgatta.
Ami nem szimpi az a betörölközöm de annyira hogy............ ( igen tudom hogy ezt viccesnek szánják az ázsiai sorozatokban)
Szerinem nem az főleg ha egy nő............ Na de saját magamból indulok ki meg az itthoni mércéből.
Tehát várom a folytatást.............
:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. március 23. 17:18

Rita!A főszerkesztőnő extravagáns kinézete itt jobban elfogadható, mint a koreaiban. Ott nem is a megjelenésével, inkább a harsány hangjával tudott kiakasztani. A csoportvezető tetszik, nagyon szimpatikusan, segítőkészen viselkedik Huizhen-nel. :)
Yimu is szimpatikus figura, én is szeretem a Huizhen-nel való kötekedésüket. Az viszont nem tetszik, hogy a lányt ennyire infantilisra vették, holott gyerekkorában talpraesett, értelmes kislány volt. A színésznő öltözetével, mozgásával, mimikájával is ezt hangsúlyozzák, és ő jól játssza ezt a szerepet. Kíváncsi leszek a külső átalakulására is, mert a barátnő biztatására rövid idő alatt sokat fejlődött, (amit csak a főnöke vesz nehezen észre) ebből is látszik, hogy nem buta, csak az otthoni körülményei miatt sok minden kimaradt az életéből. :ymdaydream:
Baoyut azért helyték ide, hogy megmentse a lapot, ezért az Amerikai munkatempóhoz szokott és sikerorientált főnök ridegen, kemény kézzel bánik a beosztottjaival, amit ők zokon vesznek. Huizhen- nél amikor elszakad a cérna, jól be is olvas neki. :ymapplause:
Peter Shengnek a Go Princess Go-ban már megszoktuk a fa arcát, itt már néha néha mosolyog, de nekem a rövid pattogós mondatokból álló beszédstílusa a többi szereplő természetes beszédéhez képest furcsa. Még valami; mióta felfedeztem a nyakán egy forradást, azon tünődöm, hogy gégemetszése, vagy pajzsmirigy műtétje volt? :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 23. 17:28

B.Marika írta:Szia Rita! Meglepődve láttam, hogy új részek vannak!
Köszönöm szépen a feliratokat! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Szép napot mindenkinek!

Szia Marika! Most az az új módi nálam, hogy ahogy készen vagyok három felirattal,
máris kiteszem. Igaz, megszoktátok, hogy bizonyos napokon kerülnek ki az új részek,
de már úgyis csúszkálgattam össze-vissza, szóval nem okoz nagy meglepetést, ha
minden héten más napra esik a három rész elkészülte.

Szép napot Neked is!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 23. 17:47

virag1 írta:Kedves Rita!

Köszi az újabb részeket és gyorsan meg is néztem.( nem tudtam ellenállni)
Továbbra is jó, jobban kibontották a szereplők érzelmi világát.
Nekem is tetszik Li Huizen és Yimu kettőse. Aranyos a fiú ahogy mindig próbálja felviditani a lányt, bár érzi hogy régebbről ismeri Bai H.-t LH.
Yimut alakitó színészt egyre jobban kedvelem, az hogy ki Ő, majd kiderül nem lövöm le de aki elnöki lakosztályba lakik az.......nem szegély ember.
Bai Haoyu még mindig utálatos mindenkivel kivéve a régi barátjának hitt lánnyal. De már kezdi kapisgálni, hogy valami nem kerek mikor a barátjával beszél akkor utal rá, hogy a gyakornok jobban olyan természetű mint az első szerelme LH.
A csoportvezető hölgy nagyan emberi. Ő az egyedüli aki tanácsaival segíti LH és dicséri is ez szimpatikus.
Xia Qiao szerintem inkább lelkiismeretből elkezdi tanítani LI Huit, ebben vannak aranyos és vicces jelenetek.
A háromszor ebédelünk mert keressük a gazdag örököst, hát némelyek sok mindent megtesznek hogy " jól menjenek" férjhez, de ez is balul fog elsülni ahogy ez már várható.
Aranyos volt ahgy Li Hui beolvasott Bai H-nak aki fa arccal halgatta.
Ami nem szimpi az a betörölközöm de annyira hogy............ ( igen tudom hogy ezt viccesnek szánják az ázsiai sorozatokban)
Szerinem nem az főleg ha egy nő............ Na de saját magamból indulok ki meg az itthoni mércéből.
Tehát várom a folytatást.............
:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! De örülök, hogy nem tudtál ellenállni! Ez azt jelenti, tetszik, amit láttál,
és ezt nem is rejted véka alá. Hála istennek!

Most nem voltam teljesen kibékülve Yi Muval, mégpedig a 8. részben történtek miatt.
Nagyképű pökhendi majomként viselkedett, amikor a szállodában kiosztotta a dolgát
végző Qiao-t. Nem volt igaza, és még tőle kellett bocsánatot kérnie a lánynak:

Kép

Amikor a főszerkesztő nagynéni titokzatosan beszélt a telefonban, azonnal rájöttem,
hogy ő a herceg a fehér lovon (pedig ő sötét lóként mutatta be magát). A zavarosban
halászó irodista lányka maradjon is hoppon! Bírtam, amikor a középső ebédnél Linhao
csak az evésről beszélt neki, más témája nem is volt:

Kép

Nagyon jólesett, amikor megmondta a magáét Haoyunak. Azt hiszem, ez egyfajta
fordulópont lesz a kapcsolatukban is, és Haoyu talán elgondolkodik, és emberségesebb
főnök lesz belőle.

Virág ne haragudj, de nem értettem ezt a mondatodat: "Ami nem szimpi az a betörölközöm de annyira hogy............ ( igen tudom hogy ezt viccesnek szánják az ázsiai sorozatokban)
Szerintem nem az főleg ha egy nő............ Na de saját magamból indulok ki meg az itthoni mércéből."

Nem ismerem a "betörölközöm" szót, még nem is hallottam, ezért nem tudom, mire
gondolsz. Elmondanád? Nagyon kíváncsi vagyok!

Kép
Kép

Vissza: “Kína”