gyomar írta:Drága Kriszti!
Névnapod alkalmából kívánok neked nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget.
Marcsi![]()
Rita írta:Kedves Kriszti!
Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok!

Gabóci5 írta:Kedves Kriszti!
Névnapodon sok boldogságot kívánok szeretettel!

Kriszti007 írta:Kata58 írta:Nagyon Boldog Névnapot!
Kata! Köszönöm Neked is a köszöntést!
Spoiler: mutasd
.

...Csak arra nem számitottam hogy a két és fél honapbol kb két honapig pokoli hoségben lesz részunk. Most mit mondjak megviselt ez a hoség mindenkit a nyaraloknak jo volt lejonnek a Tátra alol és észak keletrol és nicsak hirtelen mintha afrikába cseppentek volna.....lubickoltak a hoségbe én meg befelé szidtam a fenti idojárásfelelost és kértem ......es kértem egy kis esot és egy is enyhulést na mit kaptam még nagyobb hoséget....De már hála Istenek tul vagyunk rajta ,a gyorsmentosok is fellélegezhetnek mert bizony hivtuk a kis 18 éves kolléganovel felváltva oket ha szukség volt rá......Két nap ugyelet reggel 9 orátol este 8 oráig két nap szabad igy váltottuk egymást de a kollegina még uszomestert is csinált ha kellet .Mindenel el vagyok maradva....aug,31 zárt be a bazár és a strand...pár nappal a 69 szlnpm után....kemény nyár volt ez nekem de most igy kicsit kipihenve csak a szép és jo pillanatokra emlékezem ,mert bizony orommel segitettem ,igaz mindenkinek nagymamija voltam sok kis siro ,ijedt ,fájdalmas konnyecskét torolgettem le a szezon alatt de a boldog mosolyt amit az ijedt, kis vizes megsérult gyerkocoktol kaptam mikor már lekezelve a sérulés bekotve és ugye nem is fájt annyira......huppogve mosolyogva elkoszontek az megfizethetetlen és lehet ha kinyit a barár a strand jovore ujbol ott leszek bár egyenlore nagyon fogadkozok mindenkinek hogy tobbet nem válalom oregecske vagyok már én ehez.....
....most ez van egyenlore és potolom amikrol kisso lemaradtam ...igyekszem ...igyekszem...az En Napfényem olyan erot ad nekem mit kimondani is lehetetlen....Kedveseim koszonom a jokivánságokat mindenkinek ... Ritának mert tegnap este o irta a nyulfarknyi hsz ra a forumon hogy itt iis felkoszontotetek de én nemtudtam rola Pusziiii Anna 69

Gabóci5 írta:Kívánok valamennyi Máriának, Marikának, Marcsinak nagyon boldog névnapot akik 8.-án vagy 12.-én ünneplik nevük napját!![]()
![]()
![]()

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 27 vendég