dobone47 írta:Kedves Rita!
A 17-18. rész már igazán kedvemre való volt. Igazán megszenvedtem az előző részeket, nyomasztott nagyon. Nem szokásom "átfutni" a nekem nem tetsző részeken, ezért itt sem tettem. Szeretem a kalandosabb, krimisebb filmekben az akciójeleneteket, különösen a keleties küzdősportokhoz kapcsolódó látványos verekedéseket, főleg, ha kiegyenlített a küzdelem és a győzelem a cél, nem a fizikai megsemmisítés. A kínzás, gyötrés, és különösen a szexuális jellegű erőszak látványa viszont megvisel. Amikor gyenge, védekezésre képtelen embert - legyen az akár férfi, akár nő -, bántanak az kiborít. Már a kínzó eszközökkel teli terem puszta látványa is elborzasztott, de az, hogy "használat" közben is láttuk, az tényleg szörnyű volt. A két utolsó rész a megmenekülésük után viszont már nagyon tetszett. Legjobban talán a közös vásárlásukat élveztem, annyira aranyosak együtt.
Üdv.: Vera
Kedves Vera! Nem volt piskóta az a pár rész (gondolok az erőszakolókra), de thrillerről van szó, abba
pedig belefér. Én nagyon el tudok vonatkoztatni a szörnyűségektől. Nem tudom beleélni magam, távol
tartom magam az eseményektől, hogy még véletlenül se érintsen meg. Folyamatosan tudatában vagyok
annak, hogy ez csak egy sorozat, és akiket látok benne, azok színészek. Ez egy önvédelmi forma, mint
az is, hogy az agyam gyorsan kirostálja a rossz emlékeket.
Viszont ott, ahol olyan dolog történik, ami számomra is kedves, átadom magam az élvezetnek, mindent
befogadok, beszívok, mint egy szivacs.
Mostantól akciófilmekbe illő akciók jönnek majd inkább.
Su Mian (Jin Xi) és Han Chen szerelme megmarad nekünk, de bizony többször próbára lesz téve, de
nem egy másik csábítása által... szerencsére!