Azt a szuper kis feketét!

Vagy rántott sajt.
Eddig festettem , kifolyik a szemem, majd jövök. Holnap is dolgozok.

Üdv.Paggy 
Paggy

Paggy írta:https://femina.hu/terasz/hon-vagy-2020-fotopalyazat/

Paggy írta:Kata!Nálatok mi történt pontosan,amikor a házban koronavírusos lett valaki?Nálunk a földszinten elkapták.Bezárkóztak.

És még egy vicces dolog,kezdőképernyőnek készített a vejem rólam,egy nyanyás,maszkos ,fotót.Mondtam neki ,csináljon egyet,mert ez illik a mostani időkhöz.Nem szoktam magamat kezdőképnek berakni,de mókásnak találtam,annyira borzasztóóóóóó!
2.nem vagyok képes kulturáltan,kis mozdulatokkal a sok nagy lábast elmosni/az állatok miatt+magam miatt is mindig van bőven mosogatni való/Tehát a találmányomat lerajzolom.Mindjárt!!!

Jót mosolyogtam és gondolkodtam, ahogy olvastam mit irtál. Lehet nem leszek hossú, mert megettem egy tányér sajtos tésztát és vagyok olyan rosszul, hogy ihajj. Azt hittem nem tettem a vizbe sót, és külön megsóztam a tésztát. Hát persze, hogy volt a vizben is. Na, megyekis, iszok egy kis raphacholt. 
De hát ez van. Aképeim viszont tetszenek.

Ezt totál pozitiv értelemben értem.
Hát a sál és a maszk teljes összhangot ad. 

a sok ismerőst visszanézni, akik akkor még ifjú házasok voltak mint mi is anno...hát csúcs volt. Olyan tömény volt így összevágva, hogy fél órákat bírtam, a betöltekezés miatt is. Hát hatalmas az Úr, hogy így kimossa az emberből a lelki fáradtságot és szomorúságot.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég